Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Naujasis mechanikų vadovas jau čia,

Dwayne_Jahseh

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Šie rinkimai nustebino gana mažu susidėjimu. Sulaukėme keturių kandidatūrų kurie buvo vienaip ar kitaip stiprūs. Laukėme naujokų pasireiškimo šiuose rinkimuose, smagu, kad to sulaukti pavyko. Taipogi priminsiu tiems kandidatams, kurie stengėsi, tačiau nepavyko, nenusiminkite, visada esate laukiami sekančiuose rinkimuose! O naujam firmos vadovui norėčiau palinkėti didžiausios sėkmės vadovaujant mechanikų kolektyvui!

KANDIDATAI
Antrasis - Laiškas buvo pakankamai išsamus ir aiškus, prie kandidatūros prisikabinti tikrai negaliu. Šiuose rinkimuose daugiau laukėme naujokų pasireiškimo, ko ir sulaukėme, tad norėtumėme jums pasiūlyti dar pailsėti nuo praeitos kadencijos ir sugrįžti turint daugiau jėgų išlaikyti aukšto lygio firmą.
Ketvirtasis - Laiškas taipogi buvo išsamus, viskas ką reikėjo paminėti, tas paminėta bet vienintelė priežastis kodėl nesirinkome jūsų, tai, jog esate naujas žaidėjas šiame projekte. Norėtumėme, jog susipažintumėte labiau su serverio sistemomis bei pačiu darbu. Linkime nenukabinti nosies ir toliau siekti savo tikslų šiame projekte.

 

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Pasirinkome abu kandidatus, kuriems dar neteko pasidžiaugti vadovo krėslu, tai Kevin_Yang ir Arnas_Torreto. Šie kandidatai vienoje ar kitoje kandidatūros vietoje buvo stiprūs ir priimti sprendimą buvo išties sunku, kadangi kiekvienas kandidatas turėjo savų privalumų. Arnas tiek šiuose, tiek apskritai rinkimuose įdėjo nemažai pastangų ir bando jau ne pirmą kartą, kas mus žavi ir rodo, jog žmogus toliau stengiasi siekti savo tikslo. Kevinas mums parodė savo unikalumą ir nematytas sistemas, laiškas tvarkingas ir kabinėtis ypatingai prie ko neturime. Galiausiai priėmėme sprendimą pareigas suteikti Arnui, turėdami omenyje Kevino kandidatūrą ir tikėdamiesi jį dar išvysti ateityje. Sveikinimai bei linkime sėkmės pildant savo tikslus vadovo poste!

Naujasis mechanikų vadovas - @Arnas_Torreto

Quc0rcr.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.