Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.07.31 visose vietose
-
Foreverio avataru galerija 06.23
Keith_Miller ir 4 kiti sureagavo į Forever_Young už temą
07.31 update. @Dainius Callidi prašom5 taškai -
Kaip taisiklingai užpildyti anketą į darbą forume
Lukazzs_Lukazzs ir 4 kiti sureagavo į Dainius_Del už temą
Pradžia: Sveiki visi, tai pirmoji mano pamoka ir joje norėčiau aprašyti kaip taisiklingai, bei kokybiškai užpildyti anketą į darbą su direktoriumi ęsant atrankai forume. Taigi pradėkime. Įžanga: anketos pildymas nėra sunkus darbas, tiesiog jis atima ne maža laiko tarpą, bet norint parašyti gerą, bei kokybišką anketą laiko gailėti nereikėtu. Patekti į darbą su direktoriumi gali bet kuris žmogus, tereikia gerai užpildyti anketą. Todėl šiandien pasidalinsiu savo patirtimi ir pabandysiu ką nors išmokyti pildyti GreenSide.LT serverio anketas į darbus su direktoriumi. Pasirengimas anketos pildymui5 taškai -
Low ENB
Rebeka ir 3 kiti sureagavo į Kenshin_Yona už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Kenshin_Yona 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: ENB 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rasta. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Sveiki Visi. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?:https://www.upload.ee/files/7282421/ENBV1.0.rar.html4 taškai -
Prašau užblokuoti Egidijus_Keza
Ever_Never ir 3 kiti sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano_Capelli • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : nuotraukos iš mano perspektyvos nuotraukos iš kezos perspektyvos. Serverio klaidą jis išnaudojo šitaip: patikrino mane ir iškarto pasiūlė baudą, tad tikriausiai man neišmetė baudos GUI lango, o antrą kartą baudos nebesiūlė ir vežė į jailą. Visad maniau, kad Egidijus bandė man paken4 taškai -
Mokausi paišyti iliustracijas3 taškai
-
Benetis_Vane ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/032 taškai -
ApprovedPlay antroji sa-mp pamoka naujokams, GreenSide.lt SA-MP serveryje!
Rebeka ir kitas sureagavo į Minde_Johnson už temą
2 taškai -
D'V "GFX" Galerija.
Darius_Gnk ir kitas sureagavo į Daniel_Vegas už temą
Šioje temoje kelsiu savo "GFX" Darbus, Enjoy.2 taškai -
Black_Ride užtildė Daniel_Vegas
Mano "ižeidimas" Buvo cenzuruotas, nematau savo pažeidimo šioje vietoj, tu pats mane vadinai vaiku kas matosi tavo nuotraukose, juokdarys:D nežinau ką čia bandai įrodyt tačiau jeigu aš tave vadinčiau "Vaiku" 20 minučių ir dar daugiau reaguotum taip pačiai.2 taškai -
Prašau užtildyti Donce_Gyrec
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį:Daniel_Vegas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms:Donce_Gyrec 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Keiksmai, Ižeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: http://www.part.lt/perziura/6b958ddf5ab4d351ac864838b14caee0504.png http://www.part.lt/perziura/0d0cf656580234f65e8842cc39563310368.png2 taškai -
Prašau užtildyti Reflex_Nosss
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Daniel_Vegas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Reflex_Nosss 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai, keiksmažodžiai grąsinimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: http://www.part.lt/perziura/f7daaa7e9fb08c39d6fa798d1c78e3ac933.png2 taškai -
Tommy_Gallardo ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.052 taškai -
Benetis_Vane ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 2017/01/04 (150X250) (Jeigu neleidžia forumas užšidėti, parašykite į pm sumažinsiu) FORUMAS BLOKUOJA AVATARUS, NEĮSIVAIZDUOJU DĖL KOKIOS PRIEŽASTIES TODĖL ĮKĖLIAU ČIA - http://imgur.com/BnErdoD / http://i.imgur.com/UUQ1hhr.png / http://i.imgur.com/BuUzNFM.png2 taškai -
Kazino,pokeris,ruletė [1.8.1]
Enjoy_Kenas sureagavo į Mike_Moonman už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mike_Moonman • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau kad serveryje būtu kazino,kad žaidėjai galėtu lošti,laimėti ir aišku pralošti savo pinigus,kad būtu pokeris kokie 4 stalai su skirtingom pinigu stafkėm tarkim 5000e-1 stalas,2-stalas 15000e,3-stalas 50000e 4-stalas 100000e,ir aišku ruletė kur reikia statyti ant skaičiaus,arba mesti kauliukus ant stalo,ir kiti kazino žaidimai • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tai pritrauktu daigiau žaidėju patikrinta 100 proc ir bus labai ydomu žaidėjams • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svar1 taškas -
Jieškau mod
Armin_Burren sureagavo į NUM už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Black_Rabit 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Nick name modo ir animaciju mod 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: - 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?:1 taškas -
Parduodu Sultan|Skubiai!
