Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.12 in Pranešimai
-
Huntley#LT LSPD S'Russo
Igor"Vernik ir 3 kiti sureagavo į Russo už temą
Šablonas skirtas norintiems dalintis sava ar surasta modifikacija: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Narkotikas 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: automobiliai 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: mano 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Huntli atsimenu keletas žaidėju labai norėjo, galit pasiimti jis man nebereikalingas. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Huntley LSPD 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www.4shared.com/rar/gU5y5rPKba/Prese4 taškai -
Sveiki Greenside tauta , norėjau jūsų nuomonės kaip nupiešiau šį dizainą parašau kritikuokit ir sakykit savo nuomones , nes už kelių dienų norėčiau pradėti koduoti , nes noriu būti pasibaigęs dizainą/ Šis dizainas nėra jokia reklama tokio tinklapio net nėra , jis susijęs su "ONLINE FILMAIS". Rašykit kiek iš kiek duodat čia yra mano pirmas Dizaino darbas .3 taškai
-
Minde_Johnson atsiliepimas apie projektą,
Dovas_Aleksandra ir 2 kiti sureagavo į Minde_Johnson už temą
Atsiliepimas apie GreenSide.lt projektą, Viskas prasidėjo du tūkstančiai penkioliktųjų metų sausio kažkurią dieną. Tuo metu dar apie tokį projektą net nebuvau girdėjęs, o pagalvoti kad kažkada kažkur išvysiu kažką panašaus nebuvo nei mažiausios vilties. Laikui bėgant aš skaičiau, domėjausi įprastu sa-mp pasaulio gyvenimu, kūrybiniu procesu ir po kurio laiko aš išvydau tai ko niekada nesu matęs, tai kas nuo pat pradžių mano akiratį išplėtė visu šimtu procentų ir dar daugiau, tai kas skatino mane ir toliau ieškoti savęs, radau viską ko visada norėjau iš lietuviškųjų sa-mp projektų !3 taškai -
Unban Cleme_Tean
Kappa ir 2 kiti sureagavo į Cleme Tean už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cleme_Tean • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Povis_Samp • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytininmas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/a/ukudH • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://imgur.com/a/ukudH3 taškai -
7srd grafikos parduotuvė, darbus atliekame už serverio valiuta, jų kaina priklauso nuo kokybės, sunkumo, idėjos bei laiko iššvaistymo. Avansinis mokestis 2000eur. serverio valiutos pervesta į mano (Pofka_Srd) banko sąskaitą. Neturint bent 30'000eur. serverio valiutos, galite darbų neužsisakinėti, esu brangininkas. <šypt> Avansinis mokestis negrįžta, nors ir jūsų darbas nebuvo atliktas pagal jūsų kriterijus/norus, todėl gerai pagalvokite ar verta išleisti tuos 2'000eur. ir ar pasitikite mano gabumais jus nustebinti. Atliekami darbai, firmų/asmeniniai logotipai, parašai, profilio nuotrau2 taškai
-
[0.1.6.5] Žvejyba.
Lukis ir kitas sureagavo į Dvasiv_Javri už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dvasiv_Javri • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano įdėja skamba teip ----> Kai žvejoji tau reikia važinėtis su mašina, moto iki žvejybos parduotuvės ir gauni tik 1k (tubūt, kad 1k) tai va galėtum nusipirkt kibirų ir paskui prižvejoji 1 kibira idedi į mašinos bagažine ir eini toliau žvejot. Kai jau prižvejojai 3kibirus tu turi nuvešt tuos kibirus į žvejybos parduotuve ir parduot. Tik mašinos darbinės ir nuosavos. (jokių moto) • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: <---- serveriui nieko. O žaidėjams būtų lengviau • Kiti svarbūs įrašai (n2 taškai -
Cleme_Tean užtildė Povis_Samp
Adas_Domantas ir kitas sureagavo į Cleme Tean už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Cleme_Tean 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Povis_Samp 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/959bca8dce80b4e81231b2c887424ad4759.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/img/aa242cd112257f2e9d97dcfa83e32897764.png2 taškai -
Egidijus_Keza Užblokavo Jack_Martini
Ponas_Narkomanas ir kitas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Martini • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklama • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/iQFOj2 taškai -
Valis_Kent užblokavo Eligijus_Ltu
Ponas_Narkomanas ir kitas sureagavo į Valis_Kent už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Valis_Kent • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Eligijus_Ltu • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
S'Russo Galerija.
