Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.01.23 visose vietose

1. "GreenSide" gimtadienis, 1-neri metai ! Atrodo dar tik vakar viskas prasidėjo ... O jau šiandien švenčiame projekto gimtadienį! ​Per šiuos vienerius metus įvyko labai daug. Viską galime prilyginti amerikietiškiems kalneliams, nes pradžioje kilome į didelį kalną, po to greitai nuriedėjimo į nuokalnę ir važiavome ilgu, bet ganėtinai tiesiu keliu, kuris mums buvo labai svarbus, nes tik jo dėka pasiekėme dar vieną kalną ir kol kas kylame į viršų. Visų šių atrakcionų metu vieni keleiviai mus paliko, o kiti prisijungė. Labai smagu, jog buvo ir tokių, kurie buvo pastovus, nesvarbu ar tai buvo nu
    14 taškai
  2. Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Edgaras_Mix 2. Kokiai firmai atstovaujate : DPD kurjerių firmai. 3. Kuo jūsų firma yra geresnė už kitas : Visų pirmų aš daug apie savo firma negaliu prirašyti, nes ji yra nauja bei aš pats esu naujas direktorius, bet mano firma geresnė yra savo aktyvia komandą, pažiūrėkite, kaip mes dirbame " elektronikos parduotuvė" pilna GPS, telefonų t.t. tai manau tai jau parodo, kad mano firma yra darbžti. Mano komandą surinkta firmoje yra puiku, mes bendraujame, vienas kitam padedam ( ko nesitikėjau), klauso mano paliepus ir akimirksniu juos daro, o man ka
    6 taškai
  3. Teisingas požiūris į protingą ir mąstantį vadovą. Sveiki, serverio žaidėjai! Šiandienos diskusinė tema yra serverio valdžia. Kodėl pasirinkta buvo būtent ji? Kadangi turiu nemažai patirties šioje srityje ir supratęs, kad čia ganėtinai brandi auditorija išklausyti ir pasimokyti iš kitų, nuspręsta buvo rašyti apie ją.Parašiau nemažą tekstą tad tikiuosi skaityti jį bus įdomu, čia tiems kurie norėtų išmokti rašyti anketas, tinkamai pasiruošti atrankai ir galiausiai patekti. Galbūt tai nėra tikslus pasirengimo būdas ir visuomet pasiteisinantis, bet bent jau man niekuomet jis nebuvo pakišęs koj
    3 taškai
  4. Taigi sveiki visi, rašau ilgai lauktą analizę darbo paramai gauti. Sukurdamas šį konkursą tikėjausi sulaukti daugiau norinčiųjų laimėti šį prizą, bet yra kaip yra, užpildė tik trys norintieji laimėti. Kadangi užpildė trys firmos turėjau pasirinkti tarp jų, o rinktis tikrai yra iš ko nes visi pildžiusieji yra verti prizo ir tikrai turėtų kur gautus pinigus investuoti. Sekančiame žingsnelyje norėčiau aptarti anketas, kas kaip supratote sudaro 40% jūsų indėlio prizo link. Jūsų veiksmus serveryje, charakterį kas taipogi sudaro 40% balo, bei kaip žaidėjai jus palaiko, kaip atsižvelgia į jūsų darbą.
    3 taškai
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwayne Johnson - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: Car - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: Adui 200 http://www43.zippyshare.com/v/ihIz16zj/file.html Golf Mk 2 Hibridas Golf http://adf.ly/1Ck1p3 Mercedez Benz G65 AMG Ft mercedez http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/41925-mercedes-benz-g65-amg-2011 Jaigu Patiko spauskit Patiko jai suri nksiu bent 5patinka kelsiu dar
