Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.04.13 visose vietose

1. Rinkimų rezultatai, Direktoriumi tampa Dimitri_Russia! Direktoriaus atrankos apibendrinimas, Kandidatūromis mano dėmesį atkreipė Dimitri_Russia, Saulius_Tuneriss, Kenshin_Yona, Belenkoks_Chuligans ir Jason_White. Tada pradėjus gilintis į detales, dėl ankstesnių anketų plagijavimo, kas nesimbolizuoja noro tapti direktoriumi, atkrito Tuneris. Jason_White - rašyti tu moki, ir jau vieną kartą savo motyvaciniais laiškais buvai nustebinęs, tačiau rezultatai pareigose buvo apgailėtini, todėl linkiu rasti projekte vietą kur galėtum įrodyti, kad esi pasiruošęs pareigoms. Kenshin_Yona ir Be
    22 taškai
  2. Labai ačiū Mariau už suteiktą šansą, esu labiau motyvuotas parodyti iš kokio molio esu drėbtas. Ačiū visiems
    8 taškai
  3. Sveiki,sugalvojau unikalia idėja.Žmonės kartais serveryje būna sunku arba jie neturi draugų todėl aš su dar keletą bendraminčių sugalvojau teikti pagalbą serverio žaidėjams kurie negali apsiginti patys ir jiems reikalinga pagalba. Įmonė ,,Black Arsenal'' Apačioje galite matyti musų ginkluotes. (Anketos Šablonas) Vardenis_Pavardenis: Kokios paslaugos norite kiek laiko?: Nuotrauka su pavedimu: Musų teikiamos paslaugos {Fizinio,juridinių asmenų apsauga} 7000€ {Privatūs vairuotojai}2,500€ {FIRMOS SAVININKAS} @Jeff_Bistro @Black_Rabit mano kontaktai :rašykit
    3 taškai
  4. Hikaro_Masati

Apgavo Cyber_Bin

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Carl_Fruze 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Cyber_Bin 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę):Nu mes norejome keistis nrg ir as pasidariau irodymus nes jai apgautu kad atsigrazinti rasiau savininkui sake uzpildyti tai uzpildau. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018-04-11 21:36 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/Ovu47
    2 taškai
  5. Matt Paʏne

@Tamsos_Tvardarys papildoma motyvacija

@Tamsos_Tvardarys papildoma motyvacija
    2 taškai
  6. Dany Winston

Grazus avataras pas jus

Grazus avataras pas jus
    2 taškai
  7. https://imgur.com/a/868cs @Michael_Pacano @Tamsos_Tvardarys @The_Fresh @Gra Nbk @Hitautas_White @Setth_Collins' @Jordan_Fly @Tomas_Hunger @Pronis_Kadilaks Ir kiti.žygis Nuo DeathMatch Arenos iki Skelbimų kontoros.Buvo Smagu.
    2 taškai
  8. Verslo 50m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Marko_Escobar) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (balandžio 8d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Maistas Lygis: 1 Pradinė verslo kaina: 300.000 €. Verslo ID: 13 Tema užrakinama: 2018.04.15 20:00 Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    1 taškas
  9. Setth_Collins

Friendship Goals

Friendship Goals
    1 taškas
  10. Denis_Xander

http://prntscr.com/j4y4ql va taip va

http://prntscr.com/j4y4ql va taip va
    1 taškas
  11. Sveikinu naują medikų direktorių, bei sėkmės tau darbuose. P.S @Kenshin Yona next time
    1 taškas
  12. Dima dimitrelaaa!! Žiauriai sveikinu sėkmės darbuose!
    1 taškas
  13. Nu Dimitri, nesitikėjau, bet įrodei musėt, kad esi vertas! Sėkmės!
    1 taškas
  14. Sveiki,pasidalinkite jeigu galite iš kokių svetainių imate stockus avatarams?
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lukas_Putinas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Ankle_Men • Už ką buvote užblokuotas ?:Apgaudinejimai • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :https://imgur.com/a/WNqAa
    1 taškas
  16. Jūsų vardas - Gytis. Kek jums metų - 17 metų. Jūsų nuotrauka - Sveiki labai malonu susipažinti su visais šiame projekte bei malonu kad daug pažįstamų čia žaidžia iš kitų projektų. Esu Gytis iš Kauno . Šį projektą atradau prieš kokius 2-3 metus , bet šiuo metu ilgą laiką nežaidžiau sampo , buvau leavines . Šiandien užsimaniau vėl pradėti žaisti čia. Esu vaikas Linksmas žmogus su kuriuo visada bus linksma. Iškalbingas esu mėgstu nusišnekėti , bei dažnai nukrypstu nuo temos . Sampą lošiu kažkur apie penkerius metus + pertraukos. Žaidžiau d
    1 taškas
  17. Atranka į direktorių prižiūrėtoją, 2018.04.11 - 2018.04.18 Kas yra direktorių prižiūrėtojas? Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti; • Serveryje turėti bent 50.000 patirties taškų; • Amžiaus riba nuo 16 metų; • Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba; • Praeityje užimtos bent pavaduotojo pareigos (mūsų projek
    0 taškai
  18. Sveiki as cia i mediku drk pildziau gal kas norit pagaliau mane isrinkt ar ant ledo paliksit
    0 taškai
  19. Ieškomas direktorių prižiūrėtojas!
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.