Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.08 in Pranešimai
-
greenside.lt darbų parašai / povilas
Math_Forelli ir 18 kiti sureagavo į Pofka_Srd už temą
Pristatau ką tik padarytus darbus, tai yra greenside.lt darbų su direktoriaus pakvietimų parašai, jie manyčiau puikiai tinka naudojimui ir temose. Nukrypstu nuo temos, nenoriu sulaukti jokių pašaliniu klausimu. Ar aš grįžau? TAIP. Kodėl? Visiškai nesvarbu. Kodėl išėjau ar dar kas nors? Taip pat tai mano pasirinkimai ir kt. kuriuos pasilieku sau. Taigi ačiū už supratingumą. Žiūrim ką turim, laukiu kritikos, nuomonių. greenside.lt policija greenside.lt medikai greenside.lt taksistai greenside.lt mechanikai greenside.lt dpd kurjeriai greenside.lt furist19 taškai -
Peikiu Mediku Pavaduotoja Rage_Assassin
Edvis_Srekas ir 9 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
"nors mane pravokavo kiti bendradrbiai" - are you sure about that? Nemėgstu aš tokių, kurie prisidirba tačiau kaltina kitus, bet tik ne save. Tokio tipo darbuotojus, tiek laikinajam medikų direktoriui, tiek kitiems firmų vadovams siūlyčiau šalinti iš firmų greičiau ir efektyviau, dažniau į NDS įrašyt, kad bent kiek išmoktų atsakyt už savo veiksmus. O, kad būtų smagiau - papeikimo autorius patenka į NDS už nepagarbą bendradarbiams.10 taškai -
Pacan_Marozas atsiliepimas apie projektą!
Take_Risks ir 6 kiti sureagavo į Pacan Marozas už temą
• Taigi turbūt mane jau visi žinot, projekte žaidžiau jau ganėtinai ilgai, todėl ir galėčiau truputį apie jį papasakoti senbuvio akimis. Pirmiausią norėčiau pradėti apie darbus. Jooo... Sistemos darbų tikrai unikalios, vien pradedant šiukšlininkais ir baigiant policijos darbu. Taigi pradžiai papasakosiu truputį apie kiekvieną darbą. Pradėsiu nuo darbų be direktoriaus pakvietimo. • "UAB" Švarina - jooo, nu čia tai tikrai padaryta kaip realybėje, šiukšlininkas atvažiuoja prie konteinerio, paima šiukšlių maišą ir deda į mašiną. Prisikrovęs pilnai važiuoja į sąvartyną, ten iškrauna surinktas š7 taškai -
Pablo_Bandit atsiliepimas apie projektą
Pusbrolis_Antanas ir 6 kiti sureagavo į Pablo Bandit už temą
Taigi išaušo metas ir man kaip serverio paslaptingajam senbuviui išreikšti mintis ką manau apie serverį nerašysiu liaupsių tik dėl to kad susilaukčiau liaupsių ar like man to nelabai ir reikia kalbėsiu apie tai kas iš tiesų yra serveryje. 1.Dalis tai Naujokai šiame serveryje jie tikrai neužmiršti šiame puikiame unikaliame serveryje,jų nuomonė projekto administracijai yra tikrai svarbioi vietoi .Nes serveris be naujokų ne serveris.Administracija tikrai padeda,suteikia pagalba serverio naujokams ,padeda apsiprasti.Kartais ne pinigine prasme o psichologine- patarimais,iniciatyviniais žodžiais i7 taškai -
3 taškai
-
Cleme_Tean atsiliepimas
Bam_Bam ir 2 kiti sureagavo į Cleme Tean už temą
Anksčiau teko žaisti kituose samp serveriuose, bet dėl atitinkamų aplinkybių teko bėgti į kitą serverį. Samp pradėjau žaisti 2010 metais ir žaidžiau iki 2012 metų. Grįžau į sampą 2015 metais. Skaitausi lyg ir senbuvis, todėl mano pasakyti žodžiai turės pagrindą. Greenside žaidžiu nuo 2016 metų pradžios. Pirmasis įspūdis buvo ganėtinai keistas. Aš nesitikėjau tokio pobūdžio sistemų. Buvau pripratęs prie paprastų sistemų(2010 metų). Man asmeniškai labiausiai patiko galimybė turėti daugiau automobilių(33). Be abejo yra svarbesnių sistemų į kurias įdėjo daug pastangų. Serverio automobilių kainos s3 taškai -
