Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.07.19 visose vietose
-
Naujoji karta - sistemos apėjimai.
West'Garning ir 27 kiti sureagavo į Dwayne Bond už temą
Laba diena liaudis, šio blogo tema - kauliuko žaidimai,daužtumas - mažesnė mašinos kaina,tune dėžės. Kodėl aš nusprendžiau būtent apie šias sferas pakalbėti? Kadangi man jau atsibodo,kada bet koks serverio žaidėjas parašo: ''vsio ate aš leavinu dėl kauliuko'' ; '' sėkmės jums gaila pinigų neturiu''. Arba kai bet koks serverio žaidėjas paklausia manęs koks yra daužtumas automobilio,jei pasakau - 15,tai sako automobilis yra prastas ir neperka automobilio arba nuleidžia kainą trigubai,nors ten geras tuningas ir didelė rida. Rašau tokios temos blogą,tiems kurie nori apeiti sistemą ir vėliau patys28 taškai -
Miesteliuose ir vėl saugu!
Lauris Driftas ir 27 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Kaip jau atsibodo tie GSPD direktoriaus rinkimai. Kuomet tai turėtų būti stabiliausia firma projekte - iš tiesų ji bene greičiausiai besikeičianti. O kadangi Keza jau komandos narys - jau nebeturės galimybės nei gaujų gretose būti, nei gelbėti mūsų kada rinkimuose nėra kandidato į vadovus. Tačiau šių rinkimų rezultatai gali šį tą pakeisti. Šioje atrankoje sudalyvavo tik du žmonės, todėl pačios anketos neanalizuosiu kaip ligi šiol, patiko abi, su savais pliusais ir trūkumais. Belieka atrinkti vieną iš dviejų jau pagal kitą rinkimų mechanikos dalį, kuri turi, dažniausiai, turi svariausią rei28 taškai -
Sveikinu John_Juske su direktoriaus pareigomis!16 taškai
-
Pristatau *cenzūra* s_Vinkis
Demarcus_Norwood ir 7 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Daugiau nuotraukų įkelk, nes čj fake.8 taškai -
Naujoji karta - sistemos apėjimai.
Kornelijus_Webas ir 7 kiti sureagavo į Rokas už temą
Visą tai suvokti turėtų kiekvienas serverio žaidėjas, kuris nori kažką pasiekti serveryje, bet ... Dauguma to suvokti paprasčiausiai nenori, nes nevertina žaidimo mūsų serveryje taip, jog bandytų jame išlikti, o be išlikimo jausmo žaidimas nėra įdomus, tad ir tokiais žaidėjais rūpintis nereikėtų. Ši tema nieko nepakeis ir niekam daugiau "košės" į galvą neįdės, nes mūsų serveryje paprasčiausiai negali žaisti visi žaidėjai, kurie į jį užsuka. Vieni ateina, o kiti išeina. Kad ir kiek pastangų dedame į viską, bet taip jau yra ir nieko čia nepakeisi. Svarbiausia yra nenuleisti rankų ir atiduosi duo8 taškai -
Kainos serveryje?
Jeremy Santos ir 4 kiti sureagavo į Mantas už temą
Realiai niekada nesuprantu tokių žmonių kurie varo save į minusa prideda tune dėžių kruva ir dalina tas mašinas vos ne už dyka , žinoma jeigu turi turto daug tai tas neturėtų taip jaustis , tačiau dažniausia pamatai naujoką , kuris nežinodamas arba tiesiog nesidomėdamas kainomis tiesiog parduoda , kad ir full xflow sultana už 250k , kita vertas už ta tune gautu 2x , o gal net ir daugiau. Labai didelį laika su Marko bandom kainas atstatyti , kad tune būtų vertas nors kiek , man rodos pavyko bent juodas sultanas kainuoja netoli 2mln kas tikrai skamba gerai ir realiai jeigu tokį sultana paleist į5 taškai -
[0.1.6.4] Chronometras
Mantas ir 3 kiti sureagavo į Balan_Possui už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti į serverį /chronometras. Šį komandą paleistų chronometrą, o parašius dar kartą sustabdytų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų gerai direktoriams per treneruotes, bei gerai būtų event rengejams jeigu daro eventus laikams. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -4 taškai -
Sveiki visi taigi su drauge žaidėm biški cesiuko ir kaikurie juokingi momentai iš žaidimo gal kažkam ir nejuokingi peace https://www.youtube.com/watch?v=NsFj_AiEbSA3 taškai
-
SABRE Giveaway.
