Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.29 visose vietose

1. Hi, pastarąsias dvi savaites buvau labai užsiėmęs, tad neturėjau galimybės apsiimti Policijos Departamento direktoriaus rinkimais, tad vos grįžęs iškart pradėjau skaityt jūsų laiškus, kad neprasidėtų masinė nepasitenkinimo banga. Šiuose rinkimuose sulaukiau 10 kandidatūrų ir turbūt pirmąkart neteko pratęst PD direktoriaus rinkimų, o kandidatų, kaip visuomet, buvo visokių – du pateko į stulpą už kopijavimą, vienas, supratęs, kad yra labai įkyrus, atšaukė savo kandidatūrą, buvo vienas laiškas, ne ką ilgesnis už mano reikalavimų sąrašą ir buvo vienas, labai smagus bei įdomus plot twistas apie kur
    27 taškai
  2. LAIKRAŠTIS "Varpas" Autoriaus žodis: po senosios laikraščio versijos "Varpas"(leista nuo 1889-1905m.), nusprendžiau atsinaujinti ir įsilieti į modernius laikus. Kadangi Nepriklausoma Lietuva pasiekta, laikraščio turinys keisis. Rašysiu apie šių laikų aktualijas, pasiremdamas tikrais faktais. Tai bus nepriklausomas leidinys, kurio turiniui neturės įtakos jokios politinės srovės. Vienus savo žiniomis pradžiuginsime, o kitus nuliūdinsime. O dabar mielieji, skaitykite žemiau. Darbo Birža: "jau senai kas bedirbo naftos platformoje" Žurnalistas Vincas_Kudirka nusprendė apsilank
    24 taškai
  3. Medkirčiu pristatymas kitaip, kilo idėja nebuvo ką veikt, vertinkit. Didelis dėkui kas padėjo, ir vaidino : Denis_Xander, Ernis_Pokemon, Madd_Dog, Jason_Frost, Gajeel_Redfox, Dainius_Callidi, ir kiti. Jungiames HD
    10 taškai
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jeremy_Crawford 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Skin. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rasta. 4. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 5. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www64.zippyshare.com/v/UUPNUaIp/file.html
    4 taškai
  5. Jeremy Santos

cringe

cringe
    3 taškai
  6. To ir tikėjausi, kaip ir atrankoje minėjau mano nepastovumas projekte man tikrai pakiš koją, bet galbūt ne tik tai. Sėkmės Paynai su Direktoriaus postu!
    3 taškai
  7. @Cleme Tean kartais ne tavo mama Klementina dirba maximoj, nes šiuo metu su tokia dirbu ?
    3 taškai
  8. Sveiki visi, kurie skaito šį laišką. Aš esu Tadas, o žaidime žinomas kaip Tadas_Chill. Gyvenu bei mokausi Alytuje. Man yra 16 metų, laisvalaikiu mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus bei bendrauti su draugais. Mano charakteris yra gan paprastas. Esu toks žmogus, su kuriuo yra gan lengva ir nesudėtinga bendrauti, kadangi visuomet randu apie ką pakalbėti, aptarti. Taip pat draugiškas, darbštus bei iš dalies kūrybingas, mėgstu atlikti užsibrėžtus tikslus turėdamas kokį nors sugalvotą planą, t.y neimprovizuojant. Tiesa, manyje yra ir keletas minusų. Retkarčiais atsiranda tokių situacijų, kurių met
    3 taškai
  9. Ačiū,didelė pagarba ir buvusiam bendražygiui - Pofkai.
    2 taškai
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Kazys_Grinius Kam bus naudojamas kanalas?: Bendravimui su žmonėmis, norisi privatumo turėti. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Su taisyklėmis susipažinau.
    1 taškas
  11. 1 taškas
  12. Širdingai dėkoju, brangus Kudirka, kad prisikėlęs negirtauji, o tęsi „Varpas“ laikraščio rašymą. Įsilieti į modernius laikus tau sekasi puikiai, moki prajuokinti, o rašymo stilius man labai patiko. Sėkmės. Na, o sekliui morkai linkiu pačiam neatsidurti kokio nors namo rūsyje.
    1 taškas
  13. AZ naudotis nepatinka, geriau busenos. Rasiau busenose, bet tu trindavai mano komentarus, tai reiskia diskriminacija, vienu netrini, kitu trini. Nusalinus Tusinuka, isnyktu ir tavo firma (as lankiau ekstrasensu kursus). Ir prasyciau man atsakyti i uzduotus klausimus ir nesigincyk cia su manim. DjStanley: Naujas sio vakaro perliukas -
    1 taškas
  14. vaizdo įraše akivaizdžiai matosi kad jis gaudo mane, ir aš mačiau kad jis tiesiog bėgo, tau tiesiog susibugino vaizdas
    1 taškas
  15. Ką? Manai čia čytinimas? Gal tau tiesiog pasibugino ir viskas.
    1 taškas
  16. Labai įdomus strapsnis, laukiu kitų
    1 taškas
  17. Sveiki cia DjStanley. Ocen krasivaja avatarai. Noreciau, kad sukurtum su pikachu, man asmeniskai. Uz tai jums siulau sios galerijos reklama, kuria reklamuosiu per savo pasirodymus forume.
    1 taškas
  18. Sveikinu Skrajojanti_Olanda su direktorium.
    1 taškas
  19. Billy_Jack

