Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.12 in Pranešimai

1. Legal_Frost

Cheetah giveaway.

Sveiki turiu visai gražią ,nenaudojamą mašiną tai yra Cheetah Tai va ,žadu ją atiduoti vienam iš jūsų !! Ką jus reikės padaryti? Tėsiog užpildyti ANKETOS ŠABLONĄ (Bus apačioje) Laimėtojas bus renkamas 2016/08/14 19:00val transporto išviaizdą: http://www.part.lt/img/42157a184403f408b708c090bcb4e73f759.jpg http://www.part.lt/img/18405a6c44572a291c0722384d63744e766.png Anketos Šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ką veiksite su šią mašiną? : Ar tikitės laimėti? : Spausti ,,'' nėra būtiną ,bet kas paspaus didelis AČIŪ ,tam tikrai nebus gaila atiduoti šią mašiną Na ką gi ,sėkmes
    22 taškai
  2. Sveiki po PS pertraukos, nes buvau priklijuotas prie Adobe Illustrator darbų grįžau prie avatarų.. Todėl vertinkit
    8 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toreno • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trukdymas eventui. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/dHFiq Šovė: http://prnt.sc/c4tk5u
    7 taškai
  4. 30 avatarų draugai.. Jeigu jau vertinat arba pasiemat visų prašau už pastangas atsidėkoti dosniai. Ty: Mygtukas stebuklingas Na ką pradėkime draugai: Štai ir žadėtį mano avatarai.
    4 taškai
  5. Pavadinimas "Jums patiks" bet man tai nepatiko Bet čia nieko gražaus nepamačiau aš dar padirbėk su photoshop ilgokai, žiūrėk kokius tutorial ir išmoksi labiau kažką.
    3 taškai
  6. Jūsų noru palieku šią laidą nenorite nereikę tiesiog norėjau padaryt gerą o gavo jums blogas tai ok baigiu viską Turėjo būti pavadinus,o ne pavadinius.
    3 taškai
  7. Darbas atliktas,už jį atsiskaityk man 6 LIKE.
    3 taškai
  8. Pusbrolis_Antanas

Sugalvojau sukurti avatarų pritaikyta šiam forumui,ir stocku gerų neturėjau nepaslinkau siųstis JEI PATIKO METAM LIKE IR ĮKELSIU DAUGIAU JŲ
    3 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mafijos Senelis. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau, kad būtų sukurtas dar vienas pasirinkimas prie „• Namo vidaus išvaizdos valdymas“ sąrašo - „• Sudėti visus baldus į sandėlį“. Šis pasirinkimas padėtu tiems, kurie yra pasistatė interjerą, bet nori jį persistatyti kitaip, nes atskiras baldų dėliojimas į sandėlį užimtu daug laiko. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų patogiau ir būtų galima sutaupyti laiko. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - pa
    2 taškai
  10. Sveiki, esu šitame serveryje naujokas, o dabar tiesiog norėčiau kad įvertintumėt mano darbus. --- --- --- Iš štai tokio: Į tokį:
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Madd_Dogg • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 72817e • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 12 valandų darbo. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Namas "Japanese" stiliaus.
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 225
    2 taškai
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mindaugas_Parkour • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300-350k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Po truputį į dieną tai išėjo 3-4 dienos. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO Dėkoju bratyšoms: Jacei, Inkui, Klemensui, Mantviui, Rokiui, Orangui, Frankiui, Sweetui nu ir tiems kuriuos pamiršau.
    2 taškai
  14. Wow,analizė tai galiu pasakyti labai gera buvo labai įdomu perskaityti ją nuo pats pradžios ir iki galo,bei sveikinų naująjį TAXI firmos direktorių.
    2 taškai
  15. „GreenSide“ serverio tiesos. Šioje temoje skelbsiu nuotraukas(memes), apie serverio gyvenimą, tiesas. Kai kažką įdomaus sugalvosiu, suskursiu kokią meme, įkelsiu čia. Taigi jeigu tau bus liūdna užsuk į šią temą ir manau, kad tikrai pasidarys diena geresnė! Žinoma tomis memėmis nieko nenoriu įžeisti ar iškritikuoti. Viską ką čia kelsiu tai bus tik juoko forma. Po truputį pradėjau kurti ir GIF. PAVYZDŽIAI 2016.08.11 2016.08.13 - Launcher ir čyteriai. 2016-11-26 Atgaivinau temą tai bet ką pakūriau. 2016.11.27 2016-11-28 2016-11-30 2016.12.01 2016.12
    1 taškas
  16. Prisistatymas : Jūsų tikrasis vardas, bei kiek jums yra metų : Gytis. 21-eri Jūsų zodiako ženklas : Jautis. Kokiame mieste gyvenate : Kėdainiai. Apie Mane : Esu geranoriškas bei atsakingas žmogus. Esu padedantis bei išklausantis. Šaltu nervu žmogus tūriu poeto/romantiko savybių ir t.t daugiau jei norit sužinot tai užkalbinkit nebijokite. Ar turite brolių,seserų : Broli Ar turite namie augintinį ? ir koks tai, bei koks jo vardas : Tūriu šūni vardu Berta. Ką užsiimate laisvalaikiu : Kolkas stumiu su draugais kol su gipsu , paskui kipt į darbus reikės Kokia jūsų įdomiausiai spor
    1 taškas
  17. Fresh_Mint

