Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.04 visose vietose
-
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Goblinas_Goblinas . ir 21 kiti sureagavo į Mafijos Senelis už temą
GIVEAWAY „INFERNUS“ Labas! Taigi nusprendžiau atiduoti vieną iš savo automobilių - „Infernus“. Automobilis bus atiduotas vienam iš dalyvių šį šeštadienį t.y 2016.08.06 Automobilio išvaizda ir informacija Ką jums reikės padaryti norint laimėti šį automobilį? Šioje temoje, komentaruose parašyti šį tekstą - „Aš Vardas_Pavardė, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“. Pavyzdys: „Aš Mafijos_Senelis, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“. Kaip bus renkamas nugalėtojas? Naujas „Infernus“ automobilio savininkas bus išrinktas random.org svetainės pagalba.22 taškai -
Peikiu Lucas_Patriot (super daininką)
Adomas_Green ir 7 kiti sureagavo į Razor už temą
eins zwei drei mynk naxuy tu lgbts'as Tavo cituojami "mentai" irgi įžeidimas išmoksi kreipti į vadovus , ppk rašyt pakalbėsim koncentracijos stovykloi kaip ir priklauso. Keiksmažodžiai.8 taškai -
GIVEAWAY iš 140.000€
R.Pierce. ir 6 kiti sureagavo į Jessy_Smith už temą
Sveiki serverio žaidėjai, kaip matote rengiu 140.000€ GIVEAWAY, jis vyks iki 2016-08-04 20:00. Ką jums reikės padaryti? Komentaruose įrašyti savo tikslų Vardą_Pavardę! Savo Vardą_Pavardę galite pakomentuoti tik vieną kartą šiame GIVEAWAY. Mygtuko "PATINKA" spausti nebūtina, bet jeigu norite dėkite ;)7 taškai -
Pasiūlymas serveriui: Nuosavi miškai
Manuel_Delgado ir 5 kiti sureagavo į Titas_Sthanman už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Titas_Sthanman • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtu padaryti nuosavus miškus kurie priklausytu žaidėjams, būtu parduotuvė kurioje pardavinėtu visokias sėklas norint, kad medis užaugtu ir pjūklus. Mišką galėtu sodinti patys savininkai. Į savo mišką galima būtu priimti 5 darbininkus kurie galėtu pjauti medžius. Darbininkams taip pat reikėtu kiekvienam pirkti pjūklą, pjūklas galėtu sugesti ir jam reikėtu pirkti tepalus ir benziną, medžius nupjovus ir supjovus į malkas reikėtu samdytis fūristus kurie nuvežtu į lentpjoves6 taškai -
Peikiu Lucas_Patriot
džimis ir 5 kiti sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Skrido du lėktuvai. Vienas iš jų žvirblis. Ši istorija daug įtikinamesnė nei tavo papeikimas.6 taškai -
Kobe_Nord ir 5 kiti sureagavo į Tommy_Salvatrucha už temą
Avatarai gražiai padaryti , bet tiek kad tie tavo stock nuvalkioti nelabai gražiai ir atrodo..6 taškai -
Sukurk savo svajonių namą!
Mtc_Jonas ir 5 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 2256 taškai -
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Kobe_Nord ir 4 kiti sureagavo į Tommy_Salvatrucha už temą
„Aš Tommy_Salvatrucha, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“.5 taškai -
Apie pasiekimus,
Tautvidas_Krisci ir 4 kiti sureagavo į Rokas už temą
Apie pasiekimus, 2016, birželio 17d. Prašau nepadėti jokiam žaidėjui (draugas ar ne draugas - nesvarbu) pasiekti pasiekimų, nes pasiekimai skirti kad žaidėjas juos pats pasiektų. Šiuo atveju taip pat yra apgaulės tikimybė ("duok namą ar butą ant pasiekimo", "duok 5mln ant pasiekimo"), nes internetinės draugystės dažniausiai būna trumpalaikės, todėl dažnai žaidėjai apsimeta draugais ir gavę tai ko nori tepa slides. Administracija tokiais atvejais nieko negrąžina, nes dėl to esate kalti patys ir tokiais atvejais visą atsakomybę imatės ant savo pečių.5 taškai -
GiveWay iš Savannos
Ponas_Panda ir 2 kiti sureagavo į Eimantas_Gtx už temą
Sveiki šiandien nusprendžiau padaryti GiveWay iš šios Savannos: Anketa: 1.Jūsų V_P: 2.Kodėl norite laimėti šį automobilį: 3.Ar tikites laimėti: Pavizdys: 1.Jūsų V_P:James_Gold 2.Kodėl norite laimėti šį automobilį:Noriu važinėti su ja. 3.Ar tikites laimėti:Taip Spausti Patinka mygtuką nėra būtiną,bet jei paspausti isitikinsiu,kad labai jos norite ir ji jums patinka.Iš anksto Ačiū Nugalėtoją rinksiu:2016.08.05 13:30 t.y Rytoj3 taškai -
GiveAway iš puikios savannos!!!