Almantas_Gaming ir 2 kiti sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Sveiki visi, kaip matote rengiu automobilio sabre giveaway, jis vyks iki 2016.07.20 20:00. Ką jums reikės padaryti? Komentaruose turėsite pasirinktis vieną skaičių (nuo 0 iki 1000). Jūsų pasirinktas skaičius neturi [negali] sutapti su kito žmogaus dalyvaujančio šiame giveaway, kas pirmas pasirenka skaičių tas jį ir turi [pasirinkus siūlau peržiūrėti su CTRL + F], mygtuko "PATINKA" spausti nebūtina ;) SABRĖ su šokia tokia info.3 taškai -
Pristatau *cenzūra* s_Vinkis
Demarcus_Norwood ir 2 kiti sureagavo į Edgaras_Mix. už temą
sveiki visi esu gvidas perkuosi is visu accountus nekenciu marco_escobar!!!!!!!!111 Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);3 taškai -
Parduodu SULTAN X-FLOW + RETA spalva
Ink_Smash' ir kitas sureagavo į Matt Jace už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt_Jace ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): SULTAN X-FLOW RETA SPALVA 10x NITRO 1200 KM RIDA BAGAŽINĖJE 100 deagle, 50 SG ir 5 narkotikai. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://www.part.lt/img/5335e52323f0997d86fdf571102f6ba9769.png http://www.part.lt/img/3550a5ac0614fd94e3d862f0e7a57afc420.png ◘ Kaina, kiek norite gauti už tra2 taškai -
Tadas_Chill laikinai užblokavo Karolis_Bmw
Max'Respect ir kitas sureagavo į Tadas'Chill už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Chill • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Bmw • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimas administratoriaus privilegijomis • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/4jPJr http://www.part.lt/perziura/bcaf7bca0aab672f57bac5559f943936212.png2 taškai -
BOBCAT mafija.
Dave_Destiny ir kitas sureagavo į Nike_Silver už temą
pačiam nemalonu pasidarė, išanginiai. sekmės ;D bobcat nalog eto ne prikol2 taškai -
Mad Money - Drugio efektas (1h versija)
Utenos Alus! ir kitas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
*Tema rakinama pažeistos taisyklės.2 taškai -
2 taškai
-
Prisistato Lucas_Patriot
Johnny Mangano ir kitas sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Taip, jau pasiekiau. Direktoriausiu dabar PD firmoje2 taškai -
Miesteliuose ir vėl saugu!
Tadas_Nba ir kitas sureagavo į Tadas'Chill už temą
Sveikinimai Lučui, sekmės valdant firmą. P.s, kas eis į darbą tai žinokit, jog premijos bus ne tik piniginės, bet ir vokalinės2 taškai -
Edgaras Mix Užtildė Hot Anonymous
Mad_Edva ir kitas sureagavo į Hot_Anonymous už temą
sw *cenzūra* xdd2 taškai -
Apgavo Explosive_Speed
Mantas_Mafijozas ir kitas sureagavo į Explosive_Speed už temą
Sveikas Karoli, SMAGU KURTIS KITUS NICKUS IR SMEIZTI MANE? Manau tau tai malonumas.... kiek dar fake temu sulaukt turesiu ??? sakei smeisi smeisi mane kol rcona gausiu.... ts dar recordinau tei va :/ as sakau bandau taisytis o tu ir vel pradedi kad as apgaudineju ramiai jau savaite zaidziu bandau taisytis padedu naujokams o tu be irodymu su savo litanika smeizi mane nu ne kazka :/ ne kazka karoliuk.. jei cia tavo kozeriai tai kzn....... Beja... : http://greenside.lt/index.php?/topic/29015-apie-kauliuko-žaidimą-su-tarpininku-ir-apie-pasiekimus/2 taškai -
"Banginis" Oficiali modifikacijų parduotuvėlė
Lauris Driftas ir kitas sureagavo į Mister_Crime už temą
Modifikacijų parduotuvė rakinama savininko prašymu. Nuoširdus ačiū Mantvydui, ne kiekvienas tiek knistųsi nemokamai. Lenkiu galva. Žinau, kad ne aš modifikacijų moderatorius, o Rage, tačiau Mantvydas prašė, kad aš uždaryčiau, cituoju: "tu leidai atidaryt man parduotuvę tu ir uždarysi :D"2 taškai -
UNBAN Explosive_Speed
John_Carllo ir kitas sureagavo į Explosive_Speed už temą
••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Explosive_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Kristis_Malibu • Už ką buvote užblokuotas ?: Piktnaudziavimas ADMIN Privilegijomis. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Vel per savo durna galva pamirsau ss padaryt... [P.s jis neikele banned + nuo bano praejo 8 h. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/40bd9eb9191d092ae4676500311eaceb55.png2 taškai -
GIVEAWAY! Namas su rudu stogu, 800k ir xflow sultanas!
