Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.03 visose vietose
-
Istorija - Ganja_Nigga,Lukas_Duffas,Kenny_Quattro pabėgę iš kalėjimo ir norėję atkerš
Callidi ir 4 kiti sureagavo į Edvis_Srekas už būsenos atnaujinimą
Istorija - Ganja_Nigga,Lukas_Duffas,Kenny_Quattro pabėgę iš kalėjimo ir norėję atkeršyti policijai bei nusikalstamoms grupuotėms įkūrė gaują Los Santos kaimelių teritorijoje, kurios pavadinimas buvo Florencia XIII. Surinkęs keletą žmonių į gaują pirmas dienas siautėjo mieste su gaujiniais, slaptai mokinosi šaudyti šaudykloje ir planavo įvairias taktikas kariaujant dėl sandėlių. Šiuo metų lyderiai yra surinkę žmonių, kad galėtų kelti maišta bei pasipriešinti kitoms gaujoms sandelių teritorijose. Šiuo metu toliau ruošiames sandėliams bei kitam įvairiam veiksmui bei veiklai. Va imk, i5 taškai -
Na ką sveiki draugai! Nesenai gavęs naują kompiuterį sugalvojau pafilmuoti kaip žaidžiu vieną ar kitą žaidimą, o galiausiai tuo pasidalinti su jumis Kol kas tai yra pirmasis mano kurtas video, todėl kokybės didelės nesitikėkite. Norėčiau, kad įvertintumėte, pasakytumėte klaidas, blogus dalykus kuriuos darau filmuodamas kaip žaidžiu vieną ar kitą žaidimą, - tai įtakos ar ateityje kažką dar kursiu. Tarp kitko video nebus labai dažni, nes dirbu, o filmuoti ir montuoti galiu tik per išeigines. Video kelią gan ilgai, spartesnį internetą pasiimsiu tik apie 10d, o gal dar vėliau... Na bet GL, žiūrim4 taškai
-
Euras Pitas uzblokavo cyta Smoky Dust
Dainius Callidi ir kitas sureagavo į Maikas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Euras Pitas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Smoky Dust • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: INV • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : +rep noriu buti populerus2 taškai -
Pervežeju Direktorius Deivis Fuksas
Jim'Williams ir kitas sureagavo į Deivis_Extazy už temą
Lol, tokie papeikimai mane tsg juokina, susirask kokios veiklos neožindamas. Atranka įvyko laiku, kaip užregistruota - 19 valandai. Pavaduotojas negalėjo pravesti atranką, todėl pakeitė laiką, kokios problemos? Aš padariau atranką už savo pavaduotoją, nes turėjo išeiti. Tai man jau rip vsio, gg ;/2 taškai -
Zdarof bratysh , siandien ramiai juventusas op laimes speju 3-2 kaknada bratusha , la
Jeff_Alvarez ir kitas sureagavo į Edvinas_Messi už būsenos atnaujinimą
Zdarof bratysh , siandien ramiai juventusas op laimes speju 3-2 kaknada bratusha , lauris penis sepetys jis atrodo kaip *cenzūra* , so2 taškai -
Atrastas Taksi firmos vadovas.