Hot_Anonymous ir kitas sureagavo į Russo už temą
Bam, Hugo sakę p*zda b* konkrečiai atrodo.2 taškai -
1 taškas
-
greenside.lt darbų parašai / povilas
Math_Forelli sureagavo į Pofka_Srd už temą
Pristatau ką tik padarytus darbus, tai yra greenside.lt darbų su direktoriaus pakvietimų parašai, jie manyčiau puikiai tinka naudojimui ir temose. Nukrypstu nuo temos, nenoriu sulaukti jokių pašaliniu klausimu. Ar aš grįžau? TAIP. Kodėl? Visiškai nesvarbu. Kodėl išėjau ar dar kas nors? Taip pat tai mano pasirinkimai ir kt. kuriuos pasilieku sau. Taigi ačiū už supratingumą. Žiūrim ką turim, laukiu kritikos, nuomonių. greenside.lt policija greenside.lt medikai greenside.lt taksistai greenside.lt mechanikai greenside.lt dpd kurjeriai greenside.lt furist1 taškas -
GreenSide motociklų rinkinys.
Matthew_Moreno sureagavo į Offline_Online už temą
Į šį komplektą įeina žemiau nurodyti motociklai: ~ NRG - 500 Quad bike FCR - 900 Wayfarer BF - 400 Sanchez Faggio Police bike Pizzaboy PCJ - 600 ~ Visų pirma programėlė Spark IMG editor kurią atsisiūsite paspaudę ČIA per kurią reikės kelti modifikacijas, atsidarę programą spaudžiate viršuje File>open>gta san andreas>models>gta3.img. Norint atsisiūsti modifikaciją ar peržiūrėti nuotrauką, tiesiog spaudžiate ant teksto nes jame yra linkas.1 taškas -
vorbisfile.dll problemos sprendimas
Karolis_Yolo sureagavo į Dash Berlin už temą
1. Jūsų vardas pavardė?: Dash_Berlin 2. Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms?: Ištaiso šia problema http://www.part.lt/perziura/65e16febd13b081f833272b0e6f63df4363.jpg 3. Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas)?: Visu pirma atsisiuskite vorbisfile.dll iš šio tinklapio https://www.dll-files.com/download/414e2c4440f83de3790d7b16bd02d38d/vorbisfile.dll.html?c=SHVKS01kb3NzMVBMSGdUc1V4OC8rUT09, k ai atsisiuntetė kelkite vorbisfile.dll į pagrindinė gta san andreas direktorija. Sveikinam problema išspresta! Tikiuosi ši pamoka kaip nors jum padėjo..1 taškas -
Pablo_Bandit atsiliepimas apie projektą
Pusbrolis_Antanas sureagavo į Pablo Bandit už temą
Taigi išaušo metas ir man kaip serverio paslaptingajam senbuviui išreikšti mintis ką manau apie serverį nerašysiu liaupsių tik dėl to kad susilaukčiau liaupsių ar like man to nelabai ir reikia kalbėsiu apie tai kas iš tiesų yra serveryje. 1.Dalis tai Naujokai šiame serveryje jie tikrai neužmiršti šiame puikiame unikaliame serveryje,jų nuomonė projekto administracijai yra tikrai svarbioi vietoi .Nes serveris be naujokų ne serveris.Administracija tikrai padeda,suteikia pagalba serverio naujokams ,padeda apsiprasti.Kartais ne pinigine prasme o psichologine- patarimais,iniciatyviniais žodžiais i1 taškas -
[ * ] Siūlau pažiurėti šį filmą !
