Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Motocross Challenge 2025! ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.09.05 visose vietose

1. Sveiki, kaip supratau esu kaltinamas "aim", bet video matosi daug vietų, kaip "drožiu" iš AK/M4 ir vos puse kulkų pataikau, aišku sakysit junginėju, bet /pzudeb nei komandų nei keistų mygtukų nuspaudimu neparodė. Yra keletą vietų, kuriose atlieku "flick" į priešininką, pačiam pažiūrėjus šitą medžiagą supratau, kad net pats kažką tokio išvadinčiau "aim", nors su tais "flick" nepataikau kulkos, o tiesiog gaudamas žalą, atsisuku maždaug į tą pusę iš kurios šaudo, kiti bando apibėgiot už pastatų ir matau, jog taipogi keistai aš iškart į juos atsisuku, bet aš tiesiog pamatęs juos pasislepiant, laik
    9 taškai
  2. – Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. – Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Troy_Wyatt. – Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Neleistinų modifikacijų naudojimas. – Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    7 taškai
  3. Mano katė kieta (Y) Ji atsiprašo už tai, kad dar prastai selfius daro ir kokybė tokia.
    5 taškai
  4. Rokas

UNBAN Troy_Wyatt

Atblokuotas.
    3 taškai
  5. ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Troy_Wyatt • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Senelis • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    3 taškai
  6. Užblokavimo anketa netvarkinga.
    3 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Connor • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje :Dead_Boy • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?:Įžeidinėjimai per /vc 2x • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/bMLnjJn
    2 taškai
  8. Sw. Samperiai. Mačiau kažkas ten daro 1k kreditų giveaway tai sakau ir aš padarysiu. Antrasis mano giveaway buvo labai sėkmingas sulaukiau daug dalyviu bei daug reputacijos. Šį kart noriu paprašyt tik nebijot dalyvauti nes kreditus pirksiu betkuriam kas laimės giveaway nevarbu tu naujokas ar pagyvenęs serverio žaidėjas. P.s Mane skatina ta mėlyna širdelė.Sėkmės Dalyvaujant. Nugalėtojas bus skelbiamas Rugsėjo 17 d. kodėl? - kuo daugiau laiko tuo daugiau dalyviu ir įdomesnis giveaway. Norintys kreditų pildom nedidelę anketą: Jūsų V_P žaidime: Jusų norimas skaičius nuo 1 iki 150 (Dėmesi
    1 taškas
  9. Dainius_Callidi

shady's back

shady's back
    1 taškas
  10. Lietuviskas_Zmogus

xP

xP
    1 taškas
  11. Crash_Bandicoot

https://prnt.sc/kr06r ::DD

https://prnt.sc/kr06r ::DD
    1 taškas
  12. nu ka gg, fps unlocka pamiršau ištrint ateidamas iš dm servo, esu didžiasias serverio čyteris, kenkėjas. Buvo galima ir perspėt.
    1 taškas
  13. Užtildymo apeliacija tvarkinga! Tema rakinama.
    1 taškas
  14. Anketa netvarkinga. Žaidėjas turėjo būti užtildytas už keiksmus.
    1 taškas
  15. Užtildymo apeliacija tvarkinga! Tema rakinama.
    1 taškas
  16. Užtildymo apeliacija tvarkinga! Tema rakinama.
    1 taškas
  17. Asmeninio kanalo galiojimo laikas baigėsi. Norėdamas jį pratęsti, turi pervesti į Mafijos_Tevas banko sąskaitą 25.000 €, ir po šiuo pranešimu pateikti atlikto pinigų pervedimo nuotrauką. Pervedimas turi būti padarytas iki 2018.09.07
    1 taškas
  18. Užtildymo apeliacija tvarkinga! Tema rakinama.
    1 taškas
  19. Kas gi cia? Dygsta naujas klubas kuris pritraukia begale demesio siame projekte. Siulau pateikti uzklausa prisijungimui. Reikalavimai tiesiog Club tr. priemone. Jau si savaitgali bus siek tiek veiksmo. ------------------------------------
    1 taškas
  20. Originalūs GTA:SA failai yra naudojami tada, kai dėl savo įkeltų modų į žaidimą, norite juos pakeisti originaliais. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti
    1 taškas
  21. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Aprillia_Goo 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Crash_Bandicoot 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Spam 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: https://imgur.com/a/FK0h62x
    0 taškai
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Aprillia_Goo 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Yamaha_Yamah 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: https://imgur.com/a/7K8dP32
    0 taškai
  23. Paskirtos užtildymo bausmės tvarkingos. Konfliktinę situaciją išsprendėme privačiai. Projekto pagalbininkas baudžiamas nebus, tema rakinama.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.