Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.12.11 in Pranešimai

1. Atrankos rezultatų reziumė, Kandidatų skaičius, kaip jau ir įprasta Policijos Departamento direktoriaus atrankoje, paprasčiausiai nuvilia, nors man asmeniškai, šios pareigos yra vienos įdomiausių projekte. Tikiuosi, jog ši situacija keisis po artimiausių serverio atnaujinimų, kai Policijos Departamentas atsilaisvins nuo kai kurių darbų susijusiu su gaujomis. Bendrai vertinant šios atrankos kandidatus, tai turbūt būtų galima įvertinti tik vieno žmogaus kandidatūrą, kadangi likę kandidatai savo pateiktose kandidatūrose pritrūko žinių apie pačią firmą, todėl šiai dienai jų kandidatūra nėra toki
    14 taškai
  2. Sveiki, sukuriau savo pirma video, nesu kures kazko panasaus tai ir kaip matot daugiau visko uzima visokie pasivazinejimai ir kitas meslas negu veiksmas, gal net ir ne ta muzika pataikiau, bet kaip sakoma pirmas blynas visada prisviles Negailekit kritikos.
    8 taškai
  3. 4 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Velnelis_Camel • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Logi_Call • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinima • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=Klses2UXW1g
    3 taškai
  5. Rokas

Apgavo Only_Fague {2m}

Žaidėjas turi 24 valandas pervesti pinigus "nukentėjusiam" žaidėjui. Kitu atveju į visą šį reikalą įsikišiu ir nubausiu visus kaltus griežčiausia bausme. ​Išsprendus šią problemą be mano įsikišimo būtina įdėti nuotrauką, kuri įrodys, jog viskas išspręsta.
    3 taškai
  6. Dvl Gang

