Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.07.25 visose vietose
-
[0.1.8.7] Gaujoms
Andrius_Quattro ir 7 kiti sureagavo į Ezequiel_Rosenthal už temą
Tai, sveiki visi skaitantys šią temą. Sugalvojau parašyti keletą pasiūlymų, kurie, mano manymu, galėtų padėti prikelti gaujas. Taip, dabartinė padėtis su gaujomis yra ko ne baisi. Kodėl ? Visų pirma būnant gaujoje nėra jokio pelno, o dažniausiai eini į minusą, jeigu sunkiai "prasimuši". Galit sakyt pardavinėti ginklus, bet kas iš to, kai jie beverčiai ir kainuoja pigiau jei jogurtas kioske. Antra, nuo gaujų serveryje praktiškai nepriklauso niekas, o tai yra dėl serverio taisyklių ir geležinės drausmės pančių, kurie yra sukaustę gaujas, šiame grind'u ir darbų pagrįstame serveryje. Pagrindines b8 taškai -
CLOUD MODPACK 2019
Ignas_Eox ir 2 kiti sureagavo į Martin_Gossard už temą
Modpackas high pc, gaila, kad to nepaminėjai. Būtų įdomu vaisto įraše buve pamatyti ir efektus (kraujo), mirties ped.ifp. Bet šiaip modpackas neblogas3 taškai -
CLOUD MODPACK 2019
Šefas_Curry ir kitas sureagavo į Cloud_Mane už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Cloud_Mane Kas tai per modifikacija?(Transportas/skin/hud ir t.t.):Tai yra pilnai modintas san andresas.Ty:Transportas,skinai,ginklai,keliai,ir kiti modai.Jeigu kils neaškumų ar nemokėsite isirašyti susiekite su manimi forume,žaidime,teamspeak. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda(aka link):Šio video komentaruose. Modifikacijos vaizdinė medžiaga(foto/video):2 taškai -
Parduodama nedidelė 6ID automobilių "kolekcija"
Ignas_Eox ir kitas sureagavo į Dovydas_Weed už temą
Parduodu kelias tr. priemones, kurias kažkada kolekcionavau. Visų tr. priemonių kainos yra derinamos proto ribose, todėl laukiu įvairių pasiūlymu žaidime, forumo a.ž. Infernus (Parduotas) Regina (Parduotas) Remington (Parduotas) Buffalo (Parduotas) Euros (Parduotas) Landstalker (Parduotas) Bobcat (Parduotas) Solair (Parduotas)2 taškai -
Gruzinas_Tortilla užblokavo Robin_Bond
Gedis_Taskento ir kitas sureagavo į Gruzinas_Tortilla už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gruzinas_Tortilla. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Robin_Bond. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų modifikacijų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/fbsj82 taškai -
2 taškai
-
Tony_Express užblokavo Cornall_Worden
Lenny Crawford ir kitas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užblokavimo apeliacija nepatvirtinta.2 taškai -
r i p joergen #2
Nerioske_Gamer ir kitas sureagavo į Dainius_Callidi už būsenos atnaujinimą
r i p joergen #22 taškai -
2 taškai
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
CLOUD MODPACK 2019
Cloud_Mane sureagavo į James_Gog už temą
Galiu prieštarauti jog modpackas reikalauja gero pc, pas mane pc nėra geras visados sampą laiko tarp 50-60fps su šiuo modpacku 50fps manau tikrai gero kompo nereikia1 taškas -
CLOUD MODPACK 2019
Cloud_Mane sureagavo į Ignas_Eox už temą
ten skinai visi lq ar tik dalys jų? modpackas gražus bet ir gero kompo jam reikia turbut1 taškas -
Prisistatau Jeff_Boyka
Lukazzs_Lukazzs sureagavo į Zvonink_Man už temą
Sveikas M.Dyleri tik dbr ridos centro neatidaryk ... Ps: Sėkmės1 taškas -
Ko tazeri ce taip silpnai pakritai e
Voltas_Focus sureagavo į watson už būsenos atnaujinimą
Ko tazeri ce taip silpnai pakritai e1 taškas -
jeigu neesi zvairas ir nulaikai pelyte rankose tai esi cheatas hltv confirmed
J'Lilwer sureagavo į Dainius_Callidi už būsenos atnaujinimą
jeigu neesi zvairas ir nulaikai pelyte rankose tai esi cheatas hltv confirmed1 taškas -
https://imgur.com/a/aICjxgb Po tokio lengvo sturmo @Onyx_Smoker @Bob_Winters
Lenny Crawford sureagavo į Roki_Reider už būsenos atnaujinimą
https://imgur.com/a/aICjxgb Po tokio lengvo sturmo @Onyx_Smoker @Bob_Winters1 taškas -
Martin_Gossard užblokavo Orlando_Cruz
Ignas_Eox sureagavo į Martin_Gossard už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Martin_Gossard • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Orlando_Cruz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklama • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/NJTvZdt1 taškas -
Parduodamas „Infernus“ 229 ID spalvos automobilis!
Dwayne_Jahseh sureagavo į Camo_Bear už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Camo_Bear2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Tr. priemonės pavadinimas - „Infernus“. Spalvos ID: 229, „Mega“ ratai, 0 daužtumo, 1.2k ridos. Automobilio bagažinė tuščia.3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit kainas patys, paderinsim.1 taškas -
Parduodamas „Infernus“ 229 ID spalvos automobilis!
Dwayne_Jahseh sureagavo į Camo_Bear už temą
Automobilis nebepardavinėjamas, galite rakinti temą.1 taškas -
Prašau atitildyti Goku_Black
Goku_Black sureagavo į Pakalniuks_Alfa už temą
Anketos šablonas norint atsitildyti 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Goku_Black (Arnelis_Hasur) 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė: Arnelis_Hasur 3. Už ką buvote užtildytas: /s /v ne pagal paskirtį 4. Vaizdinė medžiaga, kuri įrodo jūsų nekaltumą: Netyčia užtildžiau, o turėjau išmesti iš serverio. https://imgur.com/a/BLxdKaD0 taškai