Laba diena, mieli skaitytojai, Tik apie šį projektą sužinojęs supratau, kad tai konkurencija kiekvienam populiariam serveriui Lietuvoje - garantuota. Visgi atkreipus dėmesį į savininkus buvo aišku, kad tai rimtai nusiteikę asmenys, su konkrečiais tikslais, kuria projektą. Bet net nebūčiau pagalvojąs jog jie tikri melagiai (nepagalvokit blogai). Citata iš projekto aprašymo : Serveris kuris nepakeis nieko? Ar tikrai? Jis pakeitė daug, pakeitė ekonomikos suvokimą kone kiekvienam projektui kuris norėtu kurtis ar jau yra įsikūręs. Būtent per šį projektą, dėl jo susidomėjimo, kito‘ kitų server3 taškai
-
Luca_Muca ir 2 kiti sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
wow ,nuostabiai padirbėjai ,šaunuolis ir toliau dalinkis savo darbais.3 taškai -
Prašau užtildyti Lukas_Bite
Luca_Muca ir kitas sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį : Diego_Soprano 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms : Lukas_Bite 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti : Flood. 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto : http://www.part.lt/img/0b0a88255b77e3d7fbb7a98adb869d5c208.png2 taškai -
♦ Kunigėlio Vainiaus vakarinis pamokslas ♦
Luca_Muca ir kitas sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
Pakėlei nuotaiką ,šaunuolis ,žinomą,kad lauksim kažko panašaus2 taškai -
Prisistatau Velnelis_Camel
OLIA sureagavo į Velnelis Camel už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė) : Justas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 2000.01.21 • Jūsų gyvenamasis miestas: Mažeikiai • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - • Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksmas, bendraujantis, ir tt. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Begiojimas (rekordas 24.3 km) • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Patyręs sampe, visi rimti gangsteriai žino. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Nieko laisvalaikiu neveiki1 taškas -
Laba visiems, nežinau kurio paros metų jus skaitote, nežinau ar jums išvis aktualu tai ką skaitote, tačiau aš grįžau ir šiandien - sukursiu nauja pamoką, pamoka kuri pravers kiekvienam iš jūsų. Daugumai kyla klausimų, kaip gi pagreitinti kompiuterį jeigu jis medis, kaip atsilaisvinti vietos jeigu mano SSD yra pilnut pilnutėlis arba šiaip per daug bereikalingai užimtos vietos, na ir daugelis kitų klausimų. Šiandien jums pabandysiu padėti išspręsti šias problemas, todėl mažiau tuščiažodžiaukim ir pradėkim darbą. 1. Pirmieji žingsniai, papraščiausi visiems puikiai žinomi bet nepraščiausi.... Pi1 taškas
-
GreenSide.LT | Juodasis perlas
Arvydas_Katkus sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
tai va su juoduoju perlu ir įgula užpuolėme juodabarzdžio laivą1 taškas -
Minde_Johnson atsiliepimas apie projektą,
Dovas_Aleksandra sureagavo į Minde_Johnson už temą