Savanna giveaway

Sveiki, po ilgo laiko garaže prisikaupė nereikalingų automobilių, todėl šiandien nusprendžiau vieną iš jų atiduoti. Viskas ką jums reikia padaryti, tai parašyti savo Vardą_Pavardę. Laimėtojas bus renkamas šį penktadienį (2016-08-12), 22 valandą. Spausti mygtuką nebūtina. Automobilio informacija, bei išvaizda,
    1 taškas
  18. Sveikas, Skaiciau keleta tavo blogu, man ziauriai idomus zmogus pasirodei Tikiuosi pabendrausim dar kazkur Sekmes!
    1 taškas
  19. Kiek nori,priglausiu. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Goblinas_Goblinas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Valis_kwizzy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Norėjo kad pasiusčiau jam 700 kreditų ant vipo už 50k. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=hZEStI_q_oc&feature=youtu.be
    1 taškas
  21. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Siluminis_Punktas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2015/11/19 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Maždaug 3 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš aplinkinių ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ne sampo nebelošiau nes buvo pabodęs, tačiau dabar nusprendžiau kad derėtu išmeginti šį serverį nes daug kas patarė. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau visas nebuvo sunku kiek pamenu Kokius d
    1 taškas
  22. Žaidėjas buvo sėkmingai užtildytas.
    1 taškas
  23. Darbais sėkmingai atliktas, laukiam atlygio ir smagaus naudojimo!
    1 taškas
  24. Anketa nepatvirtinta. • Per mažai įrodymų , kad šovė Cristian_Toreno.
    1 taškas
  25. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Euras_Pitas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: EVENT Trukdymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/TWROn
    1 taškas
  26. Frank_Wild

Blogas - Astralas

Na nežinau kodėl jam vaidentis pradėjo , per daug prisistumimo galbūt. Na bet sakoma kad kai keliauji į astralaline būsena tavo siela palieka tavo kūną iki tol kol kol būni astrale. Bet aš netikiu tokiais dalykais nes esu visiškas realistas. Šita baimė jau jis turėjo nugalėti kai jau pradėjo astrala , nes čia košmaru baimė ką jo protas sukurė ta ir įsivaizdavo.. O tai labai blogai prieš darant tai reikia nugalėti baimės/košmarus. Buvo ir man košmaru bet juos nugalėjau , gaudydavo kažkokie padarai net nežinau kokie aplink visur ugnis ir t.t na čia kiek vienam skirtingai gi. Iš to gruzo pašoki
    1 taškas
  27. Iš kur žinai ? Iš kur žinai ? Sąmoningas sapnas (angl. lucid dream) – sapno tipas, kai sapnuojantysis suvokia, kad sapnuoja. Ši sąvoka pirmą kartą buvo pavartota olandų psichiatro ir rašytojo Frederik (Willem) van Eeden (1860–1932).[1] Sąmoningame sapne sapnuotojas gali aktyviai dalyvauti sapno įvykiuose bei manipuliuoti sapno siužetu ir įspūdžiais.[2] Sąmoningi sapnai gali atrodyti tikri ir aiškūs
    1 taškas
  28. Kornelijus.

