Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Medikų direktoriaus rinkimų analizė

Rokas_Lays

Rekomenduojamas pranešimas

MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ

"Būti ar nebūti - štai kur klausimas", būtent tokios citatos yra tinkamos apibūdinti Vilko bandymus rašyti laiškus, o vėliau juos ištrinti. Kaip ir per visus rinkimus mechanikai ir medikai susilaukia daugiausiai dalyvių, šiuo metu 12. Šią savaitę lankiausi visuose kanaluose, tikrinau daugelio patirtį, aktyvumą serveryje. Šiuose rinkimuose noriu šį darbą gerai išmanančio asmens, kad viskas vyktų be didelio mano įsikišimo, todėl rinkausi žmogų, kuris myli šį darbą ir turi unikalių vizijų, galinčių pagyvinti darbą.

Pamačiau, kad pildo 2 fūristai be jokios patirties medikuose ir iškart savęs klausiau ką jie čia veikia. Derek_Escobar  ir Jason_Nicholas, pateikėt pakankamai gerus laiškus, todėl manau, kad jūsų vieta yra būtent pervežėjuose, o dabar tam yra puiki proga.

Mark_Cendir  laiškas būtų geras, jeigu būtum detaliau aprašęs savo firmos koncepciją, taip pat turėjau porą patikimų "pasiuntinukų", kurie man suteikė informacijos apie tavo elgesį. 

Edvis_Gaming  ačiū tau, daviau progą išbūti daugiau negu savaitę, susidorojai, bet manęs neįtikinai. Noriu, kad įgautum daugiau patirties svetur ir labiau užsigrūdintum vadovo postui. Nežinau ar tai tiesa, pakalbėsim asmeniškai, bet esu girdėjęs gandų apie pagalba rašant laišką.

Mafijos Senelis  ačiū už estetišką laišką, jį buvo labai malonu skaityti. Prikibti neturiu prie ko - pateikei gerai detalizuota firmos koncepcija, papasakojai apie savo samp-greenside istorija, kuri mane užtikrino, kad esi užsitarnavęs graikų dievų t.y. buvusio DP  pasitikėjimą. Nekartą esi ragavęs vadovavimo patirties pavaduotojo poste, esi pakankamai rimta asmenybė, kuriai rūpi jau nebe vaikiški dalykai, o problemų sprendimai ar siekiai tobulėti.

Larry_Green  neslėpkim fakto, kad esi mėgėjas prisidėti prie DM chebros, todėl svarsčiau aš išvis tave minėti, esi jaunas, bet nekvailas. Nebūk naivus, netikėk viskuo ką sako kiti, tačiau matau tavo ryžtą ir tikiu, kad ateityje laimė atvers tau duris.

Kenshin_Yona  mechanikai...medikai...mechanikai...medikai... - firmos kuriose jautiesi savas, bet ar gaujinio būdas nesuteps direktoriaus kostiumo? Laiškuose matomas progresas, tačiau prieš šiuos rinkimuose žibėjo tavo laisvė forumo būsenose rašyti necenzūrinę leksiką, kuri mane privertė suabejoti tavo būvimų mano stebėjimų radaruose.

O dabar išpildysiu vieno kandidato viziją: Su nekantrumu lauksiu atrankos apžvalgos ir prie prierašo „Taigi, naujasis medicinos centro direktorius yra...“ pamatyti savo pseudonimą, t.y „...Mafijos Senelis!“. 

503sHIw.gif      0b2sDG1.gif

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

Sveikinu naujajį medikų direktorių sėkmės jam laikyti savo pareigas. @Rokas_Lays p.s graži analize.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.