Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.16 visose vietose
-
Salvatorės GFX updated
Džeik'Armani ir 2 kiti sureagavo į Salvatore_Riina už temą
Zdarova visiem, pora parašiukų su mašinom, jeigu kažkam užkabins akį - įkelsiu daugiau. UPDATE #1 Jeigu, bus žmonių kuriem patiko, padarysiu #2 update3 taškai -
3 taškai
-
Prašau užblokuoti Herbis_Perrow
Rokas_Lays ir kitas sureagavo į Kornelija_Nrg už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kornelija_Nrg • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Herbis_Perrow • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog, kai buvo sugautas teisėsaugos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Ciornyj Basota RKS
DwayneO ir kitas sureagavo į Ciornyj Basota už temą
salam aleikom bratva, taigi pakuriau toki kanala yt i kuri keliamas rimtu kentu muzonas, aisku tik viena kaip diena, kad vaikams klausantiems mad money arba linkytes sio kontento nesuprast ir geriau nesiklausyt, bahurai visada bus uz ir rodys respecta, prenumeruokit/laikinkit bus daugiau vidosiku, paziuresim kiek normaliu veidu siam serveryje randasi, pagarba visiems pacanams, heiteriai nekomentuokit, nes tai beprasmiska... ✵ https://www.youtube.com/channel/UCRIY85eOyLUi6ZxoJ7JOKRg?view_as=subscriber ✵2 taškai -
Prašau užblokuoti Herbis_Perrow
Rokas_Lays ir kitas sureagavo į Kornelija_Nrg už temą
Nesvarbu, ar aš tave buvau surakinus ar ne. Esmė tame, kad tau 2 kartus buvo įsakyta sustoti, tačiau mano įsakymo nepaisei ir bėgai nuo teisėsaugos pažeisdamas kelių eismo taisykles. Norėdamas išvengti bausmės tu papraščiausiai atsijungei, ko daryti tu negalėjai. Pridėsiu ir tai, jog tau buvo uždėtas sekimas, tai juolab tau gresia užblokavimas.2 taškai -
Prisistatau Samanta_Star
Samanta_Star ir kitas sureagavo į Tony_Verona už temą
Labas, nu ir daug prirašei Malonu susipažinti, prireiks pagalbos kreipkis.2 taškai -
gs kovotojai uz teisybe
Mindaugas Parkour ir kitas sureagavo į Matt Paʏne už būsenos atnaujinimą
gs kovotojai uz teisybe2 taškai -
Ignas_Eox prašo asmeninio kanalo.
John_Salted sureagavo į Ignas_Eox už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Ignas_Eox Kam bus naudojamas kanalas?: Pakalbėt su draugeliai, pažaist kitus žaidimus (CS,MC ir t.t.) Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) :Spausti čia Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis :Taip.1 taškas -
Apgavo Erikas_Non
DwayneO sureagavo į Tony_Twenty už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tony_Twenty 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Erikas_Non 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Keitėmės. Aš keičiau glendale į /tdeze ir ėjau pirmas nes pasitikėjau žmogumi, atidaviau jam savo mašiną ir jis nuvažiavo ir atsijungė. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2017/12/16 19:40 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/kUVTz1 taškas -
Prisistatau Aidas_Krosas
Ernis Pokemon sureagavo į Aidas_Krosas už temą
Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aidas Krosas Jūsų tikrasis vardas: Aidas Jūsų amžius, gimimo diena: 12 metų, rugpjūčio 6. Jūsų gyvenamasis miestas:Vilnius Jūsų hobiai, pomėgiai: Daužyti paraližiuotas močiutes, gerti iki komos. Man patinka prisi*cenzūra*ti į kelnes ir rėkauti kol nesupakuoja mentai, o kai supakuoja jie mane paleidžia, nes smirdžiu šūdais. Be to esu nemirtingas ir mane rajone vadina Jezumi arba alkašu. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Esu agresyvus kol negaunu vodkos, o kai gaunu tampu romantikas, kol nesibaigia vodka. Kuo galite pasigirti, kuom išs1 taškas -
E'Certifield modifikacijos!
