Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.09.24 visose vietose
-
Prašau užblokuoti Selmis_Lukas
Jonas_Burkys ir 5 kiti sureagavo į Andrius_Goo už temą
Tu čia kažkam mašiną susprogdinai, kad kompensaciją ar kaip? iq kapsulių užsisakyk gal padės.6 taškai -
Vercetti_Matt ir 4 kiti sureagavo į Vycka_Flex už temą
Žaidėjas užblokuotas.5 taškai -
Tomas_Beast ir 4 kiti sureagavo į Selmis_Lukas už temą
Čia ne papirkinėjimas, o padarytos žalos kompensacija... Todėl už tai baudžiamas neturėčiau būti.5 taškai -
Prašau užblokuoti Safari_Mesh
Aivaras_Ali ir kitas sureagavo į Andrius_Goo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aprillia_Goo (mentų naikintojas)• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Safari_Mesh• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Neleistinų modifikacijų naudojimas, timecyc, tai žie mums visiems tamsu nieko nesimato o pas jį kaip rytą koki tai ok• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/77kFSaI http://prntscr.com/ky6lcr2 taškai -
Mafijos_Senelis užblokavo Jeffry_Watson
Focused_Focus ir kitas sureagavo į Mafijos Senelis už temą
– Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. – Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Jeffry_Watson. – Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Serverio klaidų išnaudojimas. – Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:2 taškai -
Zvonink_Man ir kitas sureagavo į Andrius_Goo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aprillia_Goo• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Selmis_Lukas• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Papirkinėjimas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/U8Sx1op2 taškai -
The_Hulk laikinai užblokavo Audi_Drift
Audi_Drift sureagavo į The_Hulk už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : The_Hulk • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Audi_Drift • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trugdymas (šaudymas į mašinas prie pinjatos) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
The_Hulk sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
M O D I F I K A C I J A S Ė K M I N G A I S U R A S T A ! ↪ Audi A6 - (https://www6.zippyshare.com/v/FOjLVAjC/file.html)1 taškas -
Emigruoju The_Bossas
Laurynas_Leigon sureagavo į The_Bossas už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui : The_Bossas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nesenai prieš 2 dienas. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Prieš puse metu. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugo. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Labai įdomus serveris ir unikalus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Labai gerai viskas padaryta. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Geri darbai n1 taškas -
Raktų dvikova: mechanikai pradės darbus su naujuoju direktoriumi
Nico_Moretti sureagavo į Rokas_Lays už temą
MECHANIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ "Sveiki mano sekėjai", pasitikėjimas savimi ir savo kompetencijomis visada buvo privalumas. Kas per daug - tas nesveika: liaupsių paveiktas asmuo ne tik sugebėjo sukurti tragikomediją iš menkniekio, bet ir parašė veikalą, kurį sudaro vien tik pasiekimai ir savęs aukštinimai. Deja, pasigedau visko, ką privaloma paminėti laiške. O čia sakinys jums "mano gerbėjai", su kuriuo įmanoma bet kokį drk pasiimt: Kokios bus temos forume aš atskleist dėja nenoriu, bet nebus paprastos Ačiū tau, Kumpi, už pakeltą nuotaiką. O šiaip esu pakankamai nusivylęs šiais rin1 taškas -
Scott_Gemini Užtildė Danny_Capillo
Omis_Zekas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užtildymo apeliacija patvirtinta.1 taškas -
Egidijus_Keza užblokavo Kazuya_Ryuu
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kazuya_Ryuu • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/4ukFYPH1 taškas -
Rebeka_Sander laikinai užblokavo Cpud_Cius
Užblokavimo apeliacija patvirtinta.1 taškas -
Pronis_Kadilaks užblokavo Gabrius_Ganja
Micro_Cloth sureagavo į Pronis_Kadilaks už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pronis_Kadilaks • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gabrius_Ganja • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Prašau užblokuoti Safari_Mesh
Laurynas_Leigon sureagavo į Mafijos Senelis už temą
Žaidėjas užblokuotas nebus! Tema rakinama.0 taškai -
As turiu kopija to ka rasiau. Niekur tekste neminejau jog sveiki mano sekejai ar kazko panasaus ka vardiji. Saves aukstinimas? Tavo temoj buvo parasyta kaip reikalavimas pasidalint patirtimi, parasiau kur buvau pakiles karjeros laiptas. Ka pasiekiau, ka sukuriau. Dalintis savo temomis nenoriu nes cia zaidime didele korupcija. Ir ten tikrai nera taip kaip sakai zmogau. Speju tau daug mas liepe taip daryt arba tiesiog paskaitei sakini viena kita ir ejai prie kito kandidato. Net ir negaila jog net i analizuojamus nepatekau. Uzteko busenos atnaujinimu jog vienas ciuvelis apsmeiztu ir opa, net neid0 taškai