    3 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :James_Fresh • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Rytis_Bit • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:Už unban anketos nepatvirtinimą nors ištiesų matosi, kad aš esu nekaltas ir man laggino, manau jis norėjo apgint savo administratorių draugą kuris mane užbanino. Kai patvirtino užbaninimo anketą rašė kad per medį pravariau nes lagino [Pats pripažino] Ir priimė už kažkokį speed kurio video net nėra... Tikiuosi būt atbanintas • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :http://greenside.lt/index.php?/topic/19356-menian-fierro-u%C5%BEbl
    1 taškas
  7. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Dwayn Johnson *Jūsų Vardas realybėje :Arturas. *Jūsų amžius : 15 *Miestas iš kurio esate :Lentvaris *Jūsų kontaktiniai duomenys :jaigu kam reik i pm. *Jūsų charakterio bruožai :Esu draugiskas nuosirdus,Bendraujantis. *Jūsų pomėgiai :Megstu sporta,Masinas, buti su draugais ir t.t *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka :Street wourkout *Ar turite merginą/vaikiną? :turejau dvi saw atgal *Ar turite brolių arba seserų? :sese *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] :taip Haski ir katina sfinksa *Iš kur sužinojote api
    1 taškas
  8. • • • Sveiki. Sugalvojau kaž kuriam iš Jūsų padovanoti savo tr.priemonę „Vincent“! • • • Reikalavimai norint laimėti šią tr.priemonę Paspausti PATINKA ant šios temos Išsirinkti skaičių nuo 1 iki 200 Pakomentuoti su šiuo teksu: Aš Vardas_Pavardė noriu laimėti tr.priemonę „Vincent“ ir mano pasirinktas skaičius yra: *** • • • Ir dar Jūsų patarimo, per kur rinkti nugalėtoją? Random.org ar tiesiog užsirašyti skaičių ant lapuko ir kas tokį parašys, laimės. Parašykite, per kur norite. • • • Informacija apie tr.priemonę http://imgur.com/a/QRjBm • • • Konkurso laimėtoją išrinksiu 2016/01/2
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadas'Chill • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Iš esmės tai yra darbas, kuris yra palyginamai neklestantis žiūrint į kitas frakcijas, kadangi dažnesniais atvejais žaidėjas pasirinka nuomos dviratį nei taksi iškvietimą nors ir su taksistu važiuoti yra patogiau bei pigiau, todėl mano idėja būtų tokia, jog išjungti dviračių nuomavimo sistemą kai serveryje yra prisijungę nuo 3 taksistų. Manau šis mažas, bet iš esmės reikalingas dalykas pagyvintų šį darbą bei darbuotojų efektyvumą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Darbas mano manymu truputį atgis
    1 taškas
  10. Na po konkurso daugumą klausė ar turiu aš dar kokiu nors dainų (įrašytų) ir domėjosi ar turiu aš visai gitarą? Taigi, taip turiu vieną video, šiuo metu gitarą užsienį, kaip gausiu vėl grįšiu prie gitaros ir dainų, o dabar, įvertinkit ir žinomą kritikuokit drąsiai jeigu turite ką patarti arba pabrėžti, ačiū už dėmesį. #Jessy
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : E`M • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Yamaha_Tzr • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Važinėja iš ECo degalinės mašinomis. Fotkese rodo, kad bande kitas zmogus isesti • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/N1SOB
    1 taškas
  12. 1 taškas
  13. kiekvienas žmogelis kuris kadanors norės gauti direktorių privalo šitai perskaityti. Pritariu beveik su viskuo, šaunu. Nuostabus blogas.
    1 taškas
