Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.01.22 visose vietose

1. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Šis ridos "buginimo" procesas užspaudus mygtukus įvairiais daiktais, tikrai senesniems žaidėjams gerai žinomas ir apie tai ne kartą buvo kalbėta viešai, bei pagrįsta ne viena užblokavimo apeliacija, būtent tokio tipo pažeidimais. Keli pavyzdžiai: 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/8DT35Rm Mano paties nuotrauka - Neišsisaugojo.
    9 taškai
  2. Užblokavimo apeliacija tvarkinga. Tema rakinama.
    5 taškai
  3. Sveikas, manau, visi žinome kas tu toks esi, bet, kodėl tu tyčia neleidi man priimti iškvietimo ir prikelti žmogaus? sunku sustoti kelioms sekundėms? https://streamable.com/bjuidg. Vaizdo įraše matosi, kad niekas į tave nešaudė, jeigu būtų šaudę, tai būčiau pastebėjęs, taip pat neturi įrodymų, kad į tave buvo šaudoma, todėl šioje situacijoje buvau priverstas imtsi veiksmų, kadangi gelbėjau pacientą, o dėl to, kad tu "neprivalai" sustoti, tai, mano galva, čia tiesiog tau trūko supratingumo sustoti kelioms sekundėms ir bandei išprovokuoti mane imtis veiksmų. Kaip yra sakoma: kaip šauksi, taip at
    5 taškai
  4. ŠABLONAS: 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?:relog 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    4 taškai
  5. Liam_Vazquez

3 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Bumas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: • Už ką buvote užblokuotas?: Vycka_Flex • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: https://imgur.com/LrDHiVt • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/laCfqu8 Nežinau kodėl esu užblokuotas, jeigu kai užfreezino iškart buvau sustabdytas ir atrašiau po keliu sekundžių, nieko nenaudojau. ČIA.
    3 taškai
  7. Laurynas_Leigon

@alex gavin yo yo

@alex gavin yo yo
    3 taškai
  8. Administratorius nebus baudžiamas. Papeikimo autorius sekantį kartą bus baudžiamas kaip už melagingą papeikimą. Tema rakinama.
    2 taškai
  9. ŠABLONAS: 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://streamable.com/zrjmh4 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Vaizdo įraše.
    1 taškas
  10. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    1 taškas
  11. Duoki man ženklą, o mieloji Kunigunda Tavo plaukai ir tavo akys kūną gundo Turėsi palaukt, turėsi palaukt O kai pamatysi mane – pašauk Duoki man ženklą, o mieloji Kunigunda
    1 taškas
  12. Neatblokuotas. Tema rakinama.
    1 taškas
  13. Kevin_Yang

🥶

🥶
    1 taškas
  14. Fresh_Weed

1 taškas
  15. Atnaujintą avatar'ų galeriją galit rasti paspaudus čia. Taip pat laukiu pasiūlymų ties temom kitam atnaujinimui.
    1 taškas
  16. Airis_Huf

1 taškas
  17. Kaip „greenside“ galėtų tapti geresniu projektu žaidėjams? Apklausa yra anoniminė. Tai reiškia, jog atsakymai yra anonimiai ir jų niekas nematys, išskyrus projekto administraciją. Norime, jog visi mūsų projekto žaidėjai pasidalintų savo įžvalgomis ir paminėtų bent po vieną problemą su kuriomis susiduria mūsų projekte. Kaip pavyzdžiui galbūt kažkam nepatinka atitinkamos serverio taisyklės, darbų ar barų konkrečios nuostatos, atitinkamos sistemos serveryje. Galbūt naujam žaidėjui pradžioje yra per sunku, todėl reikėtų didinti darbų be pakvietimų atlygį. O galbūt tiesiog projekte jaučiatės
    1 taškas
  18. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Marlboro_Light 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Flood/Spam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  19. . Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Raigardas_Audi 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:už blogas /v /s Naudojimą 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  20. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Ice_Ball 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  21. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Justas_Twiter 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Blogas /v Naudojimas. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jerry_Sanchez • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Minvydas_Isaich • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  23. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Invision_Mantvello *Jūsų Vardas realybėje : Dalius. *Jūsų amžius : 18 metų *Miestas iš kurio esate : Kaunas. *Jūsų kontaktiniai duomenys : Jei reikia parašyk į A.Ž *Jūsų charakterio bruožai : Na esu linksmas, draugiškas, neesu pasikėlęs šiaip toks paprastas žmogus su nuotaika. Na turiu šiaip sunkų charakterį. ) *Jūsų pomėgiai : Sportas <3 *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Boksas, na ir į salę einu padirbėt su štanga, tūrniku. *Ar turite merginą/vaikiną? : Turiu ;p *Ar turite brolių arba seserų? : Turiu brolį ir sesę. *A
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Invision_Mantvello • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Tarakonas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  25. Okay, kita update padarysiu su low pc
    1 taškas
  26. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Invision_Mantvello Ar susipažinote su visa pateikta informacija, taisyklėmis ir pažadate jų laikytis, bei ar galėsite tikrai dalyvauti? Taip.
    1 taškas
  27. Aš irgi išeičiau iš ENB bet arba nemoku to Overhaulo įsirašyt ar nžn, sunkiai man jį užkrauna ir crashina.. O PC man yra tikrai stiprus.. ;D
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.