Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.21 visose vietose

1. Sukūrėm šiokį tokį pristatymą apie Policijos Departamentą [GreenSide Special Force], gero žiurėjimo.
    14 taškai
  2. Skelbiu pirma savo event"a Tai laimėtoja rinksiu per https://www.random.org/ filmuosiu kaip rinksiu skaičiai nuo 1 iki 100. Kad nesikartotu nes tada niekas nelaimės, tai tada rinksiu per nauja . Sėkmės. Anketa: Vardas_Pavardė serveryje: Kokį skaičių pasirinkote?: Kur padėsite pinigus:
    10 taškai
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Super_Minsk 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Eziukas_Rusky 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Aš skelbimu kontoroje parašiau jog perku sdežes, Eziukas_Rusky man paraše jog turi po 14k 29vnt aš su juo susitikau prie picerijos. Jis man pasiulė pirkti, aš nepažiurėjau ir nupirkau, pamačiau jog nusipirkau tdežes, negalvojau kad žmonės taip apgauna. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018/01/21 00:41 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/GNJtc
    10 taškai
  4. sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus. mane labai skatina tą mėlyna širdutė pablo escobar
    5 taškai
  5. 4 taškai
  6. Domas_Rim1

4 taškai
  7. Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    2 taškai
  8. Verslo 400m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (spalio 28d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Technologijos Lygis: 4 Pradinė verslo kaina: 5.000.000 €. Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki sausio 28d. Greenside
    2 taškai
  9. Verslo 400m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (spalio 28d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Technologijos Lygis: 4 Pradinė verslo kaina: 5.000.000 €. Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki sausio 28d. Greenside
    2 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Webas_Tube • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tankistas_Benas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/pPsDZ
    2 taškai
  11. Tankistas

analize i mediku drk jau LC forume

analize i mediku drk jau LC forume
    2 taškai
  12. Sveiki nebuvo, ką veikti tai dainavo draugai: Atsiprašau bus įžeidimu atsiprašau: Sėkmės @San_Pan @Laurynas_Leigon sr seniukai.
    2 taškai
  13. AČIŪ VISAI PD VALDŽIAI IR KOLEGOMS UŽ PAGALBĄ
    2 taškai
  14. 2 taškai
  15. Forever_Young

1:26 xDDDDDDDDDDDDD

1:26 xDDDDDDDDDDDDD
    2 taškai
  16. Cause

Peikiu Scott_Gemini

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Scott_Gemini • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Blogas /vc naudojimas [Ižeidinejimai] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/nFSAU
    1 taškas
  17. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Earth_Ceejey 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Scott_Gemini 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Ižeidinejimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/nFSAU 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/nFSAU
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Adas_Stafford • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas WH • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tankas_tavosirdy • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : kazkoks Webas_Youtube ar koks ten • Už ką buvote užblokuotas ?: cyt, kazkokie bugai turbut • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : nereik
    1 taškas
  20. Oba seniuk, netikėta Beloši čia?
    1 taškas
  21. Jūsų vardas serveryje: Elygiux_Love Skaičius kuri renkatės: 4 Kur išleisite pinigus: Atsistatysiu savo nuosava transportą.
    1 taškas
  22. Manau vienas geriausiu mano matytu video apie PD, mldc.
    1 taškas
  23. Jūsų vardas serveryje:Tautvys_Drifteris Skaičius kuri renkatės:13 Kur išlesite pinigus:taupysiu
    1 taškas
  24. Evento šablonas. Jūsų vardas serveryje:Anton_Cartel Skaičius kuri renkatės:23 Kur išlesite pinigus:Dasimesiu prie santaupų ir pasimsiu arba sultan arba elegy
    1 taškas
  25. Domis_Raz

Eventas iš 100k!!!

Evento šablonas. Jūsų vardas serveryje:Domis_Raz Skaičius kuri renkatės:12 Kur išlesite pinigus: Čj per kauliuką pralošiu viską xd
    1 taškas
  26. skinas

sv ce pries tave losem @Denis Xander

sv ce pries tave losem @Denis Xander
    1 taškas
  27. Malonu matyti tokius video šiame serveryje išties puikiai nusakyta bei parodyta apie policija puiku ir apie policininku pagalbą bei gyvenima greenside.lt projekte!
    1 taškas
  28. O čia tai geras klipas Puikiai padaryta, laukiu daugiau tokių darbų iš tavo pusės.
    1 taškas
  29. 1 taškas
  30. Man patiko, daryk daugiau tokio tipo video.
    1 taškas
  31. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Anton_Moretti • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau būtų smagu, jog Medkirčiai galėtu vežiuoti malkas į žaidėjų nuosavus namus. Kaip suprast vežioti? Tai galėtu atsirasti Ba;dų parduotuvėje kažkoks židinys,. Žaidėjas jį nusiperka, pasistato namuose. Kaip reikia malkų jis iškviečia medkirčius ir metkirtys atveža jam malkų, išima iš mašinos su ALT pasiūlo su /smalku (id) jei žaidėjas sutinka sumoka medkirčui pinigus ir malkas gauna į rankas, namo savininkas malkas įneša į vidų ir padeda prie krosnies. O krosnies kurimas namu
    1 taškas
  32. 1 taškas
  33. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  34. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Arnas_Haiva 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Gra_Nbk 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/f0j6Q 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/f0j6Q
    0 taškai
  35. Užblokavimo apeliacija netvarkinga. Šioje situacijoje perspėjimai turėjo būti suteikti naudojant /bausti (kick) komandą ... pvz.: Siroki, baik arba kick 1/2 ..... kick 2/2. Jei žaidėjas grįžo į serverį ir daro vėl tą patį, tuomet galima naudoti /bausti (lban) komandą. Kitose situacijose (t.y. kai trukdoma naujokui žaisti) užtenka ir /bausti (lban) komandos Administratorius bus įspėtas žodiniu įspėjimu
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.