Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.11.29 visose vietose

1. http://greenside.lt/index.php?/topic/35692-šreco-family-taksi-ieško-naujų-darbuotojųatrakinta/?p=225918 Išmestas, nes kandidatuoji į kitą firmą, taip man leidi suprast, jog darbas fūristų firmoje tau nebeaktualus, tad pagreitinau visą procesą, kita karta skaitom išmetimo priežastį kol ją suprantam, kad nereikėtų demonstruoti savo kvailumo viešai, gero vakaro.
    11 taškai
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M_P 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Trūksta tik stogo, tačiau tai neturi reikšmės, svarbiausia yra visos kitos dalys ir juos deri AFIGIENAI. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/jOkZt 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 350k. Derinama. 5. Papildoma informacija:
    6 taškai
  3. Marcus‘Rashford Zmodeler parduotuvė | Modifikacijų krautuvėlė Taisyklės: 1.Negalima užsisakyti modifikacijos bet jai skirtos anketos. 2.Negalima rašyti bereikšmių pranešimų. 3.Jei modifikaciją tinka, privalote atsiskaityti per 24h 4.Užsisakinėjant daugiau nei 1 modifikaciją rašyti viską į vieną pranešimą. [išimtis: Jeigu užsisakinėjat ir ieškojimo ir Zmodeler, tada atskirtai dvi anketos privalo būti] Juodasis sąrašo taisyklės: 1.Privalote mokėti 2 kartus daugiau už pateiktą modifikaciją. 2.Neprašyti ištraukti jūsų iš juodajo sąrašo. 3.Juodajame sąraše esantys asme
    5 taškai
  4. J'Skinny

skinnio cbug 0.899

Delete, ryt perkelsiu nauja Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama kurti naujas bereikšmes temas (visos kuriamos temos turi atitikti forumų taisykles);
    3 taškai
  5. „GreenSide“ serverio tiesos. Šioje temoje skelbsiu nuotraukas(memes), apie serverio gyvenimą, tiesas. Kai kažką įdomaus sugalvosiu, suskursiu kokią meme, įkelsiu čia. Taigi jeigu tau bus liūdna užsuk į šią temą ir manau, kad tikrai pasidarys diena geresnė! Žinoma tomis memėmis nieko nenoriu įžeisti ar iškritikuoti. Viską ką čia kelsiu tai bus tik juoko forma. Po truputį pradėjau kurti ir GIF. PAVYZDŽIAI 2016.08.11 2016.08.13 - Launcher ir čyteriai. 2016-11-26 Atgaivinau temą tai bet ką pakūriau. 2016.11.27 2016-11-28 2016-11-30 2016.12.01 2016.12
    2 taškai
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Perfect_Lad 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Viskas 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Taip 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: N/A 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Apacioj 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: Apacioj Mano senas mod pack Žiemos Mod: HUD Garsai: Žaidėjų Skin Policijos skin Mašinos atspindis Colourmod Ginklai Efektas
    2 taškai
  7. jason frost

[skin] lq gopnik

download - RIMTI KENTAI SPAUS ŽALIĄ NES NUMESIU DAUGIAU GOPNIKŲ #RKS #TBPS https://www.upload.ee/files/4868826/ruskie_by_the_goat.zip.html
    2 taškai
  8. Sveiki, taigi neturėdamas ką veikti sukūriau parašiukų laukių nuomonės ir kur minusai PAPILDISIU ČIA DABAR BIŠKI
    2 taškai
  9. Atranka į direktorių prižiūrėtoją, 2016.11.26 - 2016.12.02 Kas yra direktorių prižiūrėtojas? Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti; • Serveryje turėti bent 30.000 patirties taškų; • Amžiaus riba nuo 16 metų; • Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba; ​• Praeityje užimtos bent pavaduotojo pareigos (mūsų projekte) - privalumas; • No
    2 taškai
  10. Colis

cbug 0.923

Kai mano mokytojai sakydavo Taiklumas > Greitis
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Juan_Hurerra • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Ridos botas) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  12. Sveiki! Esu naujas veidas serveryje, tai galvoju šiek tiek pasireikšiu. Darbai visi yra mano! Kituose projektose buvau žinomas kaip Tim_Wellens, Kimis Vertinam
    1 taškas
  13. Modestas Mlg

cbug 0.923

sw štai ir medinio cbugas (60fps) vertinam 1/10 :ddddd Credits to -Jeremy_Santos for editing.
    1 taškas
  14. Gang_Warning

