Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Furistas_Tomce

Neaktyvus

  • 186

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimų komentarai parašė Furistas_Tomce

  1. jej Rokas man dar viena ispejima ant forumo duos as reksiu!!!! Jokauju, zinau, kad patikejot

  2. kaip jum sekasi mano melieji senieji draugai gal dedei sugryzt ir clapint botus 

  3. Kad neišsigąstumėt noriu įspėti. Vakar buvo serverio restartas, kurio metu policijos departamentas gavo specialiuosius ginklus. Į juos įeina „Combat Shotgun“, „Sniper Rifle“ ir „Grenade“. Specialiuosius ginklus atrakinti ir užrakinti gali policijos departamento direktorius. Geros dienos baikeriams!

    giphy.gif

    1. Furistas_Tomce

      Furistas_Tomce

      gaudu ce pas jius :DDDDDDDDDD belenkoki atnaujinimaj viksta

       

    2. (Peržiūrėti 28 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  4.  

    Sveiki, išreikšiu savo, kaip žaidėjo, nuomonę. Pradėkime nuo to, kad grąžinkite gaujas, grąžinkite seną greensid'ą, vaikinai nebeturi už ką  valgyti duonos, nebeturi prieglaudos, stogo virš galvos, po kuriuo galėtume gyventi ir džiaugtis kiekviena diena serveryje. Jūs pagalvokite ką padarėte, beširdžiai.. Serveris miršta ir jūs tai matot, jūs nepritrauksite naujų žaidejų, nes dauguma žmonių nebežaidžia sa-mp ir praradote nemažą dalį žmonių, kurie žaisdavo kiaurą parą ir palaikė judesį serveryje. Aš suprantu, kad serverio vadovas nekenčia gaujų, bet čia žaidimas žmogau, o ne realybė. Būk tu paprastesnis ir grąžink tai, nes dauguma žmonių tik ir atėjo dėl gaujų sistemos, o seni laikai iš vis best.. Visi liūdėjo kaip tai pasikeitė, bet ir toliau pliekdavo. Nevertinome ką turėjome, o dabar turime stoteles ir dviračius už pusantro tūkstančio. Privilegijų atžvilgiu iš vis krentu nuo kėdės ant kiek jos bevertės, update'as vertės net neturi, gražu pasižiūreti  kaip pakeitė miestas ir darbai, bet visa kita yra tiesiog pasityčiojimas iš žaidejų, just pinigų  plovimas, tikrai dėl to yra liūdna matyti tokį greenside.. Tikriausiai nebematysime senojo, priežasties kodėl rašau nėra, nes žinau, kad dauguma jūsų yra totalūs  ''bahurai'' ir marozai, kurie tiesiog klounada, o ne žmonės ir tai yra sad.. Dėl to galit pilt tą hate'ą į komentarus, nes jūsų gyvenimas ir taip sunkus. Na, ir  kaip pasakytu baltalietuvis: ir iki kito karto !

    Linkėjimai draugams, su visais kuriais užaugau!

    1. Furistas_Tomce

      Furistas_Tomce

      ka ce heitini ant serviario?! o kat mirsta tai ce jau sampo problema. Faiv emas ant visu pusiu geriau nei sampas (žinoma, jei ne poopservis)

    2. (Peržiūrėti 7 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  5. gangsteriai

    JKiSrOY.png

    1. Furistas_Tomce

      Furistas_Tomce

      nesijiunk in serwa 2 sawaites ir stai nauji ganksterei atsirade... oj tas jeunimas..

  6. Davai padarykit visiem juoda foruma blyn akis pjaun

    1. Furistas_Tomce

      Furistas_Tomce

      Ypač kai po rollback turėjo premiumo likt ~27d, nes pirkau 3d prieš vasario 23d, bet gavau 10d. Klausdamas Roko ar gražins kredus atsakymas buvo: Tokius praradimus stengsimės gražinti dalybomis. Tai noras toliau kažką pirkti nėra toks jau didelis ;) 

    2. (Peržiūrėti 6 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  7. Atnaujinta, kovo 11d. 20:46
    Žaidimų serveris atrakintas.

