Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.11.18 visose vietose
-
Nuolatinė atranka į projekto komandą,
Mantys_Samperiss ir 20 kiti sureagavo į Rokas už temą
2016.11.18 Atrankos rezultatai, Vycka_Flex. Apibendrinimas, Nuo šiol keisime reikalavimus norint patekti į komandą. Pakaks individualių pasiekimų, nuo šiol turėsite įrodyti, jog esate vertas komandos ne vien tik man, bet ir visiems serverio žaidėjams. Būtent tai pasiremdamas pasirinkau Vycka_Flex. Tikiuosi, jog sprendimu nesigailėsiu ir esant komandoje toliau matysiu iš šio žmogaus tokias pastangas, kurias jis demonstravo prieš, per ir po atrankos. Kalbant bendrai, būtent tik šis vienas žmogus atitiko naujus reikalavimus, todėl jo vardą šiame pranešime ir matome. Tema vėl atvira jūsų21 taškai -
Peikiu naujaji PD drk Frankis_Buggatiz
Mrs Nobody ir 11 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Su direktoriumi apie tokius dalykus jau vakar kalbėjau. Su GSPD paskutiniu metu vykdžiau daug permainų, tačiau naujoji chebra dar nepagavo mano reikalavimų. Gaila jog šie persistengia darbe, nes iki kol supras naują tvarką PD virtuvėje - dalis bus be darbo. Tiesiog tai yra mano individualus darbas su direktoriumi - paruošti jį šioms pareigoms, o tai bus pagrindinis mano darbas kaip apsimetelius paversti tikrais pareigūnais. O iki tol dar bus tikrai visko. Papeikimai yra gerai, tačiau šis papeikimas tuštokas, galima man siųsti įrodymus individualiai. Be to, komentuojantiems drk12 taškai -
Peikiu Medikų pavaduotoją Yagami_Light
Lenis_Kempinis ir 8 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Iš pavaduotojo pasisakymų po šiuo papeikimu akivaizdu jog atsidūrė aklavietėje, pats puikiai suvokia jog galėjo būti priimti ir kitokie sprendimai šioje situacijoje nei atmaz jog "per teamspeaką sakiau jog nešaudytų". Tiesiog galėjai pripažinti, kad pasilinksminot, prisižvengėt tame kanale ir tiek, bent būčiau ramesnis dėl tavo lojalumo man. Tai medikų firma, kuriai visuomet kėliau didžiausius neutralumo reikalavimus. Kaip darbuotojui - priekaištų neturiu, tačiau kaip vadovas - elgeisi nekompetetingai. Pavaduotojui skiriamas pirmasis pavaduotojo įspėjimas. O Dioba Launch praranda galimybę9 taškai -
GFX Greenside.lt parašai [PILDOMA]
Kalcor_Spookie ir 4 kiti sureagavo į Tom_Micro už temą
Sveiki, taigi pagfx'inau parašą greenside serveriui, taigi įvertinkit V2 IŠTAISYTA GRAMATINĖ KLAIDA Jai bus didelis susidomėjimas bus pildoma.5 taškai -
San Fierro NATO base
Pofka_Srd ir kitas sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: M_P 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: Pora d. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: 4. Komentaras apie darbą?: Armija/NATO bazė. Dėkoju Mantviui už pagalbą. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:2 taškai -
Parduodu Turgines mašinas su tune.
