Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.09.27 visose vietose

1. Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arma_Speed • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Armandas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man yra 20 metų. 1996-05-17 • Jūsų gyvenamasis miestas: Akmenė • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Skype arma300 (jei kas kviesite butinai prisistatote kas tokie esate) • Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas, linksmas, bendraujantis ir nepiktybinis žmogus. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Na mėgstamiausia sporto šaka būtų tai futbolas, stalo tenisas. • Ku
    3 taškai
  2. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    2 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jamal_Washington • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kawhi_Leonard • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [iNV] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Paskui nusprendėme patestinti ar nenusiima gyvybės. Ir mums sumažėjo.
    2 taškai
  4. Aš jau bent žinau kas ta gramatika, ĮŽEIDIMAI. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;
    2 taškai
  5. Pamėginau būti taksi direktorius, tačiau po darbuotojų neaktyvumo nusivyliau, sakau nelemta man ir pradėjau rašyti šią analizę, mąstyti kam perduoti tokią atsakingą estafetę. Taksi darbas projekte, galbūt, daug kam atrodo nereikšmingas, nuobodus. Tačiau dėl taksi profesionalumo - naujokai kuriasi tik geresnį įvaizdį apie mūsų projektą. Tad būsimo direktoriaus užduotis - maksimalus paslaugumas ir informatyvumas iš kiekvieno dirbančio taksi. Neminėsiu ir neanalizuosiu kiekvieno pildančio, visvien darote visi tas pačias klaidas, ir tas pačias klaidas tenka paminėti kiekvienoje analizėje, ir s
    2 taškai
  6. Sveikinam šreka , neimk į firma malykų , nes bus blogai. Vienas pabėgo iš fūrų gavo direktorių , dabar kitas.... Vaikai auga.
    2 taškai
  7. Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Kazuya_Ryuu Kam bus naudojamas kanalas?: Pokalbiams su draugais asmeniniame kanale, nes kituose kanaluose prisirenka pašalinių bei naudoja programas kurios yra kenkėjiškos, trukdo asmeniniams pokalbiams. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : >>Mokestis už kanalą, 10.000 € << Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Susipažinau su taisyklėmis ir sutinku su jomis.
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Benjaminas. • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Lukas, Bėnia, Benečius, Benis. • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 18 ; 1998-01-21 • Jūsų gyvenamasis miestas: Klaipėda. • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Lukas Beneta [FB]. • Apibūdinkite savo charakterį: Žiauriai geras :] • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Unikalus žmogus ir tiek. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Žaidžiu futbolą. • Kaip prad
    1 taškas
  10. Eligijus.

CSGO Bayonet KNIFE.

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Eligijus. 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Žaidimo peilis. 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): http://i.imgur.com/E2T8XPT.png 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): Pirmas kartas kai piešiu šio tipo grafiką, tad nesmerkit stipriai. Vertinam!
    1 taškas
  11. Modloader: https://yadi.sk/d/NjOLZqP8j5hSL GTA Folder: https://yadi.sk/d/4uR0cBHYj5hg4
    1 taškas
  12. Omis_Zekas

APGAVO / Mantas_Verone

1) Jūsų Vardas_Pavardė: Omis_Zekas 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Mantas_Verone 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: 00:40 - 00:59 tuo tarpu. 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Susitarėm , kad parduosiu jam 40 /tdežių už 720k serverio valiutos , 1x tdėže - 18k serverio valiutos . Ir parašiau /tdeze - Mantas_Verone , dėžių kieki ir parašiau tiesiog 10000 , Taip sakė rašyti , ir pardaviau tas dėžes už 400k , ir iškart mane nušovė , padariau /pzu sakau duok likusius pinigus , jis apsimete , kad net nieko nežino ir čia mano bėd
    1 taškas
  13. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Haku_Rinha 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Pro_Laimis 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Dėl įžeidinėjimų 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/perziura/ffaf586e85662324d3f3d3862281e44a65.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina ) : http://www.part.lt/perziura/ffaf586e85662324d3f3d3862281e44a65.png
    1 taškas
  14. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sandra_Sandra Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ nuo siandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​is draugu ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : kazkas naujo Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : nebuvo sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ armijoje Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : ne Ar dažnai naudojate /
    1 taškas
  15. Nu tu iš manes šaipais ar kas ? :DD, mane net durnas klasiokas tiek nejuokina, kiek tu. Ir nieko neberašyk, nes jokini. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  16. Nu jau nežinau, Keza nuspres, ar tu palieki užblukuotas ar ne. Ir girdėjau iš žaidėjų, jog taisaisi mašiną be privilegijų, bet negaliu to teigti, nes neturiu įrodymų. Nu žiūrėsim kaip bus. Aš manau kad tikrai turi būti nubaustas, ir kaip tau gali glučinti, jei tavo pingas neviršijo net 50 ?...
    1 taškas
  17. Tai dabar jau kalti mano ped'ai kad nenusiima hp tau. Vienam nusiima kitam ne... Džiaukis kad tik vieną šuolį spėjau užgaudyti nes po pirmo šuolio iškart pajungiau frapsus, ir štai pasitvirtino, žmogus čytina. Ir užteks verkšlent. Atmazai graudūs, kaip ir tavo gyvenimo pasiekimai. Ir tu tai vadini leidausi siena ? :DDDDDDD. Krč aš patyliu.
    1 taškas
  18. J'Skinny

Prisistatau Ltu_Flymm

Viskas normalna, mldc, kad nepabijojai pasirodyt, sekmės projekte ir gyvenime.
    1 taškas
  19. Omis_Zekas

