Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.14 in Pranešimai

1. Skirtingai nei atrankoje į Surenos gaujos lyderį, šiuose rinkimuose buvo net devynis kartus daugiau kandidatų į pareigas, jei konkrečiau – 18. Kadangi šiuo metu nemažai laiko turiu skirti mokslams, o kiekvieną atrankos kandidatą išanalizuoti tikrai užtruktų nemažai laiko, nusprendžiau, jog šįkart apsieisime be kiekvieno kandidato analizės. Iš 18 kandidatų atrinkau 4, kurių kandidatūros buvo vertos dėmesio: Misteris_Pro, Ernestas_Paklausk, Vainius_Boykaa ir Ronce_Run. Geriausią rašto darbą man pateikė Misteris_Pro, tačiau jis direktoriumi netampa, kadangi pateikti gero laiško neužtenka, ma
    17 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alanas_Micky • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Alanas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1999-05-26 • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reik tas turi, arba kam reikės parašys į AŽ. • Apibūdinkite savo charakterį: Pasakyt galiu tik tiek kad sunkus mano charakteris, esu užsispyrusi asmenybė,dažnai nejaučiu ribų.. Ir tiesiog pabendrausit nuspresit patys. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Dziudo... • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš
    6 taškai
  3. Don_Versace

Unban Alanas_Micky

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alanas_Micky • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Matthew_Bennett • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/059ab662d9af9819e2da7a1b0d70688f503.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/img/0e28109eceb2eefb4edc93e79e9bf514100.png
    6 taškai
  4. Kur tu čia ta Aima matai.. Jeigu tavo reakcija ant tiek suletėjus yra tai tu nebegerk to stabdžiu skysčio.
    6 taškai
  5. 5 taškai
  6. zdarof kentam [/url]
    4 taškai
  7. Labas, manau šis dalykas kiekvienam aktualus, vienam ar kitam forume kartais neleidžia užšidėti avataru būtent dėl jų didžio, jie būna per maži arba per dideli esmė ta jog viska jau įmanoma sutvarkyti pats esu išbandęs ir viskas ko puikiausiai veikia. Pirmiausiai tai raskite nuotrauka kuria norite užšidėti ant avataro, ją atsisiuskite į kompiuterį. tuomet einame į šia svetainę OPTIMIZER (SPAUSTI ČIA) Tuomet kaip atsivers tinklalapis paspauskite mygtuką ,, pasirinkti failą " ir pasirenkat ta avatara kuri norėtumet užšidėti, tada pasirinkę paspauskite du kartus ant jo ir eikite žemyn. Quality
    4 taškai
  8. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnoldis_Arnoldis Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Įš draugų ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sakė čia geresnė sistema,ir idomiau žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Darr kolkas nedirbau nei vienam da
    4 taškai
  9. Russo

S'Russo Galerija.

Салам пацанам
    4 taškai
  10. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Denzel_Ultimate • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pagerinkit anti-cheat sistemą, nes dabar vėlai prisijungiau ir vienas čytas daro ką nori, mėto visus į orą ir adminai nesugeba su juo susitvarkyt. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Neprivers žaidėjų palikt serverį. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Hungaro_Bnx • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Piknaudžiavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://greenside.lt/index.php?/topic/42491-unban-spalvotas-cinamonas/#entry240366 http://greenside.lt/index.php?/topic/42488-unban-best-puffy/#entry240362
    2 taškai
  12. Svečias

[ DISKUSIJA ] SNAPCHAT

Vasara turejau snape sampo chebros,tai minde siusdavo kai klasiokams batus valo prie vasara. Bet sampe draugu neieskau,perejau ant pgr. snapo acc
    2 taškai
  13. Russo

S'Russo Galerija.

Daugiau nuomonių rebiatos, nes kamurke pridarys.
    2 taškai
  14. Russo

S'Russo Galerija.