Blogas - Astralas

Aš tik juokavau, kalbėjau ne rimtai..
    1 taškas
  29. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Teddy_Wudson. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Haku_Rinha. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://imgur.com/a/jn9R8 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/HIZQI5r
    1 taškas
  30. Tu pardaves savo sielą velniui?
    1 taškas
  31. Šiandien dar įkelsiu vieną atnaujinimą, kiti bus po kelių dienų, o galbūt net ir rytoj. Kurie avatarų stiliai patinka, galite išreikšti paspaudę mygtuką patinka, nėra būtina, tačiau kaip sakoma... ​#0.0.2
    1 taškas
  32. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokas_Treimer 2. Kokios jums modifikacijos reiktu: Picu skino ir mopedo mod'o. 3. Jeigu turite modifikacijos pavyzdį, prašome pateikti: Neturiu 4. Papildomas komentaras: Už gražų skiną damokėsiu 1k.
    1 taškas
  33. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Rokas_Treimer 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Brax_Pierce 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : Pamiršau padaryti ss,kad užtildžiau,bet ss su įžeid yra.: 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  34. Pacany'Edvis

Peikiu fūrų drk.

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Pacany_Edvis/Black_Nike • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Aivaras_Vercceti , tiksliai nežiniau kas yra šios darbovietes direktorius/atstovas. • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Fūristų. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Neaktyvus , nesutvarko forume savo skilčių , manau reiktu keisti direktoriu , nes daugelis kas nori į ši darba taipogi ir aš. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Neaktyvumo , bei nesusitvarko su pareigomis , bei nepadaro forūmė skilčių. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi va
    1 taškas
  35. Sveikas. Malonu ir man dėkui. Sveikutis. Taip teko pabuvoti ten nepamirštamos akimirkos su gaujom ir t.t tikiuosi tokias patirti ir čia
    1 taškas
  36. Sv romantike, iš lv kiek žinau bent žaidei.
    1 taškas
  37. Ooo Pablitai privet. Žinok jau tavęs nebijau nugalėjau ta baime
    1 taškas
  38. Dar parduodu, taciau prisijungti galimybes siuo metu neturiu, bet kas pirks - rasiu
    1 taškas
  39. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet. Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi !
    1 taškas
  40. Jei patikojei nepatiko! Su nauja namų sistema atkeliauja ir konkursas, kurio metu galite laimėti išties gerų prizų! Daugiau informacijos apie konkursą galite rasti ČIA.
    1 taškas
  41. Project Reality (PR) - žaidimas sukurtas BattleField 2 žaidimo varikliuko, šiame žaidime turite komunikuoti, daryti strategijas, žaisti kaip tikrame kare, saugotis, kad jusų niekas nesužeistų ir t.t., taipat turi gerai kalbėti angliškai, nes ką sakai nesupras kiti. Žaidimas yra low grafikos kaip BF2, bet labai įtraukiantis. Taigi, norėčiau daugiau lietuvių pritraukti prie šio žaidimo, nes šis žaidimas nemokamas, ir tikrai patiks kurie mėgsta karinius/strateginius žaidimus. O gal kažkas jau žaidžia? A.Ž. man parašykit. Taipat yra 2 režimai žaidimo su 15-25 atskirais map'ai
    1 taškas
  42. Gražus avatarai pajimsiu kelis.
    1 taškas
  43. - Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Rokis_Roxas - Kam bus naudojamas kanalas? : Papasakosiu, kam bus šis kanalas naudojamas. Visų pirma, dabar teamspeak serveryje nėra privačios vietelės, kur galėtum su draugais pabūti ir pasikalbėti. Visuomet atsiranda kažkoks, kuris pradeda prašyti "padonatinti", pradeda šūkauti, leisti muziką ar net "bazarinti". Tai vienas tikslas būtų - reikia privačios vietelės, kad galėtum pabūti su draugais. Taip pat, šis kanalas bus naudojamas žaidimams. Po paskutinio įkalinimo Cristiano_Capelli mane ignorina ir nesuteikia jokios pagalbos. Tad paprašiau, jog pakeistų Co
    1 taškas
  44. Sekmes, bet mes geresni - Svolaciai -. Ilgai netempsit.
    1 taškas
  45. Mldc, gerai, kad sugalvojai pakurt, tik nematau geriausios dalies - susišaudymas FC duobėj . P.S Visi naloge
    1 taškas
  46. Neįmanomas dalykas, kadangi čyterių gaujinių nemažai.
    1 taškas
  47. Anketa 1.Jūsų Vardas_Pavardė?: Dowis_Kiss 2. Paspaudėte LIKE ant šio posto[Privaloma]?:Taip
    1 taškas
  48. Aivaras`Acme

Sveiki jei patiko mano avatarai spaudžiam +rep 5LIKE UPDATE
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.