J'Excite ir kitas sureagavo į Modestas Mlg už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Modestas_Mlg 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas ss bus 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/RwKR1 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit... 5. Papildoma informacija: Žalia spalva vis dar neparduotos. Raudona spalva parduotos. Bobcat Landstalker Esperanto Hermes2 taškai -
Matt_Escobar ir kitas sureagavo į Enjoy_Kenas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Enjoy_Kenas • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Frankis_Buggatiz • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: PD. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: 1. Per atrankas priiminėja žmonės su atmestina atranka (draugelius).. 2. Nespėjo praeiti 1h firmoje jau 4 ppk už darbuotoju nusižengimus, tai rodo, kad jis imi lempinius žaidėjus kurie nemoka taisykliu.. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:1.2.0, 1.9.0 • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Atmestinos anketos: http://imgur.com/a/x8qcE, papeikimai: http://imgur.com/a/6FXEx, palygin2 taškai -
Gerą dieną, darau prisitatymą, kurio čia dar neteko daryti ( jei neklystu ), kils klausimas kam tai darau ? 1. Prisidėti prie mados, kuri dažniausiai būna naujai kuriamuose projektuose. 2. Atsiranda varliuku, kurie labai turi daug noro ir prašo "parodyt mordą", tai va, temos pabaigoje ji pasirodys. Vardas mano neįprastas - Žymantas ( ne Žygimantas ), draugai vadina Žygiu, Žymiu, man 18 metų, ūgis 1.96, krepšinio nežaidžiu, gyvenu futbolu Gargžduose. Daugelis sa:mp žaidėjų gyvenime daug siekia ir tai pasiekimai labai giriasi forumuose, aš ne toks, mokausi dėl savęs, tam, kad turėti išsilavi1 taškas
-
1 taškas
-
[0.1.6.5] Pasiūlymas DM arenai.
San_Good sureagavo į Modestas_Light už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Modestas_Light • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti, kad nevisų arenų dizainas būtų toks pat, pavyzdžiui 1-oji arena galėtų būti tokia pati, 2-oji galėtų būtų atviras laukas, 3-oji arena įvairus labirintas ir taip, kad nebūtų tokios pačios arenos dizainas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai galėtų šaudytis įvairiuose arenose ir tai paįvairintų ją.1 taškas -
[LQ] Yosemite || San Andreas SHERIF
Dainius Callidi sureagavo į Ben'Ocetter už temą
Sveiki, esu Benas_Ocetter, dalinuosi Automobilio Rancher modifikacija. Modifikaciją radau, labai daug šios modifikacijos linkų neveikia, todėl nusprendžiau ja pasidalinti. Modifikcija gera, yra "easter eggų", vienas žmogus jos ieškojo ir jam nepavyko atrasti, todėl dalinuosi ja čia, kad visi galėtų ją atrasti. DOWNLOAD1 taškas -
[Ieškau] PD Skins.
spagėtis sureagavo į Modestas Mlg už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Modestas'Mlg 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Skins 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: geriausia kad būtų pd skinai ne hq o šiek tiek patobulinti ta prsm kaip lt frankio, bet jie man neveikia kažkodėl, geriausia lq patobulinti skinai (tarkim lietuviški ir t.t) kad veiktu ant musu srw msr skinu 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?:xxx1 taškas -
Hud by Mlg.
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Modestas_Mlg 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Hud, font, texture. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Hudas editintas iš default, font'as rastas, textura taip pat. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: - 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: - 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: Map/Radar textur'a: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-maps/55313-radar-new-texture.html Keičia tekstūrą iš default į patobulintą. Hud ir t.t: http://www115.zippyshare.com/v/G8ce41 taškas -
Las Venturas NATO base
