Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.10.10 visose vietose
-
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Ferdinando [Velnelis_Camel] • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : John_English • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimą. Pasibugino viršui ar pradėjo atminuoti. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :5 taškai
-
Denis_Xander ir 2 kiti sureagavo į Ernis Pokemon už temą
Šablonas skirtas pasidalinti savo grafikos darbais vieną kartą: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: E`P 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Avatarai 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): Be komentarų. 5 min, apie 1 metus. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių bei skilties taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų t3 taškai -
Autosalonas "Luxus"
Doom_Boom ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Iš pavadinimo "Luxus", tikriausiai, mintyse kilo asociacijos su marke Lexus, arba prabanga (angl. luxury, luxe). Tai reiškia jog prekinis ženklas "Luxus" garantuoja tik kokybišką pasiūlą reikliausiems klientams. Salono transporto kainos derinamos pagal transporto tune retumą, unikalumą. Kuo transporto tune retesnė, pilnesnė, gražiau suderinta, akiai patrauklesnė - tai tokia savaime bus ryškiai brangesnė, tačiau kaina atitiktų tai kiek dėžių tektų įsigyti jog gautumte kažką panašaus. O pagrindinis kainų rodiklis yra grindžiamas šioje temoje pateikta informacija. Kaip jau suprantate2 taškai -
Naujas etapas MEDICINOS istorijoje!
Mard_Volli ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Per visą laikotarpį kiek esu DP įtakojau žaidėjų kasdienybę, visuomenės mąstymą, direktoriaus pareigų įvaizdį ir kelią link jų. Kiekvienuose rinkimuose visus daugiau mažiau peikiu visus, vardinu klaidą ant klaidos ir t.t. Tačiau tikrai didžiulis mano pasiekimas - jog žmonės žino, kad visi turi lygias galimybes, nepriklausomai nuo patirties, xp, amžiaus. To pasekoje šiandien, pavyzdžiui - medikų atrankoje, nors matau tik du konkrečius kandidatus į direktoriaus pareigas, nors ir tai šie neatitinka mano lūkesčių, tačiau bendras vaizdas - matau jog visi stengiasi pildyti. Tokios apimties kandidat2 taškai -
Pagalba žmonėms, kurie turi WINDOWS 10 ir negali prisijungt.
Mard_Volli sureagavo į Swaika_Kent už temą
Sveiki, taigi susidūriau ir aš su šia problema, kai jungiesi į kokį serverį tiesiog nieko nemeta ir neduoda prisijungti ir nieko nemeta. Paprasčiausiai viskas bus paaiškinta video, tačiau patariu installer parsisiūsti ir įsirašyti į savo GTA San Andreas aplankalą ir laukti kol įsirašys ir tuo viskas susitvarkys. Video:1 taškas -
Pristatau Alutis_Extra
Tom Panzer sureagavo į Alutis_Extra (nebėra acc) už temą
Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alutis_Extra • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Sania • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 19 • Jūsų gyvenamasis miestas: Kėdainiai - Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Nereikia jum • Apibūdinkite savo charakterį: Pabendrausi pamatysi • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Standartiniai - kaše, fulę • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: nėra kuo čia girtis, jei esi išskirtinis iš kitų.. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalai1 taškas -
Cheetah "Ferrari Testarossa 84" edit
R_Smailys sureagavo į Aurimas_Bob už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Minde_Sama 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: automobiliai 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: mano kurta 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: pakeičiau galinės lempas... štai kaip atrodo tikras "ferrari čia" 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/96814-cheetah-testarossa-84-edit1 taškas -
Zr Infernus
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Minde_Sama 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: automobiliai 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Mano paties kurta 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: krč perdariau Infernus Body kit'a, viena iš mano pirmu car 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/96138-zr-infernus1 taškas -
Gajeel_Redfox sureagavo į Ernis Pokemon už temą
Šablonas skirtas pasidalinti savo grafikos darbais vieną kartą: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: E`P 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Avatarai 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): Be komentarų. 5 min, apie 1 metus. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių bei skilties taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų ta1 taškas -
Velnelis_Camel užtildė Egidijus_Keza
Hot_Anonymous sureagavo į Karolis_Sudoku už temą
Anketa tvarkinga. Užtildymo apeliaciją priimu vien dėl to, kad „sūrelii“ - vienaskaitos forma. (galbūt, kuris nors iš gaujos narių įsižeidė); Jei Egidijus būtų parašęs „sūreliai“ užtildymo apeliacija nebūtų priimta, nes serveryje yra priimtina jus vadinti šia forma; Jei „kariaujate“, „kariaukite“ kitais būdais.1 taškas -
Prašau užtildyti Chris_Toler
Dwayne_Cortez sureagavo į Karolis_Sudoku už temą
Žaidėjas užtildytas. http://imgur.com/a/7mqtz1 taškas -
Prašau blokuoti Joaquin_Guzman.
