Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Motocross Challenge 2025! ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.01.24 visose vietose

1. Ketveri metai? Kuo tapome ir kuo žadame dar tapti? Jau keturi metai, kai „Greenside“ yra vienas iš nedaugelio SA-MP projektų Lietuvoje, kuris pasižymi pastovumu ir aktyvia veikla. Todėl galime padėkoti žaidėjams, jog jie vertina mūsų darbą ir renkasi mus, nes be Jūsų nebūtų mūsų! Kokie buvo šie metai? Neslėpsime, šie metai nebuvo patys produktyviausi iš mūsų pusės. Mažai dėmesio skyrėme tobulėjimui, neradome savyje pakankamai motyvacijos, jog pateisintumėme Jūsų ir mūsų keliamus lūkesčius, todėl už tai sumokėjome prarasdami žaidėjus, kuriuos galėjome išlaikyti, bet dėl priimtų atitinka
    39 taškai
  2. Projekto gimtadienio proga 01.26 serveryje vyks dalybos, kurių metu didžioji dalis prisijungusių žaidėjų serveryje galės laimėti įvairiausių prizų. Taip pat nuo 01.24d. iki 01.31d. perkant kreditus visais galimais būdais gausite +25% didesnį kreditų krepšelį.
    9 taškai
  3. Labas vakaras!! Šiandien buvo baigtas Nepageidautinų Darbuotojų Sąrašo senų vartotojų valymas. Ištrynėme visus žaidėjus, kurie buvo šiame sąraše 2015.04.08 - 2018.01.01 laiko intervale. Iš viso ištrinta (nuimti draudimai darbintis žaidime): 158 paskyroms. Gero vakaro!
    4 taškai
  4. Šioje situacijoje kalti visi - firmos vadovai kalti dėl blogos komunikacijos, o darbuotojas, nors ir aiškiai patvirtinęs darbo sutartyje, jog su darbe egzistuojančiomis taisyklėmis yra susipažinęs, vis tiek renkasi firmos valdžios nepatvirtintus metodus neaktyvumui pranešti.
    3 taškai
  5. o pala pala is kur tie naujokai tiek daug zino apie atnaujinima? kad cia bomba kazkokia bus? man rodos i kazkokia lempine sekta istojot apgyde ten jus nenormaliai vaikinai.
    2 taškai
  6. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pronis_Kadilaks • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Freez_Armani • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  7. tiek laukiau ir dar laukt reikes, aciu nu, tikrai neturiu ka veikt tik laukt.
    2 taškai
  8. Sveikinu visus kurie sulaukė greensid'o Gimtadienio !!!!!
    2 taškai
  9. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Teddy_Williams 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Lukas_Amg 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/xQvYFdQ 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/M7BtcoS
    1 taškas
  10. Nepraleiskite progos prisijungti prie „Bitučių Prokuratūros“ kolektyvo! -
    1 taškas
  11. Sveikinu grynsiderius su gimtadieniu ;^
    1 taškas
  12. Dalyvaujam atrankoje į "GSMC" kolektyvą!
    1 taškas
  13. Dar prisimenu tos laikus, kai pirmą kartą pamačiau aprašymą SuperGames platformoje, jau tada mane sužavėjo to metu serverio galimybės, tai buvo kažkas naujo ir nepakartojamo Lietuvoje. Pamenu pirmus tinklapio rekordų mušimus ir daug kitų linksmų dalykų. Labai gaila, kad jau nėra daug senbuvių, kurie seniau su mielu noru pildė į direktorius ir buvo stipri kova. Tikiuosi, kad būsimi atnaujinimai pakeis daug dalykų ir sugrąžins nemažą kiekį žaidėjų atgal į projektą.
    1 taškas
  14. David_Miller

Ieškau ENB

Sveikas, radau tavo norimą modifikaciją: Vaizdinė medžiaga Atsisiuntimas Čia Čia Jeigu reikia pagalbos rašyk į A.Ž.
    1 taškas
  15. Aurimas_Makvynas

@Laurynas_Leigon Ką tu?

@Laurynas_Leigon Ką tu?
    1 taškas
  16. Tu pats prisipažinai kad nepasakei pavui kad aš pradirbsiu vėliau. O tai kodėl tada kai aš tave papokinau kad pradirbsiu minimumą vėliau parašei + o ne "užpildyk neaktyvumą"? Aš dar suprasčiau kad jeigu išvis nebūčiau pradirbes 23:06 bet tuo metu aš dirbau ir buvau pradirbes 49 min. Kaip matai neaktyvumo temoj, kai neturiu išvis laiko pradirbt, užpildau neaktyvumą be tavo įsakimo. Aš žinau neaktyvumo funkcija ar kaip čia pasakius. Bet čia dabar pranešiau valdžiai kad pradirbsiu minimumą vėliau ir valdžia su tuom sutinka ir vistiek už tai dęda įspėjimą? Tai reikėjo pasakyt kad užpildyčiau neakt
    1 taškas
  17. Max'Tosha (Artūras, visiems gerai žinomo projekto vienas iš pagrindinių administratorių) atskleidė, jog atnaujinimas tikrai ruošiamas ir jis bus tikras BOOOM, nes serveris praktiškai visas bus perdarytas. Nežinau kiek čia tiesios, bet jei taip tikrai, tai net neabejoju atėjus atnaujinimui sugrįš ir žaidėjai į serverį. @Rokas svarbiausia jog pagrindinė administracija rodosi serveryje ir prižiūri serverį, o ne tik sėdi ir varto pajamas gaunamas iš serverio. Gero GreenSide gimtadienio.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.