Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.13 visose vietose
-
Labas, norėčiau pasakyti dideli AČIŪ prižiūrėtojams kurie prisidėjo veiklos ir padėjo ją daryti, siūlė idėjas, tarėsi, komunikavo. Senoje veikloje mano to nebuvo, komunikavome paskutinę diena. Ačiū visiems dalyvavusiems, ačiū už gerą nuotaiką ir puiku aktyvu dalyvavimą, idėjų siūlymą, pagalba darant veikla jus visi AWESOME. <3 Labiausiai dėkingas esu > @Rokas_Lays už motyvaciją ir norą padaryti kažką įdomesnio, patrauklesnio. @Billy_Jack Už idėjų palaikymą, aktyvia pagalbą ir motyvacija rengiant tokius renginius. @Eziukas_Rusky Už sveiku protų pamąstymą ir teisingu sprendimų priemima.21 taškai
-
Vis dar kartojantis tiems patiems pažeidimams nuspręsta paviešinti visiems jau ir tai
Lawrence_Crawford ir 10 kiti sureagavo į Rokas už būsenos atnaujinimą
Vis dar kartojantis tiems patiems pažeidimams nuspręsta paviešinti visiems jau ir taip gerai žinomas serverio taisykles. Tikiuosi, jog nuo šios dienos tų pačių pažeidimų skaičius tik mažės. Primenu, tai tik dalis taisyklių. Kita dalis taisyklių yra jūsų galvose, todėl prašau žaisti sąžiningai, bei netrukdyti kitiems mėgautis žaidimu. Daugiau informacijos rasite paspaude čia.11 taškai -
Rezultatai, Tinkamų kandidatų nerasta. Apibendrinimas, Rimtesni kandidatai neaktyvus arba neberodo atitinkamo dėmesio projektui. Kita dalis aktyvesnių žaidėjų vis dar pildo anketas ir nerodo jokios motyvacijos ar noro susitepti rankų darbu mūsų projekte. Tikimės, jog artimiausiu metu atsiras žmonių, norinčių pateikti į komandą, kurie pateiks savo kandidatūras ir pateks į mūsų radarą. Greenside administracija, 2018, sausio 13d.3 taškai
-
xanderio avatarų galerija. [02.12]
Vaflioras ir 2 kiti sureagavo į Denis_Xander už temą
@Jeremis Malboro3 taškai -
3 taškai
-
Sveiki visi , grįžtu į sa-mp pasaulį , jeigu kas norės kreipkitės paprikolinsim
Dany Winston ir 2 kiti sureagavo į Rytis'Bit už būsenos atnaujinimą
Sveiki visi , grįžtu į sa-mp pasaulį , jeigu kas norės kreipkitės paprikolinsim3 taškai -
Pristatau John_Roselli
Stephen_Rossi ir kitas sureagavo į John_Roselli už temą
Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė.): John_Roselli.Jūsų tikrasis vardas: Erikas.Jūsų amžius, gimimo diena: 16 ( 2001.06.13 ).Jūsų gyvenamasis miestas: Klaipėda - London.Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): snapchat - phantomsquod, kitą až kam reiks.Jūsų hobiai, pomėgiai: Tai jo, mėgstu pasedėti prie pc, aišku lankau sale, lošiu kašiuką. Šiap dar mėgstu bendrauti su draugais ts, ar šiap kimarinti laukę, mašinoj. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Tai esu labai didelis karštakošis, mėgstu labai bendrauti, prikolinti.. Labai iškarto reguojai jai man pasako kažką blogo. Šiap2 taškai -
Istorinė veikla, ačiū visiems dalyvavusiems. Dar pakartosim
Dave_Destiny ir kitas sureagavo į Forever_Young už būsenos atnaujinimą
Istorinė veikla, ačiū visiems dalyvavusiems. Dar pakartosim2 taškai -
2 taškai
-
2 taškai
-
2 taškai
-
Pokemono avatarų galerija [10.26]
Kgb_Agentas ir kitas sureagavo į Ernis Pokemon už temą
zdarova gangsterei2 taškai -
Eduardo_Denaro ir kitas sureagavo į Ernis Pokemon už temą
smoke grenades2 taškai -
Jukan_German ir kitas sureagavo į Ernis Pokemon už temą
@Dainius Callidi @Drift_Lauris sv, ką jus?2 taškai -
Peikiu Matthew_Bennet
Mantas sureagavo į Jonas_Burkys už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Ink_Boom • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennet • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Buvo iškvietimas kad reikia picos sf zona atvažiuoju paklausiu kam čia picos reikėjo ir gaunu kill ok. ir dar benneti iš tavo gaujos ir kviete, kad reikia picos Mantas_Sprite. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :1 taškas -
Prisistatau Rytis_Bit
Vitalikas'Slim sureagavo į Rytis'Bit už temą
Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):Rytis_BitJūsų tikrasis vardas:RytisJūsų amžius, gimimo diena: 22 metukaiJūsų gyvenamasis miestas: ŠiauliaiJūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina):Jūsų hobiai, pomėgiai: Kokie mano hobiai gali būti , tai rusiškos muzikos klausymas , futbolas , buvimas su draugais , lakstymas su savo pežiuku Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Apie mano charakterį patylim esu koks esu ir niekas nepakeis . Kas nepatinka netyliu , o sakau .Kuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?: Esu studentas dirbu , ir taip pat grįžtu į šitą serverį po ilgesnės pertra1 taškas -
Anton_Cartel užtildė Gvidas_Ekstermeg
AntonCartel♛ sureagavo į Vycka_Flex už temą
Užtildymo apeliacija tvarkinga.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Aurimas_Drift užblokavo Scary_Nojus
Laurynas_Leigon sureagavo į Aurimas_Drif už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Drift • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Scary_Nojus • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: RELOG, kai sugauna teisėsauga • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/SAevb1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Jason_Cortizo
Jason_Cortizo sureagavo į Ezequiel_Roshantel už temą
sekmės žaidime ir gyvenime!:)1 taškas -
Jason_Cortizo sureagavo į John_Roselli už temą
Priviet, bahūras, pagaliau atėjai į sampa randomas. Sekmės.1 taškas -
Jason_Cortizo sureagavo į Efikse už temą
Sveikas. Malonu susipažinti, sėkmės žaidime bei gyvenime! P.S lauk naujo žmogučio snap'e.1 taškas -
Jason_Cortizo sureagavo į Tony_Verona už temą
Sveikas Danai, malonu. Esi įdomi asmenybė mano nuomone. Sėkmės ir tikiuosi sutarsime projekte.1 taškas -
Ernis_Pokemon užtildė Mista_Ice
Denis_Xander sureagavo į Ernis Pokemon už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Ernis_Pokemon 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Mista_Ice 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /v ne tam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/1WlaL 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/1WlaL1 taškas -
Unban Domis_Raz
Ezequiel_Roshantel sureagavo į Domis_Raz už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Tevukas_Katana • Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
1 taškas
-
Kaip susikurti unikalų darbalaukį
Stoner_Jim sureagavo į UncleBenss už temą
1. Jūsų vardas pavardė?: Uncle_Benss 2. Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms?: Žmones gali turėti labai gražų bei unikalų darbalaukį, taip pat gali padidinti produktyvumą. 3. Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas)?: Šitoje pamokoje aiškiai viskas parodyta, sekite pamoką ir suprasite. Visus atsisiuntimo portalus galite rasti aprašyme.1 taškas -
0 taškai