Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pagalba serveryje - rollback

Tautvidas_Krisci

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė?: Tautvidas_Krisci
• Problemos tipas ( „SA:MP“, „TeamSpeak“ ir pan.):  Serveryje - rollback
• Problema (apibūdinkite problemą): Žaidėjas Tomy_Marrelo davė man pinigų 320k. Po rollbacko dingo man ir taip pat jam iškeliavo kažkur pinigai.
• Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): -

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tokios pinigų sumos iš Tomy_Marrelo negavai. Gavai ją iš kito žaidėjo. Pabandyk prisiminti ir patikslinti situaciją. Reikėtų tikslesnio laiko kada tai įvyko, iš kur žaidėjas gavo tuos pinigus, kiek pinigų turėjai prieš tai ir t.t. Kuo daugiau informacijos pateiksi, tuo bus geriau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Buvau davęs Dovydas_Gameris 120tūkst pinigų - 20:40- 20:55 tokių laikų. Tada žaidėjas Tomy_Marrelo į serverį prisijungė apie 21:00 - 21:10 laikų. Tada mes kartų važinėjomės tr. priemonę. Apie 21:30 laikų paprašiau Tomy_Marrelo duoti pinigų, jis man davė 300tūkst. Tada po kokių 10min Dovydas_Gameris man gražino pinigus atgal 120tūkst, išviso turėjau 420tūkst. Po kokių 30min išsijungė serveris ir įvyko rollbackas. Tada prisijungiau į serverį žiūrių dingo man 300tūkst pinigų. Tada parašiau Tomy_Marrelo asmenine žinutę į Messenger, sakau dingo pinigai, jei gali prisijunk į serverį, jis atrašė, jog nebesijungs. Tada sakė prisijunk prie mano paskyros ir persivesk pinigus, tada prisijungiau prie jo ir persivedžiau sau 320k per Dovydą. Tada vėl įvyko rollbackas, prisijungiau į serverį žiūriu vėl nėra pinigų. Tada prisijungiu prie Tomy ir tuo metu jam pačiam dingo tie 320tūkst pinigų, tada iškart parašiau Jums. Štai visa informacija kokia buvo. 

Redaguota Tautvidas_Krisci

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.