Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.04.03 visose vietose
-
Yamaguchi_Gumi užblokavo Blatnoj_Bariga.
Canyon_Fox ir 3 kiti sureagavo į Adidas_Junior už temą
Sv taigi bariga labai negraziai padariai mane apgaudamas 280k as tau tikrai nedovanojau ir gali nenusikalbeti Kaip ir matosi irodymuose jog buvo sutarta 280 k keisti i gt acc viska sutarem daviau tau pinigelius ir tu pradejai atmazint jog isiuntei poto ismetei is draugu viskas yra irodymuose ispradziu tu sakiai jog tau nera tikslo vokti nori siekti taksistu direkoriaus pagalvojau tu esi rimtas tad pasitikejau tavimi o pasirodo esi apgavikas . Neveltui pas tave drauguose yra tokie kaip Nerijus_Trige kuris taipogi yra nuvoges sultana beto tu mane labai ikalbinejai pirkti sakiai jog4 taškai -
Peikiu GSPD direktorių Pofka_Salivop
Adas_Domantas ir 2 kiti sureagavo į Gordon_ Hells už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Dedshot • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Pofka_Salivop • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: GSPD • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Pofka_Salivop peikiamas už,uždėjimą kliučių prie mašinų salono ir pasakyma,kad pašalintų kliutį atsakyamas neaiškink. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Kliučių dėliojimas be priežastės • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :3 taškai -
Darius_Ragen ir 2 kiti sureagavo į Don_Patron už temą
Bariga tikrai kiek esu girdėjas kad labai mėgsti apgaudinėti.. Palaikau Gumi!! Šaunuolis tokius baust ir baust.3 taškai -
James Surreno ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Anketa tvarkinga, Blatnoj_Bariga ir Rokas_Probl užblokuoti už serverio daiktų pardavinėjimą.2 taškai -
Demarcus_Norwood ir kitas sureagavo į Oscaras_Ballin už temą
Tas Yamaguchi *cenzūra*as yra blet atėjes vos į serva jau ahuelina už pridūha sėdi2 taškai -
Lucchese 弐 grafikos galerija.
NUM sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
• Šioje temoje talpinsiu savo kurtus grafikos darbus, tikiuosi jums patiks! Šioje temoje bus talpinami: • Avatarai; • Tačiau ateityje gali atsirasti ir kitų darbų, (pvz: parašų; forumo priderinimų ir k.t); Temos taisyklė [viena ir vienintelė]: • Temoje galioja tik viena taisyklė, - NERAŠYTI PRANEŠIMŲ. Nesilaikant šios taisyklės - jūsų pranešimas bus ištrintas ir galimas atvejis jog gausite forumo įspėjimų nuo g. moderatoriaus. • Jeigu kam nesunku ir norite prisidėti prie mano grafikos darbų kūrimo - galite man į asmeninę žinutę atsiųsti saitų,1 taškas -
Bagacius - Dežavu
Сristiano_Capelli sureagavo į Tomas_Wilson už temą
Sveiki , senai besimatėm, štai mano naujas gabaliukas1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Klaida su parašu (Forume)
Šaras_Mozilla sureagavo į Crew Demon už temą
Bent jau man rodo tavo parašą viskas tvarkingai.1 taškas -
Peikiu GSPD direktorių Pofka_Salivop
Gordon_ Hells sureagavo į Pofka_Salivop už temą
Sveikas Lukai, ačiū už melagingą papeikimą. Visų pirmą neturi teisės įsakinėti pareigūnui kaip jam atlikti jo darbo funkcijas. Jei matai pažeidimą, jį užfiksuok ir pranešk "papeikimų" skiltyje, tai ką dabar ir padarei. Tačiau jis yra melagingas nes - blokada buvo padėta su paskirtimi, asmuo buvo gaudomas gan ilgą laiką, tą dariau pats asmeniškai ir vienas. Sukinėjomės aplink LV,LS ir galiausiai bėgantis asmuo įvažiavo į mašinų salono garažą, tai daro beveik visi "sprinterei" kurie nepaklūsta mums. Kaip ir visada, buvo priimtas sprendimas uždėti blokadą prie vieno išvažiavimo, o prie kito1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Apgavo Blatnoj_Bariga
Darius_Ragen sureagavo į Adidas_Junior už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rokas_Probl 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Blatnoj_Bariga 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Susitarem su Bariga keistis 280k i gt daviau jam pinigus jis pasake jog isiunte man gt i mano gmaila as nuejau patikrint nieko nera poto pradejo atmazint ir ismete is draugu serveri rasiau zinute isjunge telefona Pavoge mano 280 k irodymai apacioje1 taškas -
Apgavo Blatnoj_Bariga
Blatnoj_Bariga sureagavo į Rokas už temą
Tokiais atvejais nepadedame, nes abu žaidėjai pažeidė serverio taisykles, todėl abu buvo užblokuoti kaip už serverio turto pardavinėjimą už realius pinigus. Tema rakinama.1 taškas -
Justas_Camel sureagavo į Darius_Ragen už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Yamaguchi_Gumi. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Blatnoj_Bariga. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Apgaudinėjimai. Bariga,kodėl blokuoji kitus jai esi lygiai toks pat? Žmogus tavimi pasitikėjo,dave tau pinigus o tu jį užblokavai. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
[0.1.7.1] Pasiūlymas serveriui darbas
Zaher_Kukulis sureagavo į Rob_Winston už temą
Prieš. Nes jei tarkim nėra tų instuktoriu on ir nori naujokas išsilaikyti teises? Tai jam siūlai laukti? Ir taip tik kris serverio žaidėjai1 taškas -
