Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.06.20 visose vietose
-
And_Miami atsisveikina.
Stephen_Cannabis ir 11 kiti sureagavo į And_Miami už temą
Sveiki Greensaidiečiai,kaip matote iš pavadinimo aš atsisveikinu su šiuo projektu,jei kam nors įdomu papasakosiu kodėl pasakojimas tikrai nebus ilgas nebijokite tai va atsisveikinu su projektu nes iš manes buvo pavogtas beveik visas turtas o administracija nesivargina susidoroti su nenaudėliu ir atimti iš jo mano pinigus ir gražinti man,na tai tebunie lai turisi tas niekšas mano pinigus tikiuosi jie jam atneš laimę.Neverkšlensiu čia kad šiame serveryje praleidau nuostabias akimirkas ir panašiai,na tikrai šiame serveryje buvo afigienai lošti kai buvo 60-80 žmoniu o kuo toliau tuo didesnis bala12 taškai -
A Story Of A Hero.
Import_Sawass* ir 9 kiti sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Sveiki. Šią naktį kėliausi žiūrėti paskutinių NBA finalo rungtynių. Patyriau tiek daug emocijų... To pasekoje, šis mano kurtas video jums parodys ką tai reiškia iškovoti titulą savo miestui, tam kraštui kuris tave užaugino bei tiesiog kaip reikia būti fantastiniu atletu ir pavyzdžiu kitiems. LeBron'as tik dar kartą įrodė, kad jis yra vienas geriausių pasaulio žaidėjų, o mano galvoje - pats geriausias. Like, Share, Subscribe.10 taškai -
♥ BMW & VILNIUS ♥
fuckas ir 3 kiti sureagavo į Fantomas Spice už temą
Sveiki , taigi norėčiau pasidalinti su jumis trumpu klipuku apie e38 740i V8 show carą, išties labai palaikau autorius bei savo bendramiesčius, tikiuosi patiko :wub:4 taškai -
D"Xander Avatarai.
Michael_Cortez ir 2 kiti sureagavo į Denis_Xander už temą
Sveiki, tai bus mano avatarų galerija, stockus pats radau. Avatarai beveik visi bus 150x150 150x200, AVATARAI BUS ŽEMIAU3 taškai -
Prisistatau Code_Demo
Dioba_Launch ir 2 kiti sureagavo į Matas už temą
Sveiki, manau apie mane nieko neesate girdėję ir kilo daug klausimų, kai pamatėte šia temą. Taigi, esu Matas, man 16 metų gimiau 1999m. gruodžio 18d, Alytuje, kur iki šiol ten ir gyvenu. Atėjau į šį nuostabų projektą kaip antrasis koduotojas, padėsiu Aivarui tvarkytis serverio vidaus reikaluose, bei asmeniškai kurti naujas sistemas, jūsų, žaidėjai labui, stengsiuosi padėti sukurti jums dar nuostabesnį ir įdomesnį žaidimą. Toliau, esu kitur žinomas kaip Matas Fexurious, projekto, nei buvęs, nei esu turėjęs, tačiau SA:MP scriptinu jau antri metai, gal tai atrodo nedaug, tačiau manau su3 taškai -
-Adam. Atiduodu mapp darbus. Papildyta.
Hikaru_Oshiro ir 2 kiti sureagavo į Adam_Remney už temą
Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Adam_Remney 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : darbams skyriau labai daug laiko, dėjau visas pastangas. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : white.lukas 4. Šioks toks komentaras apie darbą : darbus atiduodu todėl, nes man jų nereikia, ir taip pabaigiau savo karjera mappinime, tai pamaniau, kad reikia atiduoti žmonėms šiuos darbus, gal kur panaudos, gal ne vien dulkės kompiuteryje. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) : jei norite pamatyti daugiau mano darbų, juos galite apžiūrėti youtube kanale. Mappai: S3 taškai -
Lietuviškas policijos skinas [DOWNLOAD]
Lauris Drift ir kitas sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv2 taškai -
Unban Simas_Gls
Lucas_George ir kitas sureagavo į D'Žydas už temą
Sorry už komentą. Taigi pats pasigavai ,net fotkese matosi :DD http://greenside.lt/index.php?/topic/29141-17-cristiano-capelli-banned-panda-seven/pažiūrėk čia paskaityk ir suprasi kur pasigavai fotkese s0b2 taškai -
And_Miami atsisveikina.
Hot_Anonymous ir kitas sureagavo į Vytautas_Sustauskas už temą
Apgauna tik silverius ant lavandosu , is normaliu bahuru saibu neisuksit2 taškai -
And_Miami atsisveikina.