Fantom_Live ir 2 kiti sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Tema rakinama ir vėl laimėjo jo draugas tai ,kam išvis daryti tuos eventus jeigu gali ir taip atiduot ramiai tas mašinas ar čia dėl like darai tokius eventus.3 taškai -
Bmw E39 edit by B'White
Goffredo_Luciano ir kitas sureagavo į Bondas_White už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Bondas_White 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: Automobilis >> Keičia: Premier << 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Surasta internete ir editinta mano. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www106.zippyshare.com/v/6e6uKSkZ/file.html2 taškai -
Jakuzos skinu galerija.[08-04]
Dvl Gang ir kitas sureagavo į Karolis_Jakuza už temą
Anketų šablonai: Šablonas skirtas norintiems dalintis sava ar surasta modifikacija 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Karolis_Jakuza 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: SKINU GALERIJA. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Mano kurtas skinas. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: Skinai visi mano kurti. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): https://postimg.org/image/8fxxucn4x/ https://i.imgsafe.org/05528769f2.png https://i.imgsafe.org/05536a5cd0.png 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www113.zippyshare2 taškai -
JAMAL'W AVATARS [V5]
Biznis_Man ir kitas sureagavo į Jamal Washington už temą
Sveiki pamačiau kad daug kam reikia 150x150 avatarų. Tai va pasistengiau ir paieškojau. Tikiuosi patiks. [V5]2 taškai -
Olimpinio krepšinio totalizatorius!
Kevin_Levrone ir kitas sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Kadangi jau už kelių dienų artėja olimpinis krepšinio turnyras, sugalvojau įnešti šiek tiek intrigos ir į serverį. Visiem linkiu gero bet'inimo ir įsiskaitykite į visas reikalaujamas taisykles. Viskas ką reikia žinoti prieš pastatant pinigus: Statyti galima likus valandai iki varžybų. Visi vėliau atlikti statymai nebus užskaitomi. Minimali statymo suma - 10000 eurų. Maksimali - 50000 eurų. Totalizatoriaus eigoje statymų sumos gali keistis. Pastatymo eiga: Užregistruojate savo statymus šioje temoje, tada ieškote manęs žaidime ar TeamSpeak'e ir turite paduoti statomą sumą. Jeigu ji nebus pad2 taškai -
"HERMES" giveaway
Anthony_White ir kitas sureagavo į Ruski est? už temą
Sveiki visi, kaip matote rengiu automobilio hermes giveaway, jis vyks iki 2016.08.05 20:00. Ką jums reikės padaryti? Komentaruose parašyti savo Vardą_Pavardę, šiame giveaway savo V_P rašyti galite tik vieną kartą, mygtuko "PATINKA" spausti nebūtina, bet jeigu norite prašom HERMES su šokia tokia info.2 taškai -
GIVEAWAY iš gražios ,,Turismo''
Lukas_Fortuna ir kitas sureagavo į #Pro už temą
Sveiki garaže radau visai gražią ,nenaudojamą mašiną tai yra TURISMO Tai va ,žadu ją atiduoti vienam iš jūsų !! Ką jus reikės padaryti? Tėsiog užpildyti ANKETOS ŠABLONĄ (Bus apačioje) Laimėtojas bus renkamas 2016/08/04 15:00 TURISMO išvaizdą: http://imgur.com/a/ZzHFZ Anketos Šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ką veiksite su šią mašiną? : Ar tikitės laimėti? : Spausti ,,PATINKA'' nėra būtiną ,bet kas paspaus didelis AČIŪ ,tam tikrai nebus gaila atiduoti šią mašiną Na ką gi ,sėkmes visiems!!!2 taškai -
[0.1.6.4] Pasiūlymas serveriui: užmokestis už vagoną
Mrs Nobody ir kitas sureagavo į Tadas_Nba už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: T'Nba • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Bedirbant policijos departamente pastebėjau, tai jog kuomet teisėsauga išlaiko vagoną nesusprogdintą ar su pilnais paketais ir už tai nieko jie negauna. Norėčiau pasiūlyti, jog jei vagonas sprogsta su neišimtu nei vienu paketu, nesvarbu ar su sprogusiomis durimis ar ne, teisėsauga gautų kažkiek pinigų į pelną, kaip pavyzdžiui, išminuotas interjeras duoda, tiek panašiai galėtų duoti ir išlaikytas vagonas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiek teisėsauga gautų daugiau pinigų, tiek bū2 taškai -
Peikiu Lucas_Patriot (super daininką)
