Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.09.28 visose vietose
-
APGAVO / Mantas_Verone
Omis_Zekas ir 4 kiti sureagavo į Rokas už temą
Apgavikas su nukentėjusiu turi rasti bendrą kompromisą per artimiausias 24 valandas. To nepadarius - apgavikas bus nubaustas griežčiausia bausme. Temoje būtinai turi būti įdėti įrodymai, jog situacija buvo išspręsta.5 taškai -
norėčiau paklausinėti
David_Winship ir 4 kiti sureagavo į Rokas už temą
Jeigu esi pasiruošęs rimtai žaisti serveryje nemanau kad prireiks tau VIP statuso ar kitų privilegijų, nes noras visada nugali bet kokius iššūkius. Tiesiog pabandyk, pažaisk, jei matysi kad kažko trūksta emigruok į mūsų projektą, gausi dovanų VIP statusą 7d. ir tada galėsi palyginti žaidimą su VIP statusu ir be jo. Jei žaidimas bus malonesnis žaidžiant su VIP statusu tada galėsi įsigyti ir nesigailėti kaip pats minėjai. NameTag'as ir kiti CLEO failai, kurie palengvina žaidimą ir suteikia pranašumą prieš kitus žaidėjus, kurie tų failų nenaudoja, yra draudžiamas. Už tokių failų naudojimą žai5 taškai -
Matthew_Bennett užblokavo Tom_Wade
Joseph_Soprano ir 2 kiti sureagavo į Mantas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Tom_Wade • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Nitro control • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
Apgavo Deividas_Extazy
Tomas_Quatros ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Apgavikas senai jau žinomas. Ne vieną kartą praradęs pagrindinį vartotoją toliau užsiima aferomis. Žaidėjas Heroin_Addictt čia paminėtas visiškai ne į temą, nes jis nėra vienas ir tas pats asmuo su Deividas_Extazy. Apgavikas prarado eilinį kartą savo vartotoją. Nukentėjusiam žaidėjui grąžintos /tdeze 30 vnt. Tema rakinama.2 taškai -
Pristatau Ronce_Run
Vycka_Flex sureagavo į Roncė už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ronce Run *Jūsų Vardas realybėje : Kęstas *Jūsų amžius : 18 metų. *Miestas iš kurio esate : Lentvaris *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype; staklis333 *Jūsų charakterio bruožai : Pasižymiu netradiciniu mąstymu, mano galva pilna keisčiausių įdėjų. Esu protingas ir energingas, stengiuosi sužinoti kaip galima daugiau. Kartais nepastovus, mėgstu kai mane giria ar manimi žavisi. Patinka pramogauti. Noriu, kad su manimi būtų bendraujama kaip lygus su lygiu. Esu pilna aktyvumo ir optimizmo asmenybė. Pasižymiu diplomatiškumu, gebėjimu neįkyrė1 taškas -
Bmw E39 edit by B'White
Goffredo_Luciano sureagavo į Bondas_White už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Bondas_White 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: Automobilis >> Keičia: Premier << 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Surasta internete ir editinta mano. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www106.zippyshare.com/v/6e6uKSkZ/file.html1 taškas -
Lauris Driftas sureagavo į Tony_Bet už temą
TIESIOG JAI PATIKO IR NORI UPDATE, PASPAUSK "Patinka" MYGTUKĄ.1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tony_Bet • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Dovydas (Dove) • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 18 metų. Gimimo data - 1998.02.02 • Jūsų gyvenamasis miestas: Kėdainiai • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reikės paprašys. • Apibūdinkite savo charakterį: Ramus, draugiškas, kartais suirzes arba piktas, prikolnas. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: MMA • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Ko gero kad esu toks pat kaip visi. Nesu pagyrūnas. • Kuo užsiimate?1 taškas
-
CSGO Bayonet KNIFE #2 ( FireFly )
Mindaugas Parkour sureagavo į Eligijus. už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Eligijus. 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Žaidimo peilis. 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): http://i.imgur.com/lKidZdf.png 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): Na štai ir antrasis peilis, beveik kaip ir pirmasis tik kad čia jau su ugnimi daryta. Vertinam.1 taškas -
TAXI MAPP DARBO BAZE - DALINUOS MAPP DARBU.
Lukas Front sureagavo į Roba už temą
Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Roba_Ggg 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 42 minutes . 3. Jūsų kontaktiniai duomenys: noexistlt 4. Komentaras apie darbą: Jeigu turit kokius pasiulymu ko tureciau veikti prie kompiuterio , tuomet nebutu sio mappo Dalinuos.. Panaudojau seno Roko mapp darbo ir kitu mapp darbu texturos , sr Rokai texturint labai ilgas darbas todel nieko gero neradau. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): BE TEXTURU SU TEXTUROM1 taškas -
Skin.