Mano sekretorius buvo atleistas, dabar visus klausimus dėl privačiu modifikacijų rašykit man i a.ž.
    2 taškai
  15. Салам Пацанам! Manau daugelis žinote kas toks esu ir kuo užsiimu. Šioje galerijoje galėsite pamatyti mano darbus, bei įvertinti juos. Pagrinde darbus kuriuos čia galėsite pamatyt, bus susiję su gta žaidimu. Įmanomos ir privačios modifikacijos pagal užsakymą. Dėl šito klausimo, rašom i a.ž Daugiau nuotraukų galėsite pamatyti čia: https://www.flickr.com/photos/147068640@N03/ 2017/01/11.
    1 taškas
  16. Jdm

Nebėr

Rakint
    1 taškas
  17. Sausio 13-oji - Norėčiau, jog visi šio forumo nariai perskaitytų, bei išsireikštų ką reiškia jiems šita diena? Man Nepriklausomybės diena, tai kažkas liūdno ir labai įsimintinas įsimintino. Vakar vakare atsigules lovoje gulėjau ir galvojau, o ka kitiems tai reiškia? Ka jie jaučia viduje, ar ne liūdna? Ar nėra smagu? Aš asmeniškai jaučiuosi gerai iš vienos pusės, bet iš kitos tikrai blogai, tiek jaunų žmonių mirė pasiaukodami LIETUVAI. Tad šitie žmonės verti pagerbimo, kad aukojosi ir didžiausias ačiū Vytautui Lansbergiui kuris nuteikė žmones išeiti į gatves ir stovėti už šalį ! Norėči
    1 taškas
  18. Mame_Zuka

Apgavo Paulius_Rokc

Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mame_Zuka 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Paulius_Rokc 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Pardavinėjau savo Bullet ir šis žaidėjas man pasiūlė mainyt bullet su 1k ridos į sultaną. Aš sutikau su jo pasiūlimu, jis ir aš prisižadėjome vienas kitam, aš jam atidaviau mašina pirmas, po to jis turėjo man, bet nedavė, o tiesiog sėda ir nuvažiavo, po to rašias sms jis atrašydavo "pala" arba nieko. Po to atsijungė, štai nuotraukos ir video. http://imgur.com/a/XXYqm
    1 taškas
  19. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mindaugas_Parkour 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Dvi spalvos, balta ir žalia. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/8gPOW 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 200-220k. PARDUOTA. Liko ginklai. Parduodami GINKLAI [shotgun,Deagle]. Kainos: SG: 30/kulka, DGL: 30/kulka. • Perkant daugiau negu 500 kulkų
    1 taškas
  20. ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Spalvotas_Cinamonas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Hungaras_bnx • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/a/7Icyx • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://imgur.com/a/6nAfr
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Logi_Call • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Igor_Vernik • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas Fixinasi su Sobeit • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  22. 1 taškas
  23. Na, rinkimų apžvalga iš tiesų patraukli. Kalbu apie patį analizės turinį. Visi kandidatai argumentuoti pakankamai užtektinai, viskas išsakyta kas norėta, kiekvienas žinos savo padarytas klaidas bei turės didesnį pliusą kituose bandymuose, žinodami savo problemas šiuose rinkimuose. Kalbant apie naująjį medicinos vadovą, tikiuosi šis žmogus įves stiprias reformas medicinos firmoje, medikų savivalė išnyks ir jų aukščiausias darbuotojų prioritetas bus žaidėjų gyvybė. Sveikinu, linkiu visokeriopos sėkmės bei visapusiškos stiprybės. Sėkmės!
    1 taškas
  24. Ko taip greit nukirpai gala ponas gal chat išlindo susitaisiau mašina? Nu bet netikėjau, kad dar tokiu *cenzūra*laižiu yra.
    1 taškas
  25. Zdarova seni, dabar cia kartu pradesim zaisti. Linkiu viso gero. ateik i medikus ir susizaisim :DD
    1 taškas
  26. šitas savas sėkmės tau baxūraut
    1 taškas
  27. Geeerulės bandiūūgos, gražiai pasidarbavai, Tadūlka #RKS
    1 taškas
  28. First. Sekmes. Imsim vaistineliu is taves
    1 taškas
  29. Ronce visalaik dominuoja ir dominuos. svkn
    1 taškas
  30. Anketa netvarkinga. #Būtina pateikti užblokavimo anketą per 1 valandą, nuo to laiko, kai žaidėjas yra užblokuojamas.
    1 taškas
  31. Kur tau čia linksmą, manau pats ir tuomet čytini jai tau taip linksma žiūrėti kaip kiti iš nieko gauna kicką ir dar lieka be mašinos. Sakau už idėjai, manau sumažes serverio trugdžių t.y čyterių.
    1 taškas
  32. Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mouse_Strong 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Jack_Honey 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Žaidžiau kauliuka daviau Jack sultan ir 300k tas žmogus 400k aš laimejau atidave man mašina o pinigus nedave sau paime ir atsijunge nors visa atsakomybė paime sakie kad neapgaus manau turi buti nubaustas nes sau pliusa pasidare jis savininkas gali logus pažiureti pora kartu ne apgavo bet va kaip yra apgavo galvojau patikimas yra IRODYMAI KAIP SULTAN DAVIAU Arba jis d
    1 taškas
  33. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alanas_Micky Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Gana senai, tiek kad buvau pristabdes žaidimą. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Neskaičiuoju, bet ilgai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš draugo. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo senas, ir šiaip daug savų čia. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne visas, bet dauguma. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ K
    1 taškas
  34. Atblokuotas nebūsite
    1 taškas
  35. Dėkoju, peržvelgsiu ką ten turi naujo ir negirdėto dar man.
    1 taškas
  36. Modestas_Mlg 6 (mekstu minekraft)
    1 taškas
  37. Ši diena man nelieka užmiršta, nes kaip gi bebūtų buvo žmonių kurie aukojosi dėl savo laikų ir ateinančių kartų gerovės, kiekvieną Sausio 13 dieną vis susimastau kaip, kas ir kodėl taip nutiko.
    1 taškas
  38. Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės žaidžiant
    1 taškas
  39. Buciau turejes kaip BANetis dgl ir taip nelagintu buciau sucbugines nu tai bet tai kad lietuva kiausiniai cia uzsidirbt tai kaip nusisi kt
    1 taškas
  40. Russo

