Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.07 in Pranešimai
-
Atsiliepimai apie mūsų projektą,
Tony_Express ir 17 kiti sureagavo į Rokas už temą
Atsiliepimai apie mūsų projektą, Šiame forume galite pateikti savo išsamią nuomonę apie projektą. • Atsiliepimas neturi pažeisti jokių forumo taisyklių; • Atsiliepimas yra Jūsų subjektyvi nuomonė, todėl jo forma negali nukrypti; Atsliepimą kurti naujoje temoje, šiame forume. „Greenside“ administracija 2017, sausio 7d.18 taškai -
Minde_Johnson atsiliepimas apie projektą,
Dovas_Aleksandra ir 12 kiti sureagavo į Minde_Johnson už temą
Atsiliepimas apie GreenSide.lt projektą, Viskas prasidėjo du tūkstančiai penkioliktųjų metų sausio kažkurią dieną. Tuo metu dar apie tokį projektą net nebuvau girdėjęs, o pagalvoti kad kažkada kažkur išvysiu kažką panašaus nebuvo nei mažiausios vilties. Laikui bėgant aš skaičiau, domėjausi įprastu sa-mp pasaulio gyvenimu, kūrybiniu procesu ir po kurio laiko aš išvydau tai ko niekada nesu matęs, tai kas nuo pat pradžių mano akiratį išplėtė visu šimtu procentų ir dar daugiau, tai kas skatino mane ir toliau ieškoti savęs, radau viską ko visada norėjau iš lietuviškųjų sa-mp projektų !13 taškai -
Cleme_Tean atsiliepimas
Bam_Bam ir 9 kiti sureagavo į Cleme Tean už temą
Anksčiau teko žaisti kituose samp serveriuose, bet dėl atitinkamų aplinkybių teko bėgti į kitą serverį. Samp pradėjau žaisti 2010 metais ir žaidžiau iki 2012 metų. Grįžau į sampą 2015 metais. Skaitausi lyg ir senbuvis, todėl mano pasakyti žodžiai turės pagrindą. Greenside žaidžiu nuo 2016 metų pradžios. Pirmasis įspūdis buvo ganėtinai keistas. Aš nesitikėjau tokio pobūdžio sistemų. Buvau pripratęs prie paprastų sistemų(2010 metų). Man asmeniškai labiausiai patiko galimybė turėti daugiau automobilių(33). Be abejo yra svarbesnių sistemų į kurias įdėjo daug pastangų. Serverio automobilių kainos s10 taškai -
Frankio atsiliepimas
Inks_Smash ir 8 kiti sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Kai prieš daugiau nei metus pradėjau žaisti GreenSide serveryje, visi mapp darbai pasirodė labai gražūs, tvarkingi, aptikau čia nemažai nematytų sistemų, nėra nuvalkiotų GTA interjerų, visiškai visi yra pakeisti ir tai mane sužavėjo. Ekonomika, kaip per tiek laiko serveryje yra tikrai labai stabili, kadangi Rokas labai stengiasi ir jam neblogai sekasi gelbėti ją visokiausiais būdais, ką sugeba ne daugelis savininkų. Kai atėjau žaidėjų skaičius buvo nedidelis, tačiau per metus žmonių skaičius padidėjo ir yra pasiekęs tą ribą, kurios kaimeliuose nebegalima peržengti, tad jeigu žaidėjų skaičius i9 taškai -
Laba diena, mieli skaitytojai, Tik apie šį projektą sužinojęs supratau, kad tai konkurencija kiekvienam populiariam serveriui Lietuvoje - garantuota. Visgi atkreipus dėmesį į savininkus buvo aišku, kad tai rimtai nusiteikę asmenys, su konkrečiais tikslais, kuria projektą. Bet net nebūčiau pagalvojąs jog jie tikri melagiai (nepagalvokit blogai). Citata iš projekto aprašymo : Serveris kuris nepakeis nieko? Ar tikrai? Jis pakeitė daug, pakeitė ekonomikos suvokimą kone kiekvienam projektui kuris norėtu kurtis ar jau yra įsikūręs. Būtent per šį projektą, dėl jo susidomėjimo, kito‘ kitų server8 taškai
-
GreenSide.LT | Juodasis perlas
Arvydas_Katkus ir 3 kiti sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
tai va su juoduoju perlu ir įgula užpuolėme juodabarzdžio laivą4 taškai -
Pablo_Bandit atsiliepimas apie projektą
Pusbrolis_Antanas ir 3 kiti sureagavo į Pablo Bandit už temą
