Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.19 visose vietose
-
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Euras_Pitas/EursPits • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Šis prižiūrėtojas per daug sau leidžia, pirmiausia dėl to jog į NGS žmonės patenka už smulkmenas, nors tai neturėtų būti neaktualu gaujiniams. Kaip Marko ir sakė gaujiniai - serverio atmatos, bet net ir jomis negali būti, nes už keiksmažodį ar kito gaujinio nušovimą ne veiksmo metu gauna ngs ir gaujose rodytis negali. Tai tampa dar žemesniu nei atmata? Antra iš savęs stato visagalį, iki ko jam toli, kadangi visa ta p11 taškai
-
Pasiulymas serveriui
Pakalniuks_Alfa ir 5 kiti sureagavo į Edgaras Mix už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edgaras_Mix • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, taigi siulau padaryti toki dalyka, kai iskvieti kazkuria firma, jog kai priima darbuotojas iskvietima, iskvietejui rodytu kokiu atstumu jis yra nuo taves, ir koks darbuotojas priime iskvietima. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Tiesiog iskvietes medikus( nebutinai medikus), as zinosiu ar jis toli nuo manes ir per kiek laiko atvyks. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):6 taškai -
Emigruoju Jezus_Kepalas
Terry_Snow ir 2 kiti sureagavo į Jezus_Kepalas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jezus_Kepalas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Grubiai nuo vakar dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo mažų dienų, praktiškai nieko kito nelieka po darbo. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Turbūt 90 procentų GRP serverio žaidėjų žino šį serverį, kaip ir visus kitus, kurių žaidėjų skaičius yra 100+. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nereikia užsistovėti vienoje vietoje per daug ilgai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas supr3 taškai -
Radau savo vasaros hitą, o koks Tavo?
Hot_Anonymous ir 2 kiti sureagavo į Marko_Escobar už būsenos atnaujinimą
Radau savo vasaros hitą, o koks Tavo?3 taškai -
Mano remixai!
Jose_White ir kitas sureagavo į Sieg_Heil už temą
Sveiki, norėčiau pasidalinti savo kūryba. Jei patiko, dalinkitės su draugais, nepamirškite paspausti follow. Tai man daug reiškia. Galite siųstis mano remixus nemokamai paspaudę [BUY] mygtuką! https://soundcloud.com/fridaymusicofficial2 taškai -
Billy_Jack užtildė Freez_Armani
Get_Paid ir kitas sureagavo į Billy_Jack už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Billy_Jack 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Freez_Armani 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: spam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):2 taškai -
2017.04.14 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8)
Domka_Gang sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 1.8.0 Sveiki, taigi ilgą laiką serveryje gaujų jau nebebuvo, bet su lyg šiuo atnaujinimu jos sugrąžinamos, tačiau kitokiu pavidalu, nei buvo prieš tai. Apačioje matysite visą reikiamą pateiktą informaciją apie gaujas. Gaujos susikūrimas. Gaują susikurti galės kiekvienas serveryje norintis žmogus, tačiau ją sugebės išlaikyti ir nuvaldyti ne kiekvienas todėl siūlome stoti į kitų žaidėjų sukurtas gaujas, bei bandyti tapti gaujų dešiniosiomis/kairiosiomis rankomis. Gaujos susikūrimui reikalingas kreditų kiekis kuris yra 1000, bei įdomus pavad1 taškas -
[GFX] GREENSIDE.LT Darbams. ((J.R))
Pakalniuks_Alfa sureagavo į Jack_Raymond už temą
Šiandien neturėdamas ką veikti, nuspredžiau pasinaudoti savo photoshopu, ir sukūrti kažką su greenside.lt darbais, tai štai kaip gavosi. POLICIJOS DEPARTAMENTAS. MEDIKAI. TAKSI. MECHANIKAI. FURISTAI. Jeigu patiko, negailėk paspausk LIKE.1 taškas -
Emigruoju Kuce_Voley
Terry_Snow sureagavo į Kuce_Voley už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kuce_Voley Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Esu seniau užsiregistravęs, bet tik apsižvalgyt, dabar ketinu rimtai pereiti į serverį, tad realiai žaidžiu nuo šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2013 metų galo žaidžiau kitame serveryje. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Realiai visi kas žaidžia GRP žino apie šį serverį. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Norisi naujovių, su draugais iš kito projekto sumąstėm pereitį į čia. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas?1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
21 Hooni sureagavo į Forever_Young už temą
06.20 rappers. nežinau ar pataikiau į tai ko jus tikėjotes kadangi repo neklausau, jeigu pataikiau - džiugu, jeigu ne - rašykite reperius, atsiusiu asmeniškai kokį nors komplektuka. @Keith_Miller @Stasys @Matthew_Stanfford @Kevin_Connor1 taškas -
