Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.20 visose vietose

1. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edgaras_Mix • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, taigi sugalvojau tokį pasiūlymą fūristų darbui. Kadangi dabar fūristai vežioja medikamentus, mechanikų dalis t.t. BET JOS YRA DĖL VAIZDO, kad būtų fūristams darbo. Šiuo metu yra sistema, kad direktoriai turi pirkti mašinas, TAI PRIDĖTUME SISTEMĄ, JOG galėtų pirkti pavyzdžiui PD, Medikai, mechanikai reikiamus dalykus: ginklus, medikamentus, autodalis, jog fūristai galetų atvežti. Pavyzdžiui, jog mechanikai galėtų tvarkyti garaže mašinas, direktorius užsako auto detal
    12 taškai
  2. Tu geriau i komanda nerk per pm, o ne pasiulymus rasydamas. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tik duminiu duju nepamirsk pasiimt, maza kas.
    4 taškai
  3. Šiandien neturėdamas ką veikti, nuspredžiau pasinaudoti savo photoshopu, ir sukūrti kažką su greenside.lt darbais, tai štai kaip gavosi. POLICIJOS DEPARTAMENTAS. MEDIKAI. TAKSI. MECHANIKAI. FURISTAI. Jeigu patiko, negailėk paspausk LIKE.
    3 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Steve_Stanley • Jūsų tikrasis vardas: Nedas. • Jūsų amžius: 19 • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Labas, skaitove. Pradėsiu tradiciškai, nuo manojo charakterio: Savo charakterį laikau išskirtiniu, kadangi jį skirstau į du tipus: darbo bei laisvalaikio. Darbingoje aplinkoje, išsiskiria šie charakterio bruožai: rimtas,profesionalumas, taktiškumas, turiu šiokią tokią iškalbą bei reprezantyvumas. Neformalioje aplinkoje esu visai kitoks, esu tarsi „balal
    2 taškai
  5. Ok, jaunimas, davai jums, tikiuos pasimatysime gatveje su kuo nors XDDDDDDDDDDDDDDDDD. "Iseinu be nieko, nes taip ir atejau" -2019 Srekas.
    2 taškai
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Modestas_mlg 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: timecyc, sound, lq skin packo nematyto 3. Komentaras apie ieškomą modifikaciją, kuo išsamiau?: nu timecyc tokio kad neverkciau kai isijungs sampas nes dazniausiai pravirkstu, o sound tai kad eitu saudyt nu ir skin low quality graziu kokiu aciu labai nu 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) [nebūtina]?: neturiu
    2 taškai
  7. aciu uz bana, mat kaip cia pas jumis, pasakai bajeri ale jau bana prasileidi, nu tai gerai laizykim ekrana dabar visi ir be humoro sedekim lol
    2 taškai
  8. Souns gooood! Bet, jeigu kroviniai būtų maži, tai yra, vienas krovinys atgabentų kokius 5 medikamentus, tai čia bullshit. Visko nepajėgtų sutvarkyti fūristai, nebent direktorius bus toks organizuotas, kad sugebės patenkti visų įmonių poreikius. Tačiau žinome, kaip su tais vadovais būna. Todėl mano nuomone, kad šita idėja būtų prasminga ir nesukeltų nesklandumų, reikėtų padidinti atvežamų prekių kiekius. Kad 1 fūra medikamentų atitiktų žodį "fūra", pavyzdžiui 50 medikamentų 1 krovinys arba 5000 kulkų m4 policininkams. Va tada aš sutinku su šita idėja.
    2 taškai
  9. Euras.