S'Russo Galerija.

Bam, Hugo sakę p*zda b* konkrečiai atrodo.
    1 taškas
  41. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matthew Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rokas Torres • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: piktnaudžiavimą admin komandomis • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/jiP9r
    1 taškas
  42. Edga_Bmw

C-bug

mlg gereu varo negu tu nenori ieist bet zukas geresnis XDDD o zinot kas Kezos eventus laimi Džeremy Santos hehe
    1 taškas
  43. Įdomus esi "Namelis pilnai įrengtas,yra kalėdinė eglutė dar nenupuošta,garažas ir beterijos kolektorius yra." Tai kodėl, leisk paklaust, neparodei vidaus, į kurį didžioji dalis ir koncentruojasi ?
    1 taškas
  44. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano Capelli • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kevin Porter • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimą admin komandomis • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/ci75g
    1 taškas
  45. Ema_And

Emigruoju Ema_And

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ema_And Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016/12/02 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : mėnesį Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​iš draugų ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : nes SA-MP serveris yra geresnis Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip, nesunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ medkirčiuose, picerijoje, fermoje, naftos platformoje. Pleningiausias - ferm
    1 taškas
  46. Edga_Bmw

Padėkit su ENB

Pasakyčiau aš išvis ENB nebematau. Paskutinis pasiūlymas uninstall ir įsirašyk naują, man irgi su ENB tas pats bet vanduo geltonas.
    1 taškas
  47. Rokas

Apie pasiekimus,

Apie pasiekimus, 2016, birželio 17d. Prašau nepadėti jokiam žaidėjui (draugas ar ne draugas - nesvarbu) pasiekti pasiekimų, nes pasiekimai skirti kad žaidėjas juos pats pasiektų. Šiuo atveju taip pat yra apgaulės tikimybė ("duok namą ar butą ant pasiekimo", "duok 5mln ant pasiekimo"), nes internetinės draugystės dažniausiai būna trumpalaikės, todėl dažnai žaidėjai apsimeta draugais ir gavę tai ko nori tepa slides. Administracija tokiais atvejais nieko negrąžina, nes dėl to esate kalti patys ir tokiais atvejais visą atsakomybę imatės ant savo pečių.
    1 taškas
  48. Code_Demo Cristian_Toreno Mantas_Verone Nicky_Target Jarek_Quattro Teddy_Wudson Matthew_Bennet Denis_Xander Donatas_Tušinukas Egidijus_Keza. Šaunuoliai pacaniukai gerbiu.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.