Egidijus_Keza Užblokavo Calum_Scott
Calum Scott sureagavo į Egidijus_Keza už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Calum_Scott • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Egidijus_Keza BANNED Hokage_Boketto
Mard_Volli sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keža • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hokage_Boketto • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Prisistatau Tiesiog_Robertas
Tiesiog_Robertas sureagavo į Edgaras Mix už temą
zdrv. Malonu susipazinti. Sekmes serveryje. Manau prasilenksim ne viena karta .1 taškas -
1 taškas
-
Forever_Young sureagavo į Lauris_Drift už temą
Gerules nuotraukos, toliau kurk p.s galėtum ir su kokiom senom mašinoj? pvz lada, Moskvich t.t1 taškas -
exus // •avatarai (ATNAUJINTA V3)
Tomas_Hunger sureagavo į Domas_Exus už temą
v2! taip pat galiu padaryti avatarą/parašą pagal jūsų užsakymą (kelios k žaidime ar šiaip kažkas;>)1 taškas -
Atranka į globalius forumo moderatorius,
Falanji sureagavo į Tadas'Chill už temą
Sveiki visi, kurie skaito šį laišką. Aš esu Tadas, o žaidime žinomas kaip Tadas_Chill. Gyvenu bei mokausi Alytuje. Man yra 16 metų, laisvalaikiu mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus bei bendrauti su draugais. Mano charakteris yra gan paprastas. Esu toks žmogus, su kuriuo yra gan lengva ir nesudėtinga bendrauti, kadangi visuomet randu apie ką pakalbėti, aptarti. Taip pat draugiškas, darbštus bei iš dalies kūrybingas, mėgstu atlikti užsibrėžtus tikslus turėdamas kokį nors sugalvotą planą, t.y neimprovizuojant. Tiesa, manyje yra ir keletas minusų. Retkarčiais atsiranda tokių situacijų, kurių met1 taškas -
Kgb_Agentas sureagavo į Keith_Miller už temą
Achj, avatrai. Maybe Reperiuku išautum ?1 taškas -
Atranka į globalius forumo moderatorius,
Karolis_Pauxas sureagavo į Edgaras Mix už temą
Kandidatūra į G.Moderatoriu Sveiki, taigi esu žinomas serveryje, kaip Edgaras_Mix. Man yra 22 metai. Šiuo metu studijuoju universitete. Gyvenu Vilniuje. Mano pomėgiai: sportas, kompiuteriniai žaidimai, bendravimas su įvairiais žmonėmis. Vasarą keliauju pas tėvus į Vokietiją. Kiekvieną vasarą dirbu Vokietijoje, todėl grįžęs iš darbo dažniausiai turiu nemažai laisvo laiko skirti būtent tokioms pareigoms. Taigi, žaidime esu turėjęs nemažai pareigų vienos iš jų buvo nemokamo administratoriaus pareigos, kurios per žingsnį skyrė mane nuo patekimo į komandą, bet kadangi gavau direktoriu servery1 taškas -
Pasiulymas dėl azartinio žaidimo kauliukai ir kazino
Edga_Nets9 sureagavo į Xenon_Verix už temą
Nebloga idėja, bet idėjos kai kurios jau yra kituose serveriose ir nemanau, kad administracija tai darys.1 taškas -
Pasiulymas dėl azartinio žaidimo kauliukai ir kazino
Edga_Nets9 sureagavo į Dede_Linex už temą
Kad pokeris atsirastu siūles, bet neįdėjo tai, jaigu įdėtu butu labai gerai, o dėl kauliuko, tai galėtu ta limita pamažinti iki 10sec, nuo to irgi "buginimu" neturėtu būti.1 taškas -
1 taškas
-
Lucchese 弐 grafikos galerija.
Matt Paʏne sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Parašai (GTA automobiliai) [#1] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!1 taškas -
San_Fulll lban Chris_Sandiego
`Osva sureagavo į Chris_Sandiego už temą
Ar tai legalu turėti du acc vienu metų ? + jai tas Vaikis tavo acc, tai tu nebe naujokas serveryje. Hud'as išduoda, tai reiškia tu ne naujas žaidėjas ir turėtčiau gauti tik STAR nuo Policijos.1 taškas -
1 taškas
-
[Parduodu elegy]
Jack_Raymond sureagavo į Eimis_Hope už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimis_Hope ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): http://www.part.lt/perziura/087f532f59fd73d1bc61e8ce5df13df6285.png ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://www.part.lt/perziura/c1a5cd0e77a5463fb78644432f41129713.png http://www.part.lt/perziura/a5c4a46b38bf5a5d6fe81cc8e957c82b154.png ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit nuo 31 taškas -
1 taškas
-
Ieškau mod pack
Ieškau mod pack kas galit numeskit tik ne Robert, atsilyginsiu 15k Bereikšmių temų kūrimas.1 taškas -
Ieškau mod pack
Nepanaudojau nė vieno , lievas intikas ilgai siunčia. Susirinkau pats.1 taškas -
Oficiali GS modifikacijų krautuvėlė.
ANKETA: 1: Jūsų Vardas Pavardė?: Eimis_Hope 2: Kokios modifikacijos jums reikia [kuo išsamiau aprašykite, jeigu nežinote kaip vadinasi modifikacija]?: Augalijos mod, ir tokių textūrų. 3: Jūsų norimos modifikacijos pavyzdys: būtina beveik tokį patį http://i.imgur.com/fSHkun8.png?1 4: Kuo atsiskaitysite už modifikaciją?: Like1 taškas