Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.10.28 visose vietose

1. Rokas

15 taškai
  2. 9 taškai
  3. Nekokia gynyba iš pavaduotojo pusės, darbuotojas, visgi, tai taisyklei nenusižengė, nes šaudė ne su darbine apranga, tačiau pati esmė yra ne aprangos, o pats šaudymas į kolegas, kas yra nesantaikos kurstymas kolektyvo viduje ir nemanau, kad tai toleruoja bet kuris firmos vadovas, tad įspėjimas yra pelnytas, su priežastimi tik neužtaikyta. Už firmos vadovo šantažavimą bei kenkėjišką elgesį, papeikimo autorius keliauja į medinį stulpą.
    5 taškai
  4. Kadangi, esu prisidėjęs prie šio įvykio, tai turiu teisę atsakyti. Taigi pirmiausia noriu pasakyti, tai, kad tu esi ir taip firmoje labai problematiškas, labai mėgsti konfliktuoti tarp kolegų, ir tai pastebėjau ne aš vienas. Ir papeikimų temoje, visa tema yra vos ne papeikimai tau. Dabar kai tik uždėjo tau Kenshin įspėjimą, tu iškart atbėgai į kanalą ir pradėjai visus įžeidinėti, kitas kolega su juo kalbėjo ramiai, tačiau Franklinas įžeidinėjo kolegą.https://youtu.be/E0_EsuOiR0sTaigi einame prie pačios situacijos. Pirmiausią pats pradėjai, tampyti mano mašina, pastatyta bazėję, ir ją norėjai s
    3 taškai
  5. Kad pagarbos nepritrūktų, paliksiu šitą:
    3 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Franklinas_Elo• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Kenshin_Yona• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechaniku• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Free ispejimas.• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Nieko nepadarius dalina ispejimus. 18. Draudžiama su darbinę uniformą, miestelyje daryti DM (atsišaudyti galimą, bet privalomi įrod.) dejo už sita, bet buvau su gaujinio skin todel tai nera baudžiama.
    2 taškai
  7. Mokausi paišyti iliustracijas
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Eimantas_Otero • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Temos pavadinimas ir taip aiškiai labai kalba, bet siūlau mažinti, MAŽINTI kiekius transporto, skirto darbams. Ypač policijai bei mechanikams. Tas miestelis yra tragedija, jeigu ten su nemodintu SA:MP galima nuo 200fps krist iki 60fps, apie būvimą su modais net nebekalbu. Be to reikia prisiminti, kad serveryje ne visi žaidžia su gerais kompiuteriais, apie juos nežinau kaip, bet spėju visai strigti viskas pradeda. Nežinau kam yra tiek daug automobilių, nes iš visų jų, naudojamos būna max 10... Padarykit kaip
    1 taškas
  9. BENDRA VEIKLA: TAXI/MEDIKAI Vakar ekspromtų nusprendėme padaryti bendra veikla, greitai sugalvojom ką darysim ir kažkas gavosi, viskas buvo iš tikrųjų gan gerai, darbuotojai klausėsi, viskas vyko sklandžiai. Labai gaila, kad tuo metu buvo nedaug medikų, kadangi visi jau buvo atsijungė, tikiuosi kitą kartą surinkti daugiau žmonių ir sugalvoti kažką įdomesnio. @Antanas_Vairuotojas @Electric_New @Rebeka_Sander @Don'Mantellis @Erixaz_Gaming @Lauris_Varskyte @Tomas_Bielka @Daugwe_Tequila @Tadas_Olimp @Bevardis_Raidas @Kent_Andreas @Zvonink_Man @Karolis_Sudoku (Ant prikolo t
    1 taškas
  10. Įsirašiau, labai geri, dq snowai.
    1 taškas
  11. Denis`

ZdAROVAA

ZdAROVAA
    1 taškas
  12. Sveikas, jaunime, pastaruoju metu labiau pradėjau dirbti su mobiliųjų aplikacijų dizainais. Čia mano naujausias darbas, jis dar ypatingas tuo, kad pirmą kartą kūriau animuotas sąsajas, kitaip, interakcijas. Šio darbo užduotis buvo perkurti vieną egzistuojančios programėlės puslapio išvaizdą. O ar tai, ką aš sukūriau yra gražu, spręsti jums. Bet kokia argumentuota kritika yra labai laukiama. Kadangi nevisada sukuriu temą su nauju dizainu, kviečiu sekti mane, be abejo, jei įdomu, dribbble soc. tinkle arba instagram paskyroje.
    1 taškas
  13. Na va. Viskas atrodo visai kitaip. (Į gerąją pusę). Aišku, aš neesu kažkoks serverio pagalbininkas ar kažkas panašaus, tačiau pagal mane reikia siekti ir siekti ir dar kartą siekti... Sėkmės.
    1 taškas
  14. js 

dante_ sounds > modloader

Į modloaderį kelt reikia.
    1 taškas
  15. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Moh_Ito Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Vakar dienos 2017-10-27 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 1 metus kazkur Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pries metus pasiule biski pazaidziau ir meciau ir va vel su nauju acc sita serva losiu Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : vaiku servas visus limonus ant rybos prapisau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jo nesunku su gps
    1 taškas
  16. S'Y

Unban Snowito_Yolo

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Snowito_Yolo • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Faris_Razor • Už ką buvote užblokuotas ?: Reklamavimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  17. Kitoje "seksas ir miestas" serijoje - Miguelis išduoda Patricijų ir prisiteisia jo geltoną "Lambo" ? Jeigu dar nesupratot - esu prieš. Atsirastų daug gold digger'ių.
    1 taškas
  18. #KaiNeturiCiolkosRealIrNoriPerSampaTuretIrTratintis Pries esu nes nu padauges scam situaciju
    1 taškas
  19. Rebeka

https://imgur.com/a/IERVh gelbėkit, chebryte

https://imgur.com/a/IERVh gelbėkit, chebryte
    1 taškas
  20. Serverio turto pirkimas ir pardavimas už realius pinigus, keitimas į kitus daiktus, Padaugėjus minėtiems pažeidimams esame priversti sugriežtinti taisykles šiuo klausimu ir apie tai pranešti viešai. Jau kurį laiką baudžiame abi, aptariamos problemos, kaltininkų puses. Tai reiškia, jog abi pusės yra užblokuojamos serveryje ir konfiskuojami visi jų registruoti vartotojai mūsų serveryje. Nuo šiol, už minėtą pažeidimą žaidėjai bus baudžiami taip pat, bet pakartojus pažeidimą antrą kartą, žaidėjas kaip ir už sukčiavimą (angl. čytinimą), sulauks analogiškos bausmės - RCON užblokavimu mūsų pr
    1 taškas
  21. Denis`

swx

swx
    1 taškas
  22. Denis`

Naujas avatar

Naujas avatar
    1 taškas
  23. Denis`

Laba diena.

Laba diena.
    1 taškas
  24. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Danny_Martinez Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Senai, nepamenu. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Draugas pasiūlė žaisti, sakė labai geras serveris. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes atsibodo jau ten žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvygdžiau, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningi
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.