Taigi išaušo metas ir man kaip serverio paslaptingajam senbuviui išreikšti mintis ką manau apie serverį nerašysiu liaupsių tik dėl to kad susilaukčiau liaupsių ar like man to nelabai ir reikia kalbėsiu apie tai kas iš tiesų yra serveryje. 1.Dalis tai Naujokai šiame serveryje jie tikrai neužmiršti šiame puikiame unikaliame serveryje,jų nuomonė projekto administracijai yra tikrai svarbioi vietoi .Nes serveris be naujokų ne serveris.Administracija tikrai padeda,suteikia pagalba serverio naujokams ,padeda apsiprasti.Kartais ne pinigine prasme o psichologine- patarimais,iniciatyviniais žodžiais i4 taškai -
Unban Cleme_Tean (praseu)
Venc_Loo ir 2 kiti sureagavo į Jamal'Washington už temą
Neatbaninkit, jis nooobas [NO ISP] Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;3 taškai -
Peikiu Mediku Pavaduotoja Rage_Assassin
Vainius_Boykaa ir 2 kiti sureagavo į Rage Assassin už temą
Kokie mano buvo reikalavimai dirbantiems šioje firmoje? Imti iškvietimus bei palaikyti darbo komandoje tvarką bei "sugyvent" kiek įmanoma draugiškiau. Racijoj prasidėjo pykčiai, jie kėlėsi ir į TS3, buvo daug poke'ų apie tave, iš tavęs ir pnš., tačiau ne į visus juos buvo griežtai atsižvelgta. Vis dėl to, jeigu tu gavęs 2 įspėjimus nesugebi susiprasti, kad įžeidinėjimų/stūmimų racijoje nepageidauju, toliau tęsi savo "Bairius" ir keli kažkokį nepasitenkinimą visoje firmoje aš ėmiausi atitinkamų veiksmų. Įrodymai: http://imgur.com/a/AOqeG(paskutinis įspėjimas) http://imgur.com/a/mPVun(Tav3 taškai -
Pacan_Marozas atsiliepimas apie projektą!
Take_Risks ir kitas sureagavo į Pacan Marozas už temą
• Taigi turbūt mane jau visi žinot, projekte žaidžiau jau ganėtinai ilgai, todėl ir galėčiau truputį apie jį papasakoti senbuvio akimis. Pirmiausią norėčiau pradėti apie darbus. Jooo... Sistemos darbų tikrai unikalios, vien pradedant šiukšlininkais ir baigiant policijos darbu. Taigi pradžiai papasakosiu truputį apie kiekvieną darbą. Pradėsiu nuo darbų be direktoriaus pakvietimo. • "UAB" Švarina - jooo, nu čia tai tikrai padaryta kaip realybėje, šiukšlininkas atvažiuoja prie konteinerio, paima šiukšlių maišą ir deda į mašiną. Prisikrovęs pilnai važiuoja į sąvartyną, ten iškrauna surinktas š2 taškai -
Roko_Tero atsiliepimai apie projektą
Eimantas_Otero ir kitas sureagavo į Rokas_Tero už temą
Dar iš dalies serveryje esu naujas žaidėjas, bet jau nebe naujokas, todėl manau, kad savo nuomonę apie projektą jau turiu susidaręs bei nekantraudamas norėčiau ja pasidalinti. Tikrai pasakyti turiu daug ką, todėl viską išdėstysiu atskirose pastraipose, apie atskirus dalykus. Pirmasis įspūdis Pirmą kartą įėjęs į serverį, kaip ir visi naujokai, perėjau visą apmokymų ciklą, paviršutiniškai susipažinau su bendra serverio informacija. Žinoma, norėjosi sužinoti kuo daugiau, greičiau įsilieti į projektą. Pirmas dalykas, kuris mane iš karto sužavėjo - žmonių pagalba. išsikviečiau taksistus, ma2 taškai -
Džeko nuomonė apie GreenSide
Rokas ir kitas sureagavo į Dzekas_Mekas už temą
Prigiregistravęs projekte sėkmingai perėjau apmokymus , išsilaikiau teises , nusipirkau laikrodį , GPS , telefoną ir tuo pačiu įvygdžiau kelis pasiekimus. Tada įsidarbinau į picų išvedžiotojus. Maniau bus ta pati rutina kaip ir kituose serveriuose , tačiau ne! Pastebėjau kad galimą gaminti picas ir pardavinėti. Tai man labai patiko ir dar labiau privertė pasilikti projektę. Laikui einant išbandžiau šiukšlevežius, gaisrininkus , ūkininkus , medkirčius ir kitus darbus. Visi šie darbai manęs nenuvylė , nepriminė kitų serverių. Prisiregistravęs forume pamačiau emigracijas , nieko nelaukdamas emigr2 taškai -
2 taškai
-
Peikiu Mediku Pavaduotoja Rage_Assassin
Paulius_Comon ir kitas sureagavo į Ponas_Krekeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ponas_Krekeris • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Rage_Assassin • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Mediku • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Nes mane išmetė iš darbo dėl įžeidimu nors mane pravokavo kiti bendradrbiai ir aš veinas kėntejau kiti nebuvo išmesti ir net /disp jiem nebuvo kaip man. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius/pavaduotojas privalo atsakyti už savo veiksmus. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://imgur.com/a/O7nHG2 taškai -