siaip neturejau ka veikt
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Perfect_Lad • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Nico_Moretti • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Furistai • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Aš jy peikiu kad mane free nieko neatsižvalges išmetę iš daro, paaiškinsiu turiumpiau: 1. Padariau namų darbus 2. Prisijungiu prie GeenSide.lt serverio pradirbti savo skirta darbo laika. 3. Noriu persirengti į darbo drabužius bet neina, pasižiūriu į Info lentele pamatau kad nera pažymos. 4. išsikviečiu mediką ( tuo metu laukdamas išlipu iš furistu bazes ir laukdamas mediko begioju rateliu). 5. Atvažiuoja m
    1 taškas
  16. o dq, neblogai atrodo sniego modas, jeigu ir an normaliai būs tai gerai būs . Keitesniu mesk kitą karta kad būtų bomba
    1 taškas
  17. Paimsiu colormod ir galbūt Hud Dėkui.
    1 taškas
  18. West'Garning

cbug 0.923

Silvestras tave paimtu - buk kaip Silvestras.
    1 taškas
  19. J'Skinny

skinnio cbug 0.899

daina I'm gay I like men. Čia jeremio favorite Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (Dvigubas pranešimas)
    1 taškas
  20. Lauris Drift

cbug 0.923

tai,kad čia random šaudai ėjom dm sakydavai ką čia šaudai
    1 taškas
  21. R_Smailys

Selfie :DD

gereu tokias imtymes foto pasilik sau... p.s grazy
    1 taškas
  22. Dede_Linex

Selfie :DD

Normalus toks tik dar galejai padaryti, kad galva nejudetu, /headmove
    1 taškas
  23. Erikaz_Santos

cbug 0.923

nu gražiai gražiai, naujas gaujų lyderis jau aiškus Kappa
    1 taškas
  24. Kaip man tai gražiai atrodo tik sakau savo nuomonė, kaip parašas tai truputi paprastas. Vertinu 7/10 daugiau padaryk kai neturesi ka veikt.
    1 taškas
  25. buvo truputėlis juoko duozės prieš naktį, bet labiausiai šitas patiko, už tai reik išgert
    1 taškas
  26. Atsiklausiau dėl tokių papeikimų Roko, sakė nedėti įspėjimų. Ir dažniausiai patys išprovokuojat darbuotojus taip elgtis..
    1 taškas
  27. Tai dėl to video ir pavadintas "vakaro veiksmas", nes čia yra veiksmo video, kaip medkirčiam baudas dalinam kažin ar įdomų žiūrėti būtų.
    1 taškas
  28. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  29. „Sukurk savo svajonių namą!“ konkurso nugalėtojai, Konkursas manau buvo vykęs ir ganėtinai įdomus. Dalyvių dalyvavo nemažai, bet ir nedaug. Labai daug originalių darbelių nesulaukėme, nes dauguma buvo „pakerėti“ Daedo darbeliu ir tada prasidėjo kopijavimai ... Aišku pasitaikė vienas kitas originalesnis darbelis, bet laimėjo tie, kurie įdėjo daugiausiai darbo ir stengėsi laimėti labiausiai. Labai patiko Wooxy kitokio stiliaus darbelis, kuris panašus labiau į paveikslą, o ne į tvarkingą ir švarų interjerą. Labai nuvylė Salvatore_Russo įkėlęs tik tokio dydžio darbelį ... Man asmeniškai bendras i
    1 taškas
  30. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zygis_Pahmel • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Justas_Original • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytinima. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/a16ca58013483c91ee877970d0672c6325.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/d8800b12217310a87b81404166bfe6a9370.png
    1 taškas
  31. Sveikas malonu iš vėtrunges būsi? Nes matytas labai
    1 taškas
  32. 21 Hooni

Landžiojau per internetą ir radau keletą Avatarų su Anime . : Patiko ? 3 rep už V2 .
    1 taškas
  33. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rage_Assassin 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Serveriui 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): Sveiki. Aš jus noriu pamokyti atsisiųsti bei naudoti KeyBinderį. Mano siūlomas KeyBinderis yra Chaos KeyBinder. Šis KeyBinderis man yra lengviausias naudoti, bei su juo asmeniškai aš dirbu greičiausiai. Taigi, metas į pamoką. 1. Atsisiunčiame failiuką iš šio tinklapio: http://www.mediafire.com/download/4rovlm5wnla/chaos+A.D+SAMP+Keybinder.zip(tai nėra mano sukurtas atsisiuntimas). 2. Atsisiuntę išsi'extracti'nam į ju
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.