Ponas_Gyvatė. sureagavo į West'Garning už temą
Šablonas skirtas ieškantiems modifikacijų: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: West_Garning. 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: Skin. 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau: Įmeskit geru Surenu skin , Jei patiks , žaidime atsilyginsiu. 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]: -1 taškas -
Pristatau Jack_Distillery
Mitchell_Collins sureagavo į Int_Chill už temą
Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Distillery • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Tomas,pravardes neturiu • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man šiuo metu yra 14metų,2002-08-05 • Jūsų gyvenamasis miestas: Mano gyvenamoji vieta yra netoli Klaipėdos randasi mažas miestelis Endriejavas (Nemuškit) • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Numesiu facebook Bimm Bamm (priimsiu visus jei kviesit) • Apibūdinkite savo charakterį: Sveiki,kaip minėjau esu Tomas,man yra 14 metų,mano charakteris nėra niekuom iskirtinis,esu1 taškas -
APGAVO / Mantas_Verone
Roba sureagavo į Omis_Zekas už temą
1) Jūsų Vardas_Pavardė: Omis_Zekas 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Mantas_Verone 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: 00:40 - 00:59 tuo tarpu. 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Susitarėm , kad parduosiu jam 40 /tdežių už 720k serverio valiutos , 1x tdėže - 18k serverio valiutos . Ir parašiau /tdeze - Mantas_Verone , dėžių kieki ir parašiau tiesiog 10000 , Taip sakė rašyti , ir pardaviau tas dėžes už 400k , ir iškart mane nušovė , padariau /pzu sakau duok likusius pinigus , jis apsimete , kad net nieko nežino ir čia mano bėd1 taškas -
Oficiali GS modifikacijų krautuvėlė.
Perfect_Lad sureagavo į Omis_Zekas už temą
ANKETA NORINT UŽSISAKYTI MODIFIKACIJOMS: 1: Jūsų Vardas Pavardė?:Omis_Zekas 2: Kokios modifikacijos jums reikia [kuo išsamiau aprašykite, jeigu nežinote kaip vadinasi modifikacija]?: Surenu , Noretenu skin , mašinu. 3: Jūsų norimos modifikacijos pavyzdys [nuotrauka/vaizdo įrašas]: Nelabai turiu pavyzdžiu , nu gal šitas : Nortenos kažką panašaus ir surenu norėčiau.1 taškas -
Šablonas skirtas pasidalinti savo grafikos darbais vieną kartą: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tony_Bet 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Parašas 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): Darbas daug laiko neužemė gal koki 30min. GFX darbus atlieku apie pora mėnesiu bet tik su avatarais, dabar sugalvojau sukurti savo pirma parašą. Taigi vertinkit, ir norėčiau sulaukti nuomones iš tų kurie jau senokai kuria tokius1 taškas
-
Ieskau slavkos ir makso sound
Nenaudojamas_Vartotojas sureagavo į Int_Chill už temą
. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: Kta 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau: Girdejau yra kaskokie sound makso ir slavkos 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]:Girdejau yra kaskokie sound makso ir slavkos1 taškas -
Emigruoju Don_Zapaski
Int_Chill sureagavo į Nenaudojamas_Vartotojas už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Don_Zapaski Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien vakaro. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP aš žaidžiu gal 3metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasakė. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Truputi sistemos neįdomios. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar net1 taškas -
Matthew_Bennett užblokavo Tom_Wade
Milky Sheik sureagavo į Tom_Wade už temą
kazkaip pom, nusipirksiu ta unbana ) Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (triple post)1 taškas -
Smoke_Piktas BANNED Denis_Snow [42]
Denis_Snow sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Denis_Snow • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Young_Boy sureagavo į Omis_Zekas už temą
Tu tiesiog detektyvas net +rep paspausiu :DDD , dėl parašo žinotum istorija suprastum , o ne apie vagystes rašytum... iks d1 taškas -
,,Softy'' modifikacijų parduotuvė
ANKETA NORINT JOG MODIFIKACIJĄ BŪTŲ IEŠKOMA 1. Jūsų slapyvardis žaidime: Omis_Zekas 2. Kokios modifikacijos ieškote?: Sure`nu & Norte`nu skinu. Bei darbiniu mašinu. 3. Modifikacijos nuotrauka/vaizdo įrašas?: - 4. Ar susimokėsite per 24h valandas?: Taip 5. Komentaras: Pasiūlyk daugiau variantu.1 taškas -
Gal jau užteks kledent , kad čia viskas tavo? savo nori prisižiūrėk , Iš tavęs net paleva butu imt avatarus iks d Peas1 taškas -
Terry_Snow sureagavo į Tony_Bet už temą
ATNAUJINIMAS #1 JAI PATIKO IR NORI DAUGIAU, PASPAUSK "Patinka" MYGTUKĄ Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: • Draudžiama pirkti reputacijos taškus iš kitų forumo vartotojų (prašai like ant pranešimo, gaunasi mainai avatarai į like)1 taškas -
Įdėja papildomas bakas ar etc.
Zygimantas_Hard sureagavo į Jeremy_Bang už temą
Tiesiog siūlyčiau, kad kiekvienai transporto priemonei reiktu padaryti skirtingus elektros iškrovas. T.y pvž kokiai nrg greičiau elektra naudojasi, nei pvž ten sanchez motociklui.1 taškas -
Prisistatau Jaunasis_Jaguaras
Zygimantas_Hard sureagavo į Jeremy_Bang už temą
Sveikas Milašiau! Jei pameni čia toks Zygimantas_Hard iš LV Malonu susipažint.1 taškas