Take_Risks sureagavo į Matthew_Moreno už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt_Lenstone 2. Koks šio filmo pavadinimas?: Supergreiti! / Superfast! (2015) 3. Koks šio filmo žanras?: Komedija. 4. Filmo trailer'io nuoroda: . 5. Komentaras apie filmą (kuo jums patiko, kodėl rekomenduotumėte kitiems) Filmas išties neblogas ir sudarė gan man įspudi kadangi čia parodijuoja fast and furious filmą. Manau šis filmas privers jus pasijuokti daugiau nei jūs tikėjotes, verta tikrai pažiurėti.1 taškas -
Parduodamas patrauklus sultanas
Cleme Tean sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
Vakar pardaviau panašaus modelio sultaną, šį kartą jums siūlau dar IŠSKIRTINESNĮ, ir dar GRAŽESNĮ „GreenAvocado“ pavadintu sultaną! Kaina: 600k, derinama. Nuotraukos:1 taškas -
Parduodamas levs sultanas
Paulus_Omega sureagavo į Cleme Tean už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cleme_Tean 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): http://i.imgur.com/kGQXQMr.png http://i.imgur.com/52syn8W.png 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 80k 5. Papildoma informacija:1 taškas -
NUGALĖTOJAI Jau čia! || Tr. Priemonių GIVEAWAY
Mister_Policeman sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
[GIVEAWAY] Šansas laimėti 1 iš 20! Reikia pravalyti garažą, todėl nusprendžiau išdalinti keletą tr. priemonių. Viskas ką jums reikia padaryti, tai parašyti savo žaidimo nickname (Vardas_Pavardė) ir laukti kol susirinks reikiamas skaičius dalyvių. Iš viso padovanosiu 4 tr. priemones 4 asmenims. Mašinų nuotraukos Reputacijos taškus dedate savo noru. Nugalėtojai bus renkami random.org pagalba, pagal jūsų atsakymų numerį, kuomet susirinks bent 80 dalyvių. SĖKMĖS! NUGALĖTOJAI: 1. #32 nr. Kazkoks_Lapans [ nuotrauka ] [Perrenkamas] 2. #59 nr. Pofka_Srd1 taškas -
S'Russo Galerija.
Hot_Anonymous sureagavo į Russo už temą
Mano sekretorius buvo atleistas, dabar visus klausimus dėl privačiu modifikacijų rašykit man i a.ž.1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
King_Criminal sureagavo į Forever_Young už temą
PARAŠAI 01.13 00:29 Palepinkim audi ir bmw fanus.1 taškas -
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 150X150 (NATURE)1 taškas -
Parduodama balta sabre su tune.
Derrick_Gonzalez sureagavo į Lauris_Varske už temą
Perkelk foto nes dabar neveikia. [NO ĮSP]1 taškas -
Pagalbos - dingo pinigai
Andrius_Goo sureagavo į Tomas_Bielka už temą
Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tomas_Bielka 2. Kokios pagalbos jums reikia: Dingo pinigai po vakarykščio serverio atsijungimo 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Draugas prieš tai buvo davęs 230k - http://imgur.com/a/eNfQQ , o po kažkiek laiko servas atsijungė, šiandien prisijungęs pamačiau, kad nebeturiu tų pinigų, o draugas tai pat sako neatgavęs jų. Daugiau nuotraukų neturiu, bet galit patikrinti logus, nes tikrai nieko nepirkau...1 taškas -
Teddy_Wudson banned Killer_Clown
Just_Hostt sureagavo į Teddy_Wudson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Killer_Clown. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Nametag. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://prnt.sc/durtuy http://prnt.sc/durtyk1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Aprašai apie Roką ir Aivarą nors esi naujokas ir užsiregistravai tik prieš 5 dienas. Neskaičiuojant gramatinių klaidų,sistemos aprašymas neatrodė nuoširdus nuomonės išsakymas,turbūt intelekto trūkumas neleido nepanaudoti sunkesnių žodžių kurių reikšmės net nežinai,visiškas nesąmonių rašymas atsiliepime. Atsiliepimas ir komplimentų dalijimas žmonėms kurių nepažįsti yra du skirtingi dalykai. Tai tik mano nuomonė.1 taškas
-
Šv.Kalėdos # 2016.12.25 UPDATE
Mouse_Strong sureagavo į Fraud_Squad už temą
Su eventu tikrai pasistengėte, šaunu matyti jog serverio savininkai kiekvienas metais sugalvoja kažką naujo. Sėkmės dalyviams ! :1 taškas -
Prisistatau Tiesiog_Robertas
Tiesiog_Robertas sureagavo į And Morello už temą
Sveikas Robertai, puikus prisistatymas kolega, sėkmės tau projekte.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
Ech atradau jau naudojamus stockus pas kita gfxeri, todėl peršokau į kita talpykla ir iš kitur naudodamas nuotraukas darau kokybiškus parašus/avatarus. Šiandien parašai (Nature)1 taškas -
Prisistatau Aušrinėė :333
David_Winship sureagavo į Eligijus. už temą
Labas, Aušrinė. Sėkmės tau gyvenime bei šiame projekte. ^^1 taškas -
Parduodu sultan.
Dake_Ltu sureagavo į Erikas_Sweet. už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Erikas_Sweet 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Sultan,rida 1000km, spalva mėtine sakyciau,spoileris alien. Bagažine tuščia. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/Lg0Ls 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Noreciau kaškur 270k galima derėtis.1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Augis_Dash sureagavo į Adrian_Moreno už temą
1. Jūsų norima modifikacija: ENB 2. Modifikacijos apibūdinimas: TIK KAD NEBŪTŲ KOKS DIZZ NICCA - 3. Reiks pagalbos įsirašyt modifikaciją?: Ne 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Adrian_Moreno1 taškas -
Atsiliepimai apie mūsų projektą,
Tony_Express sureagavo į Rokas už temą
Atsiliepimai apie mūsų projektą, Šiame forume galite pateikti savo išsamią nuomonę apie projektą. • Atsiliepimas neturi pažeisti jokių forumo taisyklių; • Atsiliepimas yra Jūsų subjektyvi nuomonė, todėl jo forma negali nukrypti; Atsliepimą kurti naujoje temoje, šiame forume. „Greenside“ administracija 2017, sausio 7d.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
[GIVEAWAY] - Dėžių giveaway.
Cleme Tean sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
Mindaugas_Parkour - 49.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Denis_Xander užblokavo Gustas_Control
Stasiukas_Durant sureagavo į Guste_Lis už temą
Aš vpš neturiu cytų Man tada susibugino1 taškas -
1 taškas
-
Emigruoju Gustas_Control
Stasiukas_Durant sureagavo į Guste_Lis už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gustas_Control Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 6dienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pamačiau pas cleman_tean kanale, ir visai patiko tai išbandžiau serverį Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Už praeitą žaistą serverį šis buvo daug smagesnis. Tai pabandžiau ir patiko. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įveikiau gan nesunkiai Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomi1 taškas -
2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)
Paulius_Comon sureagavo į Aivaras už temą
2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4) Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes ka1 taškas -
Žaidimų siuntimosi dizainas.
Man įdomu ar nebūsi tas "FreePosteris"? "pries." Ką tai turėtu reikšti? aš prašiau įvertinimo ir viskas o ne balsavimo.1 taškas -
Launcheris.
Sveikas, čia ne GreenSide būtent darau, o šeip.1 taškas