Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.08.03 visose vietose

1. Cleme Tean

@Barking Cow https://prnt.sc/g3wbwz

@Barking Cow https://prnt.sc/g3wbwz
    4 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristiano_Capelli • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : nuotraukos iš mano perspektyvos nuotraukos iš kezos perspektyvos. Serverio klaidą jis išnaudojo šitaip: patikrino mane ir iškarto pasiūlė baudą, tad tikriausiai man neišmetė baudos GUI lango, o antrą kartą baudos nebesiūlė ir vežė į jailą. Visad maniau, kad Egidijus bandė man paken
    4 taškai
  3. PAsitikrink gal tu savo smegenu sistema. Kodel pries? 1. Sakai gales armijoje pasilikti, jei nenores darbintis i PD, tai zsenbuviai armijoj uzpildys limita ir nieks negales i ji isidarbinti. 2. Dabar kuriama, kaip tik veikla serveryje, kas neliecia darbu, ( zvejybos sistema, t.t. ) 3. Darbai su pakvietimu yra geros kokybes bei iskirtiniai tarp visu samp projektu, todel nereikia cia kazko tokio mastyti. 4. Man kazkoks juokingas pasiulymas ir tiek. ( 12 metu vaiko sapnas parasytas) Sekmes igyvendinant. p.s kai siulai pasiulyma visada parasyk pilna t.t. kaip vis
    2 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lukazzs_Lukazzs • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Kukse_Kukse • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Turėtu būti užblokuotas už apgaudinėjimus.Žodžiu mes mainėm mano namą į jos verslą ir aš ėjau pirmas aš atidaviau jai namą ir tada man verslą turėjo duoti ,bet nedavė paskui visokius atmazus mėtė ,kad aš jau turiu verslą ir ,kad nemoka valdyti namų,o antro verslo negaliu turėti paskui tipo rašo ,kad atiduos namą ,bet neatidavė ir t.t. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serveri
    2 taškai
  5. Žmogau susiprotėk, nieks neberašo šito šūdo. Kai tik parašau, iš kart į sms rašai ''Nori bano'', kai kiti parašo tokį patį šuda, nekreipi dėmėsio.. Cmon kokios problemos? Kaip tau ir rašiau, jei parašau valgau ledus ir iš tikro nevalgau jų tai irgi banas? - Tu atsakei: beabėjo. https://prnt.sc/g3qjj4 Nesuprantu tavo tikslo kaziolint kitus, ir gaišinti kitu laiką. Nežinau nebent tau patinka būtų tokiu kurį kiti hatina. Nesuprantu tavęs, kokio b**** kabinėjasi prie kitu, ką tu tuom nori įrodyt nesuprantu tavęs.. + Nerašiau pvz. kas tai parašys gaus 15k. nematau prie ko čia kibti. Bet jei ponai
    2 taškai
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lukazzs_Lukazzs 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Kukse_Kukse 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Žodžiu mes mainėm mano namą į jos verslą ir aš ėjau pirmas aš atidaviau jai namą ir tada man verslą turėjo duoti ,bet nedavė paskui visokius atmazus mėtė ,kad aš jau turiu verslą ir ,kad nemoka valdyti namų,o antro verslo negaliu turėti paskui tipo rašo ,kad atiduos namą ,bet neatidavė.
    1 taškas
  7. turbūt šito ieškai. Imk. http://www.mediafire.../fast mapas.rar
    1 taškas
  8. Hey yo nuo praitos mano pamokos praėjo ganėtinai daug laiko. Šioje pamokoje jums vėl pasiūlysiu įvairiausiu būdų pasitobulinti fps kurie turėtu padėti 99 procentais, šitie variantai fps didesnio gavimo bus arba mano išbandyti arba paiimti iš tam tikru kanalu bet kokiu atvėju jūsų žaidimas turėtu patobulėti. #1 CLEO FPS BOOST'AI Yra daug paplatintu cleo fps boostų ir šiame forume ir šiaip pačiame youtubei tačiau aš pasidalinsiu tais kurios dar mažai žino ir pasiekė žmoniu. Kiekvieno neaprašysiu įsimeskit visus, žaidimo kokybė nenukentės tik gal sumažės matomumo distancija. http://www118.z
    1 taškas
  9. Matt Paʏne

1 taškas
  10. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Billy_Jack 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Dany_Winston 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  11. S'Y

Ieškau Enb

Dizz Nicca enb
    1 taškas
  12. Just_Cola

emigruoju Just_Cola

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Just_Cola Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : aš jau zaidziu greenside serverį nuo 2015m. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :2-3m. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :aš suzinojau serverio ip iš draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :preitas mano serveris bubo lmg ten nebezaidziu todel nes ten vyksta visokie cytinimai ir masinu bugai ir todel as pasirinkau greenside serverį. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip
    1 taškas
  13. Crash gauni, nes yra daug žaidėjų ir mašinų arba patys žaidėjai kitus crashina. Pinjata yra padaryta, kad kažkiek padėtų žaidėjams finansiškai. Pats susprogdink pinjata gausi 5.000 ir nebebus kad gauni centus. Tam ir yra padaryti darbai, gamyklos visokios, naftos platformos, kad būtų žaidėjams iš ko užsidirbti pinigų. Čia žaisdamas niekada negalvok, kad labai lengvai gali užsidirbti pinigų, nesistengsi ir nieko neturėsi.
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Setth_Collins • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Robba_Ggg • Už ką buvote užblokuotas ?: nežinau kodėl mano ip adresas užblokuotas, bet vakar vakare dar žaidžiau serverje. P.s banas 2016 metų... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : neturiu, vakar vakare dar žaidžiau šiandien bane ... • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  15. Aidas_Fusion

Jack_Smoke

Sveikas Arnai. Malonu susipažint, sėkmės žaidime bei realybėj.
    1 taškas
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jack'Free 2. Kokios pagalbos jums reikia: Su Ts 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: ] Bandau jungtis į TeamSpeak, ir tu ten užkraut, bei meta taip: Insufficient identity security level for this server. You need to improve your identity security level. Nežinau ka daryt, pagelbėkit
    1 taškas
  17. 07.31 update. @Dainius Callidi prašom
    1 taškas
  18. Šiandien neturėdamas ką veikti, nuspredžiau pasinaudoti savo photoshopu, ir sukūrti kažką su greenside.lt darbais, tai štai kaip gavosi. POLICIJOS DEPARTAMENTAS. MEDIKAI. TAKSI. MECHANIKAI. FURISTAI. Jeigu patiko, negailėk paspausk LIKE.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.