Frančas sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Las Venturas Nato bazė Sveiki, taigi sumapinau karinė bazę su pakilimo taku. Laukiu jūsų nuomonės, bei komentarų ! Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);1 taškas -
Drifting in Las Venturas airport
J'Skinny sureagavo į Paulius'Rays už temą
Dalinuosi savo senu video, noriu išgirst nuomonių apie jį. Galvoju vėl pradėt driftint ir kurt klipus.1 taškas -
Smoke_Piktas BANNED Dioba_Launch
Rage Assassin sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dioba_Launch • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piknaudžiavimą, užblokavo paprastą žaidėją ir komandos narį. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/xIGph1 taškas -
Tom_Micro sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
Darbai ganėtinai gražūs. Sėkmės tobulėjant1 taškas -
Smoke_Piktas [Lauris_Drift] MUTED Aurimas_Gang
Lauris Drift sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Smoke_Piktas [Lauris_Drift] 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Aurimas_Gang 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Flood 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/253a6901370cb7122a6f189f1c905e1e192.jpg 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://imgur.com/a/iM5uC1 taškas -
Rage_Assassin užblokavo Tankas_Asasin
Vycka_Flex sureagavo į Rage Assassin už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rage_Assassin • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tankas_Asasin • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (wallhack) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : jei video neberodys turiu nufilmavęs savo.1 taškas -
Pagalbos dingo pinigai is ranku
Vycka_Flex sureagavo į Rokas už temą
Jūs tuos pinigus buvote gavęs už parduotą butą, o tą butą nupirkęs žaidėjas paprašė mūsų pagalbos teigdamas, jog tą butą nupirko netyčia. Tokiu atveju už butą gauti jūsų pinigai buvo atimti ir atiduoti tam žaidėjui, kuris prašė mūsų pagalbos, o jums buvo grąžintas butas. Jeigu turi daugiau klausimų šiuo atveju, tai rašyk asmeniškai man. Tema rakinama.1 taškas -
Drifting in Las Venturas airport
Paulius'Rays sureagavo į Michael_Toreno už temą
Drouugeli, savoj formoj1 taškas -
Jeremy Santos sureagavo į Mrs Nobody už temą
Bako_Tobako čia tas, kur Medikų firmos drk buvo senai? Nu jei taip tai, kaip ryžyno buvęs gfx'eris tai galėtum geriau manau1 taškas -
Ahujienas parašas. Priderintos spalvos, tas 3D efektas, nu žodžiu gražu. Tik gal atrask žaidimą reikėjo po apačia lygiuot, o ne šone.1 taškas
-
Tom_Micro sureagavo į Pacan Marozas už temą
Gražus darbas, norėčiau pamatyti dar tavo darbų.1 taškas -
1 taškas
-
[KITA] Aftermath textures
Tomas_Gokusan sureagavo į Lil_Uzi už temą
HARMONY OAKS JEFFERSON MOTEL JEFFERSON MOTEL INTERIOR BEE HIVES, IDLEWOOD PROJECTS IN EAST LOS SANTOS, SEVILLE & GANTON LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT HQ GANTON GYM EXTERIOR GANTON GYM INTERIOR EL CORONA CRYSTAL GARDENS https://www.upload.ee/files/5942966/Aftermath_Textures.rar.html credits: aftermath1 taškas -
Prisistatau Dvl Gang
Mard_Volli sureagavo į AkA už temą
swx drg , neblogai save pristatai . Ka vakare?1 taškas -
Matt_Escobar sureagavo į Perfect_Lad už temą
Mano nuomonia jis taip ir dare nes aš buvau prirašes žiauriai daug ir visai nieko ir ten buvo kita anketa ir tas žaidėjas paraše noriu į PD nes nėra gaujiniu ir pateko . Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus.1 taškas -
1 taškas
-
pagalba su butu pasibugino ir nusipirko netycia
Matt_Escobar sureagavo į Rokas už temą
Žaidėjas, iš kurio pirkote butą visų pinigų nebeturėjo, todėl grąžinome tiek, kiek jis dar turėjo (239.981€). Butas sugrąžintas jo savininkui. Tema rakinama.1 taškas -
Parduodu mocą, tačkę.
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Modestas_Mlg 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): sabre, sanchez. ss viskas 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/Jef3k 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: siūlom, abi tr priemonės yra parduodamos.1 taškas -
GSPD Rinkimai. Netikėtumai ir atradimai.