Prisistatau Dvl Gang

Gerą dieną, darau prisitatymą, kurio čia dar neteko daryti ( jei neklystu ), kils klausimas kam tai darau ? 1. Prisidėti prie mados, kuri dažniausiai būna naujai kuriamuose projektuose. 2. Atsiranda varliuku, kurie labai turi daug noro ir prašo "parodyt mordą", tai va, temos pabaigoje ji pasirodys. Vardas mano neįprastas - Žymantas ( ne Žygimantas ), draugai vadina Žygiu, Žymiu, man 18 metų, ūgis 1.96, krepšinio nežaidžiu, gyvenu futbolu Gargžduose. Daugelis sa:mp žaidėjų gyvenime daug siekia ir tai pasiekimai labai giriasi forumuose, aš ne toks, mokausi dėl savęs, tam, kad turėti išsilavi
    2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Duffas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad eitu viela panaudoti tarkim daugiau dalyku kad su viela eitu priejus spaudinejant Y raide eitu atrakinti drauga. tai būtų geriau galėtum išlaisvinti drauga kai tarkim negalima rakinti kai yra 3 gaujiniai policijos pareigunas surakina kai esat tarkim 2 ir tu greit išlaisvini drauga ir pabėgat • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų orginaliau bei būtų lengviau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikit
    2 taškai
  8. Atsiųsta į až. Bus atsiųsta į až. Bus atsiųsta į až. Kitų užsakymus priims Ewanderis.
    2 taškai
  9. cia ziuriu "gaujiniai" gudrus pasidare, kaip narkus uzvartoja, efekta uzmeta
    2 taškai
  10. Labas, norejau parasyti i /vc, buvau atsiprases ar kzk pns. [01:53:13] {f99c00}VIP narys [{ffca16}Cleme_Tean(9){f99c00}] sako: {ffca16}palaikinau [01:53:15] {f99c00}[VIP CHAT][{ffca16}Cleme_Tean(9){f99c00}] sako: {ffca16}oj
    2 taškai
  11. Atsiųsta į až.
    2 taškai
  12. Iš kur man gaut Renaldo retexturintą ir neplatintą skiną?
    2 taškai
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė) : Justas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 2000.01.21 • Jūsų gyvenamasis miestas: Mažeikiai • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - • Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksmas, bendraujantis, ir tt. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Begiojimas (rekordas 24.3 km) • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Patyręs sampe, visi rimti gangsteriai žino. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Nieko laisvalaikiu neveiki
    1 taškas
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ryan_Collins 2. Kokio stiliaus šios dainos? (repas, pop, įvairios ir t.t.): Apačioje bus aprašyta, tai bus visas kanalas. 3. Grojaraščio nuoroda (įsitikinkite, kad grojaraštis padarytas viešas, kad jį galėtume sekt visi norintys): Viskas bus apačioje. Phenomenal - Youtubes muzikos kanalas, skirtas šiuolaikinės muzikos mylėtojams. Šiame kanale pagrinde yra publikuojami bei propoguojami EDM, Deep House, Future House ir Club House stilistikos kūriniai. Kodėl būtent mano kanalas? Jau manau esate dauguma pastebėja,
    1 taškas
  15. Grafikos parduotuvėlei galite įsigyti šiuo metu tik: AVATARUS/SIGNATURE Anketa: Norimas tekstas: Norimas Antrinis tekstas (Nebūtinas): Stock'as: Dydis (Patariamas 200x200): SIGNATURE ANKETA Norimas tekstas: Norimas Antrinis tekstas (Nebūtinas): Stock'as: Dydis: (Patariamas 450x150) Pageidaujami effektai arba galutinis vaizdas: Taisyklės: Privaloma užpildyti visus laukelius. Už kiekvieną darbą labai būsiu dėkingas jeigu atsiskaitytumėte nors +REP.
    1 taškas
  16. Sveiki, Taigi pagalvojau sukurti temą kur biški galėčiau pasidalinti su savo avatarais. Būs visko po biški. Jeigu reikia daugiau tai rašykit į pm. pasistengsiu surasti. Nepagailėkit Ant žalio paspaust žinoma kas norit . IŠVIS TURIU APIE 300 AVATAR NUOTRAUKŲ. REIKIA AVATARŲ? RAŠYKIT A.Ž.
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Logi_Call • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Velnelis_Camel • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://www.part.lt/perziura/120070a1d9640196ad9a114e11b8486d134.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://www.part.lt/perziura/b2126f3de4758d9966db1bf40aec2754467.png
    1 taškas
  18. Sits ale vierhas mldc lydas sureno buves krc nesiraukit nupis su patranka krc
    1 taškas
  19. Nuplikai Mantvi Sw chebra
    1 taškas
  20. Stratuma palaikyk man ) ryt nupirksiu
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aleksas_Mint • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūliau į tdėžes įmest porą "nestandartinių" tune dalių kaip "modifikuotas spidometras", "kokybiškesnis akumuliatorius" ir panašiai, šios tune dalys pridėtu tam tikrų bonusų prie mašinos, t.y : Modifikuotas spidometras : turint šią tune dalį tr.priemonė važiuotu didesniu km/h greičiu (jos realus greitis išliktu toks pat, tik rašytu didesnį km/h) ko pasekoje - greičiau kylanti rida ARBA tiesiog pridėtu kažkiek % jog greičiau kiltu rida Ilgo tarnavimo akumuliatorius : turint šią tune dalį tr.priemonės elektros užt
    1 taškas
  22. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Misteris_Pro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  23. Putinas

mp banned bg

tavo bedos kad veluoji taisykles zinai kad per 1h reikia ikelti. sy karta pacanas neisisuksi.
    1 taškas
  24. Anketa netvarkinga. Neįžvelgiu, žaidėjo nusižengimo.
    1 taškas
  25. Atblokuotas sėkmingai.
    1 taškas
  26. Dėkui! Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  27. 1 taškas
  28. Rokas