Rokas_Werewolf sureagavo į Ethan Certifield už temą
Sveiki forumo nariai, Ieškodamas sau modifikacijų, o jų ieškausi gan dažnai, nes atsibosta greitai ir norisi naujų. Nusprendžiau padaryti ir jums nedidelę paslaugytę, suradęs savo nuomonę gražią modifikaciją įdėsiu į šią tema, kad ir jūs galėtumėte atsisiūsti jeigu patiktų ir nereikėtų ieškotis! TEMOS INFORMACIJA! (bus pildoma) Modifikacijų įrašymo tipas bus pagrinde automatinis , nes mano nuomonę taip patogiausia. Pastebėjote , kad neveikia mano pasidalinta modifikacija? Parašykite man asmenine žinutę pamėginsime sutvarkyti. Prieš modifikacijos kėlimą į temą , ji1 taškas -
Denis_Xander užtildė Ray_Foster
Ernis Pokemon sureagavo į Denis_Xander už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Denis_Xander 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Ray_Foster 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:keiksmažodžiai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/7ylDp 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/7ylDp1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Ciornyj Basota RKS
Anthony_Marcello sureagavo į Tony_Verona už temą
Esu linkęs prenumeruoti tokius kanalus, bet jau turi senai nuo manęs prenumeratą. Linkiu nepasiduoti kitų įtakai ir toliau daryti tai kas patinka. Sėkmės.1 taškas -
1 taškas
-
Ar naudojate Spotify?
Nelabai patinka man Spotify, nes reikia sukišti daug pinigų, kai muzikos gali nemokamai parsisiūsti. Nežinau, gal programėlė ne man. Patogesnis būdas tiesiog nueiti į youtube ir ten viską susirasti.1 taškas -
Ciornyj Basota RKS
Ciornyj Basota sureagavo į Ratas_Tratas už temą
užprenuravau tavo kanalą, visgi esu jau pradėjęs eiti link RUS dainų ir tuo pačiu juos siunčiuos į mašiniuką (real) dzenkuje bratz!1 taškas -
GFX darbai Greenside.lt projekto darbams || Ken_Shizuki
Gražu, bet dar yra kur tobulėti. Sėkmės kūryboje.1 taškas -
Angliz Galerija,
Ciornyj Basota sureagavo į Tony_Verona už temą
Yra gražių visai, panaudosiu kitam kartui. Dėkui.1 taškas -
Jūsų Vardas_Pavardė - Eligijus_DesignKokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - AutomobilisKomentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Sveiki, sugalvojau padaryti AUDI A6 Policijos naujo dizaino. Nepavyko atkartoti visko 100%, su priekiu ir galu problemos, tai padariau viena paprasta spalvą. Gero naudojimo.Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - http://www6.zippyshare.com/v/FOjLVAjC/file.html1 taškas
-
1 taškas
-
Salvatorės GFX updated
Salvatore_Riina sureagavo į Ken_Shizuki už temą
Spaudžiu like, vien todėl, nes Multipla yra. :DDD1 taškas -
Ziemos masinos vagos
DwayneO sureagavo į Matthew_Santos už temą
Man taip pat iškilo klausimas čia tik vagos rajone ar kaip?1 taškas -
GTA:SAMP WINTER MODPACK [[ʟᴏᴡ/ᴍᴇᴅɪᴜᴍ]
snowas sureagavo į Kenshin_Yona už temą
visas modpackas blogas1 taškas -
1 taškas
-
Pristatau Tiesiog_Egis
Matthew_Moreno sureagavo į Tony_Verona už temą
Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės projekte ir realybėje.1 taškas -
Pristatau Matas_Saldzius
Sveikas, malonu, bei didžiausios sėkmės tau projekte.1 taškas -
Prisistatau Aidas_Krosas
Sveikas, malonu susipažinti, bei sėkmės.1 taškas -
GFX darbai Greenside.lt projekto darbams || Ken_Shizuki
Kornelija_Nrg sureagavo į Time_Glock už temą
Šaunus darbeliai! Drąsei kurk toliau1 taškas -
GTA:SAMP WINTER MODPACK [[ʟᴏᴡ/ᴍᴇᴅɪᴜᴍ]
Kornelija_Nrg sureagavo į Time_Glock už temą
Šaunuolis kad daliniesi, prie progos reiks panaudot1 taškas -
Va čia yra wow. Su pergale!!!!