Mad'Rmx sureagavo į Marko_Escobar už temą
Tai ką gi, serveryje 'violetiniams' pirtis! Jau pakankamai pažinau kandidatus per rinkimų laikotarpį. Pildančių buvo ar aštuoni, tačiau skaitomi tik trys variantai. Jeigu atvirai - nei vieni rinkimų dalyviai nepateikė nieko kad atitiktų mano minimalius reikalavimus, tad antroji rinkimų mechanikos dalis čia lemia praktiškai viską. Kas tie skaitomi, kuriuos pasiryžau analizuoti, tai Death_Sentence, Weed_Gang, Frankis_Buggatiz. Na, minimalios pastangos matėsi iš Golden_Key, tačiau šiame projekte tiek kiek parašei pakaktų gal pavaduotojo pareigos. Weed_Gang, turbūt, pateikei daugiausiai tekst1 taškas -
Peikiu Teddy_Wudson
Alaus_Statine sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Na, ačiū už papeikimą, pastaruoju metu taip prastai dirbu, tik visi peikia. Jūsų tema buvo ne toje skiltyje, jei neklystu - TS užblokavimo, ar tiesiog užblokavimo, nors anketa yra užtildymo, todėl Egidijus_Keza man į skype numetė temos nuorodą, ir paprašė sutvarkyti. Na, yra tokia taisyklė, kad tema turi būti savo skiltyje, taigi už tai Jus ir nubaudžiau, bėje, tai nėra tragedija, kadangi įspėjimas tik žodinis, ir vis dar skaitosi, jog turite 0 įspėjimų. http://prntscr.com/d7zk7t Jeigu neužtenka įrodymų, o aš manau, jog neužtenka, prašau aukštesnės administracijos, kuri turi priėjimą1 taškas -
Unban Matthew_Bennett
Alaus_Statine sureagavo į Mantas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Salvatore_Russo • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://imgur.com/a/yJZYo • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://imgur.com/a/yJZYo1 taškas -
HUd
Snowas'Y sureagavo į Modestas Mlg už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Modestas'Mlg 2. Kokios pagalbos jums reikia: Paaiskinkit kaip sutvarkyt 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Yra hud.txd failas, yra vienas hudas. Pakeiciu hud, t.y is default i mano editinta kuri esu i zippyshare ikeles, ji pakeiciu su esamu bet hudas nepasikeicia. bandziau visus failus pakeist i defualt, perrasyt gta ir etc. niekas nepadeda. any ideas?1 taškas -
rep apie ryža edga
Matt Payne sureagavo į Dainius Callidi už temą
Visi taip prašot. Ėmiausi iniciatyvos. https://www.youtube.com/watch?v=sks7aiousfE1 taškas -
FastMap ir kaip reikia ja isirašyti.
Paulius_Gied sureagavo į Tommy_Gallardo už temą
Šablonas skirtas norintiems dalintis sava ar surasta modifikacija: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Denas_Bmw. 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Kita. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rasta. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: https://yadi.sk/d/GTaWjP6StEBu5 Kaip reikia isirašyti fastmap. 1.Atsidarome dowload link ir paspaudžiame kur šone yra parašyta dowload. http://imgur.com/a/JaVHH 2. Kaip1 taškas -
Pristatau R_Smailys
R_Smailys sureagavo į Johnny_Alvarez už temą
Sveikas,malonu susipažinti! Atsimini mane1 taškas -
Linkėjimai Capeliui nuo Maxo [Aids..lt]
Frančas sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Krč Maxas iš širdies perduoda linkėjimus Capeliui, bet jam sunkiai sekėsi ištarti gs.lt, nesmerkit nuo jis stengies iš širdies, bet jam biški sunkiau. VIDEO1 taškas -
,,giveAway'' iš Sultan automobilio !
Baronas_Lietuvos sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Kadangi žmonės pradėjo maišytis kelinti užpildo buvo pasikliauti šoniniai skaičiai [ Dešinėj viršuj virš jūsų post ] [ H Tag (#) ] VIDEO su nugalėtoju. Laimėtojas Baronas_Lietuvos prašau susisiekti per 24val.1 taškas -
Sukurk savo svajonių namą!
Baltasis_Sniuras sureagavo į Mantvis Daedo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet. Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi !1 taškas -
Apie pasiekimus,
Tautvidas_Krisci sureagavo į Rokas už temą
Apie pasiekimus, 2016, birželio 17d. Prašau nepadėti jokiam žaidėjui (draugas ar ne draugas - nesvarbu) pasiekti pasiekimų, nes pasiekimai skirti kad žaidėjas juos pats pasiektų. Šiuo atveju taip pat yra apgaulės tikimybė ("duok namą ar butą ant pasiekimo", "duok 5mln ant pasiekimo"), nes internetinės draugystės dažniausiai būna trumpalaikės, todėl dažnai žaidėjai apsimeta draugais ir gavę tai ko nori tepa slides. Administracija tokiais atvejais nieko negrąžina, nes dėl to esate kalti patys ir tokiais atvejais visą atsakomybę imatės ant savo pečių.1 taškas -
Prisistatau Dvl Gang
Dioba_Launch sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
Sw lops malonu susipažint sekmės.1 taškas