Peikiu Matthew_Bennett

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Euras_Pitas/EursPits • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Šis prižiūrėtojas per daug sau leidžia, pirmiausia dėl to jog į NGS žmonės patenka už smulkmenas, nors tai neturėtų būti neaktualu gaujiniams. Kaip Marko ir sakė gaujiniai - serverio atmatos, bet net ir jomis negali būti, nes už keiksmažodį ar kito gaujinio nušovimą ne veiksmo metu gauna ngs ir gaujose rodytis negali. Tai tampa dar žemesniu nei atmata? Antra iš savęs stato visagalį, iki ko jam toli, kadangi visa ta p
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Hama • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Samp_Legaly • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (Gavo kick, bet paskiau uzbaninau) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Mes(š)kini • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Turbūt daugelis žinot kaip būna mobile game daily rewards kai prisijungi gauni tai kažką. Siūlyčiau 2 idėjas ir bent vieną iš jų įgyvendinti. Daily rewards - Kiekvieną dieną prisijungus į serverį gaunamas tai koks nors prizas, nu ne kaip prizas, bet dienos atlygis. Pvž : 1 diena - 10 krd 2 diena - 2000 eurų Ir t.t Aišku čia kaip pavyzdys čia jau toliau spręsti serverio savininkam. Toliau būtų galima daily rewards pvz Šiandien pražaisti serveryje 200 minučių - 1000 eurų. Vėl sumos čia
    1 taškas
  12. Mano nuomonė šiek tiek skirsis nuo kitų. Aš manau, kad iš policijos departamento pusės reikėtų dažniausia ir labiausia vykdyti paslaugas, gali būti tokių situacijų ir daugiau: Fūristai tam specialiai nevežios prekių ir pareigūnų paslaugų kokybė žlugs - neapsiginklave, turės tik antrankius. Dažnai būna pareigūnų mirštingumas. Direktorių sumažės išlaidos darbuotojų apmokestinimams. Teks taupyti pinigus, prašyti išmaldos iš žaidėjų. Realybėje aš manau kad teisėsaugas ir kitas valstybines darbovietes remia valstybė, tai čia būtų išimtys teisėsaugai ir sveikatos priežiūros firmai (m
    1 taškas
  13. manyciau sis komentaras viska pasako apie tavo ideja http://prntscr.com/fm5b94
    1 taškas
  14. Sieg_Heil

Mano remixai!

Sveiki, norėčiau pasidalinti savo kūryba. Jei patiko, dalinkitės su draugais, nepamirškite paspausti follow. Tai man daug reiškia. Galite siųstis mano remixus nemokamai paspaudę [BUY] mygtuką! https://soundcloud.com/fridaymusicofficial
    1 taškas
  15. Eilinį kartą vėl Mixas pristato puikią idėja. Na, bet tikrai neblogai sumastei . Direktoriui atsirastu dar viena pareigybe, bei kaip ir sakiai, pakils pervežėjų darbo svarba serveryje, pridės įvairumo. Pilnai UŽ. Galėtų būti dar viena pervežėjų veikla, gal ne tokia unikali, bet galėtų kitos firmos direktoriui per dpultą nusipirkus darbinį transportą, pervežėjų firmos darbuotojams atsirastu iškvietimas ar kažkas tokio, ir turėtų atvežti iki tarkim pačios užsisakiusios firmos bazės.
    1 taškas
  16. Labai gera įdėja ,nes furistuose dažnai truksta darbo ir yra tik baldu užsakymai ir mašinų. Manau šis pasiūlymas būtų vertingas ir labai pragyvintu žaidimą ir pati darba spaudžių ŽALIA ir laukiu kol šitas pasiūlymas atsiras.
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Raymond • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Pofka_Srd • Už ką buvote užblokuotas ?: Pats nežinau, bet paaiškinimas būvo dėl vakar, kad surakintas spadinėjau ENTER ir išokau iš HPV. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  18. Khalifa_Weed

zdarov ciolkos ir bahūrai

zdarov ciolkos ir bahūrai
    1 taškas
  19. More_Morrison

Mano remixai!

