Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.22 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Forever_Young • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioje. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairins nusibodusius senus eventus kuriems nebe pirmi metai jau eina, reikia pasinaudot platesniom galimybėm ir leisti žaidėjams pasimėgauti eventais daug įdomesniais o ne tais kurie lenda per gerklę visiems. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Viskas atrodys būtent taip evento pavadinimas / apibūdinimas / pavyzdy
    16 taškai
  2. Pirmieji mano rinkimai, kuriuose gaunu galimybę pasireikšti rašydamas analizę, tačiau tenka stipriai pasiraitoti rankoves, nes išrinkti tinkamą kandidatą policijos departamentui - nėra lengva. Pastarieji direktoriai parodė, kad rizikuoti kartais yra verta, nes pamatėme neblogus pasirodymus iš Falanji bei jo įpėdinio Henry, kurie savo darbą atlikti sugebėjo tinkamai. Pereidamas prie šių rinkimų: kandidatūras pateikė 5 žaidėjai iš kurių 2 atsakė į visus punktus ir sugebėjo padaryti mažiau nei 3 rašybos klaidas viename sakinyje, šių asmenų slapyvardžiai yra: Eziukas_Rusky ir Mad_Rmx – jie iškarto
    10 taškai
  3. ------------ KOMENTAVIMAS DRAUDŽIAMAS
    3 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Drift_Vakaris • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Jake_Armani • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/l29kN
    2 taškai
  5. Atranka perkeliama į rytoj dieną ir vyks forume. Atsiprašau visų kad nuvyliau bet laiko stoka šiandien bus, nespėsiu.
    2 taškai
  6. Mad_Rmx

Parduodu Cheetah

90k tikrai ne, galėsim žaidime paderint, dėl realesnės kainos.
    2 taškai
  7. [avatarai ir t.t] V O L T (H20)
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Tomke_Patton ir Enjoy_Kenas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/peuAu
    1 taškas
  9. Sveikinu Ežiuka, pasiekus PD firmos direktorių. Laukiu atrankos!
    1 taškas
  10. To ir tikėjausi. Sveikinu Bite.
    1 taškas
  11. sveikinu ežiuk su pareigomis, mad'ai nenusimink bent jau gali pasididžiuoti, kad 2 vietą paėmiai.
    1 taškas
  12. Vau nesitikėjau kad Eziukas laimės rinkimus. Sveikinimai laikyk kardaną
    1 taškas
  13. Oplia, ežiukas drk, svkn :*
    1 taškas
  14. Dainius Callidi

Čia tai gražiai

Čia tai gražiai
    1 taškas
  15. Už, manau tai atgaivintu serverį ir būtų daug įdomiau žaisti.
    1 taškas
  16. Už.! Tikrai,įdėjos geros,tikėkimės kad jos bus įgivendintos.
    1 taškas
  17. Tikrai už, kiek serverį žaidiu tai jau gan atsibode tie cp eventai. Jai tokiu eventų įdėtų tikrai būtų smagų. Galėtu padaryt, kad žmonės pvz. iš pinigų žaistų susirinkė, betkada galėtu žaisti.
    1 taškas
  18. Neblogos ir gan nematytos idėjos bent jau man, įdomu būtų išbandyti ir pamatyti ateityje šias idėjas įgyvendintas projekte, galbūt jas išvysime kitame atnaujinime, to labai norėčiau, good ideas, nigga
    1 taškas
  19. Forever_Young

1 taškas
  20. ??? gal ir nebloga ideja tiem kas susikure lieva nicka arba nup1so acc su vardiniu nick
    1 taškas
  21. Anketos šablonas jei negalite užtildyti pats (Prašau užtildyti Vardas_Pavardė) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Bmx_Park 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Ken_Shizuki 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:
    1 taškas
  22. Gal kažką daugiau nuveikiam?
    1 taškas
  23. Dave_Destiny

1 taškas
  24. Buvai išmestas, nes kenki firmai.
    1 taškas
  25. Įmečiau įrodymus už ką buvau gavęs įspėjimą. Gąsdindavau, kad bent kiek surimtėtum ir žiūrėtum į darbą ne pro pirštus. Kaip žinau tavę ir tavo tikslus, tai taip ir bendrauju su tavim.
    1 taškas
  26. Labas, ačiū už papeikimą „teisinguoli“ kuris laikosi visų taisyklių, bet sugeba gauti įspėjimus už jų pažeidimą. Visų pirma pažiūrėk ką pats darai. Užmutinai bendradarbį, nors visų pirma turėjai man pranešti apie jį, o ne iškart mutinti ir daryti savo teismą. Taip pat nemažai esam gavę blogų nusiskundimų iš darbuotojų apie tave. Dabar man papasakok, kaip užmutintas tavo kolega bendraus su kliantu? Jau vien dėl to minimaliai prisidedi prie firmos funkcionavimo trikdymo. Dar esu girdėjąs, kad bandai „nuversti“ mane ir taksi direktorių Antaną, dėl to labai aš supykau ant taves + grasinai man. Ir
    1 taškas
  27. Jamal_Meyson

pagalbos

Sveikas ištrink gta_sa.set failiuką ir paleisk samp'ą jei padėjo parašyk
    1 taškas
  28. Tu šeip atsilupes ar kaip xd gali tik viena dalyka nuveikti eiti į visas ketures puses ir prie manes nelysti
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.