Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Dalybos švenčių proga! ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.08.15 visose vietose

1. Edward_Wright

3 taškai
  2. Mantas

🙌

🙌
    3 taškai
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Express Parduodamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis: 200m 3lygio, Energija. Norima kaina už verslą: $15.000.000 Nuotraukos su verslo informacija: https://imgur.com/a/ahSRSKQ Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Verslas randasi už picerijos, Montgomery kaimelyje. Verslas įdėtas į pardavinėjimus tad galite jį tiesiog nusipirkti.
    1 taškas
  4. Tema rakinama Tema tapo neaktyvi: po temos sukūrimo/paskutinio pranešimo praėjo daugiau nei 6-7 dienos
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mano slapyvardis yra Ugnius_Alt. • Jūsų tikrasis vardas: Mano vardas Ugnius. • Jūsų amžius: Man yra 16 metų. • Iš kokio miesto esate?: Esu iš Kauno. • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Esu kantrus, geras žmogus, kuriam niekad negaila ištiest pagalbos ranką. • Laisvalaikio hobis(-iai): Grojau su Traktor S2 Mk3. Po kiek laiko, atsirado kitų problemų, ko pasekoje nustojau tai daryti. • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Ne, neturiu. • Kada pradėjote žaisti SA-MP?: Prieš 4 metus, dvylikos. • Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?: Prisi
    1 taškas
  6. Sveiki. Igai laukiamas daugumo zaideju zaidimas. Zaidime bus galima pasirinkti savo styliu kaip zadate zaisti zaidime. Kaip outlaw, street kid, ar prie rimtesnio zanro. Video pamatysite visus 3 stylius kuriuos galesite pasirinkti. Zaidimas turetu buti tikrai fainas, nes kol progresinsit zaidima, su laiku ir geres jusu saudymas, ginklu galingumas, taktika ir t.t. Nes is pradziu viska darysite silpnai ir paprastai. Tad bus idomiau kai po laipsniu geresite ir busite kietesni zaidime per laika. Zaidimas tures daugumo styliaus ginklu, kuriuos naudosite pasi
    1 taškas
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jack_Rhyno 2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2019-01-26 3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Per daug ilgai. Keleri metai. 4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Per draugus. 5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Norisi išbandyti kažką naujo. Miesteliai visada patinka. 6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip. Nebuvo. 7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Gaisrininkų da
    1 taškas
  8. Perduodu @Finnley_Harrell @alex gavin @Greg_Solberg @Pussy_Master @Domis_Hyper
    1 taškas
  9. Sveikinam Bayerna, o Barcai sėkmės kitam sezonui. „visca el barca y visca catalunya“
    1 taškas
  10. Užtildymo apeliacija netvarkinga, nesimato serverio laikrodžio. Tema rakinama.
    1 taškas
  11. Get_Paid

@Emilisvn_Samp raminies

@Emilisvn_Samp raminies
    1 taškas
  12. ❤️ baisiai daužydavo visus ❤️
    1 taškas
  13. Keičiu 126 tūkst. techologijų į maistą. Galiu ir mažesnį kiekį. Susisiekimas - žaidimas, forumas. https://imgur.com/a/WJqFctX
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.