Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.09.30 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Laurynas_Leigon• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Policijos departamentas• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Bendradarbiavimas su gaujiniais, į mūsų susišaudymą įsikišo kiti gaujos nariai ir šaudė mumis kartu su Leigonu. Tokie pasiteisinimai kaip "jie buvo vėliau nubausti" manes netenkina, pašaliniai turėjo iškarto būti surakinti, nes stovėjo priepat tavęs ir kartu šaudė.• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:1.3.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo elgtis pavyzdingai ir išlaikyti kuo aukštesnę savo bei firm
    4 taškai
  2. Sveiki, Šioje situacijoje jokio bendradarbiavimo neįžvelgiau, direktorius pateikė visus įrodymus, tačiau dėl seniau vykusios situacijos ( 28d. ), kai direktorius bandė lipti ant stogo su blokada t.y. ją išnaudojo ne pagal paskirtį direktorius baudžiamas 2/3 įspėjimu. o kai man teko paklausti "kodėl ?", argumentas buvo toks: "ten susišaudymas buvo". Laurynai, o "kur parašyta" tokia išimtis ? Tikėkimės, kad direktorius po šio įspėjimo eis kartotis nuostatų ir kodekso. Tema rakinama
    4 taškai
  3. Savaitgalis praėjo sklandžiai!@Laurynas_Leigon Už Fotke dekui @Hitautas_White
    4 taškai
  4. Labas, toks čia ir bendradarbiavimas kai niekas jų visiškai neprašė padėti. Kadangi jūs esate iš skirtingų gaujų tai aš suprantu tiek, kad jūs esate priešai, o mes (pareigūnai) tuo metu šaudėmes su jūsų gauja. Į mane šaudė gal apie 3 žmones tai aš tikrai nemanau, kad turėjau laiko atsisukti ir pasižiūrėti kas prie manęs šaudo ir į ką šaudo. Jie stovėjo man prieš šonų, o aš tuo metu žiūrėjau tiesiai į sraigtasparnio pusę ir jų nemačiau, Per video kuriame tu šaudai į mane iš nugaros aš tave pastebėjau ir pradėjau bėgti į bazę pasipildyti šarvų ir gyvybių. Bėgdamas link bazės pamačiau, kad prie m
    4 taškai
  5. Juodas_Pitakas

Betmenas jau gatvese

Betmenas jau gatvese
    4 taškai
  6. Andrius_Goo

Parduodu sabre

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: aprillia goo2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: 243 reta spalva mega ratai3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/TxYinAX4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: siulykit5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): -
    2 taškai
  7. „Momentinių atsiskaitymų platformą „MoQ“ sukūrė, valdo ir nuolat tobulina trijų didžiausių Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių – „Bitė“, „Tele2“ bei „Telia“ – bendrai įkurta UAB „Mobilieji mokėjimai“. Visi trys operatoriai valdo po 33,(3) proc. „Mobiliųjų mokėjimų“ akcijų.“ Daugiau apie „MoQ“ paspaudus čia. Atsiskaityk su „MoQ“ ir laimėk unikalią tr. priemonę! Viskas ką Jums reikia padaryti norint dalyvauti šiame konkurse yra tiesiog atsiskaityti „MoQ“ programėle perkant bet kurį kreditų krepšelį mūsų paslaugų sistemoje iki spalio 5 dienos. Tą pačią dieną atsitiktiniu būdu bus iš
    2 taškai
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Dead_Boy • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Simple_One • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinimas,susprogdino užrakinta sultaną. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/MjjuRKa
    1 taškas
  9. Nusipirkau Sultan tikrai esu patenkintas savo pirkiniu dabar su juo esu betmenas
    1 taškas
  10. Taigi neturiu kur dėti pinigu tai nusprendžiau atiduoti tiesiog juos kažkam, dalyvauti gali bet kuris serverio žaidėjas, maximalus dalyviu skaičius 30, ka jum reikia padaryti tai tiesiog nusikopijuoti konkurso šablona ir pasirinkti norima skaičiu. skaičių rinktis nuo 1 iki 30 jai bus taip kad pasirinkote tapati skaičiu laimės tas kuris pirmas parašys. Laimėtojas bus skelbemas 2018-09-30 16:00 P.s rinksiu per programa Random.org
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Laurynas_Leigon• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Arnas_Hazer• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas (CBUG).• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  12. Laba diena, jūsų treilerio vertė yra 147-155k. Ačiū, kad naudojatės mūsų nekilnojamo turto konsultacijomis !
    1 taškas
  13. Kanalas sukurtas Prašome susisiekti su pagalbininkais dėl raidės TeamSpeak programoje.
    1 taškas
  14. Voltas_Focus

#taxi

#taxi
    1 taškas
  15. Pilnai automatizuotas „PayPal“ atsiskaitymo būdas, Iki šiol norint atsiskaityti „PayPal“ būdu tekdavo susisiekti su projekto savininkais asmeniškai. Nuo šiol sistema veikia visiškai automatizuotai. Tai reiškia, jog atsiskaityti galite kelių mygtukų paspaudimu, bei gauti kreditus tuo pačiu momentu. Tiesioginė nuoroda į mūsų paslaugų sistemą paspaudus čia. Ačiū Evaldas L. Greenside administracija 2018, rugsėjo 29d.
    1 taškas
  16. MECHANIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ "Sveiki mano sekėjai", pasitikėjimas savimi ir savo kompetencijomis visada buvo privalumas. Kas per daug - tas nesveika: liaupsių paveiktas asmuo ne tik sugebėjo sukurti tragikomediją iš menkniekio, bet ir parašė veikalą, kurį sudaro vien tik pasiekimai ir savęs aukštinimai. Deja, pasigedau visko, ką privaloma paminėti laiške. O čia sakinys jums "mano gerbėjai", su kuriuo įmanoma bet kokį drk pasiimt: Kokios bus temos forume aš atskleist dėja nenoriu, bet nebus paprastos Ačiū tau, Kumpi, už pakeltą nuotaiką. O šiaip esu pakankamai nusivylęs šiais rin
    1 taškas
  17. Liam_Vazquez

@Scott_Gemini :DDDDDDD

@Scott_Gemini :DDDDDDD
    1 taškas
  18. Liam_Vazquez

1 taškas
  19. Liam_Vazquez

Belekokiaa

Belekokiaa
    1 taškas
  20. @Vaidotas_Hide nebedraugs,palikai viena mane
    1 taškas
  21. Nusipirkau automobilį "Landstalker"! Esu patenkintas savo naujuoju pirkiniu, tačiau kaina buvo per didelė, o pardavėjai nemandagūs.
    1 taškas
  22. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  23. Taigi nugalėtojas kaip ir aiškus 20 skaičiaus niekas nebuvo pasirinkes teko perrinkti ir nugalėtojas tapo pasirinkis 21skaičiu tai @Arnas_Hazer P.s @Laurynas_Leigon kietas ĮRODIMAI JOG VISKA FILMAVAU
    0 taškai
  24. Nico_Moretti

sveiki

sveiki
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.