Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.08.18 in Pranešimai

1. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Setth_Collins • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Edward_Mckinnon • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio Klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    11 taškai
  2. Iki šiol bet kurioje serverio vietoje už cbug'ą žaidėjai buvo blokuojami kaip už klaidų išnaudojimą savo labui. Nuo šiol, cbuginti galima visur (turime prisiimti atsakomybės ir mes, savininkai, nes AC sistema neveikia taip, kaip turėtų), išskyrus tose vietose, kuriose vyksta gaujų veiklos (įskaitant šaudyklą) ir nesvarbu ar tuo metu buvo į ką šaudyti ar ne, tiesiog apsidraudžiame nuo galimų situacijų. Situacijų, kurias po to reikėtų analizuoti ir klausytis laaabai daug skirtingų nuomonių ir po to daryti iš visos sumaltos baltos mišrainės išvadas (ko tikrai nenorime, nes savo laiką skirtą proje
    7 taškai
  3. mafijos tėvas nebanino, o tu banini kai numetama video kaip gaujinis cbugina į kitą gaujinį, jo niekas nebanina, nes jis "neturi pranašumo", o kaip supratau aš čia turėjau kažkokį pranašumą šaudydamas į sieną?
    7 taškai
  4. Šioje situacijoje, jokio cbug naudojimo pranašumo nematau. Jeigu ban anketa bus patvirtinta - tuomet tai yra absoliutus absurdas.
    5 taškai
  5. Aš pats prie Roko (Mafijos_Tevas). Buvau visą apkaba i sieną sulęses ir jis manęs nebanino, o kodėl tu užbaninai ?
    4 taškai
  6. Tai yra mano darbas, tik nuotraukos nėra mano, kažkieno iš klaniškių, numetė ir įmečiau.
    3 taškai
  7. "Naujas būdas gauti kreditus" Sutikau mūsų žaidėją omeglei : https://imgur.com/a/FP2Kj6N
    3 taškai
  8. Geras video, sėkmės tobulėjant.
    2 taškai
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Mafijos_Senelis. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Yamaha_Neos.3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai.4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/UY25Dbw5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/agAsTF4
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nike_Silver • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/eDyYm6v
    1 taškas
  11. Sveikas! Džiugu kad apsilankei mano temoje, o dar labiau tikiuosi kad perskaitęs pirmą sakinį nesustosi skaityti! Egzistuodamas SAMP pasaulyje jau spėjau pamatyti 7 žiemas ir 6 vasaras, kaip žmogui kuris prabuvęs tokiame pasaulyje turėjau kelis stabilius ir pagrindinius projektus kuriuose žaisdavau,bet jų nekaitaliojau jų dėl kažkokių pabalčio rekordininkų(that had to be said :D), kiekvienas iš jų ne tik sukūrė man prisiminimus,bet taip pat kažko išmokė ir išugdė. Greenside'as visada buvo kaip ta vienintelė klasiokė - daili,protinga, visi apie ją žino, bet nevisi drįsta prieti ir tiesiog
    1 taškas
  12. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Lemon_Madeit– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mechanikai gali nutempti transporto priemonę tik tada, kai joje niekas nesėdėjo ilgiau nei 3 minutes.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Yra darbų kurios turime atlikti išlipę iš darbinės transporto priemonės. kai tuo tarpu mechanikas gali nutempti net ir netyčia.– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
    1 taškas
  13. Šiaip tai nekas, nes su džipu važiuot gesint gaisro, meh. O dėl trankymosi tai, darykis įrodymus, siūsk adminams, kelk į foruma, pildyk ban anketas jaigu nepatinka kaip jie trankosi pastoviai. Nelabai koks pasiūlymas, bet čia tik mano nuomonė.
    1 taškas
  14. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Deividas_Windows.– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Daug kartų pastebėjau, kad žaidėjai atvažiavę į žvejybos punktą (tuo tarpu ir aš) neturi kur pasistatyti mašinų, tai todėl yra priversti statytis ant žolės, bet pasistačius mašiną ant žolės iškarto prisistato mechanikai arba dar besistatant privažiuoja PD ir uždeda už NON-RP įtarimus arba tiesiog žmonės įstumią mašiną į vandenį ir taip padaro daug nuostolių žaidėjams. Taigi, prieinant prie pasiūlymo serveriui, manau ,kad reikėtų parkavimosi aikštelių prie kiekvienos žvejybos vietos su užtvaromis.– Kuo Jūsų pa
    1 taškas
  15. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas_Ham– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradesiu nuo furistu, bet turiu planu kaip mazos detales pavers zaidima realistisku. Pasikraunant krovini i fura siuo metu reikia palaukti kelias sekundes, paspausti mygtuka. Skamba, atrodo ir yra per daug paprasta. Siulau prie kiekvieno krovinio prideti keltuko darba, t.y. Paciam pasikraut krovini naudojant technika. (tai naudojama realiam gyvenime, yra ir sunkvezimiu ar furu kurios turi prikabinama forklift.) Tai gi, paspaudus raide pasikrovimui, reiketu tiesiog kelias dezes ar gelzgalius nuvezt iki furos, paspaus
    1 taškas
  16. TAKSI IR POLICIJOS DEPARTAMENTO DIREKTORIŲ RINKIMŲ ANALIZĖ Nusprendžiau rinkimus sutalpinti į vieną temą, iš viso teko sulaukti 5 dalyvių. Realiai daugiau tikėtis nebuvo įmanoma, šios firmos niekada nepateko į top 3 pagal laiškus pateikiančių žaidėjų skaičių. Svarbu ne pildančių kiekybė, o laiškų kokybė, todėl prieš skaitant laiškus tikėjausi, kad ši banali frazė pasitvirtintų ir regėčiau firmas, kurios pakeis šių firmų rutiną. Noriu pasveikinti naująjį taksi firmos vadovą Edvis_Gaming. Šis serverio žaidėjas turės ne pirmas vadovo pareigas, bet pirmas direktoriaus. Noriu jį matyti va
    1 taškas
  17. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  18. Sveiki, taigi nusprendžiau sukurti tema kurioje aprašysiu, kaip mano nuomonė būtų lengviau tapti darbuotoju su pakvietimu, ką reikia daryti? Ir panašiai. Taigi pradėsim. 1 žingsnis. Atėjęs į serverį visuomet stenkitės pasidaryti kas būtina, išsilaikyti teises, ginklų lincezijų kaip supratau nebūtina turėti, toliau būtų gerai turėti navigaciją ir telefoną. Taipogi susikūrkite forumo paskyrą, kuri jums tikrai pravers. 2 žingsnis. Kadangi serveryje nebėra darbų nuo 0xp, tačiau iš pradžių smarkiai pagalvokite, ar jūs jį sugebėsite dirbti. Taip pat pasirinkite tokį darbą, kad jį galėtu
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.