Johnny Mangano ir kitas sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Gerai iškart pažymiu tavo rašytame papeikime paskutinių dviejų nuotraukų nebuvo. Buvo atsižvelgta į situaciją, kad buvai tiesiog surakintas. Tavęs nei tikrino, nei įtarimą dėjo. Už tokią netyčinę klaidą atleisti galima, juolab kažkoks asmuo šalia tavęs stovėjo tai 6 paspaudus gal ne tą surakino. O dėl tų įžeidimų gerai žmogus virš manęs pasakė. Kai išmoksi gerbti kitus - jie gerbs tave. Neleisiu, kad kažkoks gaujinis pjautų ant manęs kai jam max 13 metų ir manęs realybėj nei kiek nepažįsta. Surenos, prašau jūsų. Baikit su tais papeikimais, juokingai atrodot.2 taškai -
Tomas_Svilpa Lban Easy_Snow
Ralph_Pendelbury ir kitas sureagavo į #Pro už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tomas_Svilpa • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Easy_Snow • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Administratoriaus privilėgijų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/mGnhq, http://imgur.com/a/gzfDZ2 taškai -
JAMAL'W AVATARS [V5]
Vialpando_Cesar ir kitas sureagavo į Tommy_Salvatrucha už temą
Gražūs avatarai tikrai , bet kolkas turiu savo viena gal kada ir paimsiu. Malačius gražūs tikrai.2 taškai -
Autosalonas "Luxus"
Doom_Boom sureagavo į Marko_Escobar už temą
Iš pavadinimo "Luxus", tikriausiai, mintyse kilo asociacijos su marke Lexus, arba prabanga (angl. luxury, luxe). Tai reiškia jog prekinis ženklas "Luxus" garantuoja tik kokybišką pasiūlą reikliausiems klientams. Salono transporto kainos derinamos pagal transporto tune retumą, unikalumą. Kuo transporto tune retesnė, pilnesnė, gražiau suderinta, akiai patrauklesnė - tai tokia savaime bus ryškiai brangesnė, tačiau kaina atitiktų tai kiek dėžių tektų įsigyti jog gautumte kažką panašaus. O pagrindinis kainų rodiklis yra grindžiamas šioje temoje pateikta informacija. Kaip jau suprantate1 taškas -
Pristatau Miss_Dion
Edva_Might sureagavo į Miss_Dion už temą
Sveiki. Esu Indra, 16 - metė mergina. Gyvenu bei mokausi Alytuje. Į šį serverį atėjau su mintimi siekti kažko aukščiau nei paprastos serverio žaidėjos, ką manau ateityje tikrai įgyvendinsiu. Esu Alytaus krepšinio komandos Dzūkija palaikymo šokėja, bei gyvenimą su šokiais sieju maždaug 10 metų. Pagrindiniai mano charakterio bruožai - didelis noras lyderiauti bei didelis pasitikėjimas savimi. Nenoriu čia vardinti daugiau charakterio savybių, manau bėgant laikui patys pamatysit jas... Jeigu kyla dar klausimų rašykit komentaruose... Kontaktiniai duomenys - asmenine žinute.1 taškas -
Blogas - Apie Mane
Daniel_Wellington. sureagavo į Frank_Wild už temą
Sveiki. Nusprendžiau parašyti dar viena bloga. Tik šį karta jis būs apie mane. Esu Gytis man 21-eri. Gyvenu Kėdainių Rajone , Josvainiu miesteli. Esu gan šiltas žmogus bei geranoriškas. Nesu nei geras nei blogas tiesiog toks per viduriuka normalus berniukas. Galima sakyt turiu daug savybių , bet blogu labai mažai. Galiu but bet koks žmogus , galiu tapti kokiu tik noriu. Žiauriai patinka tamsa kaip atsiranda žvaigždės visos ir kiti smagus dalykai. Patinka ir šiaip tamsa , kurioj gali paskęsti su gera muzika (Micro One ir t.t) Domiuosi visata ir kitais dalykais kas1 taškas -
GreenSide.LT parašas CC
jason frost sureagavo į Tommy_Salvatrucha už temą
Sveiki visi katik baigiau daryti parašą nežinojau koki teksta pritaikyti tai pritaikiau šio projekto.1 taškas -
1 taškas
-
Egidijus_Keza užtildė Dvl_Gang
Mantvis Daedo sureagavo į Dvl Gang už temą
Įsižeidei ar kas ? Nieko blogo čia nematau, nei ką pašiepiau nei pažeminau. Dar tu nori, kad tave gerbčiau, kai pats tokias nesamones dirbi1 taškas -
Prašau užtildyti Donovan_Winfield
Vismantas_Mister sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Tema rakinama.1 taškas -
[GFX] Viskas nuo ko reike pradėti
Athelstan sureagavo į Adomaz_Gfx už temą
reiktų pradėt photoshopint nuo balto lapo: išsibandyt visus efektus, susižinot kas kur yra, pasigooglint ką tas daro, ką tas daro, poto pasižiūrėt tarkim pen tools tutorial ir panašiai kai išmoksti visus pagrindus, gali pradėt sukurdamas kelis avatarus be stockų, o su išmoktais pagrindais. toliau eini į google, susirandi signature tutorial ir darai sigus. kai atsibos, imi dizainus ir t.t.1 taškas -
Parduodu ◄| BANDITO |◄
Tomas_Quatros sureagavo į Sabas_Brown už temą