Nedaz Nedaz sureagavo į Lukazzs_Lukazzs už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukazzs_Lukazzs 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas bus pavaizduota nuotraukose.(Bagažinė tuščia) 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 220k 5. Papildoma informacija: -1 taškas -
Kaip pridėti reputacijos tašką forumo vartotojui
Jeremy_Redwood sureagavo į Dainius_Del už temą
Pradžia: Sveiki, pristatau antrają savo pamoką, „Kaip uždėti reputacijos taška forumo vartotojui“. Įžanga: Kai tik užsiregistravau į forumą, visiškai nieko nesupratau ir nežinojau, po truputi mokiausi, sužinojau vis daugiau, bet niekada nesužinojau kaip uždėti kam nors reputacijos taška. Sužinojes nustebau, kad tai lengviau negu atrodo. Eiga: Atsidarius bet kurią temą matome tekstą, ir jo apačioje žalią mygtuma pavadinimu „Patinka“. kad uždėti reputacijos tašką vartotojui, tereikia nuspausti tą žalią mygtuką. Kad uždėti reputacijos tašką vartotojui, tereikia nuspausti tą žalią mygtuką. P1 taškas -
Kaip pridėti reputacijos tašką forumo vartotojui
Nico'Rosberg sureagavo į Dainius Callidi už temą
Gal pamoka kažkiek ir naudinga, bet nemanau, kad žmogus sugebėjęs rasti tavo pamoką, jau nebus išmokęs uždėti reputacijos tašką.1 taškas -
Dalinuosi savo ENB modifikacija
Eima_Mldc sureagavo į Dainius Callidi už temą
Visai nieko atrodo iš fotografijų, galbūt reiks išbandyt.1 taškas -
Forever_Young sureagavo į Dainius Callidi už temą
O, dėkui, dėkui, net neišsirenku kuriuos išsisaugot1 taškas -
Ačiū mielasis Paid'ai kad padedi
Get_Paid sureagavo į Hosted_Boy už būsenos atnaujinimą
Ačiū mielasis Paid'ai kad padedi1 taškas -
Jau pas Pauliu nebeisiu, neimanoma per foruma. nebent per zaidima vapsie
Edvis_Picca sureagavo į Hosted_Boy už būsenos atnaujinimą
Jau pas Pauliu nebeisiu, neimanoma per foruma. nebent per zaidima vapsie1 taškas -
1 taškas
-
Egidijus_Keza Užtildė Egidijus_Frost
Erlas_Killer sureagavo į Egidijus_Keza už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Egidijus_Keza 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Egidijus_Frost 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Ižeidinejimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Greenside.lt darbai su pakvietimu [2]
Lukazzs_Lukazzs sureagavo į Tomukas Tomas už temą
Sveiki. Prisimenate kaip praeitoje temoje ”GreenSide.lt darbai be pakvietimo” paminėjau, kad aprašysiu ir su pakvietimu? Tai, dabar taip ir padarysiu. Šitame serveryje yra 5 darbai su direktoriaus pakvietimu. Jie yra: Fūristai, policininkai, mechanikai, medikai, taksistai. Pradėsiu nuo pirmojo darbo: Fūristai. Fūristai: Darbuotojų darbas yra vežioti žmonėms baldus, transporto priemones, bei vežti mažuosius ir didžiuosius krovinius. Fūristas priėmęs baldų užsakymą turi važiuoti į baldų parduotuvę pasikrauti krovinį ir vežti į nurodytą namą. Kitas fūristas kuris priėmė transporto priem1 taškas -
Kaip taisiklingai užpildyti anketą į darbą forume
One_Love sureagavo į Dainius_Del už temą
Puikiai suprantu tavo kritika, Bandysiu kažką išmokti, kaip ir su anketų pildymų, galu gale išeis puiki pamoka. Dėkoju už atsakyma.1 taškas -
GreenSide.lt projekto žaidėjų gyvenamosios vietos.