John_Carllo ir kitas sureagavo į Explosive_Speed už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde Explosive_Speed 2. Ar atlikote viską kas buvo nurodyta? Taip2 taškai -
Prisistato Lucas_Patriot
Ignas_Eox sureagavo į Lucas_Patriot už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Lucas_Patriot. • Jūsų tikrasis vardas: Lukas. • Jūsų amžius: 21. • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Žaidžiau čia prieš tris, keturis metus. Nuo to laiko daug kas pasikeitė, įskaitant mane. Atnaujinu savo prisistatymą, nes nenoriu, kad tarp populiariausiųjų trūnytų senas 17-mečio tekstas. Esu darboholikas, nemoku multitaskinti, studijuoju universitete savo mylimą profesiją ir siekiu karjeros. Nepaisant to, jog esu ramaus būdo, labai greitai galiu1 taškas -
Greenside - pokemon go
Nojka_Cool sureagavo į Passatas_Karamelinis už temą
Turbūt ne vienas aš čia taip jaučiuos?1 taškas -
Perku 200m2 versla
Tomas_Quatros sureagavo į Mad_Edva už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mad_Edva 2. Perkamų patalpų dydis: 200m2 3. Kiti pageidaujami aspektai - verslo šaka, lygis: Šakos norečiau maisto, bet šeip nesvarbu, 1lvl 4. Siūloma kaina: 2mln arba daugiau1 taškas -
Parduodamas sultan
Deshawn_Maroya sureagavo į Paulius Sweet už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paulius Sweet ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Nėra priekinio buferio - iš tdezes tokio neįmanoma gaut. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit nuo 400k ◘ Papildoma informacija: Komentarai apie mašina, kaina manęs nedomina pasilikit juos sau.1 taškas -
Parduodami trys SULTAN ,CHEETAH
Aidas_Krosas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Egidijus_Keza ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): SULTAN SULTAN SULTAN CHEETAH ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: SULTAN -400k SULTAN - 500k SULTAN - 850k - 900k CHEETAH - 120k ◘ Papildoma informacija: Viskas viršuje NORINT ĮSIGYTI MAŠINA SUSISIEKIT SU MANIM ŽAIDIME1 taškas -
Parduodamas namas pagrindiniame miestelyje.
Nojka_Cool sureagavo į Bmw_Set už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Karolis_Bmw ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama namą, (miestelis, baterijos kolektorius, stogo spalva, interjeras, garažo dydis): http://imgur.com/a/Jek8T ◘ Pateikite parduodamo namo nuotraukas (išorė, interjeras, garažas):Namas ir jo ID matysite nuotraukoje, o visą kitą nuvykite į šį namą ir apžiurėkite, bus jums daug aiškiau ir geriau pagalvoti imti ar neiimti. ◘ Kaina, kiek norite gauti už namą:Siūlome nuo 700k nes namas yra tikrai geroje vietoje prie pat salono ir + pagrindiame miestelyje, kuriame retai kada gali nusipirkti namą. Apžiurėt1 taškas -
GIVEAWAY iš visiškai naujų 2 savannų!
Kevinas_Energy sureagavo į Dwayne'Moretti už temą
Sveiki piliečiai, kadangi gavau dvi savannas nemokamai ir nežinau kur jas dėti ir parduoti kažkaip nelabai noriu, tai sugalvojau padaryti GIVEWAY. Kitas GIVEAWAY bus iš 2 tahomų. Nepraleisk tokios geros progos laimėti puikias mašinas! GIVEAWAY VYKS IKI 2016.07.20 20;00 valandos! Anketos šablonas 1. Tikslus V_P žaidime?; 2. Ar norėsite dar tokių GIVEAWAY?; +REP spausti nebūtina, bet jeigu negaila galite prašom! Įrodymai, kad tikrai turiu tr. priemones. http://imgur.com/a/ZZnWp Pildymas ne pagal šabloną, dalyvavimas neužskaitomas ir gaunate įspėjimą1 taškas -
CS:GO Funny moments #1
Mega_Pumas sureagavo į Kornelijus_Webas už temą
Praradau humoro jausmą, nieko juokingo čia neradau, tik supratau, jog lietuviai nixu*a anglų nemoka kaikurie.1 taškas -
Parduodamas namas pagrindiniame miestelyje.
Tomas_Quatros sureagavo į Bmw_Set už temą
Rašiau gi nefree postint, nes gausti įspėjimus, nuleisti tikrai nežadu pasakiau jei reikia imkit nereikia neimkit.1 taškas -
1 taškas
-
Emigruoju Pegas_Klamper
Max'Respect sureagavo į Pegas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pegas_Klamper Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Prisiregistravau nuo starto, žaidžiau pora dienų, bet tada padarete rr, ir nuo to laiko nebežaidžiau, pradėjau vėl žaisti prieš pora dienų. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 6 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Is savo draugu. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šis serveris mane sudomino išvaizda, sistemomis, naujovemis. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, buv1 taškas -
1 taškas
-
Nori kokio nors steam legalaus žaidimo? Bet nenori leisti pinigų?
