Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.09.27 visose vietose
-
Prisistatau Arma_Speed
George_Butler ir 2 kiti sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arma_Speed • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Armandas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man yra 20 metų. 1996-05-17 • Jūsų gyvenamasis miestas: Akmenė • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Skype arma300 (jei kas kviesite butinai prisistatote kas tokie esate) • Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas, linksmas, bendraujantis ir nepiktybinis žmogus. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Na mėgstamiausia sporto šaka būtų tai futbolas, stalo tenisas. • Ku3 taškai -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan ir kitas sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž2 taškai -
Jamal Washington užblokavo Kawhi_Leonard
Leonard_Martinez ir kitas sureagavo į Jamal Washington už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jamal_Washington • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kawhi_Leonard • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [iNV] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Paskui nusprendėme patestinti ar nenusiima gyvybės. Ir mums sumažėjo.2 taškai -
Minde Fine ir kitas sureagavo į Jamal Washington už temą
Aš jau bent žinau kas ta gramatika, ĮŽEIDIMAI. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;2 taškai -
Naujas TAKSI direktorius jau šiandien!
Mantas_Verone ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Pamėginau būti taksi direktorius, tačiau po darbuotojų neaktyvumo nusivyliau, sakau nelemta man ir pradėjau rašyti šią analizę, mąstyti kam perduoti tokią atsakingą estafetę. Taksi darbas projekte, galbūt, daug kam atrodo nereikšmingas, nuobodus. Tačiau dėl taksi profesionalumo - naujokai kuriasi tik geresnį įvaizdį apie mūsų projektą. Tad būsimo direktoriaus užduotis - maksimalus paslaugumas ir informatyvumas iš kiekvieno dirbančio taksi. Neminėsiu ir neanalizuosiu kiekvieno pildančio, visvien darote visi tas pačias klaidas, ir tas pačias klaidas tenka paminėti kiekvienoje analizėje, ir s2 taškai -
Logan_Wilson ir kitas sureagavo į Mantas už temą
Sveikinam šreka , neimk į firma malykų , nes bus blogai. Vienas pabėgo iš fūrų gavo direktorių , dabar kitas.... Vaikai auga.2 taškai -
Greenside.lt atributika
Rebeka sureagavo į Gordon_Specter už temą
Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.1 taškas -
Kazuya_Ryuu prašo asmeninio kanalo.
Ryo_Haizawa sureagavo į Kazuya_Ryuu už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Kazuya_Ryuu Kam bus naudojamas kanalas?: Pokalbiams su draugais asmeniniame kanale, nes kituose kanaluose prisirenka pašalinių bei naudoja programas kurios yra kenkėjiškos, trukdo asmeniniams pokalbiams. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : >>Mokestis už kanalą, 10.000 € << Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Susipažinau su taisyklėmis ir sutinku su jomis.1 taškas -
Pristatau - Lukas_Benjaminas
džimis sureagavo į Lukas_Benjaminas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Benjaminas. • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Lukas, Bėnia, Benečius, Benis. • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 18 ; 1998-01-21 • Jūsų gyvenamasis miestas: Klaipėda. • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Lukas Beneta [FB]. • Apibūdinkite savo charakterį: Žiauriai geras :] • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Unikalus žmogus ir tiek. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Žaidžiu futbolą. • Kaip prad1 taškas -
CSGO Bayonet KNIFE.
