Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu policijos departamento FAKE pavaduotoją Kle_Bonas?!

Nedas_Krosas

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PEIKIMAS
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Nedas_Krosas
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Kle_Bonas   Policijos Departamento Pavaduotojas. SPD- Silpnas Policijos Departamentas.
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Pasodino į jailą su 1star, nors nesu baikeris. Ir taip jau nebe pirmą kartą, taip kad reiktu tokį nenaudėlį nubausti. #GEJAMSNE
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas:  https://imgur.com/gallery/Ws7zBCY

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visų pirma normaliai rašyk, nes neina suprasti pradinuku rašto. Visų antra pats kaltas buvai, pribėgau prie tavęs surakinti pats atbėgai ant pickupo ir patekai į kalėjimą.  https://streamable.com/g6mz1i

Ir sakydamas kad tai jau nebe pirmas kartas. Pateik įrodymus mažiau nusikalbėjas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nors tai labai panašu į netyčia susiklosčiusią situaciją, iš pavaduotojo pateiktų įrodymų panašu, kad ten nuėjai savo noru bei supratai ką darai ir kuo tai baigsis. O jei taip nebuvo? Atskirai tokiai situacijai nustatytos tvarkos nėra, tačiau jei tai būtų didesnis įtarimų lygis, sutvarkyti susidariusią situaciją būtų galima unjail'inimu bei įtarimų sudėjimu atgal. Na o dėl 1 įtarimo lygio pavaduotojui net neapsimokėjo viso to organizuoti. Grįžtant prie papeikimo, neįžvelgiu jokių pavaduotojo padarytų nusižengimų, darbas buvo atliktas pagal visas numatytas taisykles bei už peikiančiojo atliktus veiksmus pavaduotojas atsakyti neturėtų. Apibendrinus visą tai, pavaduotojas baudžiamas nebus.

Peikiantysis(@Nedas_Krosas) gali susisiekti su manimi asmeniškai, jei nori papildyti ir/ar patikslinti savo pateiktus įrodymus ir/ar kaltinimus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.