Gordon_Specter sureagavo į Mantas už būsenos atnaujinimą
Va čia yra wow. Su pergale!!!!1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Forever_Young sureagavo į Alfredo_Rossi už temą
Man patiko tavo avatarai, su džiaugsmu laukiu update. Norėčiau tematikos: GANG1 taškas -
Forever_Young sureagavo į SICK už temą
@Forever_Young gan senokai updeito nematem, kurk toliau , nes avatarai ahujieni tavo.1 taškas -
[0.1.8.7] Įdomesni, naujesni eventai.
Lionel_Revazz sureagavo į Forever_Young už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Forever_Young • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Apačioje. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Paįvairins nusibodusius senus eventus kuriems nebe pirmi metai jau eina, reikia pasinaudot platesniom galimybėm ir leisti žaidėjams pasimėgauti eventais daug įdomesniais o ne tais kurie lenda per gerklę visiems. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Viskas atrodys būtent taip evento pavadinimas / apibūdinimas / pavyzdy1 taškas -
[PAGALBOS] Padėkit , arba žinot kaiką.
Time_Glock sureagavo į Kornelija_Nrg už temą
Sveikas. Viena iš priežaščių galėtų būti ta, jog tau nerodo jokių objektų vien dėl to, jog išsiteleportavai iš pastato. Prisijungęs į žaidimą pamėgink susirasti kokį nors artimiausią pastatą, įeik į jį ir išeik. Pamėgink šį būdą, jeigu vistiek nepadės ir liks tas pats, parašyk, duosiu dar variantų kaip šią problemą galima išspręsti.1 taškas -
Denis_Xander užblokavo Las_More
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Denis_Xander • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Las_More • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/Xo4Rr beto naudoją prieš save įrodymus, kad šaudo mane ir laiko policininko ginklus.1 taškas -
Denis_Xander užtildė Luko_Grand
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Denis_Xander 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Luko_Grand 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/wpmug 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/wpmug1 taškas -
1 taškas
-
[0.1.8.7] Įdomesni, naujesni eventai.
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
Freeroama skirk nuo minigames serverio tai pirmiausiai, o antra tai ten ir eik iš kur atejes nes iš tavo turinio temų kvepia konkrečiu freeroamu.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Parduodama vila!
Kevinas Levrone sureagavo į Jeff Alvarez už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeff_Alvarez 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): 238id,puikia įrengta, yra garažas. 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): 4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: 2,2mln, kaina derinama. 5. Papildoma informacija: Konkurse užiemė 2 vietą.1 taškas -
Apgavo Jack_Martini
Dovas_Aleksandra sureagavo į Rokas už temą
Apgavikas buvo užblokuotas ir neteko vartotojo. Nukentėjęs žaidėjas atgavo puse sumos už tr. priemonę. Tema rakinama.1 taškas -
Dvl_Gang ( Orange_Mst ) užblokavo Matthew_Bennett
Skrajojantis_Olandas sureagavo į Dvl Gang už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennett • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: žudo sienas arba cyt ( gerai isiziurejus gali pastebet ir dar antistuna ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : pirms antrs pastaba pirmokams, ziureti 0.25 arba 0.5 greiciu xdd kur slepsimes nuo audros jeigu benetis visas sienas issaudys iks d juoko puota aj cia dar prie visko, 0.5 greiciu tipa sauda i zmogu poto i kareivi "siaip" :DDDD cia jau tocnai, no atmaz gali vairuo1 taškas -
Anketa tvarkinga.1 taškas
-
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 150X150 (NATURE)1 taškas -
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
Ech atradau jau naudojamus stockus pas kita gfxeri, todėl peršokau į kita talpykla ir iš kitur naudodamas nuotraukas darau kokybiškus parašus/avatarus. Šiandien parašai (Nature)1 taškas -
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
dėkui seni. visur matęs? Kaip tu matęs jeigu aš dariau, nebegrybauk tu, kelis stockus gal ir matei bet ne viska.1 taškas