Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.23 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Forever_Young • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioje. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairins nusibodusius senus eventus kuriems nebe pirmi metai jau eina, reikia pasinaudot platesniom galimybėm ir leisti žaidėjams pasimėgauti eventais daug įdomesniais o ne tais kurie lenda per gerklę visiems. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Viskas atrodys būtent taip evento pavadinimas / apibūdinimas / pavyzdy
    6 taškai
  2. Pirmieji mano rinkimai, kuriuose gaunu galimybę pasireikšti rašydamas analizę, tačiau tenka stipriai pasiraitoti rankoves, nes išrinkti tinkamą kandidatą policijos departamentui - nėra lengva. Pastarieji direktoriai parodė, kad rizikuoti kartais yra verta, nes pamatėme neblogus pasirodymus iš Falanji bei jo įpėdinio Henry, kurie savo darbą atlikti sugebėjo tinkamai. Pereidamas prie šių rinkimų: kandidatūras pateikė 5 žaidėjai iš kurių 2 atsakė į visus punktus ir sugebėjo padaryti mažiau nei 3 rašybos klaidas viename sakinyje, šių asmenų slapyvardžiai yra: Eziukas_Rusky ir Mad_Rmx – jie iškarto
    6 taškai
  3. Tomaas_Ltu

Parduodu Cheetah

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Tomaas_Ltu 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Mašina nauja yra bagažine tuščia rida 37 iki ryt pakelsiu 100ridos /tdeze uždėta. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/CeK58 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: mininmum 90k 5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti
    1 taškas
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Enjoy_Kenas • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Keza • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Na ponas Egidijus, užbanino mane. Mano manymu anketa kuria parašė Domis_Raz yra netinkama ir esu užblokuotas neteisingai. Paaiškinsiu situacija, mus pradėjo sekti policija. Mes kaip važiavom taip ir toliau važiavom, man tai nerūpėjo ar jie gaudė mus ar ne, nes buvom nuo jų toli. Ir manau galėjom atsijungti ir viskas, nes mano manymu sekimas nesiskaito kaip žmogaus sugavimas.. Na neviena karta jau buvo tokia situac
    1 taškas
  5. dėja šitas modas draudžiamas yra, nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės
    1 taškas
  6. Kaip čia kenkia serveriui klausimėlis ? Gal tos lempos žudančios ? Ar išvis kodėl čia cheatinimas ?
    1 taškas
  7. http://prntscr.com/hed2p5 Ash visada pirmas!
    1 taškas
  8. Forever_Young

1 taškas
  9. Enjoj_Kenas užblokuotas. Tomke_Patton Užblokuotas.
    1 taškas
  10. Gruzinas_Sampo

Swx oll.

Swx oll.
    1 taškas
  11. Billy_Jack

1 taškas
  12. Forever_Young

1 taškas
  13. Voltas_Focus

Kas dar nematėt tai varykit pažėt

Kas dar nematėt tai varykit pažėt
    1 taškas
  14. Forever_Young

1 taškas
  15. Arnas'Lgp

Tashko

Tashko
    1 taškas
  16. LIKE/SHARE/COMMENT IR ŠIANDIEN VAKARE ATNAUJINU
    1 taškas
  17. Arnas'Lgp

1 taškas
  18. Pilnas V_P žaidime: Denis_Xander Jūsų numeriukas (1-150): 136 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : nes reike ko, pinigu
    1 taškas
  19. Pilnas V_P žaidime: Voltas_Focus Jūsų numeriukas (1-150): 16 Kodėl dalyvaujate ? Kodėl manai , kad laimėsi ? : Dalyvauju, nes verta. O dėl laimėjimo tai tiesiog bandu sėkme
    1 taškas
  20. PARAŠAI arba COVERIAI ( KRČ) (H20)
    1 taškas
  21. Arnas'Lgp

Žodžiai <3

Žodžiai <3
    1 taškas
  22. 1 taškas
  23. Arnas'Lgp

I see no changes

I see no changes
    1 taškas
  24. Arnas'Lgp

Ade <3

Ade <3
    1 taškas
  25. rankas: didesnis negu mg
    1 taškas
  26. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Alfa_Killer 2. Parduodamų patalpų dydis: 100m2 3. Verslo lygis: 2 4. Verslo šaka: Technologijos 5. Norima kaina už verslą: Nuo 1.750.000$ 6. Nuotraukos su verslo informacija: https://imgur.com/a/fQQRy
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.