Mrs Nobody sureagavo į Eligijus. už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Eligijus. 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Žaidimo peilis. 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): http://i.imgur.com/E2T8XPT.png 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): Pirmas kartas kai piešiu šio tipo grafiką, tad nesmerkit stipriai. Vertinam!1 taškas -
[EDDY] Mod Pack V1
Vaidas Martini sureagavo į Lil_Uzi už temą
Modloader: https://yadi.sk/d/NjOLZqP8j5hSL GTA Folder: https://yadi.sk/d/4uR0cBHYj5hg41 taškas -
APGAVO / Mantas_Verone
Roba sureagavo į Omis_Zekas už temą
1) Jūsų Vardas_Pavardė: Omis_Zekas 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Mantas_Verone 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: 00:40 - 00:59 tuo tarpu. 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Susitarėm , kad parduosiu jam 40 /tdežių už 720k serverio valiutos , 1x tdėže - 18k serverio valiutos . Ir parašiau /tdeze - Mantas_Verone , dėžių kieki ir parašiau tiesiog 10000 , Taip sakė rašyti , ir pardaviau tas dėžes už 400k , ir iškart mane nušovė , padariau /pzu sakau duok likusius pinigus , jis apsimete , kad net nieko nežino ir čia mano bėd1 taškas -
Haku_Rinha užtildė Pro_Laimis
Darius_Nefreak sureagavo į Haku_Rinha už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Haku_Rinha 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Pro_Laimis 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Dėl įžeidinėjimų 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/perziura/ffaf586e85662324d3f3d3862281e44a65.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina ) : http://www.part.lt/perziura/ffaf586e85662324d3f3d3862281e44a65.png1 taškas -
emigruoju Sandra_Sandra
Kazuya_Ryuu sureagavo į Sandra_Sandra už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sandra_Sandra Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo siandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : is draugu Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : kazkas naujo Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : nebuvo sunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : armijoje Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : ne Ar dažnai naudojate /1 taškas -
Minde Fine sureagavo į Jamal Washington už temą
Nu tu iš manes šaipais ar kas ? :DD, mane net durnas klasiokas tiek nejuokina, kiek tu. Ir nieko neberašyk, nes jokini. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Nu jau nežinau, Keza nuspres, ar tu palieki užblukuotas ar ne. Ir girdėjau iš žaidėjų, jog taisaisi mašiną be privilegijų, bet negaliu to teigti, nes neturiu įrodymų. Nu žiūrėsim kaip bus. Aš manau kad tikrai turi būti nubaustas, ir kaip tau gali glučinti, jei tavo pingas neviršijo net 50 ?...1 taškas -
Tai dabar jau kalti mano ped'ai kad nenusiima hp tau. Vienam nusiima kitam ne... Džiaukis kad tik vieną šuolį spėjau užgaudyti nes po pirmo šuolio iškart pajungiau frapsus, ir štai pasitvirtino, žmogus čytina. Ir užteks verkšlent. Atmazai graudūs, kaip ir tavo gyvenimo pasiekimai. Ir tu tai vadini leidausi siena ? :DDDDDDD. Krč aš patyliu.1 taškas -
Viskas normalna, mldc, kad nepabijojai pasirodyt, sekmės projekte ir gyvenime.1 taškas
-
Young_Boy sureagavo į Omis_Zekas už temą
Tu tiesiog detektyvas net +rep paspausiu :DDD , dėl parašo žinotum istorija suprastum , o ne apie vagystes rašytum... iks d1 taškas -
nu ka ir man reikia,Prisistatau Jack_Western
Mrs Nobody sureagavo į Jack_Western už temą
Sportuoju lankau MMA fule tik palošiu maniežoj1 taškas -
Best_Puffy užblokavo Antoske_Soprano
Demarcus_Norwood sureagavo į Antoške_Soprano už temą
Galbūt atrodys ir juokingai bet pasižiūrėkit į laiko intervala kada aš parašiau ir kada mane nužudė, kiek laiko praėjo tai nematau čia jokiu čytu už ką buvau užblokuotas matomai video suklastotas bus. Pristapdė kažkurioi vietoj ir nufilmavo kaip atsispawninau, vakar grįžau į serverį nesąmonių nedaryčiau. Arba kažkas su administratoriaus sampų, nes man rodė normaliai kaip miriau ir atsispawninau, galu gale galėjo daryti patikra būčiau parodęs tuščia SA-MP folderį. Todėl atsiprašau - nematau už ką užblokuotas būti turėčiau, laukiu adminų nuomonės.1 taškas -
Dioba_Launch Lbanned Jack_Distillery
Dioba_Launch sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užblokavimo anketa nepatvirtinta.1 taškas -
prisistatau mataschuligan kitaip tony chuligan
Tezz Fly sureagavo į Nico_Moretti už temą
Dq uz mamos fb1 taškas -
GreenSide.lt Stunt #1
M'Blooperis sureagavo į Mrs Nobody už temą
Aš irgi kažką bandžiau, bet nemanau ar tai tinka man - https://www.youtube.com/watch?v=g4NL0vxI4dY O, pas tave nu, gal ir neblogai sėkmės kituose darbuose.1 taškas -
GreenSide.lt Stunt #1
M'Blooperis sureagavo į Tom_Wade už temą
Gerai, bet vistiek kažko tai trūksta, manau padaryk ilgesnį video su daugiau stuntų1 taškas -
GreenSide.lt Stunt #1
M'Blooperis sureagavo į Antoške_Soprano už temą
Neblogai, bet jeigu darai stuntu video daryk viena didžiuli video su daug stuntu, ne su vienu.1 taškas -
nenaudojamas3 sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Normalus baxuriukas, vagia avatarus ir vargo nemato, o dar sako jog jo, jeigu normalus baxuras būtų, tai nevogtu, o normalūs baxurai -rep neturi, be to, tikrai nevienodi, ir dar pasakyk jog henre nuvogė nuo tavęs :lol:, ir tai kokiam shope užsisakei, jeigu normalus gfxeris būtum ( čj net photoshop neturi), tai pats nusipieštum avatarą, o ne absoliuto imtum.1 taškas -
,,Softy'' modifikacijų parduotuvė
Young_Boy sureagavo į Omis_Zekas už temą
ANKETA NORINT JOG MODIFIKACIJĄ BŪTŲ IEŠKOMA 1. Jūsų slapyvardis žaidime: Omis_Zekas 2. Kokios modifikacijos ieškote?: Sure`nu & Norte`nu skinu. Bei darbiniu mašinu. 3. Modifikacijos nuotrauka/vaizdo įrašas?: - 4. Ar susimokėsite per 24h valandas?: Taip 5. Komentaras: Pasiūlyk daugiau variantu.1 taškas -
Pablo Bandit sureagavo į Aurimas Aerox už temą
Sveikinu Šrekai! Sėkmės tau.1 taškas -
Ponas_Gyvatė. sureagavo į West'Garning už temą
Sveikinu Sreka!1 taškas -
1 taškas
-
Pristatau Hugo_Gilera! [Naujos nuotraukos]
Jack_Western sureagavo į Tom Panzer už temą
kas čia per bicke, kevalas. juokauju, sėkmės tau sportsmen1 taškas -
Pristatau - Lukas_Benjaminas
džimis sureagavo į Rimvydas_Nesvarbu už temą
Opaa ! Benja Sveikutis Ką čia veiki?1 taškas -
Cs:Go | GLOBAL BOOST'ing shop.
