Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Selijos LAIKRAŠTIS. Nr4

Selija

Rekomenduojamas pranešimas

d72fea4efd7f7ce1113d57ebe0cc7ffc645.jpg

Nr. 4

Šių mokslo metų moto: Kuo ankščiau pradedi ką nors daryti, tuo daugiau laiko tam sugaišti. Tai va, buvau dingusi, nes skendau liūdesyje. O jei tiksliau, tai gelbėjau savo kailiuką, dėl prisikaupusių darbų. Šią savaitę neegzistavo tokie nuostabūs, gražūs, mieli, jaukumą keliantys žodžiai kaip „laisvalaikis“ ir „miegas“. Norėjau pagaliau pailsėti ir tadaaaaaa įvyko stebuklas! Gavau kvietimą! Klausimas - kam nepatinka vestuvės? Ateini, prisivalgai. Taigi, serveryje vyko vestuvės! Rožių žiedlapiai skraidė ant sutuoktinių galvų. Ech, kaip buvo nuostabu !

Laikraštis susidaro iš keturių dalių:

  1. Vestuvės;
  2. Interviu su Dimitri_Russia;
  3. Darbuotojų nuomonės apie Dimitri_Russia;
  4. Klounas maniakas. 3 dalis.

 

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c580.jpg

 

b2ffbc36797bb834f1248c940b7a6f9b127.jpg

 

 

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c580.jpg

 

||||INTERVIU SU MEDIKŲ DIREKTORIUMI - Dimitri_Russia||||

 

    Kaip sekasi direktoriauti?

Direktoriauti sekasi, nors ir yra šiokių tokių klaidų kiekvieną dieną, bet į jas žiūriu pozityviai, bandau iš savęs išspausti tiek kiek galiu, iš pradžių buvo daug nesutarimų su žaidėjais, ai va, greit praloš ta direktorių, jį nušalins.. Buvo daug nuansų praeityje, bet šiai dienai galiu pasakyti jog sekasi puikiai, kolektyvas nuostabus, o ko dar trūksta? Gero direktoriaus :D Bandau visiems būti geras, bandau padaryti diamond kolektyvą jog visi būtų draugiški, bet po kiekvienos atrankos atsitinka kažkoks kivirčas su naujokais. Reziume, jog iš pradžių sekėsi gan šlykštokai, po dviejų savaičių buvimo direktoriumi buvau savim labai stipriai nusivylęs, bet po laiko eina vien geros dienos, ir tikiuosi jog tai tęsis iki mano direktoriavimo pabaigos.

  Ką galėtum pasakyti apie savo pavaduotoją?

Asmeniškai, su juo dirbti smagu bet kai kurių dalykų jis nenori atlikti nes tyngi, daug dienų tinderį mušė kol nepradėjau su juo šnėkėti su tonu, kad pradėtų tvarkytis. Budavo daug nuansų kur eidavo jį papeikti, bet pagirti dar neteko :D Freshui pats pirmas postas šiuo metu, apskritai neturėjas jokio posto šiame serveryje, bet tobulėti yra kur, bandau jį mokinti visokių situacijų, bet viskas su laiku.

 Kurį darbuotoją laikai geriausiu medikų darbuotoju?

Buvo daug tokių, bet jie paliko nes kaikurie leavino apskritai, kurie tiesiog išėjo, bet šiuo metu esu labai patenkintas Edvis_Gaming, jis atėjas čia nuo mano direktoriavimo dienos(nuo pačios pirmos atrankos) tai jau realiai mėnėsis ir savaite kaip jis su manimi, aktyvus, padeda kai paprašau, potencialus kandidatas po dar 2 pavaduotojų mano eroje.

Kodėl išsirinkai būtent medikų firmą?