Nojka_Cool sureagavo į Paul_Gomez už temą
Sveiki. Radau pats tokį tinklapį, per kurį rinkau coinsus ir jau išsikeičiau iš tų coinsu net gi du žaidimus ( Cs:Go, Arma 2 ir vieną wallet papilldymą.( 5 eurų). Ten tikrai nėra apgaulė, į dieną praleidi kokia valandą, užsiregistruodamas survey ir už tai gauni taškus ar pažiūri video ir taip toliau... Mano linkas per kurį galite užsiregistruoti ir rinkti taškus, jeigu užiregistruosite per šį linką, dar papildomai gausite truputį taškų. - http://www.tremorgames.com/?ref=18189391 taškas -
Lithuania_Bmw užslėptas Cicino sūnus? o.O
Linas'Dpro sureagavo į Orange'Mst už temą
Jeigu nebūtų šveplas, būtų tikras estrados princas #RKS.1 taškas -
Spalvotas_Cinamonas užblokavo Low_Quality
Gvidas_Drifteris sureagavo į Spalvotas_Cinamonas už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Spalvotas_Cinamonas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Low_Quality • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytus. Manau, kad nitro control , ar kažkas panašaus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Mano pirmi gfx
laurynaslaure sureagavo į Lauris Driftas už temą
Taigi sveiki visi žmones norėjau parodyti savo pirmus gfx1 taškas -
Antri gfx
Taigi neturėjau ką veikti ir nusprendžiau padaryti kažkokius gfx.1 taškas -
Mad Money - Drugio efektas (1h versija)
Samp_Life sureagavo į Misha_Morozov už temą
Be tu toks *įžeidimai* kad nh*...... Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;1 taškas -
[0.1.6.5] Idėja su Naftos platforma!
Just_Seutokis sureagavo į Deiwis_Enter už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deiwis_Enter • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarykite taip, kad naftos platformoje būbų galima dirbti 1 val. laiko per parą, ir nuneštų bačkų bei užgesintų gaisrų skaičius nebūtų ribojami. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Išsamiai =•= Kai dirbi naftos platformoje, tau duodamas 1 val. darbo laikas per 1 dieną, ir galima nunešti MAX 40 bačkų, kad gautum 8k, o ką daryti tada, kai nuneši 40 bačkų ir lieka laiko? Kiti nuobodžiauja, ir lauka AFK, nes jei surinksi daugiau nei 40 bačkų, vistiek tegausi 8k dienos normą, o1 taškas -
Prisistato Lucas_Patriot
Hot_Anonymous sureagavo į Gaben už temą
kritai akyse kai meskiui pava davei1 taškas -
Emigruoju Deiwis_Enter
Just_Seutokis sureagavo į Deiwis_Enter už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Deiwis_Enter Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Prisiregistravau prie serverio 2015/02/15, bet pradėjau žaisti tik šiandien, nes prieš 3 dienas sugražino mano ACC. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Apie 5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Rekomendavo draugas. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Dėl serverio apsileidimo: masiškai siautėja Čyteriai, ir sugeba čytinti taip, kad serverio sistemos jų neaptinka, tai trukdo žaidėjams kiekvieną dieną, ir tie čyteria1 taškas -
Mafijos Senelis užtildė Donce Pacanas
Gajeel_Redfox sureagavo į Mafijos Senelis už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Mafijos Senelis. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Donce Pacanas. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Blogas /vc komandos naudojimas. (Forumas neveikė, tad negalėjau užpildyti po 10 minučių). 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :1 taškas -
Mafijos Senelis užblokavo Auriuxas Style
Dwayne Bond sureagavo į Mafijos Senelis už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mafijos Senelis. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Auriuxas Style. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Ridos botas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=ErMlqpr3bL0&feature=youtu.be1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Falanji_Friux
Nu pacanas kiek žodžiu bus čia, nes su matieka nedraugauju.1 taškas -
Išsirink, bei pasiūlyk dainą!
1. Dainos linkas arba jūsų grojaraštis [youtube.com / soundcloud.com]: 2. Muzikos žanras [repas, hiphopas, popsas]:ką žinau 3. Atlikėjas:Try paloski 4. Ar norite pretenduoti į savaites dainų topą?teip1 taškas -
1 taškas
-
Egidijus_Bumeris užblokavo Just_Seutokis
Deiwis_Enter sureagavo į Just_Seutokis už temą
Atsiprasau už tai jog man lagina. Šiaip as naujokas isvis samp pirma kart zaidziu nes brolis pasiulė. laikiausi teises ir man buvo didelis pingas. man paciam lagino žiauriai. tai buciau dėkingas, kad mane atblokuotumėt, ir toliau galėciau testi zaidima. Pagarbiai GreenSide.lt administracijai - Just_Seutokis1 taškas