Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.02.11 visose vietose
-
6 taškai
-
[ XIX ] Tr. priemonės SULTAN aukcionas,
Narco_Cartel ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Tr. priemonės SULTAN aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki vas2 taškai -
unban Aurimas_Makvynas
Aurimas_Makvynas ir kitas sureagavo į Erikas_Nercity už temą
Sori seni, Bet nespejau padaryt ss, bet kita karta nedaryk tycinio non rp, ir nesitrankyk2 taškai -
1 taškas
-
Parduodami 2 Bulletai
Ernestas Paklausk sureagavo į Michael_Pacano už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Michael_Pacano2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: 1. Abi retos spalvos (158) orandžinė, import ratai, rida 800. Išvaizdus ir patrauklus akiai bulletas (vienspalvių bullet su retomis spalvomis yra gana mažai). 2. Viena retoji spalva 134 ir 0 (juoda reta). Vardiniai numeriai - DEMON. Rida - 1626 KM. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ri1 taškas -
Parduodu 100m 2lygio verslą
Andrius_Goo sureagavo į Tomas_Bielka už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Bielka2. Parduodamų patalpų dydis: 100m3. Verslo lygis: 2 lygis4. Verslo šaka: Energija5. Norima kaina už verslą: 1,85mln (galbūt paderint galim)6. Nuotraukos su verslo informacija: 7. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Verslo id yra 2, todėl parduodama produkcija būna viršuje, o to pasekoje iš verlo dažnai buna nuperkama produkcija ir po 20/vnt1 taškas -
Tr. priemonės HOTRING B aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 1.500.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta ik1 taškas
-
Tr. priemonės SULTAN aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki vas1 taškas
-
Tr. priemonės SULTAN aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki vas1 taškas
-
Namo ID:59 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę namo kainą sumą. Po 7d. (vasario 16d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu namą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Namo numeris: ID:59 Pradinė namo kaina: 350.000 €. Vidus: Neįrengtas. Apžiūrėti namo vidų galite nuvykus prie namo (panaudojus komandą /mapp). Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų1 taškas
-
ENB , Ginklu ant nugaros , Keliu modas <<<
Adidas_Junior sureagavo į Jeff_Boyka už temą
Jūsų Vardas_Pavardė - Main_Frix Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - ENB , Ginklai ant nugaros , Keliu modas. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Nėra. Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - ENB: "Čia" , Ginklai ant nugaros: "Čia" , Keliu modas: "Čia" Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - ENB: Bus terp video. Ginklai ant nugaros: http://www6.zippyshare.com/v/66214064/file.html., Keliu modas: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/mods/56105-fourth-road-mod.html1 taškas -
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Just_Just 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Drift_Vakaris 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/p2ygYAT 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/AgH6HO11 taškas
-
Padėkit dėl Name Tag'o
Aivaras_Ali sureagavo į Jesse_Pomeroy už temą
Greenside, nėra leistinas name tag'as?1 taškas -
unban Aurimas_Makvynas
Tankistas sureagavo į Aurimas_Makvynas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Aurimas_Makvynas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Erikas_Nercity • Už ką buvote užblokuotas ?: tyčinis non-rp Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :https://imgur.com/a/3mRDq • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :https://imgur.com/a/WY0aR1 taškas -
Atnaujintos serverio taisyklės. Daugiau informacijos rasite paspaudus čia.1 taškas
-
1 taškas
-
Rezultatai, Tinkamų kandidatų nerasta. Apibendrinimas, Rimtesni kandidatai neaktyvus arba neberodo atitinkamo dėmesio projektui. Kita dalis aktyvesnių žaidėjų vis dar pildo anketas ir nerodo jokios motyvacijos ar noro susitepti rankų darbu mūsų projekte. Tikimės, jog artimiausiu metu atsiras žmonių, norinčių pateikti į komandą, kurie pateiks savo kandidatūras ir pateks į mūsų radarą. Greenside administracija, 2018, sausio 13d.1 taškas
-
1 taškas
-
Unban Kenshin_Yona
Jack_Harrington sureagavo į Kenshin_Yona už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Kenshin_Yona• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Bmw_Bumeris• Už ką buvote užblokuotas ?: Blogas nick.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :0 taškai