Tu tiesiog detektyvas net +rep paspausiu :DDD , dėl parašo žinotum istorija suprastum , o ne apie vagystes rašytum... iks d
    1 taškas
  20. Sportuoju lankau MMA fule tik palošiu maniežoj
    1 taškas
  21. Galbūt atrodys ir juokingai bet pasižiūrėkit į laiko intervala kada aš parašiau ir kada mane nužudė, kiek laiko praėjo tai nematau čia jokiu čytu už ką buvau užblokuotas matomai video suklastotas bus. Pristapdė kažkurioi vietoj ir nufilmavo kaip atsispawninau, vakar grįžau į serverį nesąmonių nedaryčiau. Arba kažkas su administratoriaus sampų, nes man rodė normaliai kaip miriau ir atsispawninau, galu gale galėjo daryti patikra būčiau parodęs tuščia SA-MP folderį. Todėl atsiprašau - nematau už ką užblokuotas būti turėčiau, laukiu adminų nuomonės.
    1 taškas
  22. Užblokavimo anketa nepatvirtinta.
    1 taškas
  23. Aš irgi kažką bandžiau, bet nemanau ar tai tinka man - https://www.youtube.com/watch?v=g4NL0vxI4dY O, pas tave nu, gal ir neblogai sėkmės kituose darbuose.
    1 taškas
  24. Gerai, bet vistiek kažko tai trūksta, manau padaryk ilgesnį video su daugiau stuntų
    1 taškas
  25. Neblogai, bet jeigu darai stuntu video daryk viena didžiuli video su daug stuntu, ne su vienu.
    1 taškas
  26. Normalus baxuriukas, vagia avatarus ir vargo nemato, o dar sako jog jo, jeigu normalus baxuras būtų, tai nevogtu, o normalūs baxurai -rep neturi, be to, tikrai nevienodi, ir dar pasakyk jog henre nuvogė nuo tavęs :lol:, ir tai kokiam shope užsisakei, jeigu normalus gfxeris būtum ( čj net photoshop neturi), tai pats nusipieštum avatarą, o ne absoliuto imtum.
    1 taškas
  27. ANKETA NORINT JOG MODIFIKACIJĄ BŪTŲ IEŠKOMA 1. Jūsų slapyvardis žaidime: Omis_Zekas 2. Kokios modifikacijos ieškote?: Sure`nu & Norte`nu skinu. Bei darbiniu mašinu. 3. Modifikacijos nuotrauka/vaizdo įrašas?: - 4. Ar susimokėsite per 24h valandas?: Taip 5. Komentaras: Pasiūlyk daugiau variantu.
    1 taškas
  28. Sveikinu Šrekai! Sėkmės tau.
    1 taškas
  29. 1 taškas
  30. kas čia per bicke, kevalas. juokauju, sėkmės tau sportsmen
    1 taškas
  31. Opaa ! Benja Sveikutis Ką čia veiki?
    1 taškas
  32. bbž nepatikimas , prasiunčiau 20e už boostą iki gold novos apgavo ir acc nupiso.
    1 taškas
  33. O mielas Aurimai baxuriuk mano sėkmės tau lauk manęs ateinant
    1 taškas
  34. Leidžiamas nebus,delete
    1 taškas
  35. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Chris_Cerkute • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Kristijonas (Pravardė: Čerka) • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 19, 12-20 • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Gal kitą kartą • Apibūdinkite savo charakterį: Linksmas, draugiškas, savo nuomonę turintis žmogus. Žinoma, kartais ir parekiu, bet tik kartais... • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Slidinėjimas. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Galbūt tuo, kad ne tik "nol
    1 taškas
  36. Svečias

FRANKIS MODPACK V1

Gražus modpackas,gl patenkant į geriausius modus :>
    1 taškas
  37. Sveiki! Darbas buvo pradėtas 2015-08 mėn. Jį pradėjo Kingas (Jeff_King), padarė pagrindus ir dalį miesto (salos), ir po kiek laiko perėmiau estafetę aš. Dabar neseniai radau šį mappą ir nusprendžiau užbaigti. Yra klaidų tikrai, žinau, todėl galite akivaizdžių nevardinti. Todėl būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones! Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.).
    1 taškas
  38. Galvojau padaryt kažką savotiško, nes daryt kažkieno kito mintis mane labai už-kni-sa. Taip ir gimė šie parašai, pasakius tiesą, norėjau kažką padaryt, bet tingėjau daryt kažką kitą, todėl padariau šitus iki galo nedavestus darbus xd. + Rep už gruzino 5 klasės nuotrauką:
    1 taškas
  39. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M_P ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Juodas. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/vmBai ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Nuo 400k ◘ Papildoma informacija: Gražhuolis.
    1 taškas
  40. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M_P ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra)): Tuščia ◘ Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): Garažas. Pagr mieste. ◘ Kaina, kiek norite gauti už būstą: Namas nuo 250k ◘ Papildoma informacija: http://imgur.com/a/K3AtM Lūšna parduota.
    1 taškas
  41. Yra svarbu. Nes bunant pirmiems.grupej su jav susitiksi tik finale, o ne anksciau.
    1 taškas
  42. Užmečiau like tik dėl savo nuotraukos ,o darbai šiaip negražus nepatiko, kažkaip suprastėjo tavo darbai labai , gaila p.s as nebe storas , ne taip kaip Adomaitis http://greenside.lt/index.php?/topic/8696-pristatau-gruzinas-sampo/
    1 taškas
  43. Žukas

Svajonių automobiliai.

Du zveris 150kw 200kw
    1 taškas
  44. Tiesiog klasika, labai labai patinka. ♥
    1 taškas
  45. Omis_Zekas

Unban Omis_Zekas

ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2016.04.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Omis_Zekas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Ponas_Gyvate • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinima ( 2 free ban ) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/64a9329944e771ecfb0e631200dcde12417.png
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.