Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.04.19 visose vietose

1. Sveiki, Noriu vienam iš jūsų įteikti puikų NRG ! Užduotis paprasta - užpildyti mažą anketa. 1.Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: 2.Nuo kada žaidžiate serveryje: 3.Skaičius nuo 1 iki 1000: NRG GIVEAWAY VYKSTA IKI 04/21
    7 taškai
  2. Mindaugas Parkour

Išperėjau Remyga.

Išperėjau Remyga.
    7 taškai
  3. 04.19 nature. @Yamaguchi_Gumi @Egidijus_Frost @Tony_Legreec gaudykit. 250X250 sekantį kartą.
    4 taškai
  4. Hey, grįžtu su dizainu, tik šį kartą jis ne toks kaip įprasta. Savanoriškai sukūriau puslapio išvaizdą savo gimnazijos puslapiui, norėjau, kad jis nebūtų tas banalus, padrikas ir sudėtas atbulom rankom dizainas, o ar tai pavyko – įvertinti jums. Tikiuosi, tai bus šioks toks judėjimas mokslo įstaigų puslapių dizainų tobulėjimo link. Na, bent vienas dalykas, kurio daugumoje mokslo įstaigų puslapiuose nėra – responsive versijos, mano darbe atsirado. Live dizainą, jei įdomu, galėsite išmėginti šį vakarą, apie 22 val. (nors tiesą sakant, šiek tiek jis pakito dėl to, kad ne viską gali pro
    2 taškai
  5. Zdr, va padariau savo rekordą Apačioj dėkit savo rekordus ar video (įdomu kaip serverio žaidėjai cbugina) Nerašykit "Mano močiutė geriau cbugina" ar kažką panašaus, nes man vpš pofik
    2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantvis_Daedo • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: • AKSESUARAI • Nustatymai • Siūlau padaryti, kad atsirastų dar vienas pasirinkimas tai - Nuimti visus aksesuarus iškarto. Neužtruksi nuiminėdamas po vieną aksesuarą. • Siūlau, kad taip pat atsirastų pasirinkimas - Redaguoti aksesuaro padėtį. Nereikės vėl per naujo dėti aksesuarą, o tiesiog galėsi jį paredaguoti. • Slotas • Siūlau, kad vietoj dviejų slotų ir atsirastų trečias slotas. Manau šiuo metu tarkime turime kepurę, akinius, bet norime užsid
    2 taškai
  7. Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/03
    1 taškas
  8. Geri, geri! Spaudžiu žalią! Prikabinsiu 1, laukiu kitų update
    1 taškas
  9. Opa, labai dėkui seni, horizontai kaip visad gražūs pas tave, nuo santoso neatsilieki
    1 taškas
  10. Dėkui tau apie 10 prigriebiau.
    1 taškas
  11. Žiauriai geri,ačiū prigriebsiu viena !
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deivis_Fuksas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dashonte_Wiggins • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai. Žaidžia kauliuką už daugiau nei 25.000€. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/7RpPZ
    1 taškas
  13. 1 taškas
  14. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Yamaguchi_Gumi 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Euras_Pitas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  15. 04.13 mergaites. go cum guys. @Dainius Callidi @Egyda_King @Vilkas (SIŪLOM TEMA PO APAČIA)
    1 taškas
  16. Rezultatai, Tinkamų kandidatų nerasta. Apibendrinimas, Pagrindinės priežastys, kodėl šios analizės metu neradome tinkamų kandidatų yra kelios. Visų pirma norint tapti komandos nariu būtina būti aktyviu mūsų serverio žaidėju ir įrodyti savo aktyvumu, jog mūsų serveryje žaisti yra įdomu. Antra, 90% kandidatų vis dar pildo anketas, o ne motyvacinius laiškus. Prašau nekopijuoti mano reikalavimų ir į juos neatsakinėti, nes tie visi reikalavimai turi būti logiškai įterpti tam tikrose laiško vietose. Trečia, jeigu jūsų praeitis projekte nėra šviesi, tada visų pirma ją išpirkite atsidavimu ir
    1 taškas
  17. Avatarai 150x250 Pamoka jeigu neleidžia užšidėti avatarų.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.