Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.05.06 visose vietose

1. Nr. 2. Atostogavau sau linksmai Maldyvuose. Maukiau kokteiliukus, aplink mane šoko pusnuogiai honolulu šokėjai, bet darbas yra darbas. Teko grįžti į miestelius...dėl..skaitykite žemiau. |||| NUŽUDYMO ĮRANKIS: Puodas su meškiukų iliustracijomis |||| Bauginančia klouno kauke veidą pridengęs asmuo gąsdina Montgomery miestelio piliečius. Klounas vaikosi praeivius tamsiu paros metu grakščiai it stirnaitė šokinėdamas iš krūmų. Jis laksto su dideliu peiliu, imituoja, kad padurs, giedoja neaiškias serenadas lyg kažko apsivartojęs ir galiausiai pažeidęs piliečių as
    17 taškai
  2. Setth_Collins

Nostalgija @Greta_Bagdonaite

Nostalgija @Greta_Bagdonaite
    4 taškai
  3. 05.05 #gireikiakazkovasariskoane @Get_Paid sekantis bus su aot ;p @Nedaz_Nedaz @Black'Hand @Staska_Enduro
    3 taškai
  4. Anketos šablonas, apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Edvis_Gaming 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Timur_Gatiatulin 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Buvęs kolega paprašė jog paskolinčiau 100k. Žinoma daugeliui tai atrodys gal ir centai, bet kažkaip vistiek norisi atgauti.. Na tai kaip kolegai nutariau paskolinti, reikėjo jam labai tų pinigų,nes verslą pirkosi sau. Pažadėjo grąžinti per 2-3 dienas (kaip ir matosi įrodymuose). Bet jau greit ir mėnuo praeis, o jis taip to 100k ir negražina... Susisiekti su juo neina, nes jis visai neaktyvus pasidarė
    2 taškai
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Maks_Fender 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Egidijus_Keza 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: https://imgur.com/a/mYrxtp5
    2 taškai
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Connor • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: blogas /vc naudojimas [Izeidinejimai] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: @Rokas
    2 taškai
  7. Labai buvo malonu sužinoti direktorių nuomonę apie visus esamus dabar direktorius, labai ačiū Freezui ir Micro jau žinosiu kur eiti po direktoriaus eros O apie Monika, tai parašė „greitai“ be paaiškinimų, būtų visiems buvę įdomu sužinoti ką ir ji mano. O Tuneris apgauptas „savų“ bet su laiku sužinos ką prarado, aišku klausimuose turėjau kur prikipti ir pats išsiplėsti, bet laikraštukas gražus, bei sudomino. Ačiū @Need_You už medikų naktinį darbą, į tai atsižvelgsiu. Laikraštukas geras, smagus, svarbiausia kad direktoriai buvo įtraukti į šią veiklą, tikiuosi ateityje nustebinsi dar kažkuom
    2 taškai
  8. Labai linksmas laikraštis. Šio numerio labai laukiau dar kartelį palinkėsiu sėkmės kūryboje ir, be abejo, lauksiu daugiau panašaus tipo (arba nevisai) žaidimukų
    2 taškai
  9. Marko_Escobar

2 taškai
  10. Martynas_Guest

Toronto Raptors

Toronto Raptors
    1 taškas
  11. visi čia kelia visokias naujas techno, o aš pasiliksiu prie šitokių
    1 taškas
  12. Na toks čia ir manymas, vienintelis atlikai,ta vieta ir viena buvo atlikus, tai ir įdėjau tave į ten
    1 taškas
  13. Klausimai : 1. Ar manijako klouno motoroleris yra 233 id spalvos ? 2. Jeigu taip, už kiek galėčiau jį nusipirkti ? Btw "freezas griežčiausias drk" nebejuokinkit
    1 taškas
  14. Rebeka

Selijos LAIKRAŠTIS. Nr2

/// Selija, tu šaunuolė, kūrybiškumo tau netrūksta ir linkiu neapleisti pradėtos veiklos - serverio aktualijų aprašymo - tau tai sekasi puikiai. Sėkmės!
    1 taškas
  15. Turi talentą rašyti tokius laikraščius. Smagu buvo skaityti, sudomino. Šauniai padirbėjai.
    1 taškas
  16. Naktinis medikų ir mechanikų darbas prajuokino geras laikraštukas.
    1 taškas
  17. Selija, pagaliau sulaukiau antrojo leidinio, jis tiesiog neįtikėtinas! Tobulėji ženkliai, laukiame trečiojo leidinio.
    1 taškas
  18. Kzn man rods Tuneris varytu atostogaut gal su @Rebeka_Sander arba kokia antra pusę :DD . Dėl klouno gan neblogai sugalvojai , bet nera įtikima kol pribegtu su tuo peiliu sucbuginčiau :DD Laukiam kitos dalies :)))
    1 taškas
  19. Dainius Callidi

1 taškas
  20. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Laurynas_Leigon 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Nedaz_Nedaz 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/6tSI*cenzūra* 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/6tSI*cenzūra*
    1 taškas
  21. ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Skrajojantis_Vaske • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Ankle_Man • Už ką buvote užblokuotas ?:Reklama.(FREE BAN) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :https://imgur.com/a/dKJ2Q6L • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :https://imgur.com/a/dKJ2Q6L Greičiau atbaninkit vel free banas,
    1 taškas
  22. Sveikinu Sauliau Nenuvilk žinau kad esi gabus ir iskelsi firma į aukštumas!
    1 taškas
  23. Praėjo daug laiko, sukurdamas šia galerija nesitikėjau sulaukti daug dėmesio ir būti lepsinamu dėl savo atliekamu darbu ir skonio. Sukūrus galerija, pradėjau gauti pagyras, už savo skonį ir avatarų kokybė kuri niekad nebuvo gera, jį buvo vidutinė visada budavo kur tobulėti. Kuriant buvau ir lepsinamas pagyromis, ir kritikuojamas kitu žmoniu kuriems nelabai patiko, ačiū visiems kurie esat su mano galerija kartu ir naudojat mano darbus ilga laiką, esu matęs ne viena savo avatarą pas viena iš jūsų ir tai man nepasakiškai malonu, jus to galbūt nesuprasit. Mūsų galerijai jau metai ir 14 dienų, ač
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.