Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.03.07 visose vietose

1. Antonio_Montana

Pastuntinom su vyrukais

Pastuntinom su vyrukais
    4 taškai
  2. Tautvidas_Krisci

3 taškai
  3. Girtas_Kugelis

3 taškai
  4. Fresh_Weed

2 taškai
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Hazer • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Neleidžia įdėti nei nitro nei hidraulikų į "Yosemite" transportą. • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: https://imgur.com/a/LFFDaFK
    2 taškai
  6. Verslo 200m2 aukcionas (ID:1), Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Hitautas_White) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (kovo 14d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Energijos. Lygis: 3. Pradinė verslo kaina: 4.000.000€. Verslo ID: 1. Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Tą patį statymą galima naudoti tik vieno, pasirinkto aukciono metu. Atliekant keletą statymų ant to pačio a
    1 taškas
  7. Verslo 100m2 aukcionas (ID:6), Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Hitautas_White) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (kovo 14d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Technologijų. Lygis: 2. Pradinė verslo kaina: 1.000.000€. Verslo ID: 6. Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Tą patį statymą galima naudoti tik vieno, pasirinkto aukciono metu. Atliekant keletą statymų ant to pači
    1 taškas
  8. Verslo 200m2 aukcionas (ID:23), Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Hitautas_White) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (kovo 14d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Energijos. Lygis: 3. Pradinė verslo kaina: 4.000.000€. Verslo ID: 23. Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Tą patį statymą galima naudoti tik vieno, pasirinkto aukciono metu. Atliekant keletą statymų ant to pačio
    1 taškas
  9. Arnas_Hazer

Apgavo Redas_Zuki

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arnas_Hazer 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Redas_Zuki 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Susitarėme, jog nupirks mano NRG motociklą už 400 tūkst. (tuo metu nrg buvo įdėtas skelbimų kontoroje už 500 tūkst.) atvažiavo Redas, ir rankose turėjo 400 tūkst. todėl daviau 100 tūkst, jog nupirktų motociklą, kad nereikėtų išiminėti iš skelbimų kontoros ir garažo, tačiau gavęs pinigus atsijungė. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2022-03-06 12:25 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/ZzNSoLI
    1 taškas
  10. Kevin_Yang

1 taškas
  11. Sv, kas gerai mokat matematiką 12kl? Atsilyginčiau už išspręstą kontrą
    1 taškas
  12. Legend_Sabonis

1 taškas
  13. Šiandien išlėkęs, vakare gryšiu , nerašynekit jai ką
    1 taškas
  14. Airis_Huf

1 taškas
  15. Kas yra barai? Daugiau informacijos apie barus čia. Mato pareigose išties nespėjau labai pažinti. Gaila, kad viskas taip susiklostė, bet ateityje tektų pasižiūrėti, ar įsirašinėjant modifikacijas, prie jų nėra kokio netinkamo failo. Daug pakomentuoti negaliu, su vadovu nebuvo sunku bendrauti, tad šiek tiek gaila atimti baro lyderio pareigas nepamačius ką jis būtų su jomis nuveikęs. Einant prie atrankos, niekas nesikeičia. Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas. Visų žaidėjų anketos bus analizuojamos, primenu, norint kandidatuoti į lyderio postą, žaidėjas negali būti
    1 taškas
  16. Tautvidas_Krisci

geras update, dq vyrai

geras update, dq vyrai
    1 taškas
  17. Tautvidas_Krisci

@Tnt_Edwax Aišku

@Tnt_Edwax Aišku
    1 taškas
  18. Tautvidas_Krisci

Perku - Papūga, Auroelę. 😷

Perku - Papūga, Auroelę. 😷
    1 taškas
  19. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tautvidas_Krisci Suteikite daugiau informacijos apie perkamas aprangas (pavadinimas, ID, retumas): Aureolė, (Legendinis). Papūga, (Legendinis). Siūloma kaina: Nutarsime vietoje. Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Su manimi galite susisiekti, žaidime/forume/discord - Tautvidas_Krisci#0942.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.