Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.13 visose vietose

1. Labas, norėčiau pasakyti dideli AČIŪ prižiūrėtojams kurie prisidėjo veiklos ir padėjo ją daryti, siūlė idėjas, tarėsi, komunikavo. Senoje veikloje mano to nebuvo, komunikavome paskutinę diena. Ačiū visiems dalyvavusiems, ačiū už gerą nuotaiką ir puiku aktyvu dalyvavimą, idėjų siūlymą, pagalba darant veikla jus visi AWESOME. <3 Labiausiai dėkingas esu > @Rokas_Lays už motyvaciją ir norą padaryti kažką įdomesnio, patrauklesnio. @Billy_Jack Už idėjų palaikymą, aktyvia pagalbą ir motyvacija rengiant tokius renginius. @Eziukas_Rusky Už sveiku protų pamąstymą ir teisingu sprendimų priemima.
    21 taškai
  2. Vis dar kartojantis tiems patiems pažeidimams nuspręsta paviešinti visiems jau ir taip gerai žinomas serverio taisykles. Tikiuosi, jog nuo šios dienos tų pačių pažeidimų skaičius tik mažės. Primenu, tai tik dalis taisyklių. Kita dalis taisyklių yra jūsų galvose, todėl prašau žaisti sąžiningai, bei netrukdyti kitiems mėgautis žaidimu. Daugiau informacijos rasite paspaude čia.
    11 taškai
  3. Rezultatai, Tinkamų kandidatų nerasta. Apibendrinimas, Rimtesni kandidatai neaktyvus arba neberodo atitinkamo dėmesio projektui. Kita dalis aktyvesnių žaidėjų vis dar pildo anketas ir nerodo jokios motyvacijos ar noro susitepti rankų darbu mūsų projekte. Tikimės, jog artimiausiu metu atsiras žmonių, norinčių pateikti į komandą, kurie pateiks savo kandidatūras ir pateks į mūsų radarą. Greenside administracija, 2018, sausio 13d.
    3 taškai
  4. 3 taškai
  5. Sveiki visi , grįžtu į sa-mp pasaulį , jeigu kas norės kreipkitės paprikolinsim
    3 taškai
  6. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė.): John_Roselli.Jūsų tikrasis vardas: Erikas.Jūsų amžius, gimimo diena: 16 ( 2001.06.13 ).Jūsų gyvenamasis miestas: Klaipėda - London.Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): snapchat - phantomsquod, kitą až kam reiks.Jūsų hobiai, pomėgiai: Tai jo, mėgstu pasedėti prie pc, aišku lankau sale, lošiu kašiuką. Šiap dar mėgstu bendrauti su draugais ts, ar šiap kimarinti laukę, mašinoj. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Tai esu labai didelis karštakošis, mėgstu labai bendrauti, prikolinti.. Labai iškarto reguojai jai man pasako kažką blogo. Šiap
    2 taškai
  7. Istorinė veikla, ačiū visiems dalyvavusiems. Dar pakartosim
    2 taškai
  8. 2 taškai
  9. @Dainius Callidi @Drift_Lauris sv, ką jus?
    2 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Ink_Boom • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennet • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Buvo iškvietimas kad reikia picos sf zona atvažiuoju paklausiu kam čia picos reikėjo ir gaunu kill ok. ir dar benneti iš tavo gaujos ir kviete, kad reikia picos Mantas_Sprite. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    1 taškas
  11. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):Rytis_BitJūsų tikrasis vardas:RytisJūsų amžius, gimimo diena: 22 metukaiJūsų gyvenamasis miestas: ŠiauliaiJūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina):Jūsų hobiai, pomėgiai: Kokie mano hobiai gali būti , tai rusiškos muzikos klausymas , futbolas , buvimas su draugais , lakstymas su savo pežiuku Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Apie mano charakterį patylim esu koks esu ir niekas nepakeis . Kas nepatinka netyliu , o sakau .Kuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?: Esu studentas dirbu , ir taip pat grįžtu į šitą serverį po ilgesnės pertra
    1 taškas
  12. Gaila, kad nebuvo galimybės sudalyvaut visoj veikloj, nes netikėtai pasikeitė planai, bet buvo smagu bent šiek tiek prisidėti, laukiu kitų veiklų.
    1 taškas
  13. Gražios nuotraukos,tikiuos ir aš kažkada turėsiu šansa sudalyvauti,jeigu dar vyks
    1 taškas
  14. Legendinė veikla, žiauriai patiko. Niekados nenuvili su savo veiklom, neveltui esi neeilinis veiklų vedėjas P.S. Manes nepataginai
    1 taškas
  15. Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    1 taškas
  16. Gruzinas_Sampo

Swx drg.

Swx drg.
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Drift • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Scary_Nojus • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: RELOG, kai sugauna teisėsauga • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/SAevb
    1 taškas
  18. excitoras

sori cbuginu

grazinkit cbuga
    1 taškas
  19. sekmės žaidime ir gyvenime!:)
    1 taškas
  20. Priviet, bahūras, pagaliau atėjai į sampa randomas. Sekmės.
    1 taškas
  21. Sveikas. Malonu susipažinti, sėkmės žaidime bei gyvenime! P.S lauk naujo žmogučio snap'e.
    1 taškas
  22. Sveikas Danai, malonu. Esi įdomi asmenybė mano nuomone. Sėkmės ir tikiuosi sutarsime projekte.
    1 taškas
  23. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Ernis_Pokemon 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Mista_Ice 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /v ne tam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/1WlaL 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/1WlaL
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Tevukas_Katana • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  25. Pasėdėsi ramus.
    1 taškas
  26. 1. Jūsų vardas pavardė?: Uncle_Benss 2. Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms?: Žmones gali turėti labai gražų bei unikalų darbalaukį, taip pat gali padidinti produktyvumą. 3. Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas)?: Šitoje pamokoje aiškiai viskas parodyta, sekite pamoką ir suprasite. Visus atsisiuntimo portalus galite rasti aprašyme.
    1 taškas
  27. Dainius Callidi

Sveiki, ką jūs ?

Sveiki, ką jūs ?
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.