Apsnigtų mašinų modifikacija!
Mantvis Daedo sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Frankis_Buggatiz 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: CAR 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rasta. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Apačioje. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Apačioje. 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: Apačioje. INFO: Pakeista nemaža dalis mašinų, kai kurios yra apsnigtos, tačiau kai kurios yra tik apšalusiais langais. Lagg'o man beveik nesukelia visiškai jokio, labai tinka prie žiemos modo, s1 taškas -
Atsiliepimas, - Forever_Young
M A R T Y N A S sureagavo į Forever_Young už temą
Labas, parašysiu trumpa atsiliepimą apie projektą, kaip aš jį matau iš savo pusės, kodėl jis man patiko, ir kodėl pasilikau jame žaisti. Pradėkim, pirmiausiai tai serveris yra pranašesnis už daugeli kitu didžiuliu projektų, turi tokiu sistemų kuriu neturi daugelis projektų ir projektas po truputi plečiasi, serveris tobulėja. Atvykus pirmąją diena į serverį visiškai nieko nežinojau, ir realiai nemaniau jog čia liksiu žaisti nes serveris atrodė nuobodus ir įprastas, kaip ir daugelis kitur užširegistruoji ir žaidi, tačiau prisijungus į serverį perėjus apmokymus sumaniau pasilikti kuriam laikui,1 taškas -
Pamoka kaip pradėti žaisti naujokams
Kenny_Exchase sureagavo į Edga_Boss už temą
Prisiregistruojate serveryje nusistatote savo lytį jūs atsirasite Palomino Creek miestelyje pirmas žingsnis ką patartina daryti tai įvygdyti apmokymus http://imgur.com/a/PuJeE kur reiks per laiką nuvažiuoti iki atitinkamos vietos pabaigus apmokymus patartina apsaugoti savo paskyrą slaptu klausimu įvedus komandą /saugumas http://imgur.com/a/ngQDO apsaugojus savo paskyrą įveskite komandą /pasiekimai http://imgur.com/a/kYjox patartina įvygdyti pasiekimus pagal jūsų galimybes t.y surasti vietas arba kaškur įsidarbinti įvygdžius keletą pasiekimų nuvažiuokite iki vairavimo mokyklos išlaikykite vaira1 taškas -
[J'Juske] Mechanical Interior
Rytis_Topsas sureagavo į John_Juske už temą
Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: John_Juske 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 1 h 3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: - 4. Komentaras apie darbą?: Neilgas, bet ir nesunkus darbas. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:1 taškas -
Parduodu sultaną "vyšnia"
Frankis_Buggatiz sureagavo į Orange'Mst už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Orange_Mst 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius):Viskas foto. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida):Čia 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę:Siūlykite kainas nuo 300k. 5. Papildoma informacija: http://imgur.com/a/6KpTO1 taškas -
Rokas_Torres užblokavo Mantis_Hameri
Mantis_Hameri sureagavo į Rokas_Torres už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Torres • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantis_Hameri • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [ speed hack ] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Jack_Ferdinando banned Gintaras_Zagnum
EurasPitas sureagavo į Lil_Uzi už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Ferdinando • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gintaras_Zagnum • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Superkame geltonas mašinas !