And_Miami ir kitas sureagavo į Domka_Lexco už temą
Visiškai tau pritariu, tas serveris kuriame užsiregistravau rugsėjį yra nepalyginamas su šituo, padaugėjo sukčių, naujokų kurie nesistengia žaisti, o tiesiog daužo mašinas, kenkia kitiems ir t. t. Manau viso to priežastis yra Cleme_Tean, su juo atėjo jo "šmara" iš ryžyno ir pradėjo tiesiogine to žodžio prasme išsipisinėti. Na, bet ką padarysi, life is life. Su tavimi per daug pažįstami nebuvom, bet kiek žinau esi rimtas pacanas, sėkmės tau ryl laif. Peace.2 taškai -
2 taškai
-
[ 0.1.6.4 ] Gaistrininka
Lucas'Crawford ir kitas sureagavo į Lil_Uzi už temą
Padarai rr ir toliau važiuoji lol. Per tas 2min spėčiau nauju modu isirasyt2 taškai -
Permainos komandoje,
Vycka_Flex sureagavo į Rokas už temą
Permainos komandoje, 2016, birželio 12 d. Kaip jau buvo minėta, tai projekto komandoje turime šiokių tokių pakitimų. Nusprendėme siekti didesnių ir rimtesnių tikslų, todėl pasipildėme nauju žmogučiu, kuris mums padės tuos tikslus pasiekti greičiau. Žmogučio vardas Matas, jam 16 metų, SA-MP'e dar žinomas kaip Code_Demo. Projekte Matas šiuo metu bus atsakingas už dalį atnaujinimų, todėl dar neprašykite jo tune dėžių, nes jis šio jūsų noro išpildyti dar negalės. Už kitą dalį atnaujinimų bus atsakingas tas pats žmogutis, kuris buvo atsakingas iki šiol - Aivaras. Už projekto prižiūrėjimą ir di1 taškas -
2016.04.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.3)
Juan_Arroyo sureagavo į Aivaras už temą
PO ŠIO ATNAUJINIMO VISI IKI ŠIOL GAVĘ BANĄ ŽAIDĖJAI BUVO ATBLOKUOTI! (RCON GAVĘ BANUS TAIP IR LIKO JUOSE). Atnaujinimai Atnaujintas alkio textdrawas, pagal alkį keisis ir jo spalva. Atnaujintas saugių zonų textdrawas Atnaujintas ieškomumo textdrawas. Kai prarasite / gausite pinigų jums išlys prie pinigų textdrawas raudonas / žalias priklausomai ar gavote ar praradote pinigų su GTA garsu, kuris informuos kiek buvo prarasta / gauta pinigų. Po mirties pinigų kiekį rankose rodys tikslų koks ir yra žaidime t.y (/info). Jei mirsite vandenyje negalėsite laukti draugo pagalbos ant1 taškas -
Hot_Vegas sureagavo į Lukas Front už temą
Kadangi užrakino mano V1 temą, sukursiu naują V2 temą. 150x200 V3 coming soon1 taškas -
Number'One Avatarčikai.
R_Smailys sureagavo į Number One už temą
Sveiki, taigi atsisiunčiau Photoshop'a, ir norėjau pabandyti pagaminti avatarų, todėl užsikabliavęs ju truputėli padariau, ir norėčiau jais pasidalinti , jeigu bus susidomėjimas beabėjo atnaujinsiu naujais avatarais ar kitais darbais. Esu naujokas todėl nesmerkit. Jeigu pamatysit koki jums patinkanti, žinoma užsidėkite. V1 http://imgur.com/a/L4s3n1 taškas -
Photoshop
Mantas Shelby sureagavo į Deividas Meškinis už temą
Įvertinkite. Prašau komentarų tų kurie pasakytų ko trūksta, kas blogai, o gal kažkas gerai? Prašau jokių nesąmoningų komentarų. P.s jeigu žinot numeskit kokių pamokų linką, kad susietų su teksto effektais.1 taškas -
[Blog] Luco Patrioto istorija...
Jarek_Quattro sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim... Chapter I - Pati pradžia samp'e. Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako1 taškas -
Jareck_Sanchez Asmeninio kanalo prasymas
Don Xuan sureagavo į Jareck_Sanchez už temą
Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Jareck_Sanchez Kam bus naudojamas kanalas?: Pasikalbeti su draugais, pailseti nuo darbo, kartais pasiklausyti geros muzikos. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Hugo_Armani banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip, tvirtinu, kad viska persiskaiciau ir sutinku su taisyklemis.1 taškas -
[0.1.6.4] Pasiūlymas serveriui su sklypais.