Ryo_Haizawa sureagavo į Menian_Fierro už temą
bbž nepatikimas , prasiunčiau 20e už boostą iki gold novos apgavo ir acc nupiso.1 taškas -
Mechanikai gaus ir direktorių!
Aurimas Aerox sureagavo į Pablo Bandit už temą
O mielas Aurimai baxuriuk mano sėkmės tau lauk manęs ateinant1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Chris_Cerkute
Leonard_Martinez sureagavo į C`Cerkute už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Chris_Cerkute • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Kristijonas (Pravardė: Čerka) • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 19, 12-20 • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Gal kitą kartą • Apibūdinkite savo charakterį: Linksmas, draugiškas, savo nuomonę turintis žmogus. Žinoma, kartais ir parekiu, bet tik kartais... • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Slidinėjimas. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Galbūt tuo, kad ne tik "nol1 taškas -
FRANKIS MODPACK V1
Vaidas Martini sureagavo į Lil_Uzi už temą
Gražus modpackas,gl patenkant į geriausius modus :>1 taškas -
[ mapp ] Sala
Baronas_Lietuvos sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
Sveiki! Darbas buvo pradėtas 2015-08 mėn. Jį pradėjo Kingas (Jeff_King), padarė pagrindus ir dalį miesto (salos), ir po kiek laiko perėmiau estafetę aš. Dabar neseniai radau šį mappą ir nusprendžiau užbaigti. Yra klaidų tikrai, žinau, todėl galite akivaizdžių nevardinti. Todėl būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones! Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.).1 taškas -
Darbų parašai V2
Swed_Bank sureagavo į Gordon_Specter už temą
Galvojau padaryt kažką savotiško, nes daryt kažkieno kito mintis mane labai už-kni-sa. Taip ir gimė šie parašai, pasakius tiesą, norėjau kažką padaryt, bet tingėjau daryt kažką kitą, todėl padariau šitus iki galo nedavestus darbus xd. + Rep už gruzino 5 klasės nuotrauką:1 taškas -
Juodas sultanas [Sale]
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M_P ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Juodas. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/vmBai ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Nuo 400k ◘ Papildoma informacija: Gražhuolis.1 taškas -
Parduodamas namas pigiai
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M_P ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra)): Tuščia ◘ Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): Garažas. Pagr mieste. ◘ Kaina, kiek norite gauti už būstą: Namas nuo 250k ◘ Papildoma informacija: http://imgur.com/a/K3AtM Lūšna parduota.1 taškas -
Lietuva - Kroatija.
Yra svarbu. Nes bunant pirmiems.grupej su jav susitiksi tik finale, o ne anksciau.1 taškas -
Darbų parašai V2
Swed_Bank sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Užmečiau like tik dėl savo nuotraukos ,o darbai šiaip negražus nepatiko, kažkaip suprastėjo tavo darbai labai , gaila p.s as nebe storas , ne taip kaip Adomaitis http://greenside.lt/index.php?/topic/8696-pristatau-gruzinas-sampo/1 taškas -
1 taškas
-
Svajonių automobiliai.
Žukas sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Tiesiog klasika, labai labai patinka. ♥1 taškas -
Unban Omis_Zekas
Perfect_Lad sureagavo į Omis_Zekas už temą
ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2016.04.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Omis_Zekas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Ponas_Gyvate • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinima ( 2 free ban ) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/64a9329944e771ecfb0e631200dcde12417.png1 taškas