  14. - Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matas_Zapaco. - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: ENB. - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: http://www47.zippyshare.com/v/b0ama50z/file.html - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija: Kaip įsikelti? Tesiog, visus atsisiųstus failus keliame į pagrindinę GTA SA direktoriją.
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ghost_Yolo • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Menian_Fierro • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : va čia ta pati situacija http://greenside.lt/index.php?/topic/19356-menian-fierro-užblokavo-james-fresh/#entry127971
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Menian_Fierro • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ghost_Yolo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas ( Nitro controlas , matosi kaip greitis kyla su sabre iškarto greitai peršokinėja kas 20 vos ne + atsitrenkė į sieną / bortelį ir toliau nuvažiavo lyg nieko nebūtų buve toje vietoje ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Nekrauna objektų? Įkelk įrodymus kaip nekrauna , nes visada privaloma daryti įrodymus jeigu nekrauna. Nepasidarai , tavo problemos.
    1 taškas
  17. [ATSIPRAŠAU, KAD KOMENTUOJU] Pasižiūrėk, jam sumažėjo mašinos būklė, nemanau, kad tai čytas. ŽAidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  18. Visų labai atsiprašau,kad neieškau modų,nes problemos su kompiuteriu. Ryt pasiimu PC ir iškart suieškau.
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Ferdinando • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Lemon_Madeit • Už ką buvote užblokuotas ?:Už čytinimą,nors visiškai nečytinau,nes neturiu su kuo. Viskas prasidėjo nuo to,kad Hotas mane gaudė. Į vandenį šokau ir surakino. Kaip pasibuginau? Kaip vandenį mane surakino,aš rašydamas žinutę netyčia paspaudžiau ''delete'' Su tuo mygtuku pas mane selfi cleo skriptas įsijungia,kuris yra leidžiamas. Dar rašiau į admin chatą,kad pasibuginau,kas nebanintų,bet ne. Nagus kažkam niežėjo. Man rodė tik tai,kad aš judu po vandeniu su air brk. • V
    1 taškas
  20. Anketa priimta , selfi modas leidžiamas , bet draudžiama naudoti jį , kad išsisuktum nuo bausmės todėl skaitosi kaip čytinimas.
    1 taškas
  21. Kokios dar animacijos? Čia yra selfi modas,kurį įjungiau netyčia rašydamas žinutę. + Jūs galėjot mane kuo laisviausiai /isodinti į tą lektuvą,jeigu jį valdyt mokėtumėt. Nesiskaito kaip čytinimas,nes su selfiu esu jūs mane galit ir rakint ir sodint ir žudyt. http://greenside.lt/index.php?/topic/19323-unban-jack-ferdinando/#entry127791 O dabar kad Keža ir tu esat tokie protingi,suraskit man tokių animacijų kur būtų įmanoma naudot surakinus. Atiduosiu savo visus acc jeigu surandat.
    1 taškas
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Dwayne_Bond 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Setenn_Flow 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :
    1 taškas
  23. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d.
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Bond • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mister_Siurprizas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimą. Buvo surakintas,viską parodžiau. Chat loge ir pačiame video matosi,kad aš jo neatrakinau,ir kito pareigūno nebuvo. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=NWBz8DYts6k&feature=youtu.be
    1 taškas
  25. Mantas

