Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.08.28 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :The_Spokis• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Gustaz_Lays• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Mediku direktorius.• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:įžeidinejo .• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ? Įžeidinejimai.• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :https://imgur.com/a/cPyw2l5
    5 taškai
  2. Sveiki, Wow, koks naglumas - sugebi pirmas įžeisti direktorių, o vėliau siunti įrodymus. Realiai pasimečiau, ar čia tu retorinių klausimų nesupranti, ar bandei direktorių su tokiais nevykusiais įrodymais nuversti. Direktorius nebus baudžiamas. Tema rakinama
    5 taškai
  3. Nu labas Ačiū su pirmu papeikimu, bet deja, jis bereikšmis... Viskas prasidėjo, kaip pamatei mano ambulance ir parašei ,,E", aš privažiavau, o tu parašei ,,ai *****s šitas. Vėliau vaiku išvadinai. Sakiau gal NDS nori? sakei, kad vaikas neįžeidimas, tada paklausiau dėl tavo parašyto ,,ai *****s" Nejuokink prašau su tokiais įspėjimais, o dėl direktoriaus įžeidinėjimų sveikinu su NDS Įrodymai : Ir deja, viskas ir tavo įrodymuose matosi ;D
    5 taškai
  4. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Scott_Gemini– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Sveiki tai, kaip žinote viena iš pagrindiniu problemų mechanikų darbe yra laužai vandenyje, turbūt jau daug kas ką siūlė dėl šitos problemos, bet sugalvojau viena įdėją ir aš. Tai įdėti į mechanikų darba tokį va aparatą Levatian - Lektuvas su magnetu, įdėti kokius 2-3 tokius ir viskas problemos pasibaigtu, atsirastu variantas kaip ištraukti laužą iš vandens ir visi bus laimingi transporto savininkas negaves daužtumo ir mechanikas pajemęs laužą– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebūtų problemų su lauža
    4 taškai
  5. Anketos šablonas, apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arijukas_Youtuberis 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Ignas_Sniego 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Ignas yra mano pusbrolis ir sako parduok man uz 1k auksine tdeze o paskui atiduosiu tos likusius pinigus ir jis dar man neatiduoda prasau jo kad atiduotu bet jis tiesiog mane ignoroja ir per sampa ir per ts 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018-08-20 5. Įrodymai (būtina): neturiu nepagalvojau pasidaryt nes patikejau juo nes jis mano pusbrolis
    4 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Valiera_Goo• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas, pataiko visada, nesvarbu suvartojęs ar ne., užfiksuoti tik du kadrai. @Rokas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    4 taškai
  7. Mantas

Unban Sony_Quattro

Įsikišiu į banned anketa, nes matau pats jau nebesuprati ką rašai. Gerai imam epizoda 20:27. Mafijos_Senelio video aiškiai matosi, norėjai šauti į Tankistą šovei į Selmį. Selmis buvo tokiu atstumu, kad netgi ir taikydamasis į jį tikrai nebūtų lengva į jį pataikyti. Butent tavo pateiktame video visą šį laika tave stebejau, kaip ir matome tavo taiklumas nera didelis. Po to padarei restartą (tokį dalyką fiksuoja logai) ir tavo taiklumas iškart pasidarė šimtaprocentinis. Jeigu ponas nufilmavai viską iki tu epizodų, tai kur video iš būtent to laiko, per kurį buvai užblokuotas
    3 taškai
  8. – Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. – Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Sony_Quattro. – Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Neleistinų modifikacijų naudojimas (Po daugelio į šonus prašautų kulkų ir perkrauto žaidimo, žaidėjo taiklumas padidėjo iki šimtą procentų. Sprendimas priimtas kelių asmenų). – Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    3 taškai
  9. Užblokavimo anketa tvarkinga, Jeigu užblokuotas žaidėjas turi pretenzijų, tegul susisiekia su manimi asmeniškai.
    2 taškai
  10. Šiandien numatoma atranka į „GPK“ firmą. Atranka vyks žaidime 18:00. Ieškau aktyvių ir pastovių darbuotojų firmoje.
    2 taškai
  11. Augiz'Maklaudas

2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Show• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas, galimas afk botas,, @Rokas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/0SHj30Q
    2 taškai
  13. Labas vakaras, jūsų verslo vertė yra 3.600.000-3.700.000e. Labas vakaras, jūsų transporto vertė 356-375k, 2. Nrg-500 vertė yra 235-247k. Ačiū, kad naudojatės mūsų nekilnojamo turto konsultacijomis !
    2 taškai
  14. Sveiki, vakar buvo gan nemažai veiksmo! Nors nesu nei vienoje barikadų pusėje, leidau sau šiektiek pafilmuoti, teko pratintis prie naujos filmavimo programos todėl camera work nėra toks geras, tačiau kažkas išėjo, vertinti jums: Veiksmas buvo žiauriai smagus visiems net ir tiems kas nebuvo gaujose/teisėsaugoje!
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Sony_Quattro• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Mafijos_Senelis• Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinimą kiek supratau už aimą....• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :Neturiu, pamiršau pasidaryt, buvau labai susinervinęs, kad už nieką ban....• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :https://imgur.com/a/BbSdSdb Noriu detaliau papasakot, jog aš nečytinau, 1. Mafijos_Senelis užblokavimo anketoje padarė vieną blogiausią klaidą, visur šaudžiau nesuvartojęs, todėl mano taiklumas žymei geresnis. 2. plačiau apie žmone
    1 taškas
  16. Rokas

Unban Sony_Quattro

Neatblokuotas.
    1 taškas
  17. Kadangi gauja užsidarė, tai įmesiu video iš paskutinių pasišaudymų atsiminimui. Už vaizdo medžiagą dėkui @Crash_Bandicoot
    1 taškas
  18. Užblokavimo anketa tvarkinga, Jeigu @Jimmy Show nori įrodyti, jog nieko papildomai nenaudojo, tegul susisiekia su manimi asmeniškai.
    1 taškas
  19. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Scott_Gemini • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Mark_Garrison • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Tyčinis NON-RP • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  20. Dainius_Callidi

1 taškas
  21. MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ Taip, taip - uždelsiau su rinkimais, teko daug kartų pergalvoti savo sprendimą, pasverti, kelis kartus smulkmeniškai perskaityti laiškus ir paieškoti prie ko prikibti. Nepaminėti nepykit - yra dar kur tobulėt, daugeliui trūksta unikalių idėjų, argumentuokit savo išsakytas mintis, dėl ko jos naudingos ir t.t. ... Ei pabodo skaityti jūsų nuobodžias kvalifikacijas, turėkit bent kiek sąžinės ir bent jau pervadinkit jas. Dainius_Del įžvelgiu pakankamai potencialo netolimoje ateityje užimti tokias pareigas. Įdomios plačiai aprašytos vizijos, tik pasi
    1 taškas
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Vaidotas_Hide 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Tautvis_Sama 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /s /v skelbimų kontora ne pagal paskirtį. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/QluHEcg 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/QluHEcg
    1 taškas
  23. . Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Vaidotas_Hide 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Jordan_Fly 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/MeAA2XZ 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/MeAA2XZ
    1 taškas
  24. Nusipirkau automobilį "Landstalker"! Esu patenkintas savo naujuoju pirkiniu, tačiau kaina buvo per didelė, o pardavėjai nemandagūs.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.