Dave_Destiny sureagavo į Funky už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Modestas_Funky • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš manau, kad būtų visai neblogai padaryti tokią sistemą: kad galėtum nusipirkti žemės sklypą ir ten statyti namus, viešbučius, vėjo malūnus, kavines, padaryti dirbamus laukus(kaip ūkininkavimą) ar kažką panašaus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastų dar vienas būdas užsidirbti investuojant į šį sklypą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 1. Sklypai kainuotų priklausomai1 taškas -
[0.1.6.4] © Taksistams
Leo_Messis sureagavo į Balan_Possui už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau , kad taksistai galėtu uždėti taksi ženklą ant nuosovos mašinos. Žinau sakysite , kad nesamonė ir pnš , nes tipo taksistai tik suo nuosovom važinės. Tai galėtu tik 5rango darbuotojai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serveriui gal ir ne , bet taksi darbui taip , nes taksi nepalikinetų daug žaidėju ir sektų 5rango , kad galėtų taski ženklą uždėti • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarp1 taškas -
[ 0.1.6.4 ] mokėjmas už darbines mašinas be
Nojka_Cool sureagavo į Julius-500 už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Julius_Gumuliauskas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mona pasiulims ira kad jei koks transportas Darbo sudaužomas ir kad už ji reikėtu mokėt pinigus pvz: 200 arba 180 eu ir prie mechaniku atsirastu iconas kur reiks sumokėt kad vėl ją galietu vėl vairuot ir jos buklė paliktu kažkur 400 (jei susprogdintas) Mechanas pa fixintu už pinigus ir visks .O jeigu koks žaidės sudauža transporta sakykim Gaistrine ir jei jis pasiema kita mašina tai juo darbas nebetor vienas mašinas ir kai visas sudaužytas tai jie nebeturės su kuom dirbt tai manau kad darbantis žmones dar1 taškas -
Emigruoju Tony_Khalifa
Jarek_Quattro sureagavo į Tony Khalif už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Khalifa Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016.06.16 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 1 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Labai patiko šio serverio sistemos , administracijos kolektyvas. Praeitas serveris tiesiog pabodo ir nebėra noro ten žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau viską , sunku nebuvo. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiau1 taškas -
Greičio matuokliai
Falanji sureagavo į Dave_Destiny už temą
Prieš, nes čia nesamonė kažkokia tiesą sakant. Aptvėrus viską žaisime, kaip kokiam kalėjime.. #NoLogic #M81 taškas -
1 taškas
-
♥ BMW & VILNIUS ♥
Fantomas Spice sureagavo į R_Smailys už temą
Tikrai graziai kelk daugiau video ir mldc kad dalinies1 taškas -
And_Miami atsisveikina.
And_Miami sureagavo į Pablo Bandit už temą
Tai ka chebrante dw buvo įdomu ir linksma kai matydavau tave serveryje.ypač gaujose.sėkmės1 taškas -
Reik vartotoja nauja susikurt, duosi naujokui turto ane. Gl1 taškas
-
atsiprašau, bet man labai reikėjo tavo turto, tad iki. (ate nesakau, nes žinau, kad dar sugrįši)1 taškas
-
Sėkmės tau realiame gyvenime, nors tik kelis kartus teko tave girdėti man, tačiau matosi, jog buvai tikrai pažymėjęs servery, gl hf1 taškas
-
Prisistatau Falanji_Friux
Jimmy-Cold sureagavo į Kafka už temą
Sveikas malonu susipažint sekmės projekte tau. Kokia dieną ir į salę nueik .1 taškas -
Emigruoju Dankiz_Blazing
Zygis_Pahmel sureagavo į Dankiz_Blazing už temą
Hello Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dankiz_Blazing. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Buvau padaręs labai didelę pertrauką, bet šeip apie metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas Žygis_Pahmel atvedė mane čia. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Įdomesnis serveris. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, visiškai nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomi1 taškas -
Apgavo Erikas_Sweet
Indrius_Yolo sureagavo į Laurynas_Gummybear už temą
Erikas_Sweet dar ir su csgo acc apgavo kiek zinau1 taškas -
[0.1.6.4] © Taksistams
Nicke_Bet sureagavo į Balan_Possui už temą
Nekomentuok nesamonių.. Aiškiai parašiau , kad deti ženklą galėtu tik penktas rangas ir tik ant mašinų su stogų... O jeigu kažkas bandytų dėti ant moco ir dvirko rašytų , kad ant šitos transporto pr. negalima taksi ženklo ir vsio..1 taškas -
Peikiu Deimis_Brazeris
Deimis_Brazeris sureagavo į Augustas_Brazzer už temą
Nuo kada lytinis organas yra keiksmažodis ?1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Tune dėžės kainos limitas padarytas ne dėl gražumo. Tema rakinama.1 taškas
-
Tema rakinama. [ACTION] Paliko pardavineti versla serveriui uz 1216427 eurus [ID:33] [OWNER:Lucas_George] [MONEY:0] [ACTION] Zaidejas Ben_Simmons nusipirko versla uz 1216427 is zmogaus > [ID:33] [OWNER:Lucas_George] [MONEY:0]1 taškas
-
Žaidėjai turi 24 valandas rasti bendra kompromisą. Jei per 24 valandas nebus rastas bendras kompromisas - apgavikas praras vartotoją. Susitarus praneškite šioje temoje.1 taškas
-
1 taškas
-
GreenSide.lt - Banko apiplėšimas.