Unban Ghost_Yolo

Atblokuotas.
    1 taškas
  26. Anketa netvarkinga , netokia situacija , kad būtų palanku naudoti inv , tuo labiau jis stovėjo vietoje.
    1 taškas
  27. Tai parašyk ir tu prisistatymą
    1 taškas
  28. .txd ir .dff kelk į Spark'ą pasirinkięs gta3.
    1 taškas
  29. http://samp-mod.ru/load/skiny/vagos/hq_lsv_skin_pack/14-1-0-172 Sėkmės naudojant ! Laukiu atlygio
    1 taškas
  30. Sveikinu Lemon'ą ! Sėkmės tau poste ! Nebūk toks kaip Mantvis
    1 taškas
  31. Ghost_Yolo

Unban Ghost_Yolo

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ghost_Yolo • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Menian_Fierro • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytas tipo neim tagas nors ir butu neim tagas nera taisykles kad negalma naudoti visose servose galma nauduoti tai nera čyas ir t.t • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  32. Rokas

Apgavo Rokis_Rokelis

Žaidėjas turi 24 valandas sugrąžinti automobilį jo savininkui. To nepadarius - praras visus vartotojus ir bus užblokuotas RCON užblokavimu (draudimas žaisti mūsų serveryje visam laikui).
    1 taškas
  33. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Ghost_Yolo Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo vakar sausio 16 dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Apie 4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Draugai pasiule ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes buvo geros rekomendacijos sake draugas kad geras servas tai isbandziau ir nenuvyle servas tikrai geras. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip ivykdziau nesunku suprast buvo viskas buvo normaliai isdestyta paaiskinta. Kokius da
    1 taškas
  34. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_PavardeDwayne_Johnson Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​nuo senden pradesiu aktyviai zaisti bet jau buvau serveri gal pres puse metu. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ape keturis metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Vakar ejau susitikti su senu draugu ir kazkaip pradejome kalbeti ape samp, ir kur mes abu zaidem kaip ir tapo ne idomus serveris, mazeja zmoniu ko toliau to blogesni atnaujinimai beveik nera nauju map darbu ir t.t tai mes nusprendem cia zaisti. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį?
    1 taškas
  35. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Justas_Tiesiog 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Forumui. 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): Pamoka kaip įkelti nuotraukas į foruma ar į kur kitur, talpinant nuotrauką į part.lt 4. Vaizdinė pamoka (Video, nuotraukos ir visa kita kas gali suteikti informacijos): Pateikta viskas žemiau. 1- Pasidarome nuotrauką. Serveryje su F8 mygtuku. 2. Įeiname į puslapį - http://www.part.lt/ 3. Pasirenkame - Talpink paveiklėlį. 4. Spaudžiame- Pasirinkite. 5. Susirandame norima nuotrauką. (Kiekvienam gali
    1 taškas
  36. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Jack_Ferdinando 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Ponas_Fura 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :
    1 taškas
  37. Tema rakinama, sveikinu likus apgautiems
    1 taškas
  38. Orange_Mst

Unban Orange_Mst

ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Orange_Mst • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Gintaras_Zagnum • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimas, sedėjau jaile. žiūriu opa. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  39. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Matt_Rivera Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Užsiregistravau į serverį prieš daugmaž savaitę. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Maždaug nuo 2011 metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Reklamų, draugų, žaidėjų. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Neteko rimtai čia dar žaisti, norisi bandyti kažko siekti. Ypač sudomino šis serveris dėl sistemų, mapp darbų, gan nemažo žaidėjų skaičiaus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau
    1 taškas
  40. Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Orange_Mst 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Dovydas_Gurksnys 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :
    1 taškas
  41. *Jūsų Vardas_Pavardė : Frankis_Buggatiz *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skin'as. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Apačioje bus. *Parsiuntimo nuoroda : Pats jį visiškai pertexturinau tik sau , tad nesidalinsiu. --- Sveiki , jau ilgą laiką bandau iš šio skino išspausti viską , kad jis gražiai atrodo , vis pridedu visko , bet išseko idėjos , tad prašau jūsų žinoma įvertinimo šio skino , bei norėčiau išgirsti idėjų , ko jam trūksta , kas negerai ir t.t. , kas pasakys tikrai gerų idėjų , duosiu reputacijos. ;> Modifikacijos nuotraukos -
    1 taškas
  42. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Fine • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :gspd dyrkas Menian_Fiero • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Gspd • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Jo vadavaujamoi firmoi dirba zmogus kuris yra baustas uz cytus ir irasytas i nds • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:prieme i darba zmogu kuris yra nds. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :http://www.part.lt/perziura/97f6fe839e134a0c13f9093b8c6f1b11625.png http://www.part.lt/perziura/4e461a7e5d7629014cc121393a4bb66a800.png
    1 taškas
  43. Putinas

Pristatau Eko_Mad

Pirivėt ekomadčikai sekmės tau
    1 taškas
  44. Naujieji moderatoriai, Visi žemiau išvardinti žaidėjai privalo susisiekti su manimi asmeniškai ir duoti savo skype kontaktus. To nepadarę per 24 valandas praranda šansą tapti mūsų komandos nariu. Tema atrakina, visi norintys tapti komandos nariai toliau gali bandyti savo laimę ir pildyti aukščiau pateiktą šabloną. Kitos analizės datos dar neplanuojame, nes komanda jau dabar yra perkrauta komandos nariais. _______________________________________________________________________________________________________________________________ Gruzinas_Sampo, Jaučiuosi skolingas, todėl suteikiu šan
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.