Nelabai kažkaip domina į biznį . Arma 3.6 siūlė , ir dar kažkas 4 , nepamenu kas ten toks ;D1 taškas -
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Dzonas_Depas sureagavo į Eddy_Pacany už temą
„Aš Eddy_Pacany, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“.1 taškas -
[0.1.6.5] Rankinis stabdis automobiliams.
Už gera ideja, o del tu gaujiniu tai galima padaryti taisykles tam tikras kad negaletu rankiniu uztraukti per grobimus ar kazkas pns... Arba scripteris galetu padaryti kad auto sistema draustu per grobimus uztraukti gaujiskiams rankinius masinoms.1 taškas -
[0.1.6.5] Rankinis stabdis automobiliams.
Eddy_Pacany sureagavo į Dzonas_Depas už temą
Aš tikrai UŽ, nes maniškę mašiną jau nekartą nustumia į vandenį. Beje galima padaryti, kad mechanikams būtų leista nutemti mašiną ir su užtrauktu rankiniu, o tiem žaidėjams, kurių mašinos ant kelio su rankiniu, butų sprogdinamos adminų.1 taškas -
Įrodymai kad nebūtu dejevimų i až kad specialiai jį išrinkau. http://i.imgur.com/iay0pJO.png http://i.imgur.com/0FXhrfD.png Tai pasveikinkim nugalėtoją iš mano 2 iš eilės daryto giveaway Tomas_Svilpa Jis laimėjo Savanna su tune.1 taškas
-
Darius`Extazy parašas.
Darius`Extazy sureagavo į Ruski est? už temą
Neblogas toksai, bet man kažko truksta. Šaunu, kad daliniesi!1 taškas -
Mercedes-Benz G500 1999 . Pažiurėti verta .
Matt'Payne sureagavo į Titas_Sthanman už temą
"ši mašina būvo išrinkta geriausia metų mašinos modifikaija" Kas nusprendė, kad geriausia metų net mašina ? Šita kreivulė net į top 100 metu neieitu. Srr, bet būtum bent nerašęs, kad geriausia car.1 taškas -
Mercedes-Benz G500 1999 . Pažiurėti verta .
Just Snider sureagavo į Matt'Payne už temą
Nejuokink su savo triperiu .1 taškas -
Lauris Driftas sureagavo į Mantas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Matthew_Bennett • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:200-300k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:4-5 dienų su pertraukom. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:https://www.youtube.com/watch?v=aOAgbcPfXLc logo - http://prnt.sc/c12lnf Dėkui Gruzinai_Sampo už videka.1 taškas -
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eddy_Pacany Ką veiksite su šią mašiną? : Parduosiu, nes serveryje esu naujokas tai labiau reikia saibu Ar tikitės laimėti?: Mažas procentas, kad laimėsiu šita konkursa.1 taškas -
Vialpando_Cesar sureagavo į Tommy_Salvatrucha už temą
Anketos Šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tommy_Salvatrucha Ką veiksite su šią mašiną? : na visų pirma pradėsiu nuo tuo jog serveryje esu naujokas norėtųsi gauti tokia puikia masina vien del to jog dabar kai neturiu ką veikti butu įdomu pasivažinėti bent jau pasivažinėti apsiziurineti gs vietas tikrai noriu šią masina laimėti nes man jos labai trūksta tai tikrai praverstu Ar tikitės laimėti? : tikrai taip1 taškas -
Emigruoju Tommy_Salvatrucha
` Sančhezas sureagavo į Tommy_Salvatrucha už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tommy_Salvatrucha Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandienos t.y 2016-08-01 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Senai žinojau , bet laukiau tinkamo laiko kada galėsiu pradėti čia žaisti. Tuomet žinau jau iš seniau šį projektą , bet neužsukdavau dabar kaip tik pats tas lošti. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes nėra ten įdomu ten pas vaikus ir ožius. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai1 taškas -
Apgavo Tomas_Svilpa
Dwayne_Cortez sureagavo į Isiah_Friedlander už temą
Bet tai Svilpa tu sakai, kad tu nekaltas, ko rašei tada kad tu "laimejai" kai zizas laimejo irparase kad jis laimejo "as" ir tuo paciu metu ir tu parasei kad tu "esą" laimejai... nors ss taip nesimato... žodžiu Tomai pats pasigavai...1 taškas -
Ramus_Twin sureagavo į Dwayne Bond už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dwayne_Bond • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~150'000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 1 dieną. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Nuotraukos su Logo - http://imgur.com/a/84lBc1 taškas -
Gal jau keiskit šitą neaiškų padarą?