Apgavo Domas_Focus

Žaidėjas Domas_Focus turi 24 valandas rasti bendrą kompromisą su nukentėjusiu žaidėju, kitu atveju įsikišus man apgavikas bus baudžiamas be jokių įspėjimų. Radus bendrą kompromisą būtina įkelti įrodymus vaizdinės medžiagos pavidalu.
    1 taškas
  29. :DD daina vien zjbs kelk toleu tokius videjo
    1 taškas
  30. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :D'Destiny • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Cortez • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai (Norėjo pailsėti nuo samp'o) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/361d6bc34cb6af4503229d23327b30fc407.png
    1 taškas
  31. Wery nice Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  32. :DD *cenzūra* Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  33. Kandidatai analizuojami, Tema rakinama.
    1 taškas
  34. Anketa tvarkinga. Įspėjimas visiems! Žmonės, atidžiau žiūrėkite už ką dedate [MUTE], nes nuotraukose matosi viena, o užtildyta už kita. Šį kartą padariau išimtį, bet atminkite, kad to visados nebus, taip, kad pradėkite atsakingiau žiūrėti į tai ką darote ir išvengsite nemalonumų.
    1 taškas
  35. tai sūrius reikia išvyt, gadina vaizda
    1 taškas
  36. fuckas

maladiec, geri stockai, avatarai neploxi, daugiau tokių !
    1 taškas
  37. Atsiųsta į až. Kaip viską nemokamai dalinu,tai daugiau tiek daug neieškosiu.
    1 taškas
  38. Ena Šikt kaip gražiai, nesveikai ačiū. REP
    1 taškas
  39. Atrankos rezultatų reziumė, ​Bendru kandidatų skaičiumi esu patenkintas. Esu nustebęs, jog dauguma žaidėjų nesupranta direktoriaus pareigybių ir ką konkrečiai direktorius turi daryti serveryje. Daugumos paminėtas pareigybes priskirčiau ne direktoriui, o silpnam pavaduotojui, kuris ne vadovauja, o prižiūri firmą. Taip pat esu nustebęs daugumos paminėtu atrankos mechanikos "idėja". Jeigu iki šiol direktoriai taip rinkosi darbuotojus, tai manau greitu metu teks peržiūrėti kiekvienos firmos vadovo keliamus reikalavimus atrankos metu, bei tolimesnius atrankos etapus, nes tai paprasčiausiai mano
    1 taškas
  40. Tai, kad net to aimo nereikia jau iškart pasigavai su dienos modų ir hudu,fontu
    1 taškas
  41. fake pagreitintas video
    1 taškas
  42. Saunu, Jau uzprenumeravau pries 2 sav , ir tik dabar suzinojau kad lietuviu projektas, Saunu, Manau geriau negu cossfy , )) Sekmes kuryboje!
    1 taškas
  43. Šeip nereikia kartoti tuos pačius žodžius ką dvl sakė.
    1 taškas
  44. Buvo 2 lucky event'ai, nauja idėja, sugalvota Cristiano_Capelli ( ačiū jam, iš tiesų įdomus event'as:) ). Pirmasis buvo tik išbandymas, kuriame nuo pat pradžių reiškei savo neigiamas emocijas ir replikas, kaip tau nepatinka event'as, koks jis *cenzūra* ir panašiai. (http://prntscr.com/d6qlhs) Aš tokių dalykų netoleruoju, už savo žodžius reikia atsakyti, o kadangi tu pareiškei, kad Lucky event'as yra *cenzūra* - tai nedalyvauk, kam eit į antrą event'ą? Aš tave nužudžiau, nes nesiruošiu klausyti tavo neapykantos ir event'o peikimo be argumentų antrą kartą, o tada tu nužudei mane, event'o rengėją
    1 taškas
  45. Eligijus.

Darbų parašai.

Sveiki , Neturėjau ką veikt tai greit padariau kažkokius tai darbo parašus. Vertinam.
    1 taškas
  46. Patiko? spauskit žalia knopke ir užmeskit like ant video HD 1080p
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.