Atsiliepimas apie GreenSide.lt projektą, Viskas prasidėjo du tūkstančiai penkioliktųjų metų sausio kažkurią dieną. Tuo metu dar apie tokį projektą net nebuvau girdėjęs, o pagalvoti kad kažkada kažkur išvysiu kažką panašaus nebuvo nei mažiausios vilties. Laikui bėgant aš skaičiau, domėjausi įprastu sa-mp pasaulio gyvenimu, kūrybiniu procesu ir po kurio laiko aš išvydau tai ko niekada nesu matęs, tai kas nuo pat pradžių mano akiratį išplėtė visu šimtu procentų ir dar daugiau, tai kas skatino mane ir toliau ieškoti savęs, radau viską ko visada norėjau iš lietuviškųjų sa-mp projektų !1 taškas -
Frankio atsiliepimas
Inks_Smash sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Kai prieš daugiau nei metus pradėjau žaisti GreenSide serveryje, visi mapp darbai pasirodė labai gražūs, tvarkingi, aptikau čia nemažai nematytų sistemų, nėra nuvalkiotų GTA interjerų, visiškai visi yra pakeisti ir tai mane sužavėjo. Ekonomika, kaip per tiek laiko serveryje yra tikrai labai stabili, kadangi Rokas labai stengiasi ir jam neblogai sekasi gelbėti ją visokiausiais būdais, ką sugeba ne daugelis savininkų. Kai atėjau žaidėjų skaičius buvo nedidelis, tačiau per metus žmonių skaičius padidėjo ir yra pasiekęs tą ribą, kurios kaimeliuose nebegalima peržengti, tad jeigu žaidėjų skaičius i1 taškas -
Emigruoju Kristina_Maleckaitė
Matt_Fatality sureagavo į Kristina_Maleckaite už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kristina_Maleckaite Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-01-07 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2011metų Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes nauja viskas ir įdomiau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Nuo šiukšlių išvežiotoju iki dabar picerijos darbuotojos.1 taškas -
Apgavo per kauliuka Erikas_Sweet ir Deividas_Garning
CrissCostello sureagavo į Aurimas_Mar už temą
Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Aurimas_Mar 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Erikas_Sweet ir Deividas_Garning 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): http://www.part.lt/perziura/cf4eb2919643cf4a2384c61175d51c2e976.png Buvo tep mes su Deividas_Garning metem kauliuka po 100k o tarpininkas buvo Erikas_Sweet ir aš laimėjau ir paskiau sako irodymus numesk ir apgavo o nors matyt kad as laimejau nes metem is 200e ir laimejau.1 taškas -
Aaron_Jenkins sureagavo į Kenny_Exchase už temą
Viskas suderinta puikai ir tvarkingai, gražų žiūrėti į šiuos darbus sukurtus. Būtų nerealu kad sukurtum ir su kitais darbai ( be pakvietimų ) nes esame visi lygus - vienodi. Šaunuolis kad dedi pastangas, bei rodai savo rezultatus mums visiems.1 taškas -
Aaron_Jenkins sureagavo į Dark_Buffon už temą
labai gražūs parašai tikrai pasiimsiu visus.1 taškas -
Idėja kuri kekvienam patiks
Toom_Kidson sureagavo į And Morello už temą
Aš už šią idėją, kadangi kiekvienas darbuotojas atsakytų už savo tr.priemonę bei ją saugotų, prižiūrėtų ir tausotų.1 taškas -
Kiwis_Green banned Pro_Vaikas
Kappa sureagavo į Kiwis_Green už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Kiwis_Green • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Pro_Vaikas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
[0.1.6.5] Gaisrininku darbo masinos.