Frančas sureagavo į Mantvis Daedo už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantvis_Daedo 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Sveiki, superku visas mašinas geltonos spalvos. Rida, daužtumas nesvarbus. Mašina ar motociklas taip pat nesvarbus. Siūlykite visi šioje temoje. Svarbu įkelti SS kaip įrodymą. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Siūlo pardavėjęs. 4. Papildoma informacija: Superkamę visas tr. priemones geltonos spalvos. Taip pat galite rašyti žaidime /sms Mantvis_Daedo, Mindaugas_Parkour, Frankis_Buggat1 taškas -
Pablo_Bandit atsiliepimas apie projektą
Pablo Bandit sureagavo į Kenny_Exchase už temą
Labai smagu, kad sulaukiame dar viena tema išskirtinė, perskaičiau truputį ten pradžia iš tikro yra viskas parašyta aiškiai ir tvarkingai. Šaunuolis gerbiamasis, geras rezultatas bei geras iššūkis kitiems temos kūrėjams. Einant prie naujokų tai viskas yra mandagiai bei gerai sukurtos sistemos, puikus apmokymai ne kaip kitur aprodo, o čia pačiam reikia nuvykti iki tos vietos. Tiesiog nerealu ir aš esu nustebęs tiek apie sistemas, tiek tavo atsiliepimų. Geras pavyzdys naujokams, kurie skaitys šią temą !1 taškas -
Teddy_Wudson banned Aivaras_Gannga
cheaterbld sureagavo į Teddy_Wudson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Aivaras_Gannga. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. Iš pradžių pastebėjau, kad skraido taksi mašinos, įvykio vietoje buvo Aivaras. Pradėjus jį stebėti kilo įtarimų kad čytas. Pirmojoje video dalyje gal ir nėra čyteris, tačiau antroje tikrai nepalagino, kai atsiteleportavo į kitą tr. priemonę ir grįžo atgal per sekundę. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/8FmuKpRvrs81 taškas -
Apgavo Green_Skulll
Vycka_Flex sureagavo į Rokas už temą
Puse sumos už tr. priemonę pervedžiau į banką. Apgavikas buvo užblokuotas ir prarado vartotoją. Tema rakinama.1 taškas -
Prašau užblokuoti Tomukas_Tomas
Ema_And sureagavo į Tomukas_Tomas už temą
Pas mane ant loptop'o jie yra šalia ir jeigu aš būčiau atsijungęs tai tu nebūtum manęs sodinęs į kalėjimą jei ką1 taškas -
Best_Puffy užblokavo Zenia_Sweet
Teddy_Wudson sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Best_Puffy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Zenia_Sweet • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnadžiavimas admin privilegijomis • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/b7d3f8b41c452c1b941eac26d0070953502.jpg1 taškas -
unBAN Zenia_Sweet
Tiesiog_Robertas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
pridedami įrodymai dėl ko gavo /kill - buvimas kitoje laivo pusėje, čia taisyklės pradžioje http://prnt.sc/dsndwv taip pat kad buvo event'as - http://prntscr.com/dsnemn iš kur šokai tu? http://prntscr.com/dsnf5i mano piktnaudžiavimo nebuvo, jei nesugebi dalyvaut event'e - nedalyvauk, ir nereik išsidirbinėt. net nemoki elementarių admin taisyklių, o dabar dek už tai.1 taškas -
Best_Puffy užblokavo Zenia_Sweet
Tiesiog_Robertas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
pridedami įrodymai dėl ko gavo /kill - buvimas kitoje laivo pusėje, čia taisyklės pradžioje http://prnt.sc/dsndwv taip pat kad buvo event'as - http://prntscr.com/dsnemn iš kur šokai tu? http://prntscr.com/dsnf5i1 taškas -
Unban Aaron_Jenkins (Bugas).
