Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.07.31 visose vietose

1. 07.31 update. @Dainius Callidi prašom
    5 taškai
  2. Pradžia: Sveiki visi, tai pirmoji mano pamoka ir joje norėčiau aprašyti kaip taisiklingai, bei kokybiškai užpildyti anketą į darbą su direktoriumi ęsant atrankai forume. Taigi pradėkime. Įžanga: anketos pildymas nėra sunkus darbas, tiesiog jis atima ne maža laiko tarpą, bet norint parašyti gerą, bei kokybišką anketą laiko gailėti nereikėtu. Patekti į darbą su direktoriumi gali bet kuris žmogus, tereikia gerai užpildyti anketą. Todėl šiandien pasidalinsiu savo patirtimi ir pabandysiu ką nors išmokyti pildyti GreenSide.LT serverio anketas į darbus su direktoriumi. Pasirengimas anketos pildymui
    5 taškai
  3. Kenshin_Yona

Low ENB

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Kenshin_Yona 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: ENB 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rasta. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Sveiki Visi. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?:https://www.upload.ee/files/7282421/ENBV1.0.rar.html
    4 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano_Capelli • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : nuotraukos iš mano perspektyvos nuotraukos iš kezos perspektyvos. Serverio klaidą jis išnaudojo šitaip: patikrino mane ir iškarto pasiūlė baudą, tad tikriausiai man neišmetė baudos GUI lango, o antrą kartą baudos nebesiūlė ir vežė į jailą. Visad maniau, kad Egidijus bandė man paken
    4 taškai
  5. Mokausi paišyti iliustracijas
    3 taškai
  6. Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/03
    2 taškai
  7. Šioje temoje kelsiu savo "GFX" Darbus, Enjoy.
    2 taškai
  8. Mano "ižeidimas" Buvo cenzuruotas, nematau savo pažeidimo šioje vietoj, tu pats mane vadinai vaiku kas matosi tavo nuotraukose, juokdarys:D nežinau ką čia bandai įrodyt tačiau jeigu aš tave vadinčiau "Vaiku" 20 minučių ir dar daugiau reaguotum taip pačiai.
    2 taškai
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį:Daniel_Vegas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms:Donce_Gyrec 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Keiksmai, Ižeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: http://www.part.lt/perziura/6b958ddf5ab4d351ac864838b14caee0504.png http://www.part.lt/perziura/0d0cf656580234f65e8842cc39563310368.png
    2 taškai
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Daniel_Vegas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Reflex_Nosss 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai, keiksmažodžiai grąsinimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: http://www.part.lt/perziura/f7daaa7e9fb08c39d6fa798d1c78e3ac933.png
    2 taškai
  11. AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.05
    2 taškai
  12. AVATARAI 2017/01/04 (150X250) (Jeigu neleidžia forumas užšidėti, parašykite į pm sumažinsiu) FORUMAS BLOKUOJA AVATARUS, NEĮSIVAIZDUOJU DĖL KOKIOS PRIEŽASTIES TODĖL ĮKĖLIAU ČIA - http://imgur.com/BnErdoD / http://i.imgur.com/UUQ1hhr.png / http://i.imgur.com/BuUzNFM.png
    2 taškai
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mike_Moonman • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau kad serveryje būtu kazino,kad žaidėjai galėtu lošti,laimėti ir aišku pralošti savo pinigus,kad būtu pokeris kokie 4 stalai su skirtingom pinigu stafkėm tarkim 5000e-1 stalas,2-stalas 15000e,3-stalas 50000e 4-stalas 100000e,ir aišku ruletė kur reikia statyti ant skaičiaus,arba mesti kauliukus ant stalo,ir kiti kazino žaidimai • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tai pritrauktu daigiau žaidėju patikrinta 100 proc ir bus labai ydomu žaidėjams • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svar
    1 taškas
  14. NUM

Jieškau mod

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Black_Rabit 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Nick name modo ir animaciju mod 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: - 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?:
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukazzs_Lukazzs 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas bus pavaizduota nuotraukose.(Bagažinė tuščia) 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 220k 5. Papildoma informacija: -
    1 taškas
  16. Pradžia: Sveiki, pristatau antrają savo pamoką, „Kaip uždėti reputacijos taška forumo vartotojui“. Įžanga: Kai tik užsiregistravau į forumą, visiškai nieko nesupratau ir nežinojau, po truputi mokiausi, sužinojau vis daugiau, bet niekada nesužinojau kaip uždėti kam nors reputacijos taška. Sužinojes nustebau, kad tai lengviau negu atrodo. Eiga: Atsidarius bet kurią temą matome tekstą, ir jo apačioje žalią mygtuma pavadinimu „Patinka“. kad uždėti reputacijos tašką vartotojui, tereikia nuspausti tą žalią mygtuką. Kad uždėti reputacijos tašką vartotojui, tereikia nuspausti tą žalią mygtuką. P
    1 taškas
  17. Gal pamoka kažkiek ir naudinga, bet nemanau, kad žmogus sugebėjęs rasti tavo pamoką, jau nebus išmokęs uždėti reputacijos tašką.
    1 taškas
  18. Visai nieko atrodo iš fotografijų, galbūt reiks išbandyt.
    1 taškas
  19. O, dėkui, dėkui, net neišsirenku kuriuos išsisaugot
    1 taškas
  20. Hosted_Boy