Pramigau , sori xdddddd

Pramigau , sori xdddddd
    1 taškas
  20. Neringa? gera gera Kazy galesi dabar Zyle nušaut
    1 taškas
  21. Maikas

Joginta_Barboro

labas, esi grazi panele, malonu susipazinti. gal galetum savo email numest? p.s gali gal dar instagramo link papostint, nerandu kazkodel
    1 taškas
  22. PAPILDYMAS ATNAUJINIMUI GREENSIDE # 1.8.0 - GREENSIDE # 1.8.1 Padarytas anti troll boss anticheatas. Per /pzu lentelę rodys žaidėjo laikomą ginklą rankoje ir kulkų kiekį. Nuo šiol administracija galės įjungti per /pzu daromo žaidėjo didesnės informacijos sekimo funkciją. Matysite kokius mygtukus spaudo, kokią komandą rašo, į ką pataikė žaidėjas. Į gaują priimti žmogų galės tik nuo 20.000 patirties taškų. Išmetus žaidėją iš gaujos jis į gaują patekti galės tik po 1 paros. Patvirtintis gaujos galės siųsti visiems matomą pranešimą kas atitinkamą laiko tarp
    1 taškas
  23. Kandidatūra į G.Moderatoriu Sveiki, taigi esu žinomas serveryje, kaip Edgaras_Mix. Man yra 22 metai. Šiuo metu studijuoju universitete. Gyvenu Vilniuje. Mano pomėgiai: sportas, kompiuteriniai žaidimai, bendravimas su įvairiais žmonėmis. Vasarą keliauju pas tėvus į Vokietiją. Kiekvieną vasarą dirbu Vokietijoje, todėl grįžęs iš darbo dažniausiai turiu nemažai laisvo laiko skirti būtent tokioms pareigoms. Taigi, žaidime esu turėjęs nemažai pareigų vienos iš jų buvo nemokamo administratoriaus pareigos, kurios per žingsnį skyrė mane nuo patekimo į komandą, bet kadangi gavau direktoriu servery
    1 taškas
  24. Sveiki visi mano pažįstamieji GS žaidėjai. Šį kurį laiką nusprendžiau leavinti. Nuspręndžiau pailsėti nuo SAMPO. Tad ką galiu pasakyti, jūs visi mldc esat. Tiek GS žaidėjai, tiek Rokas, Aivaras. Daug asmenų man daug kur padėjo, bei paįvairino GS Žaidimą. Yra daug mldc žmonių tad juos visus ir išvardinsiu Mldc žmonių sąrašas: Mafijos_Tevas Aivaras_Vercetti Marko_Escobar Skrajojantis_Olandas Rage_Assassin Teddy_Wudson Egidijus_Keža Tadas_Chill Vycka_Flex Andrius_Goo Tomas_Bielka Jovani_Santorini Cleme_Tean ( Buffalo best )
    1 taškas
  25. Mafijos_Tevas "Verslų sistemos modelis 2.0" Pasiremta: Mafijos_Tevas "Verslų sistemos modelis" ir Marko_Escobar "Verslo modulis 1.1​" APIBENDRINIMAS​, Trumpai ir aiškiai tariant, verslo įkūrimui, plėtrai ir funkcionavimui bus reikalingos pajamos ir laikas. Kiekvienas verslo savininkas galės turėti savo strategiją ir savo kainą. Planuojama, jog pagrindinis pelnas turėtų plaukti iš parduodamos produkcijos kitam žaidėjui. Tai reiškia, jog iš niekur pinigai nebeatsiras ir žaisime su tais, kuriuos turime dabar savo kišenėse ar banko sąskaitose. Jeigu ši verslų sistema nebus tokia efektyvi
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.