Labai įdomus klausimas, aš kai grįžau čia žaisti buvo atranką į taksi firmos direktorių, bet į ją pildyti prisibijojau ir džiaugiuosi nes tuo metu negalėjau nieko įdomaus sugalvoti (buvo tik galvojimo stadijoje). Dirbant pas Micro_Cloth supratau ką reikia daryti ir kaip ką rengti, kokią galvą turėti ir ką žinoti, po trijų savaičių dirbimo pas Micro turėjau galimybę sudalyvauti Medikų atrankoje (nes žinojau jog gal esu pasirengęs). Sudalyvavau, laimėjau, direktoriauju. Man visos firmos kaip „Mechanikai, Taksi, Fūristai, Medikai“ yra ramaus būdo, žaidėjai nieko apie šių atstovus pasakyti negali, nes nėra prie ko prisikabinti. Aš norėjau pirmą laimėti pirmus rinkimus į ramaus būdo darbą, ir laimėjau. Asmeniškai per tiek laiko mane medikai užkėrėjo ir džiaugiuosi jog man garbė yra jiems vadovauti. Taip sudomino kad teko nusipirkti „Ambulance Simulator“ žaidimą, dėl naujų idėjų firmoje :D O tuo metu netikėjau jog medikai reikš daug man asmeniškai. Aš džiaugiuosi.

 Padėti savo darbuotojams – malonė ar pareiga?

Jei tai vieną reikia išsirinkti tai turbūt pareiga, o jei galėčiau abu tai ir malonė man asmeniškai nes padėti žmonėm, žaidėjams, naujokams yra smagu, ir išgirsti iš jų „ačiū“ turbūt geriausią kas gali nutikti, ir čia ir realiame gyvenime. Su šiuo klausimu leidote suburti nauja idėja dėl padėjimo savo darbuotojams, ačiū :D 

  Ar jau jauti spaudimą iš kitų firmų direktorių ?

Spaudimo nejaučiu, jo ir nebuvo, buna juokingų situacijų direktorių pokalbyje, bet ten tik nuotaikai pasikelti.

 Papasakok apie savo rengiamus eventu's.

Šis dalykas buvo galvojamas visai nesenai, galbūt prieš porą savaičių, ir dar ta idėja vystomą nes tai bus daug foruminio darbo bet atėjus DP užduočiai šią idėja turėjau perkelti į žaidimą, kadangi DP užduotyje gavome nuvežti kuo daugiau vaistų, tad teko žaidime padaryti panašaus būdo eventą kas daugiausiai nuveš vaistų į namus laimės pinigus, vieną dieną buvo 50.000€, kita event'ą buvo pirmą vieta 100.000€, antros vietos laimėtojas 50.000€. Bet čia buvo laikinai pasigerinti savo rezultatus vykstant DP užduočiai. Bet apie šią idėja pamatys daugiau žaidėjų kai bus jau įkelta į forumą (gan įdomi veikla ir man pačiam). Tad jei kažkas susidomėja mediko darbui, ir galvoja jog čia veiklos nėra - klystate, kiekvieną dieną veiklas darau aš. 

  Pabaik sakinį. Norėčiau, kad mane prisimintų už/dėl..

Norėčiau, kad mane prisimintu kaip buvusį medikų direktorių, nesu savimeila tai norėčiau kad mane prisimintu jog buvau kažkada direktorius... :D

 

 

Dėkojame direktoriui už suteiktą interviu! 

 

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c633.jpg

 

||||Darbuotojų nuomonės apie Dimitri_Russia||||

Nusprendžiau paklausinėti pačių medikų darbuotojų apie jų direktorių. Atsakymai džiugina! ^_^

c4e3022432f723ded94105f4d2efb5e3590.png 

 

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c633.jpg

 

||||Klounas maniakas. 3 dalis||||

 

Vaizdo rezultatas pagal užklausÄ âscary gif shrekâ

 

Praeitą laikraštį užbaigiau sakiniu : „...ir tada pamačiau kažkieno didelį užpakalį!“. Atleiskite, tačiau kas klounas maniakas — atskleisti kol kas negaliu. Taip pat, dėl tam tikrų aplinkybių, daugiau nieko komentuoti nenoriu.

 

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c633.jpg 

 

Laikraščiai:

1 numeris

2 numeris

3 numeris

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Selija, kaip visada labai kūribinga asmenybė. Skaičiau pirmąją dalį buvo įdomu, antroji dalis jau įdomiau, trečioji dar įdomiau, bet jau ketvirtoji labai įdomu, skaičiau ir skaitysiu dar kartą :) Ačiū už tokį nuostabų laikraštuką, laukiame penktosios laikraščio dalies ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.