Juan_Arroyo ir kitas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Finišuoja dar vieni rinkimai, šįkart nusprendžiau pakomentuot visus 13 kandidatų ir įpusėjęs supratau, kad tai buvo labai kvaila mintis, kuri surijo nemažai mano laiko, tačiau kelio atgal nebebuvo, tad teko pabaigt šitą marazmą. Jei tingit skaityt komentarus apie kiekvieną kandidatą, bet jums aktualios dažniausios klaidos, tai prašom: neaiškūs kandidatų į firmą vertinimo kriterijai, skurdus firmos vidaus aprašymas, idėjų ir fantazijos trūkumas ir prasti skaitymo įgūdžiai. Jų yra ir daugiau, bet jei norit detaliau – teks skaityt šitą 1200 žodžių šedevrą. Don_Maxas – Kokie atrank2 taškai -
cristiano lesnar
Jekasikapi ir kitas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
wwe fanai cristiano ir zukas ots2 taškai -
PARAŠAI Galeriją sukūriau, kad galėčiau pasidalinti savo darbeliais ir toliau tobulėti. Priimu kritiką ir su kiekvienu darbeliu stengsiuosi tobulėti. (parašai atrodo tokie patys nes nenoriu padaryti, kad vieniems darbams spalvingesnis bei gražesnis parašas, o kitiems būtų prastesnis parašas)1 taškas
-
Savaitinės užduotys (darbams su pakvietimu)
Billy_Jack sureagavo į Deividas Meškinis už temą
Trumpas aprašas : Kiekvieną savaitės pradžią t.y pirmadieniais bus įkelta kuriai firmai ir kokią užduotį turės atlikti firmos darbuotojai (kokiu būdu yra renkama firma rasite apačioje). Atlikti užduotį firmos darbuotojai turės vieną savaitę. Atlike užduotį firmos darbuotojai turės "atsakyti" į mano komentarą. Pirmi 3 asmenys atlike iki sekmadienio 23:59 t.y iki savaitės pabaigos užduotis bus pervesta banku atitinkamas atlygis pagal atitinkamą užiimta vietą. Kitos savaitės pradžioje kartu su kita užduotimi būsite paminėti kaip laimėtojai. Prizinės vietos ir jų atlygos - 3 prizinės vietos. (a1 taškas -
Freez_Armani sureagavo į Aurimas Kolumbas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jorgis Carpetas Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Deivis Fuksas nežinau kas čia kalti ar Haku Rinha Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Pervežejai Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Nežiuri ką pavaduotojas pakiečiau daro savo ir viskas pakeite kad ryt bus atranka o padare šendien nors ryt užregistruota atranka aš išejau į lauka negalvojau kad bus šendien o turėjo būt ryt. Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; Norėdami vykdyti atranką, turite apie ją žaidėjams pra1 taškas -
Kimba_Marcius Užtildė Rikki_Ellisson
Mister_Andrius sureagavo į Kimba_Marcius už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Kimba_Marcius 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Rikki_Ellisson 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Jim'Williams sureagavo į Haku_Rinha už temą
Sveikas, taip, gavosi keistai, manėme jog nebeišeis padaryti atrankos todėl buvo perkelta rytojui, bet po to parašė jog direktorius galės ir turi laiko pravesti atranką, todėl jis ja pravedė, o aš buvau lauke ir neturėjau galimybes ištrinti pakeitimų kuriuos buvau parašęs, tai buvo mano klaida. P.S. papeikimas mano manymu nieko vertas, viskas buvo susitarta bet tiesiog neturėjau galimybės atkeisti (ištrinti) tai kad atranka buvo perkelta rytojui.1 taškas -
Eto krasava bratysh
Skrajojantis_Olandas sureagavo į Edvinas_Messi už būsenos atnaujinimą
Eto krasava bratysh1 taškas -
Pristatau Gabija_Ltu
Kevin_Connor sureagavo į Edvinas_Messi už temą
Zdarof bratysh , pamates krasavcika devacka eto maladiec , turiu bemwe uzmodinta sultana geltona kada prakuozem1 taškas -
Alutis_Extra užtildė Billy_Jack
Billy_Jack sureagavo į Alutis_Extra (nebėra acc) už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Alutis_Extra 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Billy_Jack 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
1 taškas
-
Best_Puffy užblokavo Jimmy_Williams
Tiesiog_Robertas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa tvarkinga.1 taškas -
ACE'AS pirmame rounde(Just lucky)
Lietuviskas_Zmogus sureagavo į Absoliute_Death už temą
Ace'as pirmame rounde :DDDDD Tiesiog pasisekė1 taškas -
1 taškas
-
Savaitinės užduotys (darbams su pakvietimu)
Green_Hunter sureagavo į Deividas Meškinis už temą
https://countingdownto.com/countdown/pirmoji-savaitine-uzduotis-05-june-2017-countdown-clock1 taškas -
Atrastas Taksi firmos vadovas.
Jhin_Barbosa sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
Sveikinu Ema, linkiu, kad tau viskas pavyktu ką esi užplanavusi ir išbūtum 5 metus direktorę1 taškas -
parkour in style
Roast_Toast sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
Tam, kad nebūtų frazių ir free banų. (ką jis čia šaudo, niekada taip nešaudė). Čia šašlo pavalgius fps pakilo bšk ir filmuoti galima jau, supranti gi.1 taškas