Luis'Carter sureagavo į Aaron_Jenkins už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aaron_Jenkins • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Vycka_Flexx • Už ką buvote užblokuotas ?: Nesupratau čia bugas ar šiaip kažkoks dalykas vakar žaidžiau sau ramiai iki pirmos nakties viskas atsijungiau viskas tvarkoje prisijungiu banas nesuprantu truputį. Mano vartotojo tas kažkoks kur ant to bano dejo nesu tokio turejas, esu naujokas... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Neturiu nes iš oro čia. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/img/ea596dbaf174d17ef2dd8d0f48a1 taškas -
Zenia_Sweet banned Teddy_Wudson
Tomas_Adidas sureagavo į Kajuto Tasuke už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zenia_Sweet • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimą admin privilegijomis. Nužudė per eventą su /kill komanda. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/DN0eM1 taškas -
1 taškas
-
PARDUOTA
Dainius Callidi sureagavo į Aidas_Krosas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aidas_Krosas 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Balta spalva, geri ratai. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: nuo 125k 5. Papildoma informacija: -1 taškas -
Nuskemino acc ir mane kaltina jog as pavogiau sultaną
Donny_Bravo sureagavo į Take_Risks už temą
Jūs žmonės esat tikrai juokingi, pats per skelbimų lenta Zenia skelbi visados kauliuką žaist ir taip toliau, o dabar jau nori atgauti ką praradai? Nejuokink ir nesimazink, nes tikrai neatgausi, ir nelaikyk Roko durno, jis pamatysi dar ir ban'ą gausi už tokius bajerius. Administratorių atsiprašau tiesiog nebegalėjau, jau žiūrėt nepakomentavęs. Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (žinau, kad teiki šiokią tokią informaciją, tačiau reikia bent kažkokių įrodymų. Be jų kitą kartą į tokias temas nelįsk)1 taškas -
Nuskemino acc ir mane kaltina jog as pavogiau sultaną
Take_Risks sureagavo į Donny_Bravo už temą
Labai įdomu, dėl ko jie nedingo, jei tikrai tavo paskyra buvo pavogta.1 taškas -
Atsiliepimas nuo ruselio.
Raima_Bandiт sureagavo į Rokas už temą
Jeigu žodis yra cenzūruojamas nereiškia, jog mes jų negerbiame. Tiesiog šis žodis yra cenzūruojamas dėl to, jog dauguma projekto žaidėjų tai laiko kaip įžeidimą, t.y. kai ant tavęs pasako kad esi toks ir anoks tu įsižeidi, todėl dėl šios priežastis šis žodis ir buvo užcenzūruotas. Primenu, jog diskutuoti po žaidėjų atsiliepimais galima.1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Forever_Young sureagavo į Misha už temą
Yra gražių tik prieš keldamas į forumą pirmiausiai iki galo viską padaryk, nes forume leidžiama max 50 dydis.1 taškas -
Pasiūlymas serveriui: Vaistinė ir ligos - [0.1.6.3]
James_Terrence sureagavo į Taksistas_Vasia. už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Taksistas_Vasia • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau pridėti į serverį tokį dalyką kaip ligos, jų būtų kelios rūšys Pvz: (Peršalimas, apsinuodijimas (žaidėjas apsinuodis, kai suvalgys per daug maisto arba vieną ir tą patį maistą daug kartu) ir galima prigalvoti dar daug ligų. Kad išsigydyti savaime aišku, kad reikalingi vaistai, juos būs galima nusipirkti pas medikus, bet taip pat galima sukurti naują pastatą - vaistinę. Vaistinėje būs vaistai brangesni, tad medikai gales dar daugiau užsidirbti pinigų. Vaistai būtų kaip ir tikrovei Pvz:(Smecta, gripex ir1 taškas -
Pagalbos, dėl GTA!