Titas_Sthanman sureagavo į Matt'Payne už temą
Gerai,pradedam. Kaip žinai Deivys atbuvo lyderio poste 1 mėnesį su juo kartu ir aš,per tą laikotarpį mūsų gauja atlaikė 2 GSPD direktorių spaudimus,kurie tikrai mums trugdė parsivežti tų paketų iš vagono,kadangi prie Irmanto iš tiesų nelabai ką ir paimsi,taktikos iš tiesų buvo tobulos.Taip pat atlaikėm 3 Nortenų lyderius ir jų komandas,kurie čytino,boomino mūsų fūras,kai męs prasiveždavom paketų.Taip pat ir kenkė,turėjo daug masės,nes priiminėjo žmonęs už kreditus.Mes ir juos atlaikėm.Dabar kai ateinat jūs,mes esam prasigądine visus *cenzūra*us paketus,nes kaip ir matot per mėnesį mums veiksm1 taškas -
Deshawn_Maroya užblokavo Deivys_Jump
Lauris Driftas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Tai mano klaida (mano atspawnintas transportas), aš už tai turiu būti baudžiamas. Atsiprašau nukentėjusiųjų, padengsiu fizinę ir moralinę žalą1 taškas -
Aleskos_Negras sureagavo į Eimantas_Otero už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eimantas_Otero • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~150.000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Užtrukau apie pustrečios dienos kol pabaigiau viską pilnai. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: *Pilnas albumas: http://imgur.com/a/RYd9l Kadangi konkursas reikalauja nuotraukų kur matytųsi Greenside logo, štai jos: http://imgur.com/a/FnwDh Nors norėčiau pasakyti kelis žodžius, nenoriu daugiau šito pranešimo prikišti bereikalingų šnekų, tiesiog palinkėsiu sėkmės visiems dalyvaujantiem1 taškas -
1 taškas
-
Parduodu Sultančik automobilį.
Spyga_Time sureagavo į Jack_Gta už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Gta ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas matosi nuotraukoje: http://imgur.com/NaDFAnu ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/YG3wP ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlyti nuo 250k ◘ Papildoma informacija:1 taškas -
Litas_Pitas vs Mantvis_Daedo
Lucas_George sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Hmh čia pastebėjau pora (Neprotingų) komentarų... Hotai.... Šiauliuose irgi sklido tokios kalbos, bet įrodė pati mokykla, kad ir sportininkai sugeba parodyti mokslo gerus rezultatus, nėra lengva 2 kartus į dieną sportuoti ir mokintis... O patikėkit manim ta mokykla nėra tai BIZO [Vaiknamio] mokykla su pora sportsmenų.... tie tavo vaiknaminei iškelti senai, ir dabar visa teritorija kur priklausė vaiknamiui priklauso mokyklai ir skiriamos didelios lėšos, kad ta mokykla atrodytų ko geriau ir geriau, per tuos metus tos mokyklos deka daug kur nukelevau kur kaikurie net pagalvoti negalite... Ten ro1 taškas -
Pirmasis blogas. Bendžis.
Bendziaks Orbit sureagavo į Derrick_West už temą
Sveikas, tavo blogas gan idomus. Istorija tikrai plati. Mano įspudis apie tavę yra labai geras , tu esi labai draugiškad ir būdamas direktorius nesi pasikėlęs, puikiai sutari su savo darbuotojais ir draugiškai bendrauji. Džiaugiuosi jog dirbu taxi , pas tokį direktoriu. Kurk toliau , sekmės tau.1 taškas