Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.17 visose vietose

1. Sveiki, kadangi į medikų firmos direktorių kandidatavo labai mažai žaidėjų, nusprendžiau vienoje temoje pranešti abu naujus direktorius, nes medikų direktoriaus rinkimuose tiesiog nebuvo ką analizuot: vienas potencialus, vienas, kuris galėtų būti potencialus, bet iki to dar reikėtų padirbėti, du, kurių kitos paskyros yra įrašytos į NDS ir kažkoks 50-ies žodžių nesusipratimas. Iš pradžių maniau, jog medikų direktoriaus pareigas teks siūlyti antrąją vietą mechanikų direktoriaus rinkimuose užėmusiam kandidatui, tačiau atsiradus potencialiam kandidatui medikų rinkimuose tokios netradicinės idėjos
    8 taškai
  2. Sveiki, pastarąsias dvi savaites daug ką veikiau ir man daug kas nutiko. Jau ne pirmą kartą čia skelbiuosi, bet šiuo metu gana aktyviai dalinuosi darbais tiek dribbble, tiek instagrame. Mano darbus instagrame pastebėjo ir "repostino" agentūros bei puslapiai su 109 tūkst., 17 tūkst., 14 tūkst. sekėjų. Neabejoju, kad daugumai tai atrodo juokinga, bet man, kaip jaunam dizaineriui bet koks „public exposure“ yra labai svarbus. Taip pat dirbu su keliais kitais projektais, bei su kolega kuriame savo projektą, susijusį su dizainu, kuris, greičiausiai bus pilnai veikiantis po naujųjų metų. Da
    5 taškai
  3. Rokas

Apgavo Zalgiris_Best

Žaidėjas pardavęs tr. priemonę gavo minėtus pinigus. Žaidėjas, kuris pirko tr. priemonę, prarado minėtus pinigus. Kitą kartą prašau skaityti kas parašyta. Tema rakinama.
    2 taškai
  4. Padaryčiau, bet tu vistiek nesusigaudytum.
    2 taškai
  5. Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/03
    1 taškas
  6. Sw, šjp visiškai nenaudoju jokių cleo, aš nežinau kokių tu čia modų prisikėlęs, kad tau tos mašinos slydinėja, kaip ant ledo.
    1 taškas
  7. Kanalas sukurtas, prašau susisiekti su manimi asmeniškai TS'e. Galioja iki 2017.12.17
    1 taškas
  8. Anketa netvarkinga + Kiwis_Green užblokuotas už čytų naudojimą.
    1 taškas
  9. Dany Winston

Žiūriu čia direktoriai renkami retai

Žiūriu čia direktoriai renkami retai
    1 taškas
  10. Sveikinu Foreveri! sėkmės chirurginei :Dd dar riek pora žodžiu nes free postas :[
    1 taškas
  11. 1 taškas
  12. Ačiū už šansą, mechanikai važiuojam.
    1 taškas
  13. Sveikinu Forever_young Taip ir galvojau kad tu paimsi +REP
    1 taškas
  14. Sveiki taigi norėčiau kad jus atsiustumėt man atsiusiuntimo linkus...
    1 taškas
  15. Forever_Young

Sv

Sv
    1 taškas
  16. Forever_Young

ncs kaip visad stebina savo uploadais.

ncs kaip visad stebina savo uploadais.
    1 taškas
  17. Forever_Young

1 taškas
  18. Forever_Young

1 taškas
  19. Forever_Young

Biški op master yi, ne?

Biški op master yi, ne?
    1 taškas
  20. Forever_Young

1 taškas
  21. Ačiū visiems, update parvažiuoja.
    1 taškas
  22. Atsiblokavimo anketų skilties informacija, Skilties taisyklės, • Būtina aiškiai parašyti temos pavadinimą, pavyzdžiui: "Unban Vardas_Pavarde" • Būtina atsakyti į visus klausimus. • Būtina parašyti tikslų savo ir administratoriaus Vardą_Pavardę. • Būtina aiškiai parašyti už ką buvote užblokuotas. Draudžiama meluoti. • Būtina pateikti vaizdinę medžiagą, kurioje tiksliai ir aiškiai matytųsi jog buvote užblokuotas ir užrašas "Server closed the connection". Šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: • Už ką
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.