Joaquin_Guzman sureagavo į Modestas Mlg už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Modestas_Mlg • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Joaquin_Guzman. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Mano atžvilgiu jis naudojo aim'ą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėm :https://www.youtube.com/watch?v=4Ay31U63Cvw1 taškas -
[GreenSide.LT] Fightin' Countin' Sippin' pristatymas.
Demarcus_Norwood sureagavo į Colins už temą
kažkaip nenustebau xD1 taškas -
Naujas etapas MEDICINOS istorijoje!
Terry_Snow sureagavo į Dvl Gang už temą
Blemba, norit kažką siekti projekte - ateikit į Surenas, jau kelintas būtų palikęs mano komandą dėl Direktoriaus pareigų, kažkokią įtaką darau matyt. Šaunuolis Terry, siek savo tikslų Ir sėkmės direktoriavime Jack.1 taškas -
Denis_Xander sureagavo į Ernis Pokemon už temą
Dėkui dėkui , nesurandu aš stocku geru o belekokiu nenoriu mest čia.1 taškas -
Sistema, pakeisianti radikaliai darbus[0.1.6.5.]
Dede_Linex sureagavo į Madd_Dogg už temą
Turbūt visiems pabodo standartinis darbų modelis: gausybė nudrengtų darbinių transporto priemonių, nudėvėtos darbinės uniformos. Atrodo, nieko daugiau neprigalvosi, juk tai įprastas samp darbo modelis, bet aš turiu vieną idėją, galinčią pakeisti visą šią banalybę. DARBUS PAVERSTI ĮMONĖMIS. Įsivaizduokime darbus, kurie funkcionuotų lyg įmonės: pirktų sau darbo transportą, užsisakinėtų darbo aprangas ir kt. Direktoriai valdytų įmonės finansus(ką jie dabar ir daro, bet čia būtų platesniu mastu), kurie supirkinėtų/pardavinėtų aukščiau išvardintus dalykus. Tai būtų jo asmeninis reikalas, kur t1 taškas -
[0.1.6.5] Įdėja gaujoms.
Jeremy Santos sureagavo į Rafaelis_Kirminas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafaelis_Kirminas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, sveiki visi, esu paprastas serverio žaidėjas, kuris nevisiems ir yra žinomas. Norėčiau pasiūlyti įdėją gaujoms, inai neturi būti įgyvendinta dabar, tai gali įvykti po kiek laiko kada serveryje žais daugiau žaidėjų [Mano nuomone tikrai serverį papildys daugiau žaidėjų] Pats įdėjos tikslas padaryti gaujas realiasnes negu jos yra dabar, nieko nesakau unikalios gaujų sistemos tikrai žavi dauguma serverio žaidėjų, tačiau tai neatitinka realybės, kur matyta, kad gauja turėtu savo tikra baze, su tvorom vart1 taškas -
Pristatau Alutis_Extra
Pavel_Bezrukov sureagavo į Alutis_Extra (nebėra acc) už temą
su tokiais komentarais nepaais seni1 taškas -
Pristatau Alutis_Extra
privet kirminas, už pagalba mokėt turėsi . dq1 taškas -
Pristatau Alutis_Extra
čto pacanski, nastojaši ubica ane, sv1 taškas -
benson specialus editas fermeriu darbui
Yra variantas kuris puikiai tinka paprastai GTA SA atmosferai http://libertycity.ru/files/gta-san-andreas/96379-benson-pickup-beta.html1 taškas -
Verslų sistemos gidas,
Mard_Volli sureagavo į Rage Assassin už temą
Manti, manau kad tai daroma norint pagyvinti žaidimą. Argi realybėje turėdamas verslą gali visiškai niekuo nesirūpinti ir tiesiog pasiimti pelną? Abejoju. Taip pat ši verslo sistema neleidžia susiversti krūvos pinigų kiekvienam žaidėjui.1 taškas