Šaunu, smagu klausytis gera ausimis.
    1 taškas
  20. Maikas

Mano remixai!

geras mldc kad kuri
    1 taškas
  21. Ką bilio darbuotojai gali padaryt, kad nerašytume ppk
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saulius_Guest • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Paskolos sistema yra kaip žaidėjas pasiskolys iš banko tam tikrą suma kurią jis galėtų grąžinti per tam tikrą kiekį dienų . Jei nesumokėtų žaidėjas dalies paskolos jam pakiltų paskolos atidavimo kaina ir jei jis neturi pinigų ,bet turi kokio turto korio vertė tokia kaip sumos kurią reikia atiduoti. Žaidėją informuotų ,kad jis gali parduoti mašiną ir susimokėti sumą.Pavyzdys:Aš pasimu 100.000e paskolą 2017.11.20 dieną,parašau kad atiduosiu per 20 dienų kiekvieną dieną po 5000ę. • Kuo jūsų pasiūlymas būt
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edgaras_Mix • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, taigi siulau padaryti toki dalyka, kai iskvieti kazkuria firma, jog kai priima darbuotojas iskvietima, iskvietejui rodytu kokiu atstumu jis yra nuo taves, ir koks darbuotojas priime iskvietima. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Tiesiog iskvietes medikus( nebutinai medikus), as zinosiu ar jis toli nuo manes ir per kiek laiko atvyks. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  24. Mard_Volli

Labas rytas!

Labas rytas!
    1 taškas
  25. Nu, jaunuoli, tai gal paroleplayinam?
    1 taškas
  26. 06.20 rappers. nežinau ar pataikiau į tai ko jus tikėjotes kadangi repo neklausau, jeigu pataikiau - džiugu, jeigu ne - rašykite reperius, atsiusiu asmeniškai kokį nors komplektuka. @Keith_Miller @Stasys @Matthew_Stanfford @Kevin_Connor
    1 taškas
  27. Laidoje "Treniruokis,nes šaudai kaip mano tėvas mamą" with@Tankistas Benas and #virspasauliokrasto
    1 taškas
  28. Domas_Exus

ATNAUJINTA

ATNAUJINTA
    1 taškas
  29. v2! taip pat galiu padaryti avatarą/parašą pagal jūsų užsakymą (kelios k žaidime ar šiaip kažkas;>)
    1 taškas
  30. Sveiki visi, kurie skaito šį laišką. Aš esu Tadas, o žaidime žinomas kaip Tadas_Chill. Gyvenu bei mokausi Alytuje. Man yra 16 metų, laisvalaikiu mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus bei bendrauti su draugais. Mano charakteris yra gan paprastas. Esu toks žmogus, su kuriuo yra gan lengva ir nesudėtinga bendrauti, kadangi visuomet randu apie ką pakalbėti, aptarti. Taip pat draugiškas, darbštus bei iš dalies kūrybingas, mėgstu atlikti užsibrėžtus tikslus turėdamas kokį nors sugalvotą planą, t.y neimprovizuojant. Tiesa, manyje yra ir keletas minusų. Retkarčiais atsiranda tokių situacijų, kurių met
    1 taškas
  31. NE NĖRA MANO :DDDDDDDDDD PRAJUOKINAI BAXURAS.
    1 taškas
  32. Šita gta atsisiųsk, padarytas specialiai, kas turi mažai fps. O jeigu nori labai daug fps, tai gali šita atsisiųst, bet gta atrodys ne kaip. Dar gali rezoliucija pasimažinti, irgi padeda.
    1 taškas
  33. Labas draugai, keičiam truputi dydi ir norėčiau jūsų nuomonės. Ar liekam prie 150x250 ar šokam ant 200x200 ar darom abieju tipu avatarus? Pakomentuokite, ačiū. @Egidijus_Frost @Martynas_Zzm @Ignaz'Lucchese (200x200 Ignai nes 250x250 lievai) @Jeremy_Redwood@Deivis_Fuksas Jeigu jums patinka šis atnaujinimas paspauskit #patinka (tai parodo jog jus vertinate mano darbą ir įgaunu motyvacijos daryti toliau) #LUXURYLIFE #AUKŠTA KLASĖ. 05.11
    1 taškas
  34. tu gal durnas prasimerk pirma
    1 taškas
  35. 1 taškas
  36. Patikrinti per kiek laiko gali būti atspėtas jūsų slaptažodis galite ČIA.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.