Setth_Collins sureagavo į Dainius Callidi už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dainius_Callidi 2. Iš kokio miesto esate kilęs (-us): Tauragės 3. Jūsų nuomonė apie jūsų gyvenamąjį miestą: Į mikrorajoną nelysk...1 taškas -
Kaip taisyklingai užpildyti į direktorių.
Tokios temos nepadės, ponas korupcija visada ras kitų kandidatų.1 taškas -
Eligijus. ` Avatarai
Gal ir visai nieko, bet keli stock'ai matyti.1 taškas -
GSPD veiksmasss
Hmm ? Nelabai supratau kur aš kažką blogo sakiau apie jus, kaip tik, per patį pirmą jūsų puolimą, vos neatgrobėt, bet sėkmė nusišypsojo man ir vienas likęs ištraukiau, kaip tik sakyčiau šaunuoliai, bet nematau priežasties, kodėl čia taip manę užsipuolei.1 taškas -
PERKU ELEGY/SULTAN/NRG IKI 800k
Black_Hand sureagavo į Augas_Funky už temą
SIULOM DAUGIAU APIE PARASYTAS GALVOJU BET SIULOM1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu Matthew_Bennett
Hugo_Gilera sureagavo į Rokas už temą
Kadangi gaujoje buvo mažiausiai trys žaidėjai, kurie yra priskiriami kenkėjų grupei, tokiu atveju tiesiog neįmanoma priimti uždarytos gaujos naudai sprendimo, todėl gauja nebus atkurta, nes buvo uždaryta pagrįstai. Gauja turėjo tam tikrą laiko tarpą atsirinkti kenkėjus ir juos išmesti. Galu gale neatmetama galimybė, jog gaujoje buvo kalbų apie esamus pažeidėjus tad šiuo klausimu manyčiau trūko tik noro gaujos lyderiams priimti atitinkamus sprendimus, nes tiesiog norėjo nugalėti kitą gaują, todėl rizikavo. Grįžtant prie pasekmių, baudų ir galutinio sprendimo siekiant priimti kuo tinkamesnį1 taškas -
Forever_Young sureagavo į Dainius Callidi už temą
LIT AF Kitą su "Supreme" / "The North Face" aprangom čiūvelių padaryk, jei gali1 taškas -
Forever_Young sureagavo į Conrad Campbell už temą
Dėkui tau, pasiimiau iš senesnių archyvų. Sėkmės kūryboje.1 taškas -
1 taškas
-
Atranka į globalius forumo moderatorius,
Tony_Legreec sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
< Prisistatymas > Taigi sveiki visi skaitantys šį pranešimą. Mano vardas žaidime yra Jeremy Redwood, o realybėje Albertas, man yra penkiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Dzūkijos krašte, netoli sostinės. Laisvalaikių mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus ir praleisti laiką su draugais, bet nereikia pamiršti ir darbo. Aš esu ekstravertas, mėgstu dirbti draugiškoje ir rimtoje komandoje, taipogi apie save galiu pasakyti, kad esu gan griežtas, bet tuo tarpu linksmas ir draugiškas, esu paslaugus, bendraujantis – truputėli daugiau pabendravęs su žmogumi galiu gan nemažai pasakyti apie jį patį1 taškas -
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
dėkui seni. visur matęs? Kaip tu matęs jeigu aš dariau, nebegrybauk tu, kelis stockus gal ir matei bet ne viska.1 taškas