    Galimai susidursite su „ping“ problemomis,
    Persikėlus į kitą „datacenter“, kuris yra Lenkijoje manėme, jog turėsime mažesnį „ping“ žaidimų serveryje. Deja, bet kol kas „ping“ yra žymiai didesnis. Problemą pasistengsime išspręsti per artimiausias 24 valandas. Šiuo metu prašome kantrybės, nes žinome, jog žaidimas nėra malonus kai jis stringa.

    1. Furistas_Tomce

      Furistas_Tomce

      Man net prisijungt neleidžia. Server didn`t respond. Nors su pačiu žaidimu ir jo failais nieko nedariau @Rokas

       

    2. (Peržiūrėti 11 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  8. Apibendrinus,

    Toliau eisime tuo pačiu, galbūt nuobodžiu keliu ir sieksime rezultatų savo įdėtu darbu. Kol kas tai veikia gana efektyviai ir tikimės, kad visi žaidėjai prie to prisidės ir bent pamėgins atsikratyti tų problemų, kurias atsinešė iš kitų projektų. Norėtųsi, jog pati bendruomenė pradėtų galvoti ir saugoti kiekvieną žaidėją, o ne bausti už visus iš eilės menkiausius pažeidimus. Trumpai ir aiškiai tariant pradėkite jausti ribas, nes šiuo metu dauguma šaltai į viską reaguoja ir žaidžia tik dėl statistikos, o ne dėl kažkokių tai ryšių tarpusavyje. Kaip sakoma, kurkime ateitį drauge!

    mes - greenside zaidejai, kurie esame svarbiausias elementas žaidimų serveryje, prasome atleisti man uz fpsunlock ir nuimt rcon kiek dar metu galima laikyt įniršį ant manes

    1. Furistas_Tomce

      Furistas_Tomce

      Dėl forumo įspėjimų tai tikrai persistengta. Šiandien gavau įspėjimą už tai, kad parašiau ,,Ačiū už suteiktą pagalbą" po savo pagalbos prašymo tema :D Tipo bereikšmių pranešimų rašymas. Tai gerai, kad Rokas supratingas ir nuėmė įspėjimą. Bet čia ne pirmas ir ne paskutinis toks atvejis, kai žiauriai jautriai reaguojama į bet kokį pažeidimą. Net baisu darosi kažką rašyt forume, nes po to iš niekur nieko įspėjimai pareina

       

    2. (Peržiūrėti 16 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  9. Kaip jums pasiūlymas. Nakties režimas prieinamas visiems, o būsenų atnaujinimai tik „Premium“ žaidėjams?

    giphy.gif

  10. Noriu atsiprašyti visu serveriu žaidėju, kuriems buvau susprogdines masinas t.t.

    Tiesiog noriu jog nelaikytut ant manes pykcio

  11. Sveiki kas esat susidūrė su problema , sampe žemas fps nuo 20-70 , labai Šokinėja yra nestabilus , kompiuteris yra vidutinis tai yra nvidia 1050 4gb , 8 gb ramu i5 8th , visi kita žaidimai veikia be problemų , o būtent samp yra fps dropai , bandžiau perrašyti , žaisti full stock , su modais , same fps stabilia mažas , gal kas žino kame galėtu būti problema uz pagalba atsilyginsiu ačiū.

    1. Furistas_Tomce

      Furistas_Tomce

      Gal nustatymuose įjungtas ,,Frame limiter" ar kažkas panašaus?

       

    2. (Peržiūrėti 8 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

    1. Furistas_Tomce

      Furistas_Tomce

      Trečias punktas apie premium narystę mano manymu visai neturi prasmės.. Kaip ankščiau būdavo admin 1,2,3 lygio? Čia grynai tas pats. Mano manymu jau ir taip užtektinai tų pareigų.. Jei atsiras dar daugiau pavadinimų su savaime aišku kitomis nick spalvomis serveris atrodys juokingai. Bent jau mano nuomonė

    2. (Peržiūrėti 13 kitus atsakymus į šį būsenos atnaujinimą)

  12. Po atnaujinimo prisijungimui į serverį bus reikalinga „SA-MP 0.3.7-R4 Client“ naujausia versija. Pasirūpinkite iš anksto. Atsiųsti naujausią versiją galite iš čia.

  13. Po atnaujinimo prisijungimui į serverį bus reikalinga „SA-MP 0.3.7-R4 Client“ naujausia versija. Pasirūpinkite iš anksto. Atsiųsti naujausią versiją galite iš čia.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.