Ačiū mielasis Paid'ai kad padedi

Ačiū mielasis Paid'ai kad padedi
    1 taškas
  21. Jau pas Pauliu nebeisiu, neimanoma per foruma. nebent per zaidima vapsie
    1 taškas
  22. Kafka

1 taškas
  23. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Egidijus_Keza 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Egidijus_Frost 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Ižeidinejimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  24. Sveiki. Prisimenate kaip praeitoje temoje ”GreenSide.lt darbai be pakvietimo” paminėjau, kad aprašysiu ir su pakvietimu? Tai, dabar taip ir padarysiu. Šitame serveryje yra 5 darbai su direktoriaus pakvietimu. Jie yra: Fūristai, policininkai, mechanikai, medikai, taksistai. Pradėsiu nuo pirmojo darbo: Fūristai. Fūristai: Darbuotojų darbas yra vežioti žmonėms baldus, transporto priemones, bei vežti mažuosius ir didžiuosius krovinius. Fūristas priėmęs baldų užsakymą turi važiuoti į baldų parduotuvę pasikrauti krovinį ir vežti į nurodytą namą. Kitas fūristas kuris priėmė transporto priem
    1 taškas
  25. Puikiai suprantu tavo kritika, Bandysiu kažką išmokti, kaip ir su anketų pildymų, galu gale išeis puiki pamoka. Dėkoju už atsakyma.
    1 taškas
  26. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dainius_Callidi 2. Iš kokio miesto esate kilęs (-us): Tauragės 3. Jūsų nuomonė apie jūsų gyvenamąjį miestą: Į mikrorajoną nelysk...
    1 taškas
  27. Tokios temos nepadės, ponas korupcija visada ras kitų kandidatų.
    1 taškas
  28. Gal ir visai nieko, bet keli stock'ai matyti.
    1 taškas
  29. Hmm ? Nelabai supratau kur aš kažką blogo sakiau apie jus, kaip tik, per patį pirmą jūsų puolimą, vos neatgrobėt, bet sėkmė nusišypsojo man ir vienas likęs ištraukiau, kaip tik sakyčiau šaunuoliai, bet nematau priežasties, kodėl čia taip manę užsipuolei.
    1 taškas
  30. SIULOM DAUGIAU APIE PARASYTAS GALVOJU BET SIULOM
    1 taškas
  31. Gal domina? Kaina: 235K
    1 taškas
  32. Rokas

Peikiu Matthew_Bennett

Kadangi gaujoje buvo mažiausiai trys žaidėjai, kurie yra priskiriami kenkėjų grupei, tokiu atveju tiesiog neįmanoma priimti uždarytos gaujos naudai sprendimo, todėl gauja nebus atkurta, nes buvo uždaryta pagrįstai. Gauja turėjo tam tikrą laiko tarpą atsirinkti kenkėjus ir juos išmesti. Galu gale neatmetama galimybė, jog gaujoje buvo kalbų apie esamus pažeidėjus tad šiuo klausimu manyčiau trūko tik noro gaujos lyderiams priimti atitinkamus sprendimus, nes tiesiog norėjo nugalėti kitą gaują, todėl rizikavo. Grįžtant prie pasekmių, baudų ir galutinio sprendimo siekiant priimti kuo tinkamesnį
    1 taškas
  33. LIT AF Kitą su "Supreme" / "The North Face" aprangom čiūvelių padaryk, jei gali
    1 taškas
  34. Dėkui tau, pasiimiau iš senesnių archyvų. Sėkmės kūryboje.
    1 taškas
  35. < Prisistatymas > Taigi sveiki visi skaitantys šį pranešimą. Mano vardas žaidime yra Jeremy Redwood, o realybėje Albertas, man yra penkiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Dzūkijos krašte, netoli sostinės. Laisvalaikių mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus ir praleisti laiką su draugais, bet nereikia pamiršti ir darbo. Aš esu ekstravertas, mėgstu dirbti draugiškoje ir rimtoje komandoje, taipogi apie save galiu pasakyti, kad esu gan griežtas, bet tuo tarpu linksmas ir draugiškas, esu paslaugus, bendraujantis – truputėli daugiau pabendravęs su žmogumi galiu gan nemažai pasakyti apie jį patį
    1 taškas
  36. dėkui seni. visur matęs? Kaip tu matęs jeigu aš dariau, nebegrybauk tu, kelis stockus gal ir matei bet ne viska.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.