Blatnoj_Bariga sureagavo į Oscaras_Ballin už temą
*cenzūra* dūhas uosto tegul savo mamos pįzda.Mute dalina nors labai jau rimts jis,atvaro su savo taxi pirpalu ir tranko mašiną.Paskui mute dalina krw susidegink1 taškas -
Žmogus nepadarė įrodymu,o kodėl turėčiau tave pakišti.Juk prieš tai sakei nepakanka įrodymu o dabar kad jau ne tavo skype? Tai kaip čia?1 taškas -
Pateikiu matomus įrodymus. Bariga,kodėl dabar keiti skaipa,nors prieštai draskei akis kad nieko nesimato čia ne tu,o dabar jau rodai savo nauja skype. Nuotraukoje parodyti kaip žaidėjas tau duoda pinigus ir tu jį užblokuoji per skype ir ignoruoji. Jai aš neteisus pateik įrodymus kad atsiskaitei su juo. P.s eikite per youtube žiūrėti nes čia nekokybiškai matosi.1 taškas -
Per skype viskas puikiai matosi.1 taškas -
Sekunde,pateiksiu nuotraukas prižiūrėtojui į skype.Siunte tokes nuotraukas nieko negaliu padaryti.1 taškas -
Dainius Callidi sureagavo į Blatnoj_Bariga už temą
Čia aš vienas nieko nematau? XD btw kur čia apgavystė? wtf..1 taškas -
Egidijus_Keza Užblokavo Adam_Martini
Blatnoj_Bariga sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Blatnoj_Bariga užblokavo Linas_Tricked
Smith_Carter sureagavo į Darius_Ragen už temą
Laba diena,atsiprašau,kad įsiterbiau,bet eventas nebuvo ofiacialiai paskelbtas per /s ar /v komandą. Ir manau,kad šiuo atveju jūs esate neteisus.1 taškas -
Apgavo Adidas_Krasovski
Fernando_Meirelles sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
Draudžiama žaisti kauliuką iš NRG ar kitų dalykų maksimali suma yra 25.000€1 taškas -
Yamaguchi_Gumi užtildė Snowito_Yolo.
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Yamaguchi_Gumi. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Snowito_Yolo. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :1 taškas -
Yamaguchi_Gumi užtildė Ignaz_Lucchese.
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Yamaguchi_Gumi. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Ignaz_Lucchese. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :1 taškas -
Klaida
Ticky_Swerry sureagavo į Zaher_Kukulis už temą
Nei iki galo išverstas lietuvių kalba paketas Evaldo, dėl kažkokiu smulkmenų netaisys kai ateis laikas tai pataisys klaidąs, ar netiesa sakau @Evaldas L. ? Pats esu išvertinejęs ir žinau kas tas reiškęs bet neesme..1 taškas -
Yamaguchi_Gumi užtildė Deimis_Brazeris.
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Yamaguchi_Gumi. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Deimis_Brazeris. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :1 taškas -
Yamaguchi_Gumi užtildė Domas_Wow.
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Yamaguchi_Gumi. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Domas_Wow. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :flood,spam daugiau nei 3 žinutes vienu metu. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :1 taškas -
Avatarai (Gangsteriai) [#2] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!1 taškas -
Avatarai (Merginos) [#1] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!1 taškas -
Peikiu policijos direktorių Pofka_Salivop
Garesas_Vilkas sureagavo į Rokas už temą
Direktorius nebus baudžiamas, Papeikimo autoriui prieš rašant papeikimą patarčiau kitą kartą pagooglinti jei nežino ar motoroleris turi ratus. Už tokius išvedžiojimus kitą kartą papeikimo autorius bus baudžiamas kaip už melagingą papeikimą. Pabrežiu! Taisyklės skirtos ne tam, jog parodyti kas yra galima, o kas ne, jos skirtos suvokimui kaip elgtis atitinkamose situacijose.1 taškas -
Peikiu PD direktorių Pofka_Salivop
Garesas_Vilkas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Nors ir nuostatos buvo pažeistos, tačiau direktorius priėmė pakankamai teisingą sprendimą - kaip tvarkytis su krūva žmonių, kurie visiškai neturi ką veikt ir trukdo visai firmai funkcionuot, toliau beprasmiškai šaudytis ar tiesiog visus surakint ir sustabdyt šitą chaosą? Dėl nepasitenkinimo direktoriaus darbu, jau minėjau jūsų korešo papeikime, kad esant problemai kreiptumėtės į mane, o ne patys spręstumėt problemą, kadangi jos sprendimui reikia minimalaus gebėjimo mąstyti, o kol kas tuo nespinduliuojat. O kadangi prabilome apie nemąstymą, labai aiškiai parašau, kad suprastumėt - direktorius n1 taškas -
Nuolatinė atranka į projekto komandą,
Mantys_Samperiss sureagavo į Rokas už temą
2016.11.18 Atrankos rezultatai, Vycka_Flex. Apibendrinimas, Nuo šiol keisime reikalavimus norint patekti į komandą. Pakaks individualių pasiekimų, nuo šiol turėsite įrodyti, jog esate vertas komandos ne vien tik man, bet ir visiems serverio žaidėjams. Būtent tai pasiremdamas pasirinkau Vycka_Flex. Tikiuosi, jog sprendimu nesigailėsiu ir esant komandoje toliau matysiu iš šio žmogaus tokias pastangas, kurias jis demonstravo prieš, per ir po atrankos. Kalbant bendrai, būtent tik šis vienas žmogus atitiko naujus reikalavimus, todėl jo vardą šiame pranešime ir matome. Tema vėl atvira jūsų1 taškas