Jeremy_Warning. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Vat kas patiko, tai tik bumerio juodas sultanas. O daugiau - tas pats per tą patį..1 taškas -
[0.1.6.4] Pasiūlymas dėl GREENSIDE gamyklos
Julius-500 sureagavo į R_Smailys už temą
UZ nes tikrai nervina tokie kurie neturi ka veikti .. ir dauzosi .. :/1 taškas -
[0.1.6.3] Mafijų/Klanų kūrimas už kreditus.
Funky sureagavo į Lothalérith už temą
Klanų/Mafijų galėtų būti tik keletas, maždaug 5(po +- 5-10žmonių), kad nekiltų serveryje Chaosas. Ir kaip minėjau Mafijos/Klanai turėtų savo būdą gauti ginklus.1 taškas -
Emigruoju Modestas_Funk
Lothalérith sureagavo į Funky už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Modestas_Funky Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016.04.12 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2013metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasakė. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šį serverį pasirinkau, dėl to, jog šis žymiai įdomesnis ir realistiškesnis, nei praeitas, kuriame žaidžiau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, man jos buvo gan lengvos. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomia1 taškas -
Ereliumas išdynga.
Never_Back sureagavo į Tony_Mix už temą
Sveiks. žiūriu rimtas. :DDDD Neturi ką veikt matau, be to ačiū Tau kad bent prajuokinai. :DDDDD Mldc gražiai čia padarei (Y) Beje pastebėjau girtis reikia tau vistiek. pasidalinai savo istorija... Ir beje kaip gali sakyt kad jis kaimietis jeigu tu jo vpš nepažįsti? normalus :D P.s Nemanau kad kažkam buvo įdomu, beje pataisysiu 2-4 bet taip ir toliau!1 taškas -
UNBAN Tony_Mx
Never_Back sureagavo į Tony_Mix už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Mix • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Edgaras_Mix • Už ką buvote užblokuotas ?: tipo už čytus, nors turiu tik lempų moda ELM... Kam naudot čytus jai bana gaut galima? kur logika... Dar klausiau į /padmins ar galima šis modas parašė taip tai... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas -
Dešimt dalykų, kurių labiausiai trūksta mūsų serveriui,
David_Kentas sureagavo į Rokas už temą
Dešimt dalykų, kurių labiausiai trūksta mūsų serveriui, Maža apklausa mūsų serverio žaidėjams. Už naudingiausias ir geriausias idėjas (kurios yra tikrai naudingos žaidimo kokybės gerinimo atžvilgiu) žaidėjai bus apdovanojami kreditais serveryje (už 10 tikrai naudingų idėjų galima gauti net iki 3000 kreditų). Svarbu, jog pasiūlymai būtų suformuluojami trumpai ir aiškiai. Pildymo šablonas, • 1 idėja, Siūlau... • 2 idėja, Siūlau... • 3 idėja, Siūlau... • 4 idėja, Siūlau... • 5 idėja, Siūlau... • 6 idėja, Siūlau... • 7 idėja, Siūlau...1 taškas -
Greenside.lt žaidėjų gyvenamosios vietos
White_Wilson sureagavo į Ponas_Olandas už temą
1. Jūsų V_P : Ponas_Olandas 2. Iš kur esate?: Vilniaus 3. (Jūsų pasirinkimas) Iš kokio rajono esate?: 4. Laisvas plotas mintims apie jūsų miestą/kaimą (nebūtina) - Vilnius gieriausias.1 taškas -
Elegy modas [By Rytis_Bit]
jason frost sureagavo į Rytis'Bit už temą
Labai senai esu naudojęs ir man patiko , dėl to dalinuosi su jumis Parsisiųsti link:http://www.gamemoddi...yomkaslate.html1 taškas