Inks_Smash sureagavo į Matt Jace už temą
Buvo kažkada ir man taip, padėjo naujas Windows vartotojo kūrimas.1 taškas -
Las Venturas NATO base
Frančas sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Las Venturas Nato bazė Sveiki, taigi sumapinau karinė bazę su pakilimo taku. Laukiu jūsų nuomonės, bei komentarų ! Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);1 taškas -
Pirmas įspūdis! + Konkursas (CS:GO AK-47 skin'as). w. D'P
Nikotin_Elyga sureagavo į Danny_Ocean už temą
Vlogas gan ilgokas, matosi, kad dėjai daug darbo. Dėl tu giriu, o tavo darba vertinu 9/10 Noriuuuuu !!!1 taškas -
Na visų pirmą avatarai yra matyti, tai manau kad jie tikrai nėra tavo. Bet tikrai yra gan gražus !1 taškas -
Prisistatau Luka_Lukute
Hey Luka. Gražus tavo vardas, bei kaip ir pati tu Malonu susipažinti, tikiuosi bendrausim P.s Sėkmes čia bei realiam gyvenime1 taškas -
FRANKIS MODPACK V1
King_Boom sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Sveiki, užkniso jau prašymai modų po kiekvienu video, tad išleidžiu savo modpacką, pagrinde daugelis modifikacijų yra sukurta LOW PC principu, kadangi maniškis nėra stiprus, žaidžiu laisvai su 100 fps, naudodamas šiuos modus, sėkmės naudojant! KELIAI - http://adf.ly/13818925/roads MEDŽIAI - http://adf.ly/13818925/medziai MAŠINOS - http://adf.ly/13818925/mainos SKINAI - http://adf.ly/13818925/skinai HUD - http://adf.ly/13818925/hud FONT - http://adf.ly/13818925/font GINKLAI - http://adf.ly/13818925/guns ENB - http://adf.ly/13818925/enb ŽMOGA1 taškas -
Sukurk savo svajonių namą!
Deividas'Garning sureagavo į John_Juske už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Juske • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:550 000 eurų • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:2 dienas • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:1 taškas -
Mtc_Jonas sureagavo į Gordon_Specter už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 2251 taškas -
Yuriy_Fyodorov sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mindaugas_Parkour • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300-350k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Po truputį į dieną tai išėjo 3-4 dienos. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO Dėkoju bratyšoms: Jacei, Inkui, Klemensui, Mantviui, Rokiui, Orangui, Frankiui, Sweetui nu ir tiems kuriuos pamiršau.1 taškas -
Yuriy_Fyodorov sureagavo į Gvidas_Drifteris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Gvidas_Drifteris • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:180,000 tūkstančių eurų. • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:3 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: P.S. Norint pamatyti namo vidų žaidime tai užsukitę į 47 ID namo vidų, stengsiuosi laikyti atrakintą.1 taškas -
Aleskos_Negras sureagavo į Eimantas_Otero už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eimantas_Otero • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~150.000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Užtrukau apie pustrečios dienos kol pabaigiau viską pilnai. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: *Pilnas albumas: http://imgur.com/a/RYd9l Kadangi konkursas reikalauja nuotraukų kur matytųsi Greenside logo, štai jos: http://imgur.com/a/FnwDh Nors norėčiau pasakyti kelis žodžius, nenoriu daugiau šito pranešimo prikišti bereikalingų šnekų, tiesiog palinkėsiu sėkmės visiems dalyvaujantiem1 taškas -
1 taškas