Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.18 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edgaras_Mix • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, taigi siulau padaryti toki dalyka, kai iskvieti kazkuria firma, jog kai priima darbuotojas iskvietima, iskvietejui rodytu kokiu atstumu jis yra nuo taves, ir koks darbuotojas priime iskvietima. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Tiesiog iskvietes medikus( nebutinai medikus), as zinosiu ar jis toli nuo manes ir per kiek laiko atvyks. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    8 taškai
  2. Sveiki visi, kurie skaito šį laišką. Aš esu Tadas, o žaidime žinomas kaip Tadas_Chill. Gyvenu bei mokausi Alytuje. Man yra 16 metų, laisvalaikiu mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus bei bendrauti su draugais. Mano charakteris yra gan paprastas. Esu toks žmogus, su kuriuo yra gan lengva ir nesudėtinga bendrauti, kadangi visuomet randu apie ką pakalbėti, aptarti. Taip pat draugiškas, darbštus bei iš dalies kūrybingas, mėgstu atlikti užsibrėžtus tikslus turėdamas kokį nors sugalvotą planą, t.y neimprovizuojant. Tiesa, manyje yra ir keletas minusų. Retkarčiais atsiranda tokių situacijų, kurių met
    3 taškai
  3. Labai ačiū visiems už nuoširdžius komentarus, man tai labai daug reiškia! Kiti video ir tutorialai bus tikriausiai per išeigines, kad kaip ir dabar - atitrūkus nuo darbo ir įvairių kitų kasdieninių užsiėmimų, tačiau tai ne reiškia, kad to nesistengsiu padaryti dar geriau! Su šiek tiek daugiau darbo ateis ir patirtis, aš pilnai tuo tikiu
    2 taškai
  4. Šiame video parodysiu kaip galima greičiau užsidirbti naujokams. Ir susitaupyti ant norimų dalykų.
    2 taškai
  5. Minde_Johnson

Pirmoji pamoka !

Pirmoji pamoka !
    2 taškai
  6. Sveiki, Esu Falanji_Friux, noriu dalyvauti jūsų paskelbtame konkurse į globalaus moderatoriaus pareigas užimti. Iš pradžių norėčiau prisistatyti apie save. Aš esu vardu Neivydas, man yra aštuoniolika metų, studijuosiu dvyliktoje klasėje vidurinio išsilavinimo kovose. Nemažą savo gyvenimo dalelę skiriu pramogoms kompiuteriniams žaidimams – patirti virtualius iššūkius, suglaudinti draugystės ratus, įgyvendinti savąsias svajones. Šią vasarą baiginėju mokytis vairavimo „B“ kategorijos kursus, šį penktadienį bus teorijos egzaminas. Nuo savo mažens mėgau piešti ir turint iš vaikystės išaug
    2 taškai
  7. Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.
    1 taškas
  8. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Terry_Snow Kam bus naudojamas kanalas?: Tiesiog pokalbiams su draugais. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://i.imgur.com/oFcIVkj.png (2mėn) Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Susipažinau
    1 taškas
  9. Atranka į globalius forumo moderatorius, 2017.06.14 - 2017.06.16 Kas yra globalus forumo moderatorius? Tai forumo vartotojas atsakingas už visus forumo pranešimus. Šis asmuo baudžia visus forumo vartotojus už taisyklių pažeidimus įspėjimais, taip pat turi teisę užblokuoti bet kurį forumo vartotoją už masinius arba grubius taisyklių pažeidimus. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Neturėti forume nė vieno įspėjimo; • Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti. • Neturėti serveryje jokio įspėjimo; • Amžiaus riba nuo 14 metų; • Būti susipažinusiam su forumo taisy
    1 taškas
  10. Už, manau tikrai gera idėja, tu sužinai kada atvyks žmogus kurį tu iškvietei.
    1 taškas
  11. Pilnai uz butu gera ideja seni!
    1 taškas
  12. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Falanji_Friux 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Edga_Real 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  13. Ačiū už pamoką, kol esu naujokas, bandysiu vadovautis tavo kuriamais video.
    1 taškas
  14. Falanji

Pagalbos!