Razer_Kons sureagavo į Edvis_Rupuze už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Rupuze • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau ideti daugiau gaisrininku masinu , arba ideti naujos rusies masinu pvz toki kaip pas medikus ir kai su juo kas vazineja tada taisytu ciaupus kur vandeni jama firetrucka uz tai aisku gautu papildoma uzdarbi kaip uz gaisro uzgesinima. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Butu siektiek idomesnis darbas, maziau darbuotojai pestusi del darbiniu masinu butu maziau chaoso prie gaisrininku bazes. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildy1 taškas -
Lauris_Drift laikinai užblokavo Tomas_Quatros
Modestas Mlg sureagavo į Lauris Drift už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lauris Drift • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tomas Quatros • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Trugdymas naujokui • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/r1sL2 http://www.part.lt/perziura/0b1264e07c2f496be82410a1ea719cd3519.png1 taškas -
Mrs Nobody sureagavo į David_Winship už temą
O sv, padaryk avatara i az. PS darbai tikrai osum ^^ viskas graziai padaryta1 taškas -
Lenktynės
Dede_Linex sureagavo į Edga_Boss už temą
Sutinku būtų smagu per kameras stebėti lenktynininkus manau trasos užtenka išsiaiškinti kas greitesnis beje būtų gerai atskiri motociklų ir mašinų topai ,kaip ir buvo minėta1 taškas -
Mrs Nobody sureagavo į Absolut_Eddward už temą
daugiau daryk, bet sjp tokie grazus. rep1 taškas -
Toks jausmas, kad jūs buvote paprašyti apibūdinti serverio sistemas, darbus ir kt., o ne parašyti paprasčiausia atsiliepimą1 taškas
-
Mrs Nobody sureagavo į And Morello už temą
Wow, avatarai verti dėmesio, pagauni aukso viduriuką, ir dar 150x150. Puiku1 taškas -
Peikiu Vycka_Fle
Rokas sureagavo į Vycka_Flex už temą
Sveiki, Visų pirma nesuprantu, kam rašote tokius apmaudžius ir nieko vertus papeikimus, jai puikiai žinote, kad pats esate kaltas. Išmetimą iš serverio gavote todėl, kad užsakėte mechanikų garaže mašiną tvarkymui, bet pasirodo jūs buvote mechanikų [black Liste] ir užėmėte vietą kitiems žaidėjams. Įrodymai, už ką buvote išmestas: http://www.part.lt/perziura/e9be3c09adebf58079dd4050ded3d3da623.png Būvimas, mechanikų [black liste]: http://greenside.lt/index.php?/topic/41912-mechanikai-juodasis-sąrašas/ Buvote sumokėjęs pinigus už mašinos tvarkymą, bet jie jums buvo gražinti: http://www.part.1 taškas -
inc fragmovie ofc
Pats čia šaudei ar iš youtubes ieškojai? Jeigu pats taip šaudai tai zjbs, bet editas nelabai toks. Sėkmės toliau kuriant.1 taškas -
1 taškas
-
Atsiliepimai apie mūsų projektą,
Tony_Express sureagavo į Rokas už temą
Atsiliepimai apie mūsų projektą, Šiame forume galite pateikti savo išsamią nuomonę apie projektą. • Atsiliepimas neturi pažeisti jokių forumo taisyklių; • Atsiliepimas yra Jūsų subjektyvi nuomonė, todėl jo forma negali nukrypti; Atsliepimą kurti naujoje temoje, šiame forume. „Greenside“ administracija 2017, sausio 7d.1 taškas -
Parduodami du 400m² 4 lygio verslai
Never_Mind sureagavo į hugo armani už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Hugo Armani 2. Parduodamų patalpų dydis: 400m² 3. Verslo lygis: 4 4. Verslo šaka: Technologijos 5. Norima kaina už verslą: 12,500,000€ 6. Nuotraukos su verslo informacija: http://prnt.sc/drvg62http://prntscr.com/drvh0t 7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Taip va ir būna, kai pasirašinėji bendradarbiavimo sutartį net nesusipažinęs su jos sąlygom - pradžiai netenki Huntlio, po kažkiek laiko ir verslo. Ha. Kol popieriai nėra iki galo sutvarkyti, verslas pastovės ant Salvatorės paskyros. Aišku visas prisijungimo ir valdymo galias tu1 taškas -
Peikiu Mediku Pavaduotoja Rage_Assassin
Vainius_Boykaa sureagavo į Rage Assassin už temą
Kokie mano buvo reikalavimai dirbantiems šioje firmoje? Imti iškvietimus bei palaikyti darbo komandoje tvarką bei "sugyvent" kiek įmanoma draugiškiau. Racijoj prasidėjo pykčiai, jie kėlėsi ir į TS3, buvo daug poke'ų apie tave, iš tavęs ir pnš., tačiau ne į visus juos buvo griežtai atsižvelgta. Vis dėl to, jeigu tu gavęs 2 įspėjimus nesugebi susiprasti, kad įžeidinėjimų/stūmimų racijoje nepageidauju, toliau tęsi savo "Bairius" ir keli kažkokį nepasitenkinimą visoje firmoje aš ėmiausi atitinkamų veiksmų. Įrodymai: http://imgur.com/a/AOqeG(paskutinis įspėjimas) http://imgur.com/a/mPVun(Tav1 taškas -
Matthew_Bennett Užtildė Marija_Milasiute
John_Gotti sureagavo į Mantas už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Matthew_Bennett 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Marija_Milasiute 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :http://www.part.lt/img/13ae1b062fb76b522e4980cc7b5ffb9591.bmp 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :http://www.part.lt/img/13ae1b062fb76b522e4980cc7b5ffb9591.bmp1 taškas -
Lauris_Drift laikinai užblokavo Wolking_Dead
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lauris_Drift • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Wolking_Dead • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Tarpininkavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/dWQZs1 taškas -
1 taškas
-
[0.1.6.4] Pasiūlymas dė; /v /vc
Edga_Boss sureagavo į Dvasiv_Javri už temą
Man tai nieks netrugdo reik ziurėt kaip parasyta [vc] [v]1 taškas -
GreenSide.LT | Cristiano Capelli ir išminties peilis
Venc_Loo sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
buvau infiltruotas policininkas1 taškas -
"Paskolink 250"
Mrs Nobody sureagavo į Erikaz_Santos už temą
Heyy! Vėl gryžau su nauju videku Labai daug gražių komentarų ir motyvacijos gavau, tai apklausėm pora greenside žaidėjų ar galėtų paskolint 250? Tai davė tie kurie mažiausiai turėjo. Gal kiek nuobodokas video nes gan ilgas :/ Praeitas video - http://greenside.lt/index.php?/topic/39581-neprakalbėk-ir-gauk-1k/ Nuomonių laukiu! Tęst panašius video? Dėkui Lee_Lawson už pagalba1 taškas -
Jack_Mango sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
Sveiki, Taigi pagalvojau sukurti temą kur biški galėčiau pasidalinti su savo avatarais. Būs visko po biški. Jeigu reikia daugiau tai rašykit į pm. pasistengsiu surasti. Nepagailėkit Ant žalio paspaust žinoma kas norit . IŠVIS TURIU APIE 300 AVATAR NUOTRAUKŲ. REIKIA AVATARŲ? RAŠYKIT A.Ž.1 taškas -
Lauris_Drift laikinai užblokavo Get_Paid
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lauris_Drift • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Get_Paid • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: trugdymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Edga_Bmw užtildė Nico_Rosberg
Pablo Bandit sureagavo į Edga_Bmw už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Edga_Bmw 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Nico_Rosberg 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : SPAUSKITE 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : SPAUSKITE1 taškas -
Linksmi Skambučiai 12-24
Venc_Loo sureagavo į Lukas Front už temą
tau turbut sunku kai visa gyvenima is taves issipisineja1 taškas -
Prisistatau Zenia_Sweet
Edga_Bmw sureagavo į Pablo Bandit už temą
Mldc kad sportuoji žiauriai zjbs atrodai beliko dar krutinę paryškinti ir dar kojas padaryk iš vis gerai atrodysi pagarba1 taškas -
Prisistatau Tiesiog_Robertas
Zdare sėkmės čia matosi rimtas kentas ne pienburnis kaip kiti sėkmės1 taškas -
Prisistatau Aiste_Veranyte
Labutis gal kada susitiktumėm paplepėt aš vienišas tu vienišas netoli tavęs gyvenu kitam mieste lauksiu tavęs iki gražuole parašysiu tau1 taškas -
JAMAL'W AVATARS [V5]
Luca_Muca sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
Man asmeniškai avatarai tikrai labai patiko,toki rimtesnio pobūdžio. Mldc.1 taškas -
Sukurk savo svajonių namą!
Baltasis_Sniuras sureagavo į Mantvis Daedo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet. Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi !1 taškas -
Čia gi tas kur su akordeonu pliekia, gangsteris, malonu1 taškas