Jums mechanikai gali transporto priemonę sutvarkyti nemokamai, bet turite užpildyti šioje temoje anketą -
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Suris_Good • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  16. Oi, būdavo ir mes prikolindavom teamspeake, bet išaugom . Aš tikėjaus kažko daugiau, o čia kažkoks vaikas prikolina.
    1 taškas
  17. Bambalbi Mka

1 taškas
  18. Nuostabus darbai Gražu žiūrėti, sėkmės toliau kūrti kažką įdomaus, ir sudominančio.
    1 taškas
  19. Zdarova družokas, sekmės naujam projekte. Randomas.
    1 taškas
  20. visai geri patinka paveiksliukai o ypač su panom ko manes nepaminėjai taxi aprašyme kai pas tave ilgai dyrbau
    1 taškas
  21. Achj, avatrai. Maybe Reperiuku išautum ?
    1 taškas
  22. Kandidatūra į G.Moderatoriu Sveiki, taigi esu žinomas serveryje, kaip Edgaras_Mix. Man yra 22 metai. Šiuo metu studijuoju universitete. Gyvenu Vilniuje. Mano pomėgiai: sportas, kompiuteriniai žaidimai, bendravimas su įvairiais žmonėmis. Vasarą keliauju pas tėvus į Vokietiją. Kiekvieną vasarą dirbu Vokietijoje, todėl grįžęs iš darbo dažniausiai turiu nemažai laisvo laiko skirti būtent tokioms pareigoms. Taigi, žaidime esu turėjęs nemažai pareigų vienos iš jų buvo nemokamo administratoriaus pareigos, kurios per žingsnį skyrė mane nuo patekimo į komandą, bet kadangi gavau direktoriu servery
    1 taškas
  23. Viska aiškiai papasakota ir sutinku su tavo pasiūlymais. Aš už
    1 taškas
  24. Blin afigenaja pesna/ Blinas gera muzika /A/W/
    1 taškas
  25. Bambalbi Mka

oooo

oooo
    1 taškas
  26. Bambalbi Mka

oooo

oooo
    1 taškas
  27. Avatarai (XXXtentacion) [#3] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
    1 taškas
  28. Sveiki, gerbiami šio projekto žaidėjai. Su jumis sveikinasi Matthew_James. Beveik kiekvienam negirdėtas asmuo, tačiau gal jums kažką sako Ice_Kornis, o gal net dar senesnė mano paskyra Kornis_Melo? Jei sako, tai šaunu, jog yra žmonių, kurie mane pamena iš kito projekto. Kodėl nusprendžiau pradėti žaidimą čia? Atsakymas labai paprastas - šio serverio darbas be pakvietimo turi daugiau sistemų, nei pats visas ryžo serveris. Serveryje esančios sistemos mane tiesiog pastūmėjo išbandyti save čia net einant direktoriaus pareigas ryžyne. Vien dėl to buvau nušalintas, nes 4 dienas žaidžiau
    1 taškas
  29. Atsiliepimas apie GreenSide.lt projektą, Viskas prasidėjo du tūkstančiai penkioliktųjų metų sausio kažkurią dieną. Tuo metu dar apie tokį projektą net nebuvau girdėjęs, o pagalvoti kad kažkada kažkur išvysiu kažką panašaus nebuvo nei mažiausios vilties. Laikui bėgant aš skaičiau, domėjausi įprastu sa-mp pasaulio gyvenimu, kūrybiniu procesu ir po kurio laiko aš išvydau tai ko niekada nesu matęs, tai kas nuo pat pradžių mano akiratį išplėtė visu šimtu procentų ir dar daugiau, tai kas skatino mane ir toliau ieškoti savęs, radau viską